Underbara fredag


Vilken härlig dag!
Haft ännu en grymt fin arbetsdag , full fart dock , men grym <3 fy vad jag älskar mitt jobb & mina kollegor. 

Efter jobbet drog jag till gymmet , körde lite armar , cirkulerade på maskinerna & körde crosstrainern , så jäkla svettigt , men så himla skönt! Ganska folktomt , men det kan vara skönt det oxå :) 

efter träningen & duschen så åkte jag mot maxi & handlade lite, sen puttrade jag hem till la familia & bytte om inför stundande studentmottagning för barnens kusin Timpa , som idag klev in i vuxenlivet :) 

Väl där så kryllade det av folk , mingel i mängder & en lite lagom packad timpa! Full rulle på barnen , nöjda föräldrar & underbart väder <3 en helt fantastisk kväll , det var tre trötta sötnosar vi packade in i bilen sen , som var väldigt lättnattade när vi kom hem :D 

Har precis ätit rostade mackor & hinkat kaffe , inte så nyttig middag , jag vet , men magen kurrade & jag hade varken tid eller lust att laga något annat! Har levt på kakor & Cola zero idag , så jag kunde lika gärna fortsätta i samma osunda mönster! Så blir det ibland. 

Imorgon är det full rulle igen , vi ska måla altanerna , saga ska på kalas , jag ska åka & sola & även hinna med ett träningspass eller iallafall en promenad! 

Fan , det är bara skit på tvn , man kan ju lika gärna gå & lägga sig ... 

Bye bye 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: