LillSkruttan :(



Saga blir inge piggare & kvällarna verkar vara värst, då det bli mkt mkt sämre då :(
Imorgonbitti ska jag ringa VC & försöka få en tid, Hon måste ha massor med slem i luftvägarna & jag tror faktiskt hennes halsmandlar är svullna dom med, efterssom att hon har svårt att prata & svälja! Hon har ätit dåligt, men druckit bra, det är huvudsaken. Pappan köpte hem glass till henne, som hon fick mumsa i sig!

Ja, dagen då?
Jo, David sov middag i 2 timmar, Saga i 2 timmar & 30 min, och Pappan i 3 timmar & 20 min!
Gav barnen lunch & busade lite, sen när Pappan vaknade så blev vi bjudna på fika hos hans föräldrar :) Och där vart vi kvar ett par timmar ;) Fikade, snackade skit, lekte med barnen osv! En mkt trevligt eftermiddag kan jag lova :) sen hem & ge barnen middag, sen natta dom i princip! Pappan är ute & ploga på gården, och jag sitter här. Ska påminna honom att hämta ved till mig oxå så jag har imorgon!

Imorgon ska jag ringa & sjukanmäla Saga hela veckan från dagis! Det här funkar inte länge, hon hinner knappt bli frisk innan det är dax igen! Så inget dagis förrens hon är HELT frisk igen! Går ju fan bara runt runt, alla smittar alla, hon behöver stärka sitt immunförsvar lite! Och jag & David är ju inte superpigga vi heller, inte i närheten av lika dåliga som Saga , men ändå..  ALLA är ju sjuka nu, och det går inte att undvika att bli smittad, men vill försöka i den mån jag kan, för barnens skull..


jaha, och nu då?



herrå!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: