:)



Från blondin, till brunett, omväxling förnöjer ;)
Tråkigt att se likadan ut, dag in & dag ut .. tacka vet jag förnyelse :)
finns andra som borde tänka i samma banor som jag btw ;O
jag är inte elak, bara ärlig !!

Annars då ??
Jodå, fick ett uppfriskande telefonsamtal imorse, som gjorde hela min dag & den största stenen har äntligen lättat från mitt hjärta. Min timanställning verkar ha förändrats till en tjänst, från det att David är färdiginskolan på dagis, det mina vänner, är lycka för mig :) Att äntligen se ljuset i tunneln, att få arbeta med saker jag tycker om, och bland ascoola människor, veta att det kommer rulla in pengar, ååh, det känns så himla bra :) om inte annat så är vi verkligen värda detta, jag & min lilla familj <3 Som vi har kämpat, vänt på varje krona vissa månader, och levt snålt till & från, barnen har alltid haft det dom behöver, men efter det så har det faktiskt varit tufft .. men det ska bli ändring på detta nu .. Hoppas jag :)

saker runt omkring, vänner som går igenom jobbiga faser, och kämpar hårt föratt få allt att hålla, det är det jag koncentrerar mig på nu, att finnas för dom som behöver mig, dom som behöver prata, gråta & andas. Och jag fokuserar på att JAG & MIN FAMILJ ska ha det bra, att jobba, komma hem, vara mamma, fru & vän. Det är vad mitt liv handlar om just nu ..


Imorgon är en dag att se fram emot.
Ska gå ut & Käka med tjejorna, sen vidare & ta nån öl, snacka skit & bara vara..
Innan det ska jag ge all min uppmärksamhet till mina fina barn & mina fina make <3



Nu är jag dock gräsänka, då SexxiBulln, & min bror, for iväg till Väsby föratt hämta hem min brors bil.
Sen blir det soffmys med SexxiBulln, och tidig sänggång, för om JAG vill ha sovmorgon på söndag, så LÄR jag vara snäll & ge gubben sovmorgon imorgon :D eller ?? hahaa ...




hejsvejs


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: