NAAAKEN



JAPP, är fett naken, utan min mobil!!
Den blev nämligen påkörd för en stund sen :(
Platt som en pannkaka är den!

Hade lagt mobilen i suffletten på Sagas vagn.
Bar in vagnen i bilen & åkte til dagis föratt lämna barnen.
Letade som fan efter mobilen i bilen & i vagnen & utanför dagis.
Kommer hem & ser den ligga på grusgången, andades ut :))
Men den hade legat i vägen för Renatas bil när hon skulle åka tidigare & blev alltså påkörd! Och det är ingens fel, hon kunde inte veta att den blivit tappad där, och inte jag heller. Så nu är jag mobil-lös & känner mig hur naken som helst. Måste gå hem till Svärmor & göra inbrott, låna hennes hemtelefon & ringa dagis, och hänvisa till Daniels mobil om det skulle vara något. Har redan ringt Daniel & berättat.

Har även ( blir någon förvånad? ) slarvat bort mobilen som jag fick av Camilla för några månader sen, och Daniels gamla är den ingen idé att använda, då den är cp. Så om en timme kommer Renata hit & då åker vi in till Uppsala & Elgiganten föratt köpa ny mobil till mig. Passar verkligen inte våran ekonomi just nu, men jag MÅSTE ha en mobil, för Sagas & Lillebrors skull!


Och SUSANNE : jag & Renata körde bakom eran bil påväg ner till dagis, och jag trodde att det var du som körde, så vi busade lite, men ser sen att det var ROBIN som körde, haha! ifall han kommer hem & berättar att han hade idioter bakom sig påväg ner som hetsade & tutade, så var det BARA vi ;) haha! sorry :D


nää, pimpla kaffe kanske?


pussheej
Sussa

Hahahaha

Jag var med i bilen o Robin sa just, "men va fan e det för idiot som kör upp i arslet"?? Å sen jävlades han tillbaka o körde skitlångsamt!! Sorry ;)

Visste inte att det var ni ;)

Hopas du hittar en fin fin mobil nu!!

Puss puss

PUBLICERAT DEN 2009-05-07 KLOCKAN 09:46:29
BLOGG: http://gangstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: