Tisdagen den 13.e oktober 2009



Skam den som ger sig!
Planerar alltid kvällen innan vad jag & barnen ska ha för kläder dagen därpå, plockar fram allt föratt slippa den stressen på morgonen. Och idag planerade jag att jag skulle vara lite höstig, med svart tunika, jeanskjol, strumpbyxor, benvärmare & mina nya låga stövlar! kändes inte lika självklart imorse, när mästaren visar 0-gradigt, och det ligger ett lätt snötäcke på marken! MEN skam den som ger sig, med dubbla tjocka strumpbyxor, så är jag fit for fight! nån som ens bryr sig förutom jag? aja..

David ligger & pratar under gymet, Saga sitter med en macka i handen & kollar på barnprogram, nyss var det ett av hennes favvoprogram - Rory, racerbilen! Hon är som fastklistrad när det är det på tv. Får skjuts ner till dagis av barnens farmor, fina hon <3 Sen åka hem igen, hoppas David tänker vara snäll, så jag kan baka bröd, och skura alla golven. Har som vanligt tvätt som väntar på mig med.

Annars så händer inte mkt idag.
När jag hämtar Saga i eftermiddag så ska hon få åka ståbräda hem, då jag tar enkel-liggvagnen till David, slippa kånka syskonkärran! Och hon var ju så duktig & stolt förra veckan när hon fick åka på den :) Blir en lugn eftermiddag, med massa mys :)

plocka fram PytteBullns overall, och MiniBullns täckjacka & brallor, annars så är vi alla startklara!

Hoppas det kommer lite mera snö under dagen, mysigt ju :)

pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: