tankar



Jag har tänkt mycket på en sak, och nu vill jag få det ur världen!!

Jag får ofta höra, att det är synd om mig, att jag måste ha det så jobbigt, som alltid är själv med barnen, och att Pappan jobbar hela tiden. Och att jag är såå duktig med barnen & aldrig gnäller! ojoj, stackars FruBulln lixom.. hur orkar hon?!

MEN HALLÅÅÅ!!
jag är fan inte ensamstående, och varför är det synd om mig?
Min karl jobbar ARSLET av sig, dag in & dag ut, föratt kunna ge MIG & BARNEN allt, tak över huvudet, mat på bordet, och massor av kärlek. i VARENDA förhållande där man lever ihop med barnens pappa, så jobbar OFTAST mannen i huset, eller har jag fel? Och i ett vanligt jobb, så gäller vanliga arbetstider, som för tex Pappan i detta hus, som jobbar 7-16 varannan vecka, och 8-17 varannan vecka, VARFÖR är det synd om mig? Fattar inte riktigt, han gör allt, verkligen allt för mig & barnen. Han ägnar varenda lediga sekund han har till att umgås med mig & barnen. Är det fortfarande synd om mig? Föratt jag har en karl, som älskar mig &  barnen, mer än livet? Och som är världens bästa pappa & make.

inget illa ment, många menar säkert bara väl, men fortfarande : det är INTE synd om mig. Jag är lycklig, jag har allt man kan önska, och lite till.

ville bara få kräkas lite, får se hur många som missuppfattar detta, och hur många som faktiskt inser att JAG MÅR BRA!!



Nu ska jag pimpla kaffe, och vänta på att barnen ska vakna.
David vaknade runt 6.15, fick frulle & massa kärlek, i drygt 2 timmar, innan han somnade om igen. Vid 11-tiden får jag & barnen besök, av min syster, Ida & deras fina barn. Vi ska luncha, leka & ha det bra, då jag inte kan gå på varken babycafét, eller öppnaförskolan idag, då Saga fortfarande är snorig. Sjukanmälde henne veckan ut från dagis.

njut av dagen, för det ska jag göra.


peace!
Linda svarar

Tack för det fina smset imorse, det värmde!

Pussar

PUBLICERAT DEN 2009-09-23 KLOCKAN 14:04:28
BLOGG: http://lindacwahlberg.blogg.se/
Maria

Hej!!

Vem har missat att du verkar vara en av dom lyckligaste ???? visst ibland suger det ju men herre gud så är det ju ibland. Helt ärligt så tror jag att du är den lugnaste och lyckligaste person jag känner!!

Ha det bäst!! kram

PUBLICERAT DEN 2009-09-23 KLOCKAN 21:47:34
BLOGG: http://alicemammma.blogg.se/
Eva C

Jag håller fullständigt med dig. Jonas jobbar också arslet av sig för att det ska gå runt här hemma, tycker synd om honom.Ibland så kliver upp kl fyra på morgonen vanligast är det fem. Då brukar jag vara uppe med Tilda o så hinner jag få en morgon puss. Saknar honom hela dagen och blir överlycklig när jag ser hans gulliga ansikte kliva ur bilen. Så jag vet vad du menar.

PUBLICERAT DEN 2009-09-24 KLOCKAN 10:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: