Första inlägget för idag :)


Jajjamensan, för idag när jag hade lämnat Saga på sagis så for jag direkt in till Uppsala föratt möta upp min kära mor, och följde med henne till läkaren ang hennes epilepsi på NevroMottagningen. Tyvärr så gick det sämre än väntat, men inget jag vill dela med mig av här, det jag kan säga är att vi har många jobbiga månader framför oss nu med hennes nya behandling! Min älskade stackars mamma <3

Efter att jag hämtat Saga igen på dagis, så for vi med hennes farmor hem till henne, där fick Saga mellis, Massa tackar :))  Nu är vi hemma igen, föratt laga mat, blir korv & makaroner. Behöver inte sätta på plattorna föratt steka korven / koka pastavattnet förrens om ca 15 min, då det går så fort, har kuttat korven redan & Saga har provsmakat de ;) Daniel är hemma efter 17 typ, oc då ska vi äta middag ihop, sen ska Daniel ringa Petsson & fråga om det finns någon maskin hemma som han kan låna, då det knappt går att komma fram på våra gård med vagnen pga all snö :( Alltså måste han ploga, så jag ställer in träningen ikväll, föratt ta hand om Saga medans han gör det, lär ju ta ett tag :) Jämnar ut det med en promenad imorgon istället, bränna några kalorier ;)

Och ikväll ska jag ligga på soffan, för först är det DenRätteFörRosing, sen DesperataHemmaFruar :)
Och imorgon blir det lungt, Saga ska till dagis, jag åker hem efter det & städar lite,Och donar lite, sen hämtar jag henne & så ska vi ut & åka pulka, eller Bob. Lär visa sig!

Nää, leka lite med Saga på hennes rum kanske?
Aah det ska jag ;)


pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: