Söndagen den 24.e oktober 2009



Hade aldrig kunnat ana att denna tråkiga dag, skulle vända och bli en helt SUVERÄN dag!

Och det kan vi tacka Familjen Olsson-Andersson för :)
Efter barnens middagslurar så kom familjen hit, Saga & Vilmer lekte som attans, vi grillade korv (jag drack min shake) & drack varm choklad (jag drack kaffe)! Barnen busade av sig rejält, vi föräldrar snackade massa skit, och hade det huuur bra som helst! Mammorna flydde fältet & lämnade barnen i Pappornas händer, och drog till Maxi, och handlade lite hårfärg till mig. Kollade en sväng på Lindex, men lämnade ganska snart butiken tomhämta! Väl hemma igen så gav vi smågrabbarna lite käk, sen färgade Susanne håret på mig, och papporna lekte med barnen ;) Tack till er för en helt underbar dag! Måste vi göra om :)

Barnen somnade ovaggandes ikväll, efter denna heldag kan jag lova. Såhär mkt frisk luft har inte barnen fått på VECKOR, pga deras förkylda mamma :( Så det var uppskattat! När barnen hade däckat så slingade jag det nyfärgade håret. (tack PappaBulln för hjälpen<3). Är faktiskt jättenöjd, innan var det ALLDELES för RÖTT!!! bilderna som jag la ut tidigare visar inte HUR rött det egentligen blev. Det kan som som sett det i verkligheten intyga! Men nu är jag nöjd ett tag iallafall :)

före :



efter


Imorgon blir det en trip in till uppsala.
mamma ska på läkarundersökning, och som hennes ledshagare så är det mitt jobb att följa med henne på sådana saker. Barnen ska såklart med :) Åker med svärmor hem :)

nu ska ska bädda ner mig.
väcka gubben först bara, som har somnat så sött på soffan ;)
får se hur natten blir då, hoppas David soooover bra!!


älskar min fina familj!

gooonaaatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: