- Tjäänna ;)



Dålig bloggerska = moi !!



Började söndagen med sovmorgon, Pappan gick upp med barnen vid 5.30, medans jag själv låg tills efter kl 10 ;) Välbehövligt, & skönt som attans. Åt frulle & sen lämnade vi över Saga till Farmor & Farfar, hon följde med dom till deras bekanta & åt lunch & fikade. Mysigt för henne med egentid med dom, utan oss. Här hemma kämpade vi med nöd & näppe att få David att sova sin lur, men vid 14 tiden gav vi upp & klädde på oss & gick över till min bror med familj, för en fika med dom & Ida :) Mycket trevligt, och det slutade med att jag fick med mig min lilla brorsson hem, så hans mamma fick åka & sola, och hand pappa fick mecka bil :) Världens snällaste unge, och när Saga kom hem var hon en ängel mot honom, matade honom, och gosade. Kul att se kusinerna få så fin kontakt redan från start ♥.

Barnen busade, medans jag hann byta gardiner i matsalen, köket & i tvättstugan :)
Sen kom Adams mamma & hämtade honom, han sov som en stock då ;) hihiiii !!

Började med middagen, som idag bestod av köttfärssås med spagetti, & strax efter maten så nattade vi barnen då klockan helt plötsligt vart 19 :O

Och här sitter jag nu, Pappan känner sig inge vidare bra, så han ligger nerbäddad i soffan & jag satte mig här, föratt uppdatera er, och mig själv ;)

Imorgon är det dax för kontroll & provtagning inför Sagas operation på fredag.
Ska vara på sjukhuset på eftermiddagen, så förmiddagen blir lugn, & kanske hälsar vi på mormor innan läkarbesöket, beroende på hur David sover (om han sover) ...

Nu är det superviktigt att Saga håller sig frisk tills på fredag, så jag ska skydda henne från allt jag kan, i den mån det går, för denna sakens skull så är det viktigt. Så OP blir av, och vi får det överstökat & kan börja hennes nya liv, med bättre hörsel & förhoppningsvis inga fler öroninflamationer.



nu ska jag ta mig en bit tigerkaka, som jag bakade tidigare :)
och sen blir det en dusch & sen nattinatti ...



god kväll på er !!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: