jag krigar mig fram !!


Galet imponerad över mig själv, jag hittade glöden, och tog tag i Bombnerslaget här hemma :)
nu är det rent hemma, dock inge vidare fint längre, med leksaker överallt, men för min del är huvudsaken den att det är rent iallafall, leksaker överallt bekommer mig faktiskt inte speciellt mkt :) Ska vika en omgång tvätt, köra upp tvätten från maskinen i tumlaren & köra ännu en maskin tvätt sen. Har 2 maskiner till att köra, det är mitt mål för dagen att få klart !!

Ikväll när Pappan kommer hem ska vi grilla kött, och äta klyftpotatis & kall sås till det.. mumsigt !! Sen blir det tidigt isäng, vi behöver det som attans, man är ju lixom inte "ung" längre, Vi gamlingar hänger inte med i våra vänners tempo längre ;) hahaa .. tråkigt, men sant !!

Imorgon får ev jag & barnen finbesök, vi håller tummarna på att Susanne & grabbarna kommer hit för en playdate :) hoppashoppashoppas <3

Och på fredag blir det ännu mer finbesök, då kommer nämligen våra fina vänner Maria & Anders hit :) Vi ska äta & dricka gott, spela roliga spel & skratta oss till sömns <3 Underbart !!


Och på söndag ska vi in till Uppsala, föratt fira finaste Emilia som har fyllt 1 år <3
mysigt värre, undra vad man ska hitta på till den sötnosen ;)


annars har dagen flytit på kanonbra, mellan varven har det gapats, men det har vart relativt OK ändå :) Man får se mellan ögonen gällande vissa saker & barn, ibland tror jag att jag (och andra) begär för mkt av Saga, hon är lixom inte ens 3 år, i den åldern ska det busas, trotsas & krigas .. till en viss gräns självklart, men jag är nog aningen hård mot henne, kommer löna sig i längden, men får ha överseende med att det är mkt för henne, hon har blivit storasyster, blöjfri & nappfri under det senaste året lixom.. hon är ju bara för duktig om man ska vara ärlig, hon är jättesnäll mellan varven mot sin bror, mellan varven inte, hon har anpassat sig SKITBRA till allt, och oavsett hur jobbig många andra tycker hon är, så kommer hon alltid att vara min Prinsessa <3 Mammas vackra tjej <3


nu ska jag börja klyfta potatis & göra såsen så den får dra sig :)






dagens bästa : Pappans kommentar till inlägget "ledsamt" <3
dagens sämsta : början på dagen = gap, skrik & bråk (mellan Saga & mig)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: