En vecka kvar till julafton :)

Tänk att om en vecka så är det julafton! Längtar efter att få se barnens miner , fira jul ned först min familj & sen Daniels :) fiii så mysigt!

Och endast 4 arbetspass återstår , sen tar vi lite ledig , och laddar inför nästa års utmaningar!! Jag undrar vad år 2013 kommer att bjuda på ? Detta år har ju bjudit på både med & motgångar , det jobbigaste var att min morfar lämnade oss .. Det bästa är att jag , mina nära & kära har hälsan i behåll ( bortsett från lite förkylningar hit & dit & annat skit ) det är en sak att vara sjukt tacksamma för!

Borde verkligen sova , har vart en himla fartfylld dag , känner min lite bättre i lederna men sover i fåtöljen , sittandes , som jag gjort sen i fredags natt ..

Imorgon ska ett arbetspass avverkas , därefter ska jag på besök hos sjukgymnasten , följt av finbesök mot kvällen hemma :)

Och jag längtar så otroligt mkt till nyårsafton! Att få fira in det nya året med våra underbara vänner & deras fantastiska familjer , vilken känsla , kommer bli oslagbart , ska dra en lunch nästa vecka med brudarna ( BARN & GUBBFRITT ) och planera allt med mat , dryck & mys! Ni är så GRYMMA tjejer <3



Neeh , sova vare vah!




Hejhej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: