Fiiifaan!




Fyyfasiken vilken värk jag har i armen :(
Men men, får hoppas att det stannar där, vill INTE bli sjuk!

Saga var ju så himla rolig när vi tog sprutan, först tog Linda, Och hon ville (likasom jag) ha Saga i knät, just föratt då kunde vi inte "tjuta" rakt ut, utan vi var tvugna att visa Saga att det inte var farligt, trots att både jag & Linda är sjukt spruträdda. Ja, så Saga såg när Linda fick spruta i armen,och sen satt hon i mitt knä, och även då såg hon när jag blev sprutat, sen var det hennes tur, och hon grät i typ 30sekunder, sen var det ingen fara, och strax efter det tittar hon på oss & utbrister med tårarna i ögonen - SAGA HAR AJ AJA här, "och pekar på sin arm" , detta upprepade hon flera ggr, och jag skrattade så tårarna sprutade & försökte snällt förklara för Saga : men lilla gumman, du fick ju din spruta i LÅRET!!!! hahahaaa!!!!! men nej, hon hade aj aj i armen som oss andra istället för på låret, där hon fick sin ;) haha. Hon är så klockren min baby <3

Tänkte berätta lite om dagen annars oxå :)
Linda kom runt 10-snåret , joinade oss & åt frukost, lekte med barnen & snackade massa goja. Drack massa kaffe & började prata lite löst om man skulle ta sprutan eller ej. Kollade lite på LUL & bestämde oss i samma sekund föratt åka ner med barnen, då det var drop in :) var egentligen för barnfamiljer med barn från 3år, men dom tog snällt emot Saga ändå :) Efter det åkte vi hem igen, fikade lite till & jag förberedde middagen. Sen for Linda hem, jag lekte med barnen & sen kom Pappan hem & vi åt middag. Kyckling-gryta m ris. Sen packade Pappan & Saga ihop sig för en trip hem till Henke. Föratt hämta lite grejor. Sen kom dom hem & vi busade gärnet ur barnen,som sover som grísar nu :) Och jag hoppas verkligen att David sover bra inatt, för det gjorde han inte natten till idag. Han sov oroligt, vaknade till & från, var ledsen, ville leka, var ledsen & ville leka. Så höll han på från tolv inatt, till kl 6 imorse, sen var det bara att kliva upp typ :( Är sjukt slut kan jag lova! Och jag hoppas verkligen inte att Saga får några bieffekter från sprutan..

Pappan & David ska ta sprutan i början av januari.
David ska ju ta sin 6-månaders spruta den 7e dec, och då ska man ju vänta 2-3 veckor innan man får ta gris-sprutan. Och i samma veva så tar Saga sin sista dos oxå. Det var sköterskan som tyckte att det var bäst så. Jag håller bara med jag! Blir säkert bra.

Imorgon är det dagis som gäller.
Om Saga mår bra såklart, det är prio ett!
Och om jag mår bra så ska jag eventuellt åka & träna imorgonkväll.
Får se hur det blir med det :)

nääh, nu ska jag väcka min karl som ligger här bredvid & snarkar som faaan!
dax att bädda ner sig & sussa kudde.


goonaaatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: