Snabbis bara :)



Kom hem från Maxi för ca en timme sen.
Och Saga sover middag sen ca 50 min tillbax, då hon VÄGRADE sova när vi var iväg.
Hon var först på kanonhumör verklige, så himla glad & charmig, sen blev hn trött, och jag gjorde ALLT föratt hon skulle få ro, men med alla dessa stressade människor som stor/panikhandlade inför morgondagen s var det lönlöst. Så lillsnuttan gallskrek mest de sista 20 min inne på affären tyvärr. Tröstlös. Sen lunchade vi på Donken, och då blev hon på fint humör igen, innan det var dax att fara hemåt. Väl hemma så slocknade hon ganska snabbt iallafall. Och hon får vara uppe på övertid ikväll om hon vill, och ha myspyskväll med mig & PappaBulln.

Annars, förutom att jag var stressad av alla människor, Sagas humör & är tung & less, så hade jag det supertrevligt med mamma, Jenny & Karla. Tror dom har förståelse över mitt otrevliga humör, med tanke på min sits just nu. Bad om ursäkt flera ggr, för jag skämdes, det är ju varken deras, eller Sagas fel, att JAG är otrevlig. Hade en dålig dag bara. Ska åtgärda dom ordentligt sen, speciellt Saga, min älskade prinsessa <3

Har precis gjort en tårta, på Camillas begäran ;)
Näährå, jag erbjöd mig, och det uppskattades, då hon som sagt jobbar sent på sin födelsedag, och jag tycker det är kul att hjälpa till :) Tjuvåt några jordgubbar oxå ;) hihii..

Regnar gör det oxå, tråkigt, men men..
Slipper laga mat idag, då det blev massor med pastasallad kvar från igår, som vi kan äta ikväll, guud så skönt.

ingen bebis på g heller..
3 dagar kvar, vill att han kommer nu.
vet att jag är tjatig, men HALLÅ lixom!


nu, kolla facebook om Helene har fått - BF + 1 för hennes del idag :D
sen stänga ner & ta det lungt!



pussdå

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: