jahapp


kanske ska skriva något oxå?

Men har väl egentligen inte vettigt att skriva idag heller...

Prästen var här imorse, Vi valde 3 psalmer som vi verkligen tycker om som ska sjungas på dopet nästa helg! Saga ska agera hjälpreda & vara massor i centrum under hela dopdagen, då hon i nuläget verkligen behöver det, det är tufft för henne nu.. och jag är rätt maktlös, då bägge barnen behöver kärlek, uppmärksamhet & allt som hör till, men man hinner inte med alla ggr, ibland hamnar nån av dom lite åt sidan, då den andra behöver hjälp med något.. Och den som känner av det mest är ju min lilla Prinsessa! Men man gör så gott man kan, för trots allt, så är jag inte mer än mänsklig!

Dagen har flytit på asfort..
Barnen sover middag & har gjort det sen 12-tiden.
Pappan ligger här bredvid mig & snarkar han med.. låter det kul?
Får se om det blir nån trip sen eller inte i till Uppsala, eller om vi skippar det! Så himla mysigt att umgås bara familjen, när Pappan är ledig. Jag & barnen behöver det massor ! Och Pappan med såklart, och då blir man lätt osocial, men familjen går alltid först <3 för den är ju det sista som lämnar en... ellerhur?!

Ikväll ska vi eventuellt till  Tommy, som har PARTY ikväll föratt fira sin födelsedag :) Skulle komma flera barn, så barnvakt behövs inte :) Och ingen av oss ska dricka, för om jag känner mina barn rätt, så är dom DÖTRÖTTA & vill hem & sova i sina sängar lagom till kl 19 som vanligt!! Så OM vi åker så sticker vi dit vil 17.00-17.30 typ.. lär visa sig!

OcH JAAA!!!
klockan 16.00 ska Pappan åka ner till ica & hämta ut min NYA DATOR <3
PILLUTTA DIG, PILLUTTA DIIG ;)

Nehepp, om man ska ta en rök kanske?!


pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: