:(

Veckan som va : 
Ingen träning på en vecka , 
hamburgare , pizza , 
godis & fikabröd , 
= vågen visade 
+1 kg imorse :( 

Känns som ett slag i ansiktet , hur dum får man blir & hur jävla mkt skit kan man trycka i sig ?! Detta är inte bra för mitt självförtroende , drar mössan över huvudet & hoppar i skammen ! 

Idag är det dags för sista avläsningen på ryggen & läkarsamtal! Efter det blir det lunch & heldag på stan med bästa Maddiz, välbehövligt ! Vi avslutar på salongen hos Cicci , där hon får fria händer på våra skallar! Mig får hon göra vad hon vill med , bara det INTE blir något rött/orange , så svårt att bli av med om jah får nått CP-ryck & vill tillbax till mitt tokblonda sen! Ska bli skönt att få en heldag med skitsnack & ompysslande , i need It !! 

Sen kör vi , jobbar 11 dagar i rad , så lär göra upp mina dagar därefter , inte mkt till fritid blir det , men pengarna behövs ju! 

På onsdag börjar jag träna igen , ska bli så skönt att få svettas lite ! Och på torsdag ska jag iväg & träffa ägaren på ett gym , som ska göra en fettmätning på mig! Och sen ska jag ta tag i mig själv igen , sluta trycka i mig så jävla mkt skit som jag gör! Äcklas av mig själv ! 


Mössa & skam , 
nu kickar vi igång denna vecka !! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: