...



David sov från typ kl.8 imorse tills vid 13-tiden, då jag VÄCKTE honom!!
Föratt hinna ge han lite käk & en torr blöja innan vi skulle åka & hämta syrran hans!
Jäkla tröttismössa, och nu sover han igen :/ Vart vaken drygt en timme alltså .. ska han bli sjuk? Eller har han kommit i en sån där "sovperiod" man har hört talas om?! Han gjorde nämligen sammalika igår med. Hmm, lär visa sig, det skumma är att han sover bra om nätterna fast han sover mkt om dagarna...

Jag & Saga har precis ätit jordgubbskräm med mjölk, smarrigt, smarrigt!
Nu sitter vi i soffan, jag framför datorn, och Saga framför barnprogrammen.
Det är ju onsdag, och det innebär att Saga inte hinner träffa PappaBulln idag, för hon sover när han kommer hem. Så vi har en MammaBarnkväll helt enkelt. Tänkte att barnen ska få bada ikväll, efter middagen. Innan dess ska vi vänta på Bebben ska vakna, så vi kan klä på oss & gå ut, sen får vi se vad som händer & sker. På nått sätt ska vi nog få dagen att gå..

jusste, btw så bytte jag gardiner i köket, så tjusigt så, sen bytte jag gardiner i matsalen, mkt tjusigt där med :) nu vill jag bara att mina nya fina gardiner till vardagsrummet ska komma hem, så jag kan byta här med. Måste till ikea nån dag oxå, ska köpa 4 st golvlampor av något slag, 2 i svart & vitt, att ha på varsin sida av soffan i allrummet, måste passa in ju, och sen 2 st som passar in i vardagsrummet, på varsin sida av tvn, dom vi har där nu är ikke barnvänliga, då Saga krockar in med motorcykelt där hela tiden, med flit & skärmarna är ju av papp, så dom är inne på sista versen.. och färg på lampor här då? hmm kör ju svart,grått & vitt här inne, hmm.. jaja, blir säkert bra till slut!

nu vill Saga sitta i knät & MUSA, som hon säger ;) hon vill alltså MYSA med sin mamma <3

tjabbatjenaheeeeejdå!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: