Tidig morgon


HEJ HEJ!

Imorgon ringer väckarklockan 07.30 i detta hus.
För då ska vi kliva upp, göra oss iordning, äta frukost & bege oss till MAXI föratt handla mat!
Skönt att få det gjort så tidigt som möjligt, finns så sjukt mkt saker att göra hemma, så då har vi hela dagen på oss till att fixa & trixa hemma efter det. Känns som att hela dagen blir förstörd om man åker senare lixom. Ska bli skönt att fylla upp kyl, frys & skafferi. Har nyligen skrivit klart matlistan, och dubbelcheckat 78ggr att jag fått med det viktigaste. Och det verkar jag har fått.

Middag fick vi ikväll hemma hos Camilla & Tommy, som bjöd på grillad fläskkotlett, grillad kycklingfile & hemmagjord potatisgratäng. Det var sjuuukt gott, och jag är fortfarande sprickfärdig av mättnad. Tusen tack snälla ni för maten.

Och för övrigt så har jag lekt i sandlådan med Saga, Har sand innanför både linne & bh, då hon behagade att ha sandkrig med mig, jäkla busunge ;) hon har busat med farfar & farmor, ätit massa glass, Och jag har fått lite färg på denna bleka kropp oxå, känns på axlarna & bröstkorgen. Svider lite, men ska ändå duscha snart & smörja in mig ordentligt. Och få bort all sand, haha!

nu måste jag kissa, som vanligt!
Sen ska jag ringa Milla & höra om hon har vaniljsås hemma att låna mig tills imorgon, då jag har en heeel jordgubbspaj kvar, men inge sås :( Tänkte att jag & Bulln skulle goffa lite ikväll ;)


puss så länge

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: