Ryggont & internetlös




Ja,så är det.
Har inte haft fungerande internet under hela dagen.
Fattar inte varför, var uppkopplad,men kom inte in på någon sida.
Jaja, skitsamma, förhoppningsvis så funkar det nu.

Lämnade Saga på dagis imorse.
Hon såg så nöjd ut när hon knatade iväg med sin fröken & sina polare ;)
Underbart att lämna henne en dag som denna, då hon bara vinkar hejdå & kastar pussen med handen.
For hem & donade med tvätten, sen kom Veronica förbi & fikade ett par timmar, så jag slapp städa idag, haha, pratade av oss massor, det var välbehövligt kan jag lova.  Under den tiden så snickrades det på vår altan, eller, ja vi har ju ingen, men den börjades byggas på idag. Så nu ligger all underrede på plats. Skulle ha målat det med nån slags bevaringsfärg ikväll, men hade ffs inga penslar hemma. Så det får Herr Snickare ta med sig imorgonbitti, så kan jag måla när Saga är på dagis. När jag hade hämtat Saga igen ( fick skjuts av svärmor - taack ) så blidde det lite mellis, och lite lek ute, sen gick vi in & började med maten. Daniel skulle inte komma hem förrens efter kl 18, så jag bjöd Veronica, barnen, och Herr Snickare på middag vid 16-tiden. Blir för sent för Saga att äta middag vid 18, Hon äter lunch vid 11, mellis vid 14-15 tiden & hon lägger sig ju kl 19. Därför gjorde vi så idag.  Plus att barnen fick leka av sig en hel del. Väldans trevligt. Jag bjöd på kycklingspett, ris & hemagjord BBQ-sås. Mumma ;) Och vi åt utomhus :)) Sen fikade vi, lekte & sen for dom hem till sig. Jag & Saga väldgästade hennes farföräldrar, och var där en stund. Sen blev det en dusch för den lilla skitgrisens del, och sen kom Pappa Daniel hem, busade lite & sen nattade vi henne vid 18.30, då hon var sjuuuukt övertrött. Gick inte att göra henne nöjd överhuvudtaget, och kan lova att hon slocknade diiiirekt :)

Sen har jag vart ute & umgåtts med Daniel typ.
Snackat lite skit & kollat lite på det som ska bli vår altan.
Sen gick jag in, Daniel är kvar ute & pular.
Och ikväll är det DUBBLA avsnitt av Desperata hemmafruar har jag hört, stämmer det?
Skulle ju vara sååå underbart, hur jag nu ska palla att hålla mig vaken.

och ryggen då?
Har så grymt ont, skakar i hela kroppen såfort jag står, eller sitter fel.
Märks att man börjar bli framtung, och har dålig ställning, och mina övriga ryggproblem gör inte saken bättre precis. men förhoppningsvis blir det bättre när Lillebror kikat ut. Och då ska jag ju genomgå en magnetröngten & se om det är diskbåck jag har, som läkaren tror, och då blir det ju eventuellt en operation.  Men det är ett senare bekymmer.


Imorgon : Dagislämning. Eventuellt måla underredet fall Herr Snickare fixar penslar. Fixa klart tvätten. och försöka röja övrig hemma. Dagishämtning. Leka massor & mysa massor.


hörs sen eller imorrn.


pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: