jag undrar..



jo jag undrar ja.. kommer detta verkligen att bli en bra dag?
Barnen har vart jättesnälla på morgonen & Saga är nu på dagis medans David sover en sväng.. men.. jag känner huvudvärken komma krypandes, har ett lätt illamående & har bajsont i mitt ben, jävla piss-ischias :( Och utanför fönstret öser regnet ner & det är bara skit på tv. Städade gjorde jag igår, och tvättade.. så jag har lixom inga "måsten" utöver att betala räkningarna idag. Måste knata över till svärmorsan då & låna deras dator, då jag inte vågar logga in på banken via vår, efterssom att Robban fått virus & eventuellt har skickad virus till oss med, av misstag måste jag tillägga, han styr inte över att det händer. Sånt som händer.

usch, känner mig grymt gnällig idag.
Hatar såna dagar, ska försöka bota detta med några liter kaffe & lite frukt.
Måste väl ta mig i kragen och ringa läkaren ang remissen till magnetröngten som väntar på mig. Hoppas verkligen INTE att det är diskbråck, för då blir det tal om operation, och de har jag INTE tid med, har ju 2 barn att ta hand om, och jag vill funka som mamma även om Pappan är hemma och hjälper till! Undra om dom gör något mot min ischias oxå då? Tror jag avaktar med att ringa tills jag har slutat amma om några månader, blir lättare för Pappan då, om inte David är lika beroende av mig lixom. För OM det skulle bli operation så får ju Pappan vara föräldrarledig under läkningstiden och jag sjukskriven. jaja, blir säkert bra!

jag har verkligen inget positivt att skriva idag känns det som, eller jo :) jag har ju världens vackraste barn & världens hetaste make <3 det ska jag vara glad över :) Och det ÄR jag, tro mig, jag är väldigt lyckligt lottad. ÄLSKAR mitt liv, trots dessa downdays!

nääh, hitt på någe kanske!


pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: