HETA LÖRDAG

Har precis lagt Saga ute på "dansgolvet" i vagnen för hennes middagslur.
Skulle egentligen ha åkt & köpt virke idag och börjat spika upp räckena så vi kan kalla "dansgolvet" för altan istället, men Daniel hade turen att få låna hem en maskin, tror det är något liknande en BobCat kanske? aja, hursomhelst så finns det sjukt mkt att göra hemma på gården, så vi tog det som prio 1 nu när vi fått låna maskinen :)

Hade helt underbart trevligt igår med kärringarna från Coop :P
Det var väldigt lyckat, och hur kul som helst att få veta vad alla sysslar med nuförtiden.
Vi åt middag på Korfu, åt fårostinbakad fläskfile med pepparsås & klyftpotatis, efter det skulle Lillebror självklart ha en BananaSplit, och kunde jag ju inte neka han ;) haha. Mätt som faan blev jag. Och det var sjukt gott.  Satt & tjattra några timmar & när damerna bestämde sig föratt gå vidare så åkte jag hem, gammal & seg som jag är ;) Var hemma vid halv tio,kvart i tio typ. Alldeles lagom för mig :)


Idag har jag hunnit hjälpa Veronica & hennes pappa att köra bort massa brännbart med 4-hjulingen & kärra. Körde bort det till våran brännhög, så don skulle slippa åka in till Uppsala med skiten. Dom uppskattade det massor & Veronicas pappa var grymt impad av att se en tjej köra  hjuling ;) haha. Jag veeet, jag är ball! tss..

Nu ska jag fika lite, det är grymt varmt ute.
Jag av alla människor, som ALDRIG klär av mig till t-hirt innan juni pga rädslan att bli sjuk, har klätt av mig. Svettades som en gris kan jag lova.  Så t-shirten åkte på. Saga är lättklädd hon med. Och Daniel har shorts ;) haha.


aja,  hörs då!


puss



Maria

Låter som en härlig Lördag :)

PUBLICERAT DEN 2009-04-25 KLOCKAN 12:35:47
BLOGG: http://kevinsmother.blogg.se/
eleonor

klart de är coolt med en tjej som kör fyrhjuling som du :)

många kramar

kanske ses nåt hör av dig

PUBLICERAT DEN 2009-04-25 KLOCKAN 13:22:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: