Kyrkogården


Ibland , när man ska ut & gå , kan det vara skönt att ha ett mål , tex hälsa på en vän , sagt och gjort , det som är orättvist i detta fall är ju att när jag ska hälsa på just min vän , så måste jag gå till kyrkogården ... 


Jag undrar när det ska börja kännas okej .. Jag har fortfarande ilska i kroppen & så många funderingar , vi pratade om allt , vi visste det mesta om varandra & vi hade alltid varandra att komma till i tid & otid ! Så himla många minnen vi delar ihop , vi har gjort helt galna saker tillsammans , Varför du ? Saknar dig så otroligt mycket !! 

Ja , på promenad nr 2 gick jag till kyrkogården fram & tillbax, så fick ihop lite över milen sammanlagt idag iallafall. Halvväg dit öppnade himlen sig , spöregn , inte så najs , men skulle promt till Peter , så jag knatade på! Nöjd i efterhand ! 


Har precis ätit frukost & ligger under en filt i soffan , funderar på om jag ska gå ut & hämta ved & elda lite , ruggigt inne! Borde röja lite , men orken är som bortblåst! Ska försöka vila lite tänkte jag! 

Hej hej 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: