Jag ÄLSKAR mitt liv!


Har haft den härligaste dagen på länge..
Familjen samlad utomhus hela dagen lång.
Vi har lekt, tatt ut utemöblerna, städat utomhus, och mys i massor.
lunch / middag vart självklart att grilla korv med grannarna.
En underbar dag med mina käraste <3

Vi nattade Saga för ett tag sen, och efetr det skurade jag av alla golven hemma, välbehövligt  kan jag lova. Sen gick jag & Daniel ut & satte oss ett tag, han drack en cider & jag ett glas must. Pratade lite skit & njöt av att slippa ha jacka typ. Har gått utan jacka hela dagen, och Saga har haft sin sjukt fina väst hela dagen som hon fick av sin tant Mia :) Hon är så fin i den. Och nu sitter vi i soffan, Daniel äter cheeseballs & dricker öl, och kollar på PostKodsMiljonären, och jag sitter här..

Väntar på att Mats & Renata ska bli klara, så ska vi gå över till Veronica & hedra Peter lite. Många av hans vänner är där just nu, och vi ska snart göra dom sällskap. Tända ljus, lyssna på hans musik, och prata om honom. Många dricker en gravöl till hans minne. Vet inte hur länge jag blir där alls, visar sig hur känsligt allt blir. Går nog hem tidigt & tänder ett ljus för honom hemma med Daniel.


En snabbis om min dag iallafall.
Ska ta en varm dusch nu innan jag ska gå, jag kan ju göra det, för jag är en sån där duktig svensk medborgare som faktiskt betalar el & har både el & varmvatten i mitt hus, med skillnad mot vissa andra ;) lalalalaaaa

gääääsp, ojoj,  Livet tar musten ur mig, det är inte lätt att vara VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!! eller hur var det nu? Tackar för den piken & tar den som en komplimang! - den du, med lingonsylt!!!


läs inte min blogg om du stör dig så jäkla mkt på mig & mitt liv Taaack! )


oxså mamma

Ha, ha, hi förstår precis vad du syftar på. Parasiter är det värsta jag vet.Ha en bra dag, och avsluta gärna med en varm dusch och mys vid tv:en.Det är ju inte alla som kan det.

PUBLICERAT DEN 2009-04-05 KLOCKAN 13:04:56
Linda & Alfons

Hej gull.

Hur mår du? skriver lite här.

Kom ihåg de jag sa, du borde sätta dig lite högre upp, du förtjänar det min vän. Du är guld i mångas ögon och dom som inte tycker det och klankar ner på dig är nog väldigt avundsjuka och mår väldigt dåligt, att nån ens läser din blogg för att sen kommentera nått på ett negativt sätt får mig att skratta, vilken dåre detta måste vara!

DU ÄR UNDERBAR! glöm ALDRIG de, då kommer jag ut och bankar in de på dig snuttan!

Kram

PUBLICERAT DEN 2009-04-05 KLOCKAN 15:51:45
Emmelie

Jag håller med Linda, Du förtjänar det bästa.

Och jag avundas din styrka, jag skulle gärna vilja säga att jag inte vill att Fisan ska gå på dagis, att orka ha henne hemma dagarna fullt ut.

Jag avundas dig det.



Och du, skit i vad folk tycker och tänker.



Och du, duscha riktigt länge, tills vattnet tar slut, sen kan du ju höja värmen inne, för som du sa. Ni har ju iaf vatten och el ;)

Puss<3

PUBLICERAT DEN 2009-04-05 KLOCKAN 21:02:27
BLOGG: http://mammasthea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: