Ääääntligen helg



Gick bra på MVC, trots att vi missade busshelvete & kom 30 min försent (HATAR UL)!
Fick träffa en annan Bm då min hade fullt upp, då jag hade missat min tid, men hon var OK.
Hjärtljuden var kanon, magen mätte 36cm, Har dock massa vätska i benen. Blev rekomenderad vila, hmm, och hur skulle det funka när man springer efter en galen Saga om dagrana, haha. blodsockret var jättebra, och allt annat med, FÖRUTOM : detta tjafs om järn, ska nu dubbla intaget av tabletterna, BM frågade hur jag ens orkade stå på benen med detta låga värde :/ förklarade att jag är grymt trött hela tiden & det var väldigt förståligt! och ska även träffa en läkare nästa gång ang det & så. Har ju skött tabletterna, men klart som fan att dom inte gör nån verkan så som jag kräktes varje dag i en hel veckas tid, förra veckan, av halsbrännan. Ville ju inte ta ännu en tablett fall den kanske hade hunnit gjort sitt innan allt annat kom på retur. Jaajaa, ska tillbax om 2 veckor igen. Lillebror mår bra & det är huvudsaken.

Efter MVC så strosade jag, Milla & Saga runt på stan.
Jättemysigt, inget stress, inga tider att passa, och Camilla bjöd på lunch oxå, TAAACK. Blev varsina plocksallader, finns faan inget godare när man käkar ute :) Saga somnade strax därefter, och vi mötte upp Andreas för att umgås lite :) Han lunchade, och vi gjorde han sällskap, snackade lite skit & hade det bra :) Ett tag efter det så skiljdes vi åt & for hemåt igen.

Blidde lite lek med Saga ute, medans vi väntade in pappan :)
När han kom hem så blev det en trip ner till LillaTorget föratt inhandla middag ;)
Åt ihop med Daniels föräldrar, Camilla & Tommy, välans trevligt.

Och sen blev det dax att gå hem & natta MiniBulln.
Och för första gången sen vi flyttade in i huset så sover hon faktiskt i vårat rum, just pga att Daniel är i Bärby & hämtar en maskin, och ska börja gräva lite nu ikväll på baksidan, och utanför Sagas rum, så föratt hon ska slippa bli störd av den så nattade vi henne i vårat rum i Lillebrors säng. Så kan Daniel gräva så länge han känner för det ikväll. Hoppas det går bra. Somnat har hon gjort iallafall. :)

Och imorgon ska ev Saga sova hos sina farföräldrar :)
Robban ska vara här hela dagen & gräva han med, så vi tänkte grilla & bjuda han på öl på kvällen, och kanske kommer det hit lite annat folk med, vem vet =) T:1an skulle komma & kanske Milla & Tommy! Men efterssom att Daniel känner sig obekväm med att dricka i barns (speciellt Sagas) närhet så frågade vi farmor & farfar lite fint, och det var INGA problem :) Hoppas på bra väder.

nu ska jag kolla fejjan, sen slå igen dataskärmen!


pussdå

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: