Blodomloppet 2016


Hade någon sagt till mig för ett år sedan , att jag skulle anmäla mig till ett lopp , så hade jag kiknat av skratt & sen tryckt en chokladkaka! 

Idag , joggade/lunkade jag mig genom en halv mil , med världens bästa gäng tjejer! Vi har haft så himla kul , skrattat så tårarna sprutat , Peppat varandra , och kört gärnet ! Jag & Ebba kom i mål på 39.58 , kändes helt otroligt , det trodde jag aldrig , och att jag skulle välja att jogga mer än vad jag lunkade , fanns inte på världskartan nån timme innan! Är sjukt nöjd & nästa år springer jag milen , så är det bara! 







 Och pricken över i't var ju när jag kom hem & det står en bukett blommor på bänken , som min älskade son bad att få köpa till mig , fina fina unge , världens bästa kille , mamma älskar dig , TACK <3

Den bästa dagen på länge ska nu avslutas! Ligger nyduschad i sängen , försökte få liv i maken som somnat på soffan , utan resultat :) så han får väl sova vidare där !! 

Imorgon vankas fullt ös!
Jobba & sen styrketräning med min PT , sen ska jag sola , sonen ska sova hos en kompis & äldsta dottern ska på kalas & även hon ska sova borta , så det blir myskväll för lillskruttan , mig & maken imorgon ! Pizza & film står på menyn :) perfekt !!

Puss & hej 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: