Söndagen den 8.e November 2009



Jo, ska väl dra dagen från start då kanske!

Började morgonen med att vakna till Finaste David som låg & pratade & skrattade i sin säng kl 8 imorse. 20min senare vaknade hans fina storasyster till liv, och kom & joinade oss i sängen. Smög iväg, och kirrade lite kaffe, chokladkaka, & pepparkakshärtan på en bricka och serverade till VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, på sängen :) Det uppskattades, han & Saga delade på sötsakerna, ni skulle ha sett lyckan i hennes ögon, att få äta sådans till frukost ;) Haha. Sen lämnade jag & Saga grabbarna kvar i sängen, och tog oss en dusch, vattenkrig för hela slanten, då Saga gick lös på duschslangen & skrattade hysteriskt under hela duschsvängen ;) haha! Efter det duschade jag David, och sen klädde vi på barnen. Då vi märkte imorse att brödet var ikkeätbart, så tiggde vi frukost hos barnens farmor & farfar. Väldans mysigt :) Innan vi gick dit så klagade Saga på att hon hade ont i örat, inget märkvärdigt, men hon sa det några ggr. Sen var det inget mer med det. Ät frukost, och sen efter ett tag packade vi in oss & Camilla i bilen föratt åka till Hamra, föratt gratta Fredrik & Alva på deras födelsedag :) Kom dit, och då började det, Saga grät, och grät, och GRÄÄÄT, och klagade massor över att hon hade ont. Jag ringde 1177, dom hade inte tid & svara i telefonen första gången för det var många som ringde, nästa gång jag ringde fick jag kötid på 48minuter, hmm. La på & ringde samariterhemmets vårdcental, som tydligen ska ha helgöppet, TJIIII fick jag, för det har dom IKKE!!! ringde BarnAkuten, fick INGET svar!!!! Då hade Saga såpass ont att jag ville åka in med henne föratt få bekräftat om det är öroninflamation, eller ej. Att vänta tills imorgon då byns vårdcentral öppnar kändes sjukt elakt, så jag, Pappan & barnen åkte in. gick till receptionen, dom tempade Saga, hon hade 38, fick alvedon, och sen skulle vi sätta oss i väntrummet. Där satt vi över en timme. Sen blev vi hänvisade till ett eget PYTTELITET rum, där fick vi vänta i 1 ½ timme till. Där gick min gräns, resten vet ni ju om ni har läst min föregående inlägg ... hur som helst så sa jag det till sköterskan att min dotter är DÖhungrig, och JÄTTEtrött, så vi måste gå nu föratt ge henne mat & sömn, om det inte kommer en läkare inom kort. fick då svart : -Jaa gör det , ring vårdcentralen imorgon, så kan dom ta en titt på henne. TACK för det svaret. IDIOT! men jag får väl skylla mig själv, som råkade störa henne MITT I FIKAT!!!! gaaah!!

MEN jag måste tillägga att : Våran dotter, JÖSSES VILKEN KLIPPA, vilket tålamod, vettefaan vem hon har ärvt det utan, sin farmor säkert, INTE av mig eller sin far iallafall. Hon verkligen gjorde det bästa av situationen när vi satt i det där lilla, lilla rummet i en & en halv timme, vi lekte, sjöng & kramades, Hon fick tiden att gå mkt snabbare. VÄRLDENS BÄSTA SAGA <3 Hennes bror var sjukt snäll, och bara sov, och sov, och sov. Tills 10 min innan vi bestämde oss föratt dra därifrån. <3

ja, så vi får se hur natten blir för Snuttans del, och hur morgondagen ser ut Klagar hon inte, så är det ju bra. Men klagar hon så ringer jag diiirekt ner till vårdcentralen, för DÄR, är dom jättebra, när det gäller barn. Min åsikt iallafall! sådetså.


och det gör så ont i mitt hjärta, när nått av mina barn har ont <3

Nu ligger jag här i soffan, och ska ge min make lite uppmärksamhet!
TACK PAPPABULLN, föratt du är världens bästa Pappa, och Make <3
ingen är lika perfekt & underbar som du!





nu är jag trött, så HEJDÅ!


-

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: