Lunch & glasskalas ;)



Nu först sover Saga middag :)
Men med tanke på hur kul hon har haft så gör det inget, hon har lekt gärnet med sin kusslin :)

For som sagt ner till byn, och lunchade, blidde hamburgare för oss alla, asgott, och bekväm att slippa laga lunch ;) Sen tog vi en runda inne på ICA, där Saga var ODRÄGLIG typ, klättrade ut vagnen, skrek & dummade sig, sen insåg jag att det inte var HON som var dum.. UTAN JAAG!! För när vi kommer fram till kassan så känner jag en välbekant lukt, OOH YES, hon hade ju bajsat stackarna :( Och jag hade inte märkt något, men hon brukar ALLTID säga till när hon har bajsat annars ju.. Så det dåliga samvetet tog tag i MammaSanna, så jag köpte ett glasspaket, och hennes faster köpte strutar, kolasås & strössel, så for vi hem & bytte blöja, och gjorde glass till tjejerna. Mammorna fick såklart dom med ;) Saga & Alice var supernöjda, lekte i sandlådan, gungade & busade. Och goffade glass såklart ;O Jag & Gunsan pimplade kaffe & var mätta som faan, hah. Hann snacka av oss en del & hade det bra i solen ( jag satt i skuggan hah )Efter ett tag for dom hem, och jag la Saga i vagnen för middagsluren, hon somnade diiirekt kan jag lova, haha. Men som jag skrev, så glada & nöjda som dom var så är det OK att skjuta på sovtiderna tycker jag :))

Och nu sitter jag här, har kört igång diskmaskinen & ska ladda en maskin med mörk tvätt & köra igång. Måste vikt tvätt från tumlaren med. Kanske blir en svängom med damsugaren med, får se hur mkt jag känner för & hur länge MiniBulln sover. PappaBulln jobbar sen ikväll, så då kan jag skura alla golven när MiniBulln sover och slippa hennes & hennes fars "fotspår" när jag skurar, då bägge har en tendens att alltid gå på det blöta golvet, hah.

Underbaaart väder ute fortfarande :)
Vilket gör mig glad som attans, ska sätta mig i sandlådan sen med min vackra dotter, och sen ska jag tvinga henne att plocka blommor med mig, som vi kan ställa inne i vas, ser ju så tjusigt ut :P

ooh, är fortfarande grymt mätt, och känner mig fortfarande såå DUM som inte förstod varför MiniBulln bråkade. Så hn kommer bli bortskämd med mkt mys, gos & lek idag :)


Nu : en sluuuurk kaffe ;)


pussdå

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: