vilken häääärlig dag :)



Ja, det var nog länge sen jag kände att en dag har vart helt perfekt på alla sätt & vis, det går ju upp & ner, men idag var minnsan en sån dag :)

David gjorde morgon 04.30 imorse !!
Det kändes väl inte speciellt perfekt, men vad gör man lixom ;)
Upp & hoppa, leka med honom & försöka att inte väcka hans syster.
06.20 vaknade även hon, och det var fullt ös, medvetslös..
Vid 8.30-tiden hade barnen fått frukost & kläedr, och jag tittade ut, solen sken & mitt humör vart väldans bra pga det, så en stund efter det satt vi på bussen in till uppsala ;) Och hoppade sen på nästa buss & for hem till mina föräldrar, som blev ÖVERLYCKLIGA över att vi kom spontant & utan deras vetskap :)  Där fick vi en 2.a frukost, mormor bakade bullar, det fikades, och lektes MASSOR !!

Och VIPS , så ringde det på dörren ...

Där stod MIN KUSIN som jag aldrig har träffat typ, och som min mamma enbart har träffat ca 2 ggr, när hon var bebis !! Helst sjukt !! Vi bjöd in henne, och hon berättade att hon länge hade släktforskat men aldrig vågat ta kontakt med oss, men just idag, denna soliga fina onsdag, så tog hon sig mod, och kom dit. Grymt modigt av henne, och som tur är så är ju både min mamma & jag sjukligt sociala, så Suzanne sa gång på gång, att hon kände sig så himla bekväm med oss, och att hon ångrade inte en enda sekund att hon tog sitt mod. Vi hade jättetrevligt, timmarna gick & det pratades om minnen, mormor, morbror ,mostrar & kusiner. Och jag som ALDRIGT haft kontakt med nån av mina kusiner, kände lite extra lycka :)

Sen for jag & barnen hem igen, tog en kaffe hos svärmor, och blev sen överbjudna på mat!!
Under tiden lekte barnen med sin kusin Alice, och busade gärnet. Jag frågade Saga när jag nattade henne om hon hade haft det mysigt idag, hon svarade : mamma, jag älskar den här dagen <3... mitt mammahjärta SMÄLTE !!


och på fredag ska jag på arbetsintervju ;)


det var allt för denna gång :))



puss




hejhej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: