Välkommen februari


Välkomnar februari månad med ett leende på läpparna! Har tillfrisknat rejält ( peppar peppar ) mår riktigt bra , och har bestämt att denna månad ska bli en nystart för mig! Jag har fått igång träningen igen , är fortfarande lite seg konditionsmässigt , men det tar sig! Efter helgens kalasande så är även kosten på G , ska börja sköta mig & bara unna mig på helgerna , så i veckodagarna är det bra mat som gäller & ska göra allt i min makt föratt försöka stå emot onyttigheter & trams , mycket roligare att ha något att se fram emot på helgerna , och utmana sig själv i veckodagarna! Jag SKA bli lika duktig som jag faktiskt var för ett tag sen! Jag måste få In rutiner & börja skärpa till mig igen! Känner mig sjukt motiverad! Och fördelen med "bra mat" är att man verkligen kan äta sig MÄTT med bra samvete :) jag gillart! Dagens middag till mig & maken blev : ljummen sallad med fetaost , strimlad fläskfilé & currydressing , sjukt enkelt , men sjukt gott :) 

Idag fick vi hem nya träningsmaskinen , vi har invigt den & godkänt den , men det tar ju sin tid att lära känna den & komma på hur & vad man ska göra för bästa resultat , sved i magen iallafall & det är ett stort PLUS från mig ;) 

Imorgon är det onsdag & det innebär att halva veckan då har gått , sjukt skönt , snart är det helg igen , lär passa på att njuta då , efterssom att jag tagit åt mig två helgpass på raken sen , vilket inte bekommer mig , men ändå ;) gillar att jobba helg faktiskt , slutar ju relativt tidigt om dagarna så jag hinner med familjen & vännerna ändå :) 

Ligger nerbäddad , resten av familjen sover som grisar , maken blev utringd för snöröjning kl 23 igårkväll & kom hem kl 17 i eftermiddags , så han var lagom mör , likt förbannad så skulle han promt mysa med barnen & mig innan han slocknade på soffan kl 19 , istället föratt gå & lägga sig direkt när han kom hem ;) karlar !! 

Känns så sjukt skönt att fejset är bra igen , hoppas det fortsätter så , från & med idag är jag helt kortisonfri , läskigt , nu återstår det att se om det lagt sig helt & om jag klarar mig utan kortison , eller om det blommar upp igen , håll tummarna !!

Och nu är ju min minsta avkomma hela 2 år :O vad hände ?! Galet, häftigt , läskigt! Världens sötaste tjej , med skinn på näsan , en käft som går i 200 & en vilja av stål , världens bästa Svea <3 

Känns så jäkla najs att skriva ett positivt inlägg , trots att jag har valt att inte ha några läsare änsålänge , det kommer bli offentligt sen , men just nu är det bara så himla skönt att skriva av sig då & då !! 

Så nu kickar vi igång februarimånad , håller tummarna för glädje , lycka , och att lyckad nå lite mål , motgångarna sparkar vi i arslet ;) 

Tack & hej 
Anonym

Förlåt att jag ville mysa med er mina ❤️

PUBLICERAT DEN 2016-02-07 KLOCKAN 11:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: