dan före dan, före dan, före dopparedan?



eller nått :/

Har egentligen sjukt mkt att skriva, men har verkligen ingen ork, måste orka denna natt med min son.. Hålla alla tummar & tår att han sover någolunda OK inatt snälla..

okej, kör en snabbis dåå, bara föratt det kliar i fingrarna ;)
Inatt vaknade han första gången vid tolv typ, sen var det igång, tröstade honom med att berätta att "Mamma är här, och nu ska du sova.." och så höll vi på, men efter en & en halv timmes gnäll så gjorde Pappan mat & gav honom, sen somnade han äntligen.. en timme senare var han igång igen, var 5.e minut gjorde jag honom medveten om att jag fanns där.. sen vaknade han en gång i timmen efter det typ.. ja, så såg vår natt ut! TYP! Känner mig svag som gav med mig redan första natten, men ska INTE GE UPP, ska fortsätta.. HAN BEHÖVER SIN SÖMN, mer än vad jag behöver den. Det hela har ju lixom gått över till att han är mer & mer missnöjd dagtid oxå, och sover dåligt på dagarna med.. Jag gör detta för HANS skull, så ifall att det är någon där ute som som har nån negativ åsikt om denna metod, eller liknande, så SNÄLLA, HÅLL DEN FÖR ER SJÄLVA!!

Annars har dagen flytit på ganska bra tycker jag.
I förmiddags fick jag besök av min fina vän Ellen <3
ÅÅåh det var ALLDELES fööör länge sen vi hade egentid ihop gumman.
Barnen sov, så vi kunde snacka massa skit ifred, fika & ta igen massa förlorad tid. Tack snälla söta för idag.

När barnen sen vaknade och Ellen hade åkt så bjöd jag hit barnens faster på fika :) Mycket trevligt, som alltid, den lektes, busades & snackades gojja, en & annan skinkmacka slank i våra magar oxå ;) Sen lagade jag iordning en potatisgratäng, stekte fläskotletter & så. Detta blev då våran middag som ni kanske förstår. Pappan kom hem, vi åt mat, och mös. Efter maten badade jag barnen, medans Pappan plockade undan. Sen gosade vi med våra rena fina barn & hade kramkalas <3 VIPS SÅ BLEV KLOCKAN SJU ;o nattinatti kidsen =) haha! Ringde upp Susanne, pratade om allt mellan himmel & jord, slutatde med att vi la på efter typ 2 timman ;) haha! (
tack gumman, föratt du är en sann & ärlig vän, grymt tacksam föratt du finns i mitt & min familjs liv ska du veta ♥) och i samma veva som vi avslutade så kom Pappan hem, som efter barn-nattningen for till Bärby, hämtade en traktor & kom hem & plogade, MIN DUKTIGA ÄLSKADE MAKE ♥ Så nu kanske jag kan komma ut med vagnen på gårn ;)

Nu sitter vi bänkade i soffan, Pappan snarkar, och jag ska nu tvinga ner honom i sängen, och natta oss bägge.

GOD NATT PÅ ER!

(en sak till, - Emelie, jag är så SATANS GLAAAAD för er skull ♥)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: