hoppas



Sitter i skrivande stund med bomull i öronen!
Får ju alltid lock för öronen & hör knappt något när jag är förkyld.
Så Veronica tipsade om Renaxör, eller vad det heter. Har droppat 15 droppar i varje öra nu & täppt till med bomull som det stod att man ska göra. Om ca30-60min ska jag spola öronen med en pipgrej & kokat vattet. Ska blir spännande, funkar det, så ska jag se till att alltid ha det hemma, till nästa förkylning lixom. Uppdaterar mer om det sen!

Är ganska nyss hemkomna för en shoppingrunda i Uppsala.
Jag, Pappan & barnen mötte upp deras mormor, moster & kusin för en dejt :)
Supermysigt verkligen, och jag inser nu, att vi kanske har köpt LITE för många klappar till Saga iår ;) Ser det på alla klappar som ligger gömda i sovrummet OCH på kontot ;) haha! Men vafaan, det är bara jul en gång om året!!! David får smågrejer som 6-månadersgröt, & mat från 6 månader. Några lekskallror, bitringar, lite kex, blöjor & sånt, haha! Han uppskattar lixom det mer än leksaker & kläder, då han redan har så han klarar sig med sånt, bättre att köpa saker han ändå behöver ha! så är det!

Saga kräktes inne på en affär idag!
Sen kräktes hon precis när jag hade tagit ur henne från bilen, rätt mkt!
Men hon är pigg som en lärka, får se om det kommer mer eller inte, för då kanske det inte är pga tänderna David är kass i magen, kanske magsjuka helt enkelt :( Lär visa sig! tråkigt med sånt.

jaja, ska lägga Saga för en SEN lur nu.
Ville hålla henne vaken ett tag efter kräkan.


pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: