Lördag hela dagen!



Goddagens goddagen!

Barnen sover middag, och Pappan for ut till Bärby föratt tvätta Henkes Hjuling. Natten bestod av en grinig son son vaknade typ 4-6 ggr. En av ggr han vaknade fick han käk, och somnade så fint om igen. tills det var dax igen.. 2 ggr funkade det med nappen, resterande ggr räckte det med snutten, men ändå lixom :( Skulle verkligen behöva en HEL natts sömn nu tack!

Morgonen & förmiddagen har bestått av lek & mys med familjen.
Barnen har vart snälla & nöjda, och trots sömnbristen så var Mamman & Pappan på bra humör oxå :)  Gårdagen bestod av besök av Svärföräldrarna, fikades på bullar, knäck, popcorn & kaffe :) Väldans mysigt, och barnen var så glada över att få leka med farfar & farmor :D Nattade barnen kl 19, och sen la jag mig på svärmors spikmatta som jag fått låna.. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, det gjorde ont som faan, samtidigt som att det var avslappnande & jag blev supertrött. Låg max 10-15 min. Men som alla säger, man måste vänja sig, och efter ett par tre ggr så brukar man avguda den, så vi får väl se då.

Resterande av kvällen bestod av att ligga i soffan & mysa med SexxiBulln. Kämpade ut i det sista föratt försöka hålla mig vaken hela IdolFinalen igenom. Och jag KLARADE det, men fiii tusan var trött jag var! Erik vann, och han är jättebra, men jag kan inte låta bli att tycka att Calle är sjukt härlig, och jag undrar om han kanske inte hade förtjänat 1.a platsen NÅGOT mer än Erik, men men.. vad vet jag! Vinnarlåten är mysig måate jag erkänna.

Vi skulle egentligen packa in familjen i bilen idag & fara in till Uppsala, men vår ork försvann, och vi tar det imorgon istället. Saga har en blöja kvar, hon klarar sig tills imorgon med den. Och välling behöver vi inte köpa till henne, då hon slutade med det igår. Hon dricker ju bara välling till natten, men igår provade vi utan & det gick kanon. Skönt, en utgift mindre ;) Och sen lär vi ju köpa ny mobil till mig.. imorgon alltså, idag orkar vi inte som sagt. Om det fortfarande är sol ute när barnen vaknar så ska vi ut & leka sen. Hoppas på det, då det IKKE blidde nån utgång igår, då Saga sov i över 3 timmar & David i nästan 4 timmar! Det hade börjat skymma ute när dom vaknade, och 30min efter det så var det mörkt ute :(

jaha, om jag kanske ska varva ner lite.
Bara sitta i fred, vila huvudet & bara vara!
ja, så blir det!


pusspuss 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: