Stackars barn :(



Efter att jag & barnen ätit middag så tyckte jag att David verkade annorlunda!
Han verkade hängig, var blank på ögonen & var rödmosig som attans, kände i pappan & han var het! Tempade & den visade på 39.6!! Der är ju supermkt för en bebis ju :( Stackars liten. Han fick iallafall alvedon, & har "pepparpeppar" inte vaknat sen jag nattade honom vid sju! Hoppas på en lugn natt, och att febern går ner.

Min bror kom över och tog en kaffe & cigg med mig tidigare. Snackade lite skit som vanligt & busade med David som nyss hade vaknat!  Sen var han en ängel & gick till vedbon & fyllde på mina 2 backar med ved :) SNÄLLA HAN :P Uppskattades sjukt mkt, då jag annars hade fått klä på bägge barnen & dragit vagnen med David, hållt koll på Saga & samtidigt försökt bära TVÅ tunga backar med ved lixom.. Så TACK VÄRLDENS BÄSTA BROR <3 Verkligen hur gulligt som helst! Strax efter det vaknade även Saga. Vi delade på en panpizza & åt efter det varsina äpplen. Sen ritade vi några teckningar, och busade med David innan det var dax att börja med middagen. Blev spagetti med köttfärssås :)
Barnens farföräldrar & faster kom över på kvällskvisten föratt umgås med mig & barnen =) Det var mkt uppskattat kan jag lova. Barnen var jätteglada & Saga spexade som bara hon kan ;)

Och nu sover dom som sagt!
Jag hoppas verkligen på en lugn natt.
Vaknar han & tempen INTE har gått ner, så åker vi in med honom.
Bättre att ta det säkra före det osäkra! Han var verkligen inge pigg, GLAD, men inge vidare pigg! Mammas lilla bebis..

nej, vika tvätt kanske?!


pussheej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: