Söndagen den 11.e oktober 2009



zzZZzzz.. när ska min älskade lilla son förstå att man INTE kliver upp innan klockan 6 i detta hus? Mellan fem & halv sex varje morgon så är det fullt ös som gäller för den lilla krabaten!! Men jag föredrar faktiskt det, jag menar, han somnar ju sju varje kväll, har hellre min "egentid" på kvällen, efter klockan 7 då bägge barnen har somnat, då är det ju mitt val, om jag själv lägger mig, så jag orkar morgonen, eller om jag är uppe sent, och är astrött morgonen efter! istället föratt ha onda kvällstider att han får sova när vi lägger oss, bara föratt få lite sovmorgon. neej, ordning & reda ska det vara! Men om jag minns rätt så tog det några månader för Saga oxå, när vi hade fått in hennes sovrutiner innan hon började sova lite längre på mornarna! undra varför jag gnäller egentligen, när jag har 2 fina ungar, som somnar kl 19 varje kväll, & sover hela nätterna (bortsätt från de x-antal ggr som David tappar nappen i sömnen) hmm, äsch, jag går med på att kliva upp kl 5 några månader till, för den sakens skull ;)

i Skrivande stund så ligger David under gymet, Saga sitter bredvid honom på 3-hjulningen & båda har fastnat med blicken på  Små Einsteins, som går på barnkanalen just nu! Pappan sitter här bredvid mig i soffan & ser allmänt söt ut bara :) Snart dax att fixa frukost & inviga de nya matsalsmöblerna. Nu vill jag ha mina nya gardiiiner!!!


vill tacka för alla fina mess som jag fått den senaste veckan, och tack föratt de flesta har respekterat & inte ringt mig. vi försöker leva på som vanligt, men anledningen till att jag undviker att prata i telefonen är föratt det tar på krafterna att upprepa situationen, gång på gång, för frågan kommer ju ställas! men snart går allt åt rätt håll, och då kommer jag med ett leende på läpparna att berätta om alla framsteg.. så, så fort något positivt händer, så hör ni av mig <3 tummis :))

ajaa, vad dagen har att bjuda på vet jag inte.
mys med familjen, ut & pula kanske, OM SOLEN BEHAGAR ATT VISA SIG!!!
annars så är det sviiinkallt ute, brrbrr!!

nääh, frulletajm!


hejhej
Ida

Jag hoppas att ni mår någorlunda bra efter omständigheterna! Många som tänker på er och eran familj och håller tummarna för att allt ska bli bra! Jag är en av dom! Saknar våra onsdags träffar det gör lucas med ;) hoppas allt blir bra snart! Kram till er alla

PUBLICERAT DEN 2009-10-11 KLOCKAN 10:41:25
BLOGG: http://frokenmodig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: