- Sveriges NationalDag & Emelie´s Birthday !!


HIPP HIPP HURRA !!
Grattis till Världens Finaste Emelie, på din dag <3





& sen vill jag säga : FYYYFAAAAN för den fi**an som hackade sig in på mig blogg & bytte lösenord, försökte ladda upp bilder, & skulle ange mitt lösen, men det funkade inte, så det verkar som att NÅN av er 30-35 pers av mina "vänner" som har fått användarnamn & lösen då jag lösenordsskyddade bloggen, verkar ha tyckt att det var jääääävligt roligt att byta mitt lösenord (kan inte ha gått till på så många andra sätt, då man inte kommer in annars !!) SPOTTAR på den som gjorde detta !! Så nu är bloggen "öppen" igen, tills jag förmodligen tar bort den HELT !!




Nu till roligare saker !!
Har haft en underbar helg, med underbara människor, massa bad & god mat.
Maken la tak på altanen, blev jättebra (trots mitt suckandes, haha) Vi hade finbesök av Familjen Cirkus igår & smed massa planer, fick kramas med min älskade Maria på sjukhuset igår & vi har fikat massvis under dessa dagar, med våra fina vänner, släkt & familj :)


Nu är jag nyduschad, & ska krypa ner till sängs.
Imorgon är ledigheten slut, & allvaret börjar igen.
Back to rutiner, dagis & jobb, jag gillart, massa massa :)
Jobbar hela vecka & alla dagar fram till den 1 juli, sen stänger Restaurangen för sommaren, & vi är tillbax den 8.e augusti. Under sommaren kommer jag arbeta på det "nya jobbet", några dagar i veckan, men förhoppningsvis kan jag få en veckas ledighet med familjen eller två när maken är ledig :)


nääh, borsta gaddarna & sen sova var det :)



tack & godnatt !!





Emelie

Taaack gumman<3 & Tack ännu en gång för att ni kom förbi<3



Men till det tråkiga.. Jag fattar inte? Hur kunde någon komma in på din privata bloggsida med det lösenordet du hade för att kunna läsa din blogg? (Lite trög du vet ;) ) Jävligt fittigt gjort iaf!!!



Pusss<3

PUBLICERAT DEN 2011-06-06 KLOCKAN 23:59:07
Maria

MEN VA I HELVETE???? VILKEN JÄVLA IDIOT GÖR SÅ? DU SLUTAR INTE BLOGGA PGA IDIOTER SANNA <3

PUBLICERAT DEN 2011-06-09 KLOCKAN 11:59:36
BLOGG: http://kevinsmother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: