Änligen freeeedag!



Äääääääntligen freeedag!

Jo mina vänner, efter lite luskandes så har jag fått veta att fler av er INTE gillade mitt senaste textsnitt här på bloggen! Så enbart för er så har jag nu bytt, och hoppas att detta passar era vackra ögon bättre ♥ :) sötbollar ;P

morgonen & förmiddagen här hemma började bra, och slutade typ bedrövligt, vettetusan HUUUR många ggr jag räknade till tio & kokade inombords.. jäkla huligaaanungar ;) haha! Tur att man har liiite psyke kvar iallafall ;D
Jo, David vaknade iallafall strax efter kl 6, fick flarra & somnade om, vilket var huuur skönt som helst då jag var trött som ett AS lixom! Saga kom in & kröp ner under täcket med mig vid 8.15 typ.. och vi somnade om :D David vaknade igen vid 8.40 & satt så fint i sin säng & lekte medans jag & Saga sov vidare (jag sov självklart med ena ögat öppet, don´t worry) SEn klev vi faktiskt inte upp förrens vid 9.30 :O LOVLEY! Och nu tycker väl alla ni att jag borde vara sjukt utvilad.. men FEEL! för vet ni vad? om kroppen är van att kliva upp runt kl 6 varenda morgon i vanliga fall, så blir det rätt så fel när man väääl får sova ut, då blir iallafall JAG sjuuuukt tröött!!!! Och känner mig stressad över att ha missat så mkt av dagen.. hahha! Jaa, jag är störd, i know! Jaja, nog om detta! Vi klev upp, klädde på oss & fixade frukost! Och sen dess har båda barnen vart mer högt än lågt! Gnällt i massor & var sura & bråkat! UNDERBART VAA?? fick i dom liiiite frulle, sen försökte vi leka, men ja, det dög inte! Vid 12 gav jag upp, och la dom för deras lurar & dom sover ännu! Nu håller jag tummarna på att dom vaknar på STRÅLANDE HUMÖR efter det!

Jag har hunnit tvätta sängkläder, och fått i mig några efterlängtade koppar kaffe!
Hunnit kedjeröka (passa på medans dom sover & jag kan lixom) & snckat en sväng med Maria :)
Längtar mest tills att Pappan ska komma hem nu faktiskt, och avlasta mig lite :)

Jag & barnen skulle ha åkt in till uppsala idag!
Men efterssom att jag inte har något regnskydd till syskonvagnen så fick vi hoppa det, då det har lovats massa regn & ev snö idag! Och sur är jag, då solen har skinit sen vi klev upp??!!!  Bajs! Ringde iallafall till barnenshus igår & frågade om dom hade genomskinligt regnskydd till just min vagnmodell, och det var tydligen en beställningsvara, så det är iallafall beställt nu! Hoppas det hinner komma till nästa vecka! Och måste in & köpa nytt regnskydd till enkelvagnen oxå.. får ta det imorgon kanske?! för om vädret fortsätter vara regningt & så, måste jag ju ha ett bra regskydd till den redan nu, då det har har ikke täcker hela vagnen :/ och att vänta tills det till syskonvagnen kommit in är inget alternativ för mig, då det kunde ta en vecka eller 2 !!


neeh, nu ska jag passa på att gå på muggen!
sen blir det kaffe & en rök i väntan på barnen!



pussheej
Linnea

Jag blev bara glad <3 lär mig gärna hur man gör så ja kan göra desamma ;)puss

PUBLICERAT DEN 2010-04-16 KLOCKAN 20:16:13
BLOGG: http://lissmyr.blogg.se/
Nettan =)

Va fiiin din blogg är gumman!! =) DU är så duktig ju!! Önskar att jag kunde göra något fint oxå...men jag fattar verkligen NOLL!! Kan du ge mig några tips på hur att börja?? =)) Om du har tid och vill så klart =) Hoppas att du får en mysig lördag och söndag sötsen =)

PUBLICERAT DEN 2010-04-16 KLOCKAN 23:41:27
BLOGG: http://www.nettewave.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: