PMS-MONSTER nr 1!



Jo, det är jag det, pms-monstret!
Fiifaan, hade ju helt glömt hur det känns att ha m-värk, och jag har IKKE saknat det!!!
Bajs på fröken lingon, som kan slänga sig i väggen typ!
Tycker lite extra synd om min själv idag!

Tänkte uppdatera lite om gårdagen, som på alla sätt & vis var helt kanon.

Morgonen flöt på som vanligt, mysa med barnen & ge dom frulle, leka lite & sen begav vi oss in till Uppsala, föratt möta upp min fina syster & hennes fina dotter. Vi tog en svänf på barnenshus & lindex. Fyndade 3 par brallor till PytterBulln, & 4 par strumpor till honom. Unnade mig själv lite underkläder faktiskt. Och efter det mötte vi upp Helene, Ida & barnen på IKEA, där käkade vi lunch, åt en Cesarsallad, som var helt ok faktiskt. Som strosade vi runt & shoppade lite. Köpte nya svarta panelgardiner & 2 förpackningar med dek-blommor som jag ska sätta upp på väggen i allrummet. Känner att jag måste förnya lite där, så allt kommer gå i svart & vitt nu. Gardinerna sitter på plats, och dek-blommorna ska klistras upp på väggen nån gång under dagen, när orken kommer.  Lägger upp bilder sen. Kommer bli dunderbra. Sen köpte jag bara massa BraAttHaSaker typ. En termos till PytteBullns käk, kräkhandukar, haklappar, förkläde till MiniBulln, en ByggPåLeksak till henne, massa doftljus, och vanliga ljus. Hmm, var säkert något mer, men minnet vettni! Knner mig nöjd, sen gick vi vidare till BabyLand. Där köpte jag leksaker till PytteBulln, han verkar nöjd ;) MiniBulln fick såpbubblor, hon blev superglad, mina barn är väldigt lätta att köpa saker till, både ekomoniskt & tänkmässigt! Dom uppskattar lilla minsta! Jätteskönt. Sen in på Coop en sväng innan det var dax att åka hem, byta kläder & åka in till stan igen föratt möta upp Maria :) Vi hade bokat bort på kina, 18.30. Vi åt & drack gott, pratade av oss sjukt mkt, och var klara vid 20.15 typ. Tog en promenad föratt smälta maten, då jag åt ALLDELES för mkt, och kände att allt var påväg upp igen :( Men efter en stunds promenerande så mådde jag lite bättre. Gick in & intog våra platser på biografen, UTAN popcorn eller godis, kändes konstigt att gå på bio UTAN snacks ;) haha, men jag hade kräkits ner min biogranne om jag hade ätit mer ;) och sen såg vi : Flickan Som lekte Med Elden! Den var jättebra, men jag hade nog lite för höga tankar om den, hade förväntat mig att den skulle vara liiiite bättre, men jag är nöjd ändå, nu väntar jag bara på att 3.an ska komma ut ;) När filmen var slut så promenerade vi mot bussen, och såg att det inte skulle gå förrens en timme senare :O som tur var så var min syster inne i stan & tråkade som fyllechaufför, så hon ville ha sällskap, vilket passade mig perfekt, efterssom att stackars Maria skulle upp kl 4.30 imorse, föratt åka & jobba, så hon fick åka hem & sova stackarna, medans jag ungick med min syser, snackade lite skit & så. Sen kom finaly min buss. kramades hejdå, och åkte hem. Låg i soffan ca 15 min med maken min innan jag kände att jag var på tok för trött, och nattade mig själv.

TACK TILL ALLA ER SOM GJORDE GÅRDAGEN SÅ HIMLA LYCKAD PÅ ALLA SÄTT OCH VIS.
speciellt tack till Maria, som alltid kan få mig att skratta, även om allt annat känns bajs ibland <3 Behövde denna kväll baby!

och måste tillägga att mina barn var så OTROLIGT snälla HELA dagen, fattar inte att dom gick med på att shoppa med tråkiga mamma så länge som vi gjorde lixom. mamma älskar er, ni är bästbästbäst!


 

Och idag då?

Jo, min älskade son behagade att sova ända till halv 8 imorse :O Jösses, sovmorgon lixom, tack David ;) Ville leka i en & en halv timme, sen somnade han om igen. Lagom då vaknade min älskade dotter, så det blev morgonmys i mamma & pappas säng :)) Efter det gjorde vi oss iordning, käkade frulle & sen har vi bara tatt det lungt. glott på tv & så. Ska snart ut & leka en sväg med Saga. Och vänta på att David ska vakna & vilja leka med oss. Pappan & Saga leker just nu på golvet & jag sitter här ;) Ska joina dom!

hoppas alla får en bra dag.

pusshee


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: