Fredagen den 9.e oktober 2009 - del 2



Sitter här i soffan, nerbäddad under Sagas tjocka filt, höjde nyss värmepumpen till 20grader, då den stod på 16 innan, fryser som attans. Men om en liten stund blir det varmt & gosigt här hemma :) Funderar på att tända en brasa oxå, om gubben min har tagit in någon ved vill säga, mörkrädd som jag är så VÄGRAR jag gå ut till bon & hämta!

Är gräsänka, skickade iväg PappaBulln med Robban, Tommy & grabbarna föratt åka lite 4-hjuling ute i skogen. Det behöver han i nuläget. Robban kom hit & åt middag med oss i vanlig ordning ;) haha! Tvingade dom att sätta ihop matsalsmöblerna, och olja bordet, samt bära över de gamla matsalsmöblerna till min bror & hans blivande fru, då dom fick överta dom. Ordning & reda! Grabbarna lekte med barnen medans jag lagade maten. Sen packade dom ihop sig & for iväg.

Barnen har vart så otroligt snälla idag, heeela dagen verkligen. Gick ju ut & lekte i förmiddags, var ute en & en halv timme, sen gick vi in & åt lunch,lekte en stund till & sen la jag barnen för deras lurar, och David sov i två & en halv timme, medans Saga sov i tre timmar & en kvart!!! Trötta barn??? skulle tro det va! När dom vaknade igen så var dom som sagt lika underbart snälla, enda fram tills det var dax att natta dom. Vi har lekt musten ur varandra, legat på golvet & busat som attans.  Mina barn AVGUDAR varandra, det lyser sån stark syskonkärlek om dom båda hela tiden <3 mitt mammahjärta smälter :D

imorgon blir det att ställa iordning möblerna i matsalen, då oljefärgen måste torka ordentligt innan. Sen blir det massa mys med familjen, utelek för hela slanten om vädret är lika bra som det har vart idag. Hjälpa svärmor att rensa alla blommor ute i rabatterna, och ev klippa gräsmattorna för sista gången för iår, ska försöka hitta orken att tvätta våra fönster, utvändigt & invändigt.  Ja, det finns ju att göra, det behöver man ju inte oroa sig för om man säger så!

har kört igång en maskin tvätt, damsugit lite & så, nu när barnen sover. Funderar på om jag ska baka lite bröd, och eventuellt lite muffins. Trevligt att ha i frysen om det skulle komma någon på besök i framtiden typ. eller nått ;)

nääh, soffläge hela kvällen annars, tills johnblund kikar förbi!


puss&hej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: