Lycklig :)


Är grymt lycklig över allt som denna dagen har bjudit på.
Började dagen med att lämna min underbara dotter på dagis.  Efter det drog jag, Susanne & Vilmerbus direkt in till Uppsala, föratt kolla på vagnen, och jag slog till. Den är underbart fin på alla sätt och vis, jag är så grymt glad, är nu ägare till en Carena Double Swing-09. Och en nöjd sådan oxå :) Åkte vidare till BarnensHus föratt kika lite, hittade inget & for vidare till Maxi, och käkade lunch på Donken, mums :))) Sen köpte jag & Susanne varsina regnställ till våra små grisar, båda behövde ha & det var kanonpriser :) Givet ju! Åkte hem till Susanne, Vilmer sov ett tag, vi pimplade kaffe & pratade av oss. Sen fick jag skjuts ner & hämta Saga på dagis, for hem, Och Susanne & Vilmer åkte hem ett tag. Jag & Saga lekte lite & sen kom dom tillbax :)) Barnen lekte jättefint idag faktiskt, behövde inte skälla lika mkt på Saga idag som jag brukar få göra annars ;) hah.. Tog en promenix över till Veronica, drack lite mer kaffe & sen gick vi hem till mig igen, gav barnen middag & sen for dom hem igen :)) Tusen tack för en underbar heldag med er sötnötar =)

Tog en provtur med Saga i nya vagnen, runt gården föratt prova grusväg & sen en sväng på baksidan föratt kolla hur den var att köra på hoppig gräsmatta/guppig grusgång där med. Och den var GUDOMLIG! Så himla lättkörd, och skön, och Saga trivdes skitbra i vagnen, pekade på liggdelen & sa : bebbe :D Hon fattar mer än vad man tror, min fina tjej <3 
Vi gick hem till Sagas farmor & farfar en sväng ikväll, där fick jag äta middag med dom, och Saga grisade lite hon med. Duschade Saga hos dom, då jag ändå hade extrakläder till henne där. Plus att hon ville ju så gärna gosa med dom :) Sen gick vi hem, och jag nattade Saga kvart i sju, hon slocknade DIIIIREKT kan jag lova. Och sen satte jag mig här.

bjuder på lite bilder oxå :)
:




herrå
Sussa

Fasiken sikken schysst kärra ;)

Gillar färgen skarpt oxå, hahaha!!

Tack så hemskt mycket för idag o för både lunch på Donken o middag!!

Puss puss

PUBLICERAT DEN 2009-04-29 KLOCKAN 20:17:14
BLOGG: http://gangstar.blogg.se/
Anonym

gud va fin de är ha de

kram

PUBLICERAT DEN 2009-04-30 KLOCKAN 15:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: