hejsan mina trogna läsare ;P



Äntligen har jag fått en tid till Öron-Näsa-Hals till Saga, ang hennes återkommande öroninflamationer osv. Jag tror att hon har fått nedsatt hörsel pga detta, men på torsdag kl 14.40, ska vi vara där, och så får jag svar. Har väntat i 10 månader på en kallelse, som dom tydligen skickade i MARS iår :/ men som jag INTE har fått. Men ringde idag & kvinnan jag talade med var en klippa & hade full förståelse :)

Med andra ord så får baranen vara lediga på torsdag från dagis, och vi tar en heldag hos min mamma, innan vi ska till sjukhuset. Har jag tur så kan Pappan närvara, skulle ju underlätta, då det är TUNGT att ALLTID vara själv med barnen, och handskas med alla saker runtom själv, jag vet att han gör så gott han kan, och att han kämpar föratt vi ska ha det bra, men jag känner att JAG behöver honom nu ...  det gör ont i mig, att alltid behöva ta allt ensam :/ barnen behöver en Mamma OCH en Pappa <3

Annars då ?
Har lämnat barnen på dagis, ätit frukost hos barnens farmor, skrivit ut några CV´n som ska skickas runt idag & kom hem, vek tvätt, tvättar, städar & eldar SATAN, kallt som faan inne !!

Ringde VC ang mig själv oxå, efterssom att jag fortfarande inte känner mig kry, och fortfarande har lock för öronen, tydligen så kan en bihåleinflamation, hålla i sig även EFTER en pencilinkur, så jag fick rådet att vänta 2 veckor till, och hoppas på att det går över, och gör det inte det så blir det ännu en kur .. Och får jag feber eller mer förkylningssymtom ska jag höra av mig direkt, då kuren ska sättas in tidigare, så håll alla tummarna nu, på att det går över av sig självt :)

Ute snöar det förfullt, och sålänge man håller sig inne, så är det sjukt mysigt :)
Efterssom att det är så kallt, så har både jag & barnen svårigheter att vara ute, med tanke på den kalla luften & våran hosta, som blir oerhört jobbig, vid kall inandning ... det är inte lätt alla gånger.

Ojj, nu ser jag knappt ut genom fönstret :D

Lördagen då : G-mormor var så HIMLA lycklig, för överraskningsfesten <3
Hon anade ingenting, och allt var lyckat :) Maten & sällskapet var KANON, dock hade jag en törstig karl denna kväll, så UNDERBARA svägerska Marie skjutsade mig till Uppsala & hämtade barnen med mig på söndagen, verkligen guld värt :)

nu ska jag fixa tvätten ännu en gång, och sen ta mig en kaffe & en rök, imorgon är det dagislämning, möte på AMS, och sen dagis hämtning :) Och efter det har vi en date med Linnéa nere i byn <3 (se gumman, jag har INTE glömt, haha)



hejsvejs
Richardvanessa

Informative website! Thanks!

PUBLICERAT DEN 2011-04-13 KLOCKAN 18:59:23
BLOGG: http://richardvanessa.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: