PACKAD & KLAAAR!

VÄSKAN :
jo, nu är väskan packad, och redo för avgång när Lillebror behagar att kika ut!
Men med min tur så lär jag väl gå över tiden med 2 veckor :(
Vill ju träffa våran son, Sagas brorsa, våran bebis <3

DUSCHEN :
Har fortfarande inte kommit in i duschen, utan fastnade i garaget med PappaBulln & T1.an.
Kikade på dom när dom meckade nått typ, och förbereder Chevan inför Suz´s student imorgon, vi ska tvätta den imorgon & putsa det sista. Lämnade dom själva nu, dom pratade bara massa sånt som jag ikke förstår ;) haha..

DAMERNA :
Väntar på att Camilla & Emmelie ska komma hem till Camilla, så jag kan springa över & låna en klänning av Milla, den vet jag är töjbar, så jag ska kolla hur den sitter med ett par svarta leggings. Plus att dom har med sig bilbarnstolen, så får jag se den live :P

GURKA :
Jaa, hör & häpna, men det har bara blivit en & en halv gurka hittills idag :) Får se om den sista halvan slinker i innan läggdax den med kanske? Är grymt trött, men MÅSTE duscha vaafaan. Och försöka raka mina ben, lättare sagt än gjort i min sits, då jag knappt får på mig strumpor själv längre, utan att kissa i byxan för Lillebror trycker mot blåsan när jag böjer mig.

VÄDRET :
Hmm, jag håller ALLA tummar & tår på att solen ska visa sig imorgon & att det för alla studenters skull inte regnar så jäkligt. Och de får gärna vara MINST 15 plus typ. Höga krav? nääh, inte alls ;)

ANNARS DÅ :
Jovars, lite kissnödig, plus att bebis trycker neråt hela tiden så det gör ont "down under" ni vet, men hör ju till, bara att rida ut lixom. För övrigt så mår jag GRYMT bra, skönt att kunna skriva det faktiskt, känns som att min blogg oftast går ut på mitt gnäll, tjat & ältandes. Men inte idag serru, men nu vart jag hungrig xå.. vaafaan.. hahaha!!


slå klackarna i taket!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: