- Nöjd, Nöjd, Nöjd !!


Jaa, jag är så nöjd med min vardag !!

Idag har jag jobbat, på nya jobbet, & det gick strålande fint, trivs som fisken i vattnet !!
Lämnade barnen på dagis 8.30, & hämtade dom vid 15, det är perfekta tider det ;)

& det går snabbt i vändningarna, vips, så ska jag jobba ons-tors-fred på Restaurangen, mellan kl 8-16, det gillar vi skarpt :)

Tänk, att gå från arbetssökande, till att ha 2 deltidsjobb, som i princip fyller ut massa tid i det hela. Jobbar ju nu 2-3 dagar i veckan som Personlig assistent, & minst en gång i veckan (ofta mer) på Restaurangen, som denna vecka, jobbar 4 dagar sammanlagt, helt ok ;)  Jag har absolut inget negativt att säga, jag trivs på bägge ställen, få mkt variation i mina arbeten & barnen boar in sig på dagis.

Förstår ni NU att jag är så glad & har vart det på senaste ? Har fått frågan av fleeera personer om jag går på Lycko-Piller, eller om jag har blitt religiös (stavning?!) ;) haha, & svar : NEJ, inget av dom !! Ledsen, men jag har valt att bara se framåt, & att bara fokusera på allt det positiva i livet & att inte låta det negativa runtom, trycka ner mig. Jag ser mellan fingrarna på saker som en gång har sårat & upprört, & tar vara på all den fina energi mig familj & vänner ger istället. Jag är GLAD, låt mig vara det !! Jag MÅR BRA, låt mig göra det !! Jag älskar livet, ta det inte ifrån mig !!


& till Pappan & hans nya arbete : HAN TRIVS SOM FAN :) jag blev så glad när han kom hem igår, visade upp sig i sina nya kläder, berättade om sina nya arbetskamrater, & när har avslutade med att : det här kommer bli bra, jättebra, med ett leende på läpparna :) me so happy <3 jag älskar dig, jag älskar OSS !!



nu ska jag kolla till middagen , idag blir det : kyckling,  ris & currysås ;)




tjingeliiiing
Ida

Den som försöker ta dina lyckokänslor ifrån dig får med mig att göra!!! Kram

PUBLICERAT DEN 2011-04-05 KLOCKAN 19:48:22
BLOGG: http://frokenmodig.blogspot.com
Emelie

Jag är JÄTTEGLAD för Eran skull !! =))

Jag ÄLSKAR det faktum att du mår riktigt bra gumman<3<3<3 och att Bulln har fått ett nytt jobb och trivs är superroligt =D



Me so happy for u guys and it´s for real baby !! ;)<3



PUBLICERAT DEN 2011-04-05 KLOCKAN 21:31:29
BLOGG: http://emiliagronbergsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: