FULLT ÖÖÖÖÖS!



jajjamensan, Kort efter att Saga vaknade från sin lur så fick vi besök av Susanne, Robin, Vilmer, Veronica, Emil, Elliot, Camilla & T1.an Så det var fullt ös, medvetslös, alla barnen lekte som galningar i några timmar, vi föräldrar pimplade sjukt mkt kaffe, fikade på paj & pratade om allt mellan himmel och jord. Hur trevigt som helst verkligen. Sen blev det helt plötsligt middagsdax & alla for hemåt. Jag & Saga lekte en liten stund till ute, innan vi gick in & tog en dusch. Jättemysigt verkligen, sen på med pyjamas & fixa välling, då det helt plötsligt var nattningsdax istället. Dagen har gått så sjukt fort. Nattade Saga, och sen kom Susanne förbi igen, vi kände för lite kvalitetstid utan barn, ni som är föräldrar förstår vad jag menar :)) Så vi satt ute, pimlade kaffe & snackade skit, i typ 3 timmar, hah, Veronica kom förbi en snabbis hon med & svepte en kaffe & snackade lite. Precis vad jag behövde iallafall, lite egentid med mina vänner, utan karl & barn. Tror de andra bruttorna kände likadant om jag ska vara ärlig! 

Så jag blev ensammen för drygt en halvtimme sen bara, och snart kommer ju min sötnöt hem & pussas med mig, kan det bli bättre? Jäkla bra dag, som har gått sjukt fort som sagt! Tack till alla er som gjorde denna dag så kanon, från början, till slut :)

Och nu sitter jag & äter glass, med grädde, kola & choklad-sås :)
Känns som att jag är värd det, måste passa på, för när Lillebror är kommen, så är det SLUTSNASKAT för min del. Raska promenader, bra mat, träning & sånt är det som gäller då. Vill ju komma i form till Beach 2010 ;) Haha, lycka till Sanna  :O 


Nu ska jag BARA ta det lugt innan PappaBulln kommer hem.
Imorgon är det dagisdax, och utvecklingsamtal för Saga, lämnar henne 8.30, och har samtalet direkt då. Ska bli kul, hoppas dom har bra saker att säga sen har ja e del jag vill ta upp med.

GODNATT SVERIGE! 

Och i eftermiddags vid 4 snåret så föddes en liten Tilda.
Hon vägde 2700g & var 47lång, om jag minns rätt.
GRATTIS brorsan med familj :)
Sussa

Tack för välbehövlig fikatid ikväll ;)

Puss puss

PUBLICERAT DEN 2009-05-25 KLOCKAN 23:14:40
BLOGG: http://gangstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: