(,")


Kom nyss in igen efter att ha sällskapat Daniel, hans föräldrar, Camilla, Greger & Matte på våran baksida då dom tuttade på brasan. Massor med tunnor fyllda med vatten fanns i förebyggande syfte. Och det var riktigt mysigt, stod/satt och tittade på & snackade lite gojja med folket. Känner mig bättre nu, tror att jag kanske har överansträngt kroppen, och att det är Lillebror som håller på att lägga sig till rätta, och att det är därför jag har ont. Har hört att om man stressar mkt själv så kan bebisen blir stressat & "säger ifrån". Vilket jag tror stämmer ganska bra i mitt fall. Hoppas natten blir lugn & att han sover sött i mammas mage. Han får gott lugna sig tills jag har gått 2 veckor till, då har jag gått över vecka 35 med några dagar & det känns bättre då. Jag ska försöka vara snäll mot Lillebror & tagga ner lite <3

Nu ska jag & Daniel krypa ner framför tvn, under varsin filt & äta chips med dipp ;)
Ett underbart slut, på en riktigt bra, men fartfylld dag!


ta hand om er ikväll.


pussheej

-
-
-

Föda?



Känns på fullaste allvar som att Lillebror tänker titta ut typ vilken sekund som helst!!!!
Hela dagen idag har det tryckt på neråt, ont som inåthelvete har det gjort, antar att han håller på att lägga sig till rätta inför förlossningen, brukar kunna göra det från v .33 läste jag. Men att det gjorde så här jävla skitont har ja inget minne utav från när jag väntade Saga. Tyck att jag överdriver, jag bryr mig inte, men det känns som att det enda som saknas just nu är värkarna! Är det farligt att föda 7 veckor för tidigt? Innebär det mkt risker? har till och med ont när jag sitter. Ingen ställning är bekväm, inte stående, sittandes eller liggandes. Känner mig sprickfärdig! blääää! Sammandragningar och skit!

Har nyss lagt MiniBulln.
Innan det så åt vi middag med Daniels föräldrar, grillade hamburgare, Daniel var grillmästare <3
Asgott verkligen. Är mätt som fan, och den känslan blandad med dom andra är inte trevlig.
Hade iallafall jättetrevligt med dom & om ett tag ska vi tända på brasan tydligen, Daniel skulle förbereda med vattenslang & sånt.

När jag hade hämtat Saga från dagis så hade jag finbesök hemma.
Av Emelie & Mattias, plus bebisen i magen (bf juli). Skittrevligt att dom dök förbi.
Pimplade massor med java, tog igen lite tid & hade det allmänt bra, dom kom vid 13.30-tiden & for vid 18-tiden. Tack söta ni för en trevlig eftermiddag :))

nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.


hejdå & trevlig valborg på er.

Lovesong


Min Kärlek till Daniel <3

Många kärlekspar har ju en "speciell"  låt eller sång som ligger varmt om hjärtat & som betyder lite extra.
Detta är min & Daniels låt, Stämmer sjukt bra in på oss. lyssna & njut <3

http://www.youtube.com/watch?v=xePwdnFlxWY
-
-
-
-

Daniel Plahn <3


DANIEL : jag älskar dig <3

http://www.youtube.com/watch?v=zs6UFYifZ2E


Det är för oss, solen går upp
Lyser som guld, för kärlekens skull
-




-

Fortfarande Valborg


Kom hem vid 9 igen efter att ha lämnat MiniBulln på dagis.
Skickade INTE med regnstället, haha, varm som faan ute ju & himlen är klarblå.
Tvivlar på att det kommer regna idag, men kan ju komma en skur eller två, vet man ju inte.
Åt frukost för en stund sen, drack vaniljthé & åt knäckebröd med ost, doppade, så jäkla gott :)
Och Renata gick nyss, hon kom förbi & lånade några sopsäckar, hurtbullen skulle hem & kratta löv ;)
Har setat ute en del tills nu typ, druckit kaffe & njutit av solen, och har inte brytt mig om att städa eller dona hemma alls, kopplar bort det idag helt. Vill bara vara & ta det lugnt, däremot så har jag städat utanför, och torkat av alla utemöbler. Och ställt iordning Sagas leksaker, ser genast mkt trevligare ut.

Ska åka & hämta Saga om typ 2 timmar.
Då blir det mellis utomhus, och massa utelek.
Skönt att ha ett utebarn, som uppskattar varenda sten typ ;) haha
Hon blir galen när vi går in för dagen, fick hon välja så skulle hon sova ute om nätterna :D



ska glo runt lite nu & sen kolla på dumburken.


hej & hå


-

Valborg :)


Idag är det Valborg, vilket innebär forsränning, fjortisfyllor & bränder ;)
Jo, för många ser dagen ut på det sättet, för min del så blir det att lämna Saga på dagis om en stund, sen åka hem & dona lite, tills det är dax att hämta fröken igen, se blir det massor med utelek i det fina vädret & ikväll när Pappa Daniel kommer hem från jobbet så blir det att grilla hamburgare & mysa lite med Daniels föräldrar :) En alldeles perfekt dag tror jag att det blir, väldigt lugn, precis såsom vi vill ha det. Får se om vi vågar tutta på våran brännhög eller inte, tror det är för torrt ute tyvärr.

Nu sitter jag & Saga i soffan & kollar på PokéMon medans jag ringer Renata var 5e minut & väcker henne, hah, hon var svårväckt idag ;) Saga åt frukost för ca 20 min sen & sen dess har vi lekt massor. Ska snart klä på henne & gå ut, så får hon leka medans jag plockar i vagnen i bilen & så. Och väntar in Renata & barnen :)

nää, dax att ringa igen :)
hörs när jag kommer hem igen.


pussheej

...


Okej, min mobil dog av batteribrist nyss när jag pratade med Linda G, förlåt gumman, vi måste avsluta vårt samtal och jag som hade så många att ringa upp :( Så jag hoppas att alla ni nedanför har en NuSkaJagLäsaSannasBloggDag, för here i go : Har dåligt samvete föratt jag inte har ringt upp/svarat/missat när ni har ringt/smsat! Sorry, men tiden/orken räcker inte alltid till när man har fullt ös hela tiden. Och kvällstid är jag död av utmattning.

Linda G - ringer dig imorgon när Saga är på dagis
Linda W- ringer dig imorgon när Saga är på dagis
Maria - ringer dig imorgon när Saga är på dagis
Arvid - ringer imorgon när Saga är på dagis
Jenny - ringer imorgon när Saga är på dagis
Renata- ringer & väcker dig imorgonbitti så vi kan samåka till dagis :)


sådärja, hoppas det är lungt och att ingen blir vansinnig!

<3<3<3<3<3<3

Lycklig :)


Är grymt lycklig över allt som denna dagen har bjudit på.
Började dagen med att lämna min underbara dotter på dagis.  Efter det drog jag, Susanne & Vilmerbus direkt in till Uppsala, föratt kolla på vagnen, och jag slog till. Den är underbart fin på alla sätt och vis, jag är så grymt glad, är nu ägare till en Carena Double Swing-09. Och en nöjd sådan oxå :) Åkte vidare till BarnensHus föratt kika lite, hittade inget & for vidare till Maxi, och käkade lunch på Donken, mums :))) Sen köpte jag & Susanne varsina regnställ till våra små grisar, båda behövde ha & det var kanonpriser :) Givet ju! Åkte hem till Susanne, Vilmer sov ett tag, vi pimplade kaffe & pratade av oss. Sen fick jag skjuts ner & hämta Saga på dagis, for hem, Och Susanne & Vilmer åkte hem ett tag. Jag & Saga lekte lite & sen kom dom tillbax :)) Barnen lekte jättefint idag faktiskt, behövde inte skälla lika mkt på Saga idag som jag brukar få göra annars ;) hah.. Tog en promenix över till Veronica, drack lite mer kaffe & sen gick vi hem till mig igen, gav barnen middag & sen for dom hem igen :)) Tusen tack för en underbar heldag med er sötnötar =)

Tog en provtur med Saga i nya vagnen, runt gården föratt prova grusväg & sen en sväng på baksidan föratt kolla hur den var att köra på hoppig gräsmatta/guppig grusgång där med. Och den var GUDOMLIG! Så himla lättkörd, och skön, och Saga trivdes skitbra i vagnen, pekade på liggdelen & sa : bebbe :D Hon fattar mer än vad man tror, min fina tjej <3 
Vi gick hem till Sagas farmor & farfar en sväng ikväll, där fick jag äta middag med dom, och Saga grisade lite hon med. Duschade Saga hos dom, då jag ändå hade extrakläder till henne där. Plus att hon ville ju så gärna gosa med dom :) Sen gick vi hem, och jag nattade Saga kvart i sju, hon slocknade DIIIIREKT kan jag lova. Och sen satte jag mig här.

bjuder på lite bilder oxå :)
:




herrå

:)

En snabbis bara :)

Hämtade Snuttan från dagis halv 2.
Åkte hem & lekte, hennes 2 fastrar & massa kusiner dök förbi & det lektes lite.
Gick hem & lagade mat till Saga, hon fick pannkakor, mumsade i sig 4 st, hah.
Efter det kom morbror Felix förbi på en fika, massa trevligt, sen kom Susanne, Robin & Vilmer.
Vi fikade, barnen lekte & det var så himla trevligt, som vanligt :)
När alla åkte så nattade vi en överaktiv Saga ;)

Sen fick jag över till Veronica & sålde min vagn till henne.
Hon fick köpa 3-hjulingen, skulle ha satt ut den på Blocket ikväll, men hon ringde punktligt & var i behov av en ny vagn, kanon, slippa massa bök :) Saga fick lite leksaker & skor med, det tackar vi för. Och sen gick jag hem igen föratt grädda pannkakor till mig & maken :) Goffade i oss massor, med glass, sylt & grädde, nu mår vi illa, haha!

Småglor på Desperata Hemmafruar, men ska snart gå i säng.
Är trött som fan, och behöver min sömn inför morgondagen. Ska lämna Saga på dagis halv 9, sen blir jag upphämtad av Susanne & Vilmer. Och drar direkt in till Uppsala föratt köpa en ny VAGN :)))) är så himla lycklig att jag hittat vagnen jag vill ha, för det priset :)) Tack Andreas som hittade annonsen :))) 

uppdaterar er imorgon eftermiddag om allt.


pussheej

-

To Do


Listan :

1. Vika tvätten som ligger i torktumaren
2. Fylla ännu en maskin med tvätt
3. Plocka ur diskmaskinen
4. Damsuga alla golven
5. städa Sagas rum
6. Plocka i badrummet
(
 skurade toastolen & golvet  )
7. Tänka ut nån kvällsmat 
8. Vila en stund innan jag hämtar Mini
9. Åka & hämta Mini på dagis

hmm, maten då?
Förslag någon?

pussheej

....




hmm, inte undra på att jag är fet.
Gick tydligen in i 8.e månaden idag :)
V. 33. 7 veckor kvar <3

Hemma efter dagislämning & frukost i byn ;)



Jajjamensan, nu är jag hemma igen efter att ha lämnat Saga på dagis, och mött upp Susanne & Veronica nere i byn föratt äta frukost ihop på macken. Väldans mysigt, pratade, åt & pimplade kaffe. Tack tjejor =)

Saga dizzade mig rejält när jag lämnade henne.
Mötte upp fröknarna & barnen vid sandlådan, lämnade vagnen i "garaget" och bad Saga om en hejdåpuss. Hon skrattade åt mig, vinkade, och kastade en slängpuss & sprang iväg. Haha, jag som ville ha en puss ju. Få pussas lite extra mkt när jag har hämtat henne sen :) Rackarunge <3

Har så mkt att göra hemma.
Så jag skriver en lista .

1. Vika tvätten som ligger i torktumaren
2. Fylla ännu en maskin med tvätt
3. Plocka ur diskmaskinen
4. Damsuga alla golven
5. städa Sagas rum
6. Plocka i badrummet
7. Tänka ut nån kvällsmat 
8. Vila en stund innan jag hämtar Mini
9. Åka & hämta Mini på dagis

hmm, ändå sitter jag här!
ska väla köra igång nurå.



pussheej

Mätt & belåten



Aaah, maten var grymt god :))

Daniel fick natta MiniBulln själv, då Camilla slingade mitt hår, och jag färgade hennes :)
Men hon fick självkart en godnattpuss innan det var dax att bädda ner henne <3

Nu har jag sköljt ut slingmedlet, och sitter i soffan.
Daniel ligger bredvid nerbäddad under en filt med en glass i munnen.

Imorgon ska Sagabus till dagis :(
Tråkigt, innebär att jag blir ensammen i 5 timmar.
Inge synd om mig egentligen, för jag måste STÄDA i vanlig ordning.
Ser förjävligt ut hemma verkligen, måste ta tag i skiten, och det gör jag imorgon.
Ska försöka hinna pula lite ute med. Då går timmarna fort, så jag kan hämta Saga :P
Så jag lär vara ganska osocial med andra ord!


yeah yeah, ska glo runt en snabbis, sen mysa med maken <3


pussheej

Hemma igen :)



Hallå.

Nu är vi hemma igen efter en trip till Uppsala där vi hade en date med min mor.
Mötte upp henne på stan, och följde med henne till läkaren, i väntrummet hade dom massor med leksaker, så Saga var sysselsatt hela tiden, vi lekte & hon charmade alla runt omkring i vanlig ordning. När mamma var klar så gick vi en sväng på stan. Köpte en HelloKitty keps & en solhatt till MiniBulln, superfina. Och till Lilla Karla köpte vi miniballerinaskor & en matchande solhatt :) HIHI. Åkte hem till mamma, där min underbara syster & min systerdotter mötte upp oss för en fika. Saga fick lunch & jag fick gosa med bebis <3 Hon är så sjukt fint, helt perfekt på alla sätt & vis. Vi fikade, och Saga mös med mormor & moster. Och Tizzla såklart. Sen kom svärmor & hämtade upp mig & Mini, for en sväng till Rusta & sen hem.

Och nu sitter jag i soffan med datorn i knät, Saga sitter här bredvid & småglor på tecknat, och varvar med att springa runt & leka. Håller på att tina upp lövbiff, till det ska vi äta klyftpotatis & kall beasås. Ska bli smarrigt. Blir om 2 timmar då pappa Daniel är hemma från jobbet. Ska ringa bror min & höra om han ska lite middag han med sen.

nu fick vi besök av Faster Milla.

hejdå på er.

SöndagKväll



Nu sover Saga för natten, och innan läggning fick hon ta sig en välbehövlig dusch med sin pappa.
Kan lova att den rackarungen var SKITIG :) som hon möljer på ute, och som Daniel har dammat med maskinen idag så är det inte konstigt. Camilla försökte slinga mitt hår nyss, men vi gav upp, för jag hade så mkt damm i håret att det inte gick att dra ut slingorna från mössan, haha. Gör ett nytt försök imorgonkväll, ska ju duscha ikväll & ha i MASSOR med balsam så då lär det gå bättre.

Pastasalladen blev asgod by the way.
Strax efter att vi hade ätit så kom kusselinerna & deras föräldrar.
Jag hade bakat 2 sockerkakor. en med jordgubbar i, och en med riven lime i, som jag bjöd på.
Fikade massor, barnen lekte massor vi hade det allmänt bra, Brorsan & Sofie dök u dom med, fikade & snackade gojja :) Och planerade framtiden lite ;) hihii. Mat fick dom med, hade så mkt över, så jag tvingade dom att äta :) Imorgon skriver ju brorsan kontrakt på grannhuset, känns så himla bra. Kommer bli kanon.

Har som sagt haft en riktigt bra, men fullspäckad dag.
Imorgon ska jag & Saga in till Uppsala en sväng, mamma ska till läkaren, och sen ska vi gå en sväng på stan, innan svärmor hämtar upp oss. Åker nog en sväng till Rusta & Öb med svärmor. Kul att glutta runt lite. 

Ska snart ta tag i tvätten, disken & sen duschen.
Tror inte jag rkar göra så mkr mer än så efter det.
Blir nog tack & godnatt då våra Boxer krånglar, Daniel ringde & ifrågesatte varför inga kanaler funkar, fick lite tips & nu ska vi ha 3.an på i en timme .. hmm, aja hoppas det funkar. Kul att sitta & glo på svart ruta lixom.


nää, ta tag i sysslorna.


pussheej

Tjiiiiingeliiing



Saga sover middag & har gjort det sen en timme tillbax.
Själv har jag hunnit göra pastasallad med ost & skinka, som vi ska smaska i oss sen.
Morgonen började vi åtta, då Lillgrisen var färdigsoven, och tyckte att både mamma & pappa skulle kliva upp. Och det gjorde vi. Älskar att vakna till hennes underbara humör. Daniel lekte DJ & jag & Saga dansade massor till hans musik ;) Haha, kallas morgongymnastik.  Efter det dukade vi fram & åt frukost. Och efter det begav vi oss ut föratt leka. Tog en promenad runt gården, och Saga skulle PROMT åka skotkärra, haha, och Pappa Daniel körde snällt runt henne i den. Nöjda unge. Sen vart det en fika med Sagas farföräldrar, och sen ut & leka igen.

Nu sover Saga som sagt, och Daniel fixar ute på gården.
Robban är här & snackar lite skit, och tittar på, stackarn är bakis, haha.

Om en timme typ så kommer Sagas kusiner med sina föräldrar förbi & bjuder Saga på lite VATTKOPPOR :) hoppashoppashoppas att hon får det denna gång, har gjort 2 misslyckade försök innan. Hon verkar vara immun. Men idag ska det lekas, pussas & kramas rejält i hopp om att hon blir smittad, skönt att ha ett barn klart lixom. Enda nackdelen är att vi inte kan leka med Maria förrens hon är friskt från det om hon får det, efterssom att Maria inte har haft det ännu, och bältros lockar inte henne för 5 öre, förståligt!

Nää, nu ska jag ut & glassa i solen, "bara" 23 grader i skuggan ju ;)
pussheej

gårdsmys & storhandling


det är vad denna dag har bestått utav :)

När Saga vaknade efter luren så blev det till att grilla korv :)
Med Daniels föräldrar & deras bekanta, massa trevlig, och grymt gott.
Och utemänniskor som vi är så har i självklart spenderat hela dagen utomhus i vanlig ordning. Har ställt 4 pallkragar längst husväggen, som jag nån dag ska fylla med jord & blomfrön :) Kommer bli så himla tjusigt. Och Daniel har pulat hela dagen med maskinen på gården, han är så duktig <3 Och Saga har röjt, lekt & haft det bra hela dagen.

Jag & Saga åkte med Renata till Maxi nu på kvällen föratt handla hem massa mat. Smarta jag hade självklart ingen matlista med mig, men fick nog ihop det viktigaste iallafall. Får småhandla det som fattas till vissa maträtter när det ska lagas. Massa mat har vi iallafall hemma, och blöjor osv, huvudsaken. Saga var för första gången ganska jobbig när vi handlade, inte likt henne, klättrade ur vagnen, sparkade av sig skorna, slet av sig strumporna, kastade kepsen & sånt, rätt gulligt jobbig, men ändå ;) Såg sen att klockan var efter 19, så där fick jag svaret på hennes beteende, hon var ju trött, hade inte en tanke på klockan. Så det var mitt fel. Men som sagt, hon var på bra humör fast hon busade runt. 

Väl hemma igen så hade Daniel fixat hennes rum för natten & gjort vällig.
Han bytte blöja på henne & satte på pyjamas, och sen nattade vi henne ihop.
Hon slockande ganska fort kan jag lova, klockan var ju över åtta när vi var hemma igen.

Nu ska jag lägga mig i Danels knä & njuta av kvällen, innan ögonlocken slår igen.
Imorgon ska Milla slinga mitt hår, och se till att min vackra utväxt försvinner ett tag :)



hörs då!


pussheej

HETA LÖRDAG

Har precis lagt Saga ute på "dansgolvet" i vagnen för hennes middagslur.
Skulle egentligen ha åkt & köpt virke idag och börjat spika upp räckena så vi kan kalla "dansgolvet" för altan istället, men Daniel hade turen att få låna hem en maskin, tror det är något liknande en BobCat kanske? aja, hursomhelst så finns det sjukt mkt att göra hemma på gården, så vi tog det som prio 1 nu när vi fått låna maskinen :)

Hade helt underbart trevligt igår med kärringarna från Coop :P
Det var väldigt lyckat, och hur kul som helst att få veta vad alla sysslar med nuförtiden.
Vi åt middag på Korfu, åt fårostinbakad fläskfile med pepparsås & klyftpotatis, efter det skulle Lillebror självklart ha en BananaSplit, och kunde jag ju inte neka han ;) haha. Mätt som faan blev jag. Och det var sjukt gott.  Satt & tjattra några timmar & när damerna bestämde sig föratt gå vidare så åkte jag hem, gammal & seg som jag är ;) Var hemma vid halv tio,kvart i tio typ. Alldeles lagom för mig :)


Idag har jag hunnit hjälpa Veronica & hennes pappa att köra bort massa brännbart med 4-hjulingen & kärra. Körde bort det till våran brännhög, så don skulle slippa åka in till Uppsala med skiten. Dom uppskattade det massor & Veronicas pappa var grymt impad av att se en tjej köra  hjuling ;) haha. Jag veeet, jag är ball! tss..

Nu ska jag fika lite, det är grymt varmt ute.
Jag av alla människor, som ALDRIG klär av mig till t-hirt innan juni pga rädslan att bli sjuk, har klätt av mig. Svettades som en gris kan jag lova.  Så t-shirten åkte på. Saga är lättklädd hon med. Och Daniel har shorts ;) haha.


aja,  hörs då!


puss




Sovmorgon :)



Kan man lungt påstå.
Saga väckte mig med en puss, halv 11 i förmiddags :))
Snacka om rejäl sovmorgon, hon vaknade kvart i 8 första gången, då hämtade jag henne & la henne bredvid mig i vår säng, 5 min senare så låg hon & snarkade på min arm, och sov som sagt till halv 11 ;) Underbart. Och att vakna till en puss, och hennes ljuvliga skratt, var underbart, oslagbart!

Vi åt frukost vid kvart över 11, haha.
Och nu springer hon runt & leker massor.
Vi ska snart klä på oss & ge oss ut i värmen.
Det är 19 plusgrader i fönstret, som ligger i skuggan ;)
Fatta underbart, ser inte så blåsigt ut heller.

Fick hem mina 2 sjalar som jag beställde i fredags.
Eller, jag hämtade ut dom på ica igår, "palestinasjalar".
Superfina, en svart/cerise, och en svart/vit.

Daniel ringde nyss, föratt snacka lite & ville prata med Saga, klart han fick, så dom "pratade" en stund & sen la vi på. Och när jag sa hejdå till honom så fick Saga paniiik, och började storgrina & ropa efter sin pappa :( Lillstumpan.

Ikväll ska jag som sagt ut & äta med mina gamla coopare :)
Ser verkligen fram emot det, att få komma bort , äta gott, och bara ta igen lite.
Ska bli kul och höra vad alla sysslar med nuförtiden, och så.
Det stora PLUSET är att jag får ju träffa min vän Maria oxå :)

nääh, ut & fånga dagen :)


och TAAACK till :

Snälla Ida som lånat ut sitt stödbälte till mig :) Supergulligt verkligen :)
Snälla Camilla som gav mig en träningstopp, välbehövligt då boobsen ömmar som attans.
och Snälla Emmelie som gav Lillebror en Björnfitta så han kan matcha sin far i vinter, hahah!

TUSEN TACK TILL ER :)

Lite söt dårå ;)


http://www.youtube.com/watch?v=z8gieGOJUvs

usch & fiii


Fiiifaan, mår verkligen inge bra  :(
Illamåendet har blivit värre & huvudet värker.
Så jävla värdelöst, vill vara pigg & kry, vädret är ju underbart, vill ut & leka med Saga efter dagis.
Hoppas faan jag mår bättre om tills det är dax att hämta skruttan, synd att hon ska få lida, för jag inte mår bra.  Ska hälla i mig några liter vatten, ta 2 alvedon, och sätta mig & hålla tummarna.  Vill ju vara pigg till imorgon med. Ska ju träffa mina gamla arbetskamrater, äta gott & ha det trevligt. Och innan dess så ska jag, Daniel & Saga åka in och köpa en sandlåda till Saga, sand till den, blomjord, och sånt. Efter det stannar jag kvar i uppsala och möter upp dom. Saga & hennes pappa åker hem & myser utan mig då ;)


ajaa, gå & kräkas kanske?

herrå

Mysig start på dagen <3


Imorse när jag väckte Saga så var hon på strålande humör :)
När jag sa : Hej mammas tjej, har du sovit gott? Så svarade hon, eller "skriiiker typ" - MAMMA GUUUUUNGA, MAMMA GUUUUNGA! Skrattade åt henne, och sa att vi måste vakna till liv först, byta blöja & klä på oss, och äta frukost innan vi kan gå ut & gunga. Men hon sprang till allrummet där hennes gunghäst stod, slet med sig den till köket & skulle promt gunga. Haha, kunde inte neka henne det ju. Satte mig på golvet framför henne & bara njöt av hennes skratt medans hon sjöng : GUUUNGUUUNG, GUUUNGGUUUUNG :) Vaddå vakna pigg lixom :) Haha. Älskade unge. Efter 10 min så började jag känna mig lite smått stressad, så då fick hon lov av följa med och byta blöja, klä på sig sin fina outfit & sen leka lite medans jag fixade frulle till henne. När hon hade ätit klart så gick vi faktiskt ut & lekte i ca 20 min, innan Renata kom & hämtade oss, föratt skjutsa oss till dagis :) For ner & lämnade Saga, Det gick bra, hon sprang direkt till sandlådan & lekte , sen lämnade vi Narre på hennes dagis. Sen for vi hem,  snackade lite skit utanför i typ 10 min, sen åkte R hem & jag gick in :)

Och nu sitter jag här, försöker få i mig lite frukost!
Ska bara ta det lungt idag, känner mig lite lätt illamående.
Och tung i huvudet, men solen skiner & fåglarna kvittrar :)
Mätaren visar 12 plus redan, kan båda gott det :)

Daniel ska vara hos tandläkaren nere i byn kvart i 4 idag.
Och då tänker jag & Saga möta upp han, hämta ut ett paket på ica, handla lite bröd & pålägg & sen ska Daniel få "laga mat" idag ;) Jaa, blir nog ett besök på LillaTorget, för det är grymt tomt i frysen hemma, och att handla mat på ica för EN dag middag blir faan så mkt dyrare än att vi käkar ute faktiskt. Så blir det nog.  Skönt att få vara lat oxå ;)

nää, kolla facebook, läsa lite bloggar & njuta av tystnaden.

Frukost :
1 Kopp Kaffe
1 Stor bit Gurka
2 Rostade mackor med marmelad & ost

hah, jag & min jäkla gurka ;)

hejdå

VILL HAAA!


VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA

http://www.tradera.com/Carena-syskonvagn-08-auktion_90199397

Onsdagkväll


Tror att jag har feber :(
Känner mig varm som tusan, och hängig.
Vill INTE och har inte tid att bli sjuk vaaafaan!
Ska ta en alvedon strax & hoppas att jag piggnar på mig lite.

Saga sover sen kl 19 i vanlig ordning.
Daniel jobbar sent ikväll, vilket innebär att jag är gräsänka några timmar till.
Har haft en bra dag. Susanne & Vilmer kom förbi & lekte, fikade & pratade. Alltid lika trevligt. Sen fick jag skjuts till dagis, sjukt uppskattat min vän :)) Tack för en givande dag :) När jag väntade på bussen hem så ringde Renata & sa åt mig att INTE hoppa på bussen, för hon skulle bannemig skjutsa hem tjocka mig, haha. Hon hade hämtat sin dotter på dagis & var i krokarna. Tack & bock. Väl hemma igen så satte jag igång att laga mat, var ashungrig ( ovanligt hah )  Slängde ihop en ChiliConCarne (minus bönor-plus majs istället) med ris. Jag & Saga goffade i oss vår tidiga middag vid halv 4 tiden. Sen begav vi oss ut föratt leka. Våldgästade Sagas farmor & snackade lite skit. Blev kvar i deras krokar några timmar, så Saga fick äta middag med dom vid 18-tiden. Där fick hon köttgryta m potatis :) Tackartackar. Blidde lite glass & mys med farmor & farfar innan vi gick hemåt. Nattade Saga kl 19 & har sen dess inte gjort så mkt.

En glad nyhet är att den 1. juni får vi nya grannar här på gården :)
Min storebror & hans tant skriver kontrakt på måndag, så himla kul :)
Dom ska hyra övervåningen i samma hus som Veronica bor. Underbart.
Kommer blir sjukt bra :) Och dom betalar ju för sig oxå, ett STORT plus ;)

Lillebror har misshandlat mig hela dagen typ.
Trycker på neråt, och sparkas på mina stackars revben.
Gör ont som faan kan jag lova. Tycker han kan titta ut snart & förgylla våra dagar med sin storasyster :)
Är grymt nyfiken på det lilla pyret <3

jussde, hade ju problem med vad jag ska ha på överkroppen på fredag, men UNDERBARA Susanne har lånat ut en svart neutral mammatröja som jag ska ha då till kjolen :) Tusen tack baby :)


nää, nu ska jag äta upp chokladen som Susanne lämnade kvar här till mig,
och sen blir det en gurkbit eller 2 ;)

pussheej



och IDA : jag lånar MER ÄN GÄRNA ditt stödbälte :) För på vårdcentralen fanns det bannemig inget att låna. Och att vänta 2 veckor tills jag ska till mödra igen känns inte så lockande :)

shalalaaa




Får besök alldeles strax :)))
Av Susanne & Vilmerbus som kommer & gör mig sällskap.
Vilmer ska få leka musten ur sig ute, medans vi mammor pimplar kaffe & pratar a oss ;)¨
Ska bli väldans trevligt, så nu ska jag sätta på en kanna kaffe.


hej på er


GRATTIS!




GRATTIS MARIA PÅ DIN DAG.
Hoppas dagen blir underbar & att du får fina presenter!
puss
-
--
----
------

snart dags..




snart dax att väcka LillSnuttan :)
Själv är  jag typ klar föratt fånga dagen.
Går ju upp kl 6.15 varje dagismorgon föratt få en timme för mig själv.
Kan fixa mig i lugn & ro, dricka massa kaffe & bara vara lixom.

När jag har lämnat Saga på dagis så ska jag ner till vårdcentralen föratt fråga om man kan få hyra eller låna ett såkallat Stödbälte, min rygg mår verkligen inte bra. Magen är tung, och belastar ryggen mer än vanligt. Värt att fråga iallafall, annars får jag fråga på Mödra nästa gång.

Sen blir det hem, dona & fixa, och bara slappa.

Ska kolla Facebook nu, sen väcka Liten <3


puss

Jag ERKÄNNER!!!

OKEJ, jag ERKÄNNER!
Mitt beroende har kommit tillbax, jag skulle inte klara en dag utan GURKA!
När jag var gravid med Saga så var jag besatt av citroner, Men dom sista månaderna så gick det över till GURKA, åt säkert mellan 5-10st på dag, ibland FLER. Och nu är det samma visa igen. Varje gång jag handlar så slinker det i en gurka eller 2 i korgen :/ Men det är ju sååå gott. Och nu har jag erkänt. Åt en halv gurka till Lunch idag, och en halv till middag, vilket innebär att imorgon när ICA öppnar så kommer jag hänga på låset, föratt kunna köpa med mig en gurka eller 2 hem, så jag överlever dagen!
 
Har iallafall slängt alla kläder upp i tumlaren, och hängt Sagas ytterkläder på galgar, så dom är torra till dagis imorgon. Daniel är påväg hem, åkte från jobbet för en stund sen. Skönt att slippa sitta själv hela kvällen. Saknar min baby ju. Saga sover som en gris sen kl 19. Och imorgon är det som sagt dagisdax igen. Själv ska jag bara vara hemma undertiden, och rå om mig själv. Noppa ögonbrynen, och leta kläder inför fredagen :) Låter skönt ;)

Och Saga kräktes inge mer, utan åt som en gris istället.
Lekte musten ur sig själv & var på kanonhumör. Sötungen.
Måste ha vart att hon blev lite åksjuk av gungningen som någon skrivit som kommentar här efter förra inlägget. Det tror jag mest på, det, eller nån sur uppstötning. Pigg som faan var hon efter det iallafall :)

Och nu ska jag äta en bit kladdkaka som jag slängde ihop tidigare.
hörs sen kanske.

och nu är det "bara" 8 veckor kvar ;)

pussheej

hmm, skumt




Skumt..
Hämtade Saga från dagis.
Åkte hem & lekte en stund ute, gick in & fikade.
Och sen gick vi ut & lekte igen, och Saga ville gunga, klaaart hon fick, så jag gungade  henne & stod & pratade med Camilla som kom förbi på fika. Och så får Saga upp lite slem, hmm, torkade bort det, och 30 sekunder efter det så kom hela hennes lunch på retur :(  Hon kräktes en gång, men rejält. Tog in henne, klädde av henne & slängde henne i ett skumbad. Och kläderna i tvättmaskinen. Hon ÄLSKAR att bada, så hon var ju nöjd. Och efter det har hon inte kräkits mer, och är på sitt underbart strålande humör.. Skumt. Vad gör man då?

Tänkte såhär, att hon hon inte kräks mer, så får hon gå på dagis imorgon.
Men om det kommer en endaste liten kräka till, så måste hon vara hemma.
Så svårt dethär med barn, och dess sjukdomar, hon aknske bara fick en sur uppstötning, sån som en annan kan få lixom, och fick upp lunchen av obehagskänsla, eller så är hon magsjuk, och det lär jag få svar på inom nån timme, fall det kommr mer kräks eller inte.

Hursomhelst så springer hon runt här och leker.
Fick en puss nyss, och hon luktar lika gott som huset gör ;)
Huset luktar fräscht av skurmedel, och hon luktar nybadad.
Lovely..

Hon hade sina nya fina kläder på sig idag som hon fick av sin Tant Mia, men hann ju tyvärr inte ta nån bild, då kläderna ligger i maskinen nu & tvättas med hennes ytterkläder. attans, men sånt händer.

nu ska jag mysa med min underbara dotter.
och hålla tummarna på att dte är slutkräkts nu.
Vill ju ha en frisk & kry snutta <3




pussheej

Musiken på MAX ;)




Har just nu musiken på MAXMAXMAX.
Vibrerar i väggar & golv, i LOVE it !

Anledningen till musiken är att jag har STÄDAT!
Känner mig grymt duktig, har damugit & skurat alla golv i detta hus.
Damtorkat lite, plockat ur diskmaskinen, och vikt tvätt, och igår bäddade jag rent i sängen, så det doftar så himla fräscht hemma nu. En doft av nyskurat, blandat med kaffedoften ;) Blir fan inte bättre än såhär.

Lämnade Saga på dagis imorse.
Gick bra, pussades & kramades hejdå, sen var det fullt ös.
For hem, och fixade kaffe, Susanne kom förbi på en kopp & snackade lite gojja innan det var dags för henne att åka & jobba. Väldans trevligt :)) När det var dax för henne att fara vidare så kom Herr Snickare, och håller i skrivande stund på att snickrar utanför vardagsrumsfönstret.

Och på fredag ska jag (hör&häpna) ut & äta middag med mina gamla arbetskamrater från CoopCafé & Kök. Maria ringde igår, och jag tyckte att det lät som en strålande idé :) Ska bli kul som attans, möter upp dom på stationen i Uppsala vid 18 tiden på fredag. Sen går vi vidare, äter gott någonstans, och sen går vi vidare föratt snacka skit & ta en vatten, (hah, dom som vill får ta en öl såklart.) Ska bli kul att träffa dom igen, var ett bra tag ses sist. Och hur oftar går JAG ut & roar mig lixom :) Ska visa alla att man kan ha kul utan alkohol ;) Synd bara att jag är så fet & knappt kan ha några klädesplagg alls. Menmen..

Nu ska jag äta gurka.


pussheej

Tjatjatja



Kom hem vid 2 tiden efter en strålande dag med Maria & Kevin.
Vi började morgonDejten med frukost på Donken, faan vad gott det var, och faaan vad jag åt ;)
Efter det gick vi runt & kikade i affärerna, och fina Tant Mia köpte 2 skiiiitfina t-shirtar & ett par svarta brallor till Saga, så himla gulligt. Tack baby. Och jag köpte mig ett par nya solglajjor, pilotosar typ, ballt ju ;)  Sen köpte jag en blå miniskrinda, fylld med en hink, spade, kratta, & massa såna saker till Saga på Åhlens, hon invigde den hemma, och ÄLSKAR den :) När Saga sov middag så tog vi en fika på Landings, glass, wienerbröd, och kaffe för min del, hah, tjock som jag är, passar på medans jag får. När Lillebror är kommer så är det enbart nyttigheter som gäller igen :( Kalaset på Landings för min del gick på 100 spänn, grymt dyrt!! Men gottigt. Vill tacka Maria & Kevin för en strålande dag, och ber om ursäkt ifall jag var lite seg, är trött & tråkigt för jämnan nu förtiden, inget illa ment mot er, hoppas ni vet det <3

När vi skiljdes åt, så tog jag & Saga en promenix upp till Ackis, föratt möta upp svärmor som jobbar där, och åka med henne hem. Stannade till vid Svandammen, så Saga fick titta på fåglarna, och dom samtalade en hel del, själv förstod jag inte vad dom snackade om ;) haha. Hon var riktigt facinerad kan jag lova, vinkade, och pratade med dom som sagt! Sötunge. Åkte hem med svärmor & Camilla, och gav Saga lunch. Efter det gick vi ut & lekte en del. Och vips så var det dax att börja med middagen, tur att vi hade rester från igår, så jag behövde bara värma på den ;) Åt middagen med Pappa Daniel, åkte till ica & handlade, drack lite kaffe & sen nattade vi Saga.

Har skurat duschen, och toastolen.
Och tvättat sängkläder, väntar på att tumlaren ska bli klar, så jag kan bädda rent.
Imorgon ska Saga till dagis, och när hon är där så ska jag damuga & skura!

Nu ska jag snart gå över till Veronica & dricka en kopp thé.
Ska ringa henne först & höra om jag kan komma.
Eller om hon nattar barnen typ.



aja, hejdåhejdå

Godmorgon




sitter här med daorn i knät & har gjort mig iordning för dagen :)
Ska snart väcka min lilla prinsessa, och gör henne klar med.

Jag & Maria bestämde oss föratt mötas en timme tidigare iställe, och äta frukost på Donken ;)
Sen ska vi strosa runt i affärer med barnen, och efter det ska vi eventuellt till Svandammen & mata fåglarna.
Tror det kommer uppskattas rejält av barnen, och det var 100 år sen jag åt frulle på Donken, så det ska bli gottigt. Sen får vi se om vi hinner bli hungriga igen, isåfall blir det ju lunch på Cupido, men det visar sig.

Ser fram emot dagen grymt mkt :)


hörs sen.

puss

Söndag igen :)



Jo, idag är det söndag igen, och det betyder att Daniel jobbar imorgon & hela veckan.
Tråkigt, blir så bortskämd när han är hemma, med kärlek, sällskap & egentid.


Ska snart slänga mig i duschen.
Saga nattade vi nyss, hon somnar vilken sekund som helst, om hon inte redan har slocknat.Bjöd Daniels mamma & pappa på middag idag, hemmagjord potatismos, med ugnsgratinerad falukorv. Riktig husmanskost, supergott. Är fortfarande mätt. Saga åt som en riktig gris, alltså, hon åt mer mat än vad hennes farfar gjorde :O hah. Sen gick vi ut & lekte et par timmar.   Min bror & hans tant var här tidigare och lämnade 20 pallkragar till mig & min svärmor. Vi fikade & snackade lite gojja. Väldans trevligt i vanlig ordning. Sen fick Saga klä på sig igen & ut och leka tills klockan slog sju. Har inte gjort så mkt mer idag faktiskt. Borde ha städat, och donat, men vem fan orkar ;) Har hela veckan på mig.


imorgon är det som sagt Uppsala som gäller.
Ska bli så himla mysigt, längtarlängtarlängtar :))


ja, jo, men kanske skriver mer efter duschen.
annars hörs v imorgon innan eller efter Uppsala.

puss och heej

storm?





Fiiifaaan vad det blåser ute.
Ändå skiner solen & mätaren visar nästan 12 plusgrader.
Men det känns som 0-gradigt, kalla vidar kan jag lova, stackars Saga hade fullt upp att hålla sig på backen när vindarna tar i. Nu sussar Saga middag iallafall, fick bli en senare middagslur, då hon vaknade vid 9.15-9.30 nånting imorse. Skönt med sovmorgon, ännu skönare var det när Daniel & Saga gick upp och kollade på tv, och lät mig sova till efter kl 10. Ni är så underbara <3 Och när jag hade gjort mig iordning när jag hade vaknat så stod frukosten framdukad, blir det bättre? Huset doftade kaffe & Daniel hade vikt tvätten :) Dagen kunde verkligen inte starta bättre. Har dock haft ont i magen & mått illa de senaste dagarna, men har inte behövt springa på toa, skumt.. Kanske beror på omständigheterna, blandat med graviditeten ?!

Ser fram emot morgondagen.
Då ska jag & Saga packa ihop oss på förmiddagen föratt åka in till Uppsala på äventyr. Där ska vi möta upp Maria & Kevin :) Blir lunchdate, kramandes, och mys i affärer :) Can´t whait ;) Alldeles för länge sen sist ju <3 Lunch på Cupido ;) Mums.

idag blir det bara att vara hemma och leka ute.
Detta blåsväder gör att det varken lockar med en promenad, eller cykeltur.

Nu ska jag läsa lite bloggar,  ringa min vän, och sen skala potatis.
puss & hej

snabbis




tänkte bara slänga in et snabbt inlägg, sen stänger jag ner datorn för dagen.

Saga sover, hon fick vara uppe till halv 9 idag, i hopp om att vi får sovmorgon imorgon med ;) Kan lova att hon var skapligt trött då, och kämpade på riktigt bra föratt inte somna stående, haha, lillsnuttan. Hon är ju van att sova kl 19. Men hon var nöjd, lekte & busade, fick lite chips & cheeseballs, vilket hon ÄLSKAR, lördagsmys <3 Ska mysa ner mig i soffan nu, med min älskade gubbe,  massa chips, framför en film.

puss på er.
Och njut av det ni har, håll hårt i varandra.
Livet är allt för oförutsägbart.
och orättvist..

lördag



Saga sov ända till kvart över 9 imorse.
Så himla skönt, synd bara att jag & Daniel vaknade typ halv 9, haha, typiskt.
Duchade i lugn och ro, och när Saga vaknade så fick hon duscha med sin far.
Nu sover hon middag, och det är full rulle på gården, Herr Snickare snickrar på vår altan, nu har han lagt golvet :) Och Daniel & hans pappa hjälper Andreas & hans kompis att koppla om vatten hemma hos Camilla. Själv sitter jag här, och  njuter av tystnaden inomhus. Rätt kallt ute & blåser en del, tråkigt. Känner inte föratt göra ett smack typ. Har inte ens någe vettigt att skriva känns det som.

Tog tid att somna igår..
Alla känslor efter Peters begravning, och alla känslor efter olyckan.
Läste idag att Föraren är mest skadad, allvarligt skadad, läskigt som attans.
Vill veta hur Joel & Leila mår, glömde berätta igår att Joel är en av Peters bästa vänner. Och jag, Veronica & Leila jobbade ihop i flera år. Och blev vänner på det sättet.  Fall nån undrar varför jag bryr mig så mkt. Så får ni svaret där. Usch, ska försöka slå en pling till Veronica sen & kolla om hon vet något.

Vad ska man äta för mat idag då tro?
Sugen på hemmagjord potatismos, ungstekt falukorv till det kanske?
Dagen blir hur som helst så lugn som det går, har inga planer, och orkar inte göra något annat än att vara hemma på gården & umgås med familjen.

aah, men ha en bra dag då.


hejdå

Helvete


När jag började skriva detta inlägg så ställde sig Daniel i fönstret, föratt kolla ut lixom, och ser BILAR ut över HELA 55an, värsta trafikstockningen. Och springer ut föratt kolla vad som hänt, jag sprang efter & mötte upp honom , svärfar & Renata. Kommer ut på vägen & ser blåljus, folksamlingar & hör skrik.. Går fram till samlingen & ser Joel ligga på marken, blöder & har ont. Har hade blivit påkörd! Helvete, denna dagen kunde fan inte sluta på sämre sätt. Pratar med folk runt omkring, hjälper till att prata med Joel, och får höra att även Leila blev påkörd, dock inte lika skadad då hon kunde stå & prata. Hon var mest i chock.  Joel blödde från huvudet, och benen ,skaplig smäll det måste ha varit. Sen kom räddningstjänsten, ambulanser, & poliser. Hela 55an var full av stannad trafik. Grejen är den att efter begravningsfikat för Peter, så samlades alla hans vänner hos Veronica föratt hedra Peter med en fest och sen utgång. Och det var när dom flesta var påväg till bussen som detta skedde. Joel såg bussen koma från bron, springer över vägen med Leila bredvid sig, och missar att kolla vänster, där kom en motorcyklist i full fart, hann inte reagera, sen var det kört. Fiiifaan vad jag ryser. Föraren åkte härifrån med ambulans han med, skadad, och i chock.  Alltså 3 st till sjukhus, Joel, Leila, och Föraren. Faan så läskigt. Glömmer inte bilden av en blödande Joel i första taget. nu håller jag alla tummar föratt han inte får några allvarliga skador!

Det jag hade börjat skriva i detta inlägg, var detta som följer under.
Lägger ut det med, och fortsätter där jag slutade.



Nu har vi tagit farväl av Peter.
Det var grymt jobbigt, och inte ett enda öga var torrt i kyrkan.
Begravningen var så himla fin, och allt var superbra planerat.
Det var ca 200 personer som samlades och tog farväl av Peter.
Efter det var det begravningsfika i kyrkstugan, även där var det superfint & välplanerat.
Efter det hämtade vi Saga på dagis och for hem, åt lite mat, och sen åkte vi till kyrkogården, föratt ta lite bilder på Minneslunden, och föratt få säga hejdå i tystnad. Efter det for vi hem till Brillan & firade henne, hon fyllde år häromdagen. Så vi åkte dit, fikade lite & hade det mysigt. Klockan blev mkt & vi tackade för oss. Dax att natta Saga. Hon slocknade direkt, och vi satte oss i soffan föratt rå om varandra, sen hände det förstskrivna...

alltså en väldigt jobbig dag, på alla sätt & vis.
Dagen börjar med att begrava en kär vän, och slutar med en hemsk olycka av en annan.
livet är så inåthelvete orättvist.


pallar fan inte.

godnatt!










...




Vaknade kvart i sju av att det snickrades utanför.
Saga vaknade ca 20 min efter det av samma sak, och Daniel väckte vi med morgonmys.
Trött som attans och har tagit 2 värktabletter för ryggsmärtan, Ska snart koka en kanna kaffe.
Har haft lite sammandragningar nu på morgonen, och det trycker neråt, bråkig grabb ;)
Ska fixa frukost till familjen tänkte jag, sen ska vi ut & leka i väntan på att Saga ska till dagis halv 11.
Efter det åker vi hem och gör oss iordning, och väntar på att klockan ska närma sig 13, och då är det dax att ta farväl. Känns så grymt jobbigt, saknar hans dumma skämt, hans dåliga humor, hans sms & hans sällskap. Synd att det ska krävas en sådan sak föratt man ska inse hur mkt någon betyder för en.

vädret verkar "pepparpeppar" bli helt ok som det ser ut.
nää, frukost med min underbara familj var det ja..


pussheej

Hej Och Hallå



Susanne & Vilmer kom som sagt hit tidigare :)
Lagom till deras ankomst så vaknade Saga, trodde hon skulle vara på bajshumör, men ICKE, hon såg ju sin älskade fästman :) Barnen lekte massor, och mammorna fikade & snackade skit som vanligt :) Hur trevligt som helst :) När dom for hemåt så började jag & Saga med maten, under tiden dansade vi ill häg musik & lekte lite. Sen kom Camilla, Emmelie & Thea förbi & snackade lite. Tjejern busade lite, och jag gjorde klart maten medans jag fick sällis av alla ladies ;) När maten var klar så klädde vi på oss och gick ut föratt leka, i väntan på att Pappa skulle komma hem så vi kunde äta. Lektes lite & snackades lite skit där med ;) Och MASSA BERÖM till Emmelie som för FÖRSTA gången lyckades stänga våran dumma köksdörr ;) haha! SEn skiljdes alla åt, och Pappa kom hem :) Vi åt middag, Saga åt sjukt mkt, duktig tjej, hon gillar mammas köttfärssås m spagetti :P Efter det våldgästade vi Daniels föräldrar för en kopp java. Massa trevligt och Saga fick vara vaken på en hel timmes övertid. Nu sover hon som en gris, och jag & Daniel sitter & ser söta ut i soffan, eller Daniel ser söt ut iallafall, själv ser jag bara allmänt fet ut!

Imorgon är det dax att ta farväl av min vän.
Känns så grymt orättvist, men det är ju verkligheten.
Vet att hans begravning kommer bli jättefin, och det kommer bli mkt tårar.
Men jag ska hålla huvudet så högt jag kan, och har ju min Älskade make vid min sida fall jag skulle brista. Nu menade jag ABSOLUT INTE att det är något negativt att brista & gråta, men jag är sån som person, som har väldigt svårt att gråta inför folk. Kan uppfattas som kall & känslolös,
men alla som känner mig vet att jag är raka motsatsen. Jag gråter hellre i min ensamhet, och det kan lätt misstolkas. Peter vet att han betydde guld för mig & det är huvudsaken. Daniels föräldrar, och Emmelie samåker med oss, och bror & hans tant möter upp oss hemma här & åker karavan efter oss. Saga lämnar vi på dagis halv 11, och hämtar henne efter begravningskaffet.

Nu ska jag stryka Daniels byxor, och min kjol.
sen ska jag sussa kudde tror jag, trött som vanligt!
Ska bara se till att plocka fram alla kläder inför imorgon.
Så slipper vi det stressmomentet.


hej på er

:)



Hon sover fortfarande :)
Så nu är det grönt för henne att vakna vilken sekund som helst  :)
För vi får besök vilken minut som helst av hennes fästman & hennes svärmor :)))
trevligt med lite sällis :)


puss

...



Har försökt söva Saga sen halv 12.
Utan vidare resultat, hon ligger i vagnen, och leker med sina nappar, skriker till ibland & vill INTE komma upp när jag frågar. Och när jag kollade till henne nyss så blundade hon iallafall. Konstigt, hon höll på att somna på golvet innan jag la henne i vagnen, så trött är hon ju. Men hon verkar nöjd, och förhoppningsvis så har hon somnat, annars pallar hon inte att vara vaken till sju. Och hennes humör är INTE att leka med när hon inte har sovit middag ordentligt.  Håll tummarna nu på att hon sover.

Har iallafall hunnit plocka ur diskmaskinen, vikt tvätt, kört en maskin tvätt & haft upp den i tumlaren, och bakat småkakor. Gjorde bara vanliga mördegskakor, i hjärtform, med lite pårlsocker på. Men det funkar till kaffe. Och Saga gillar dom förhoppningsvis. Renata var förbi när Saga bråkade som mest, drack lite thé & pratade lite medans jag bakade. Hoppas hon inte tyckte jag var allt för osocial. Blir lätt det när Sagas humör inte är på topp.

oj, nu har hon vart tyst sen jag började skriva..
Har ju barnvakten på, så jag hör allt utefrån, där hon ligger, utanför matsalsfönstret.
Hmm, vågar man hoppas? Hon behöver VERKLIGEN sin middagslur.
måste kolla i fönstret, brb!!

YESYESYES, hon sover!!
Äääääntligen, med en tutte munnen, och en i vardera hand.
Underbart, nu kan jag slappna av, hoppas hon sover en stund nu, iallafall en timme.
Kanske ska passa på att damsuga & så nu?
får se om jag hittar orken.

mobilen åker på Ljudlöst nu, så ni vet.


pussheej

Goddag Goddag



Sitter här i soffan med MiniBulln & har precis avnjutit en mysig frukost med henne.
Vi klev upp kvart i 9 idag, så himla skönt, vi den här tiden brukar jag vara hemma igen efter att ha lämnat henne på dagis typ. Och börjat donar hemma typ. Och hon har sovit heeela natten, så underbart. Märks att man är bortskämd med sömn annars, Hon har inte vaknat på nätterna sen hon var 3 veckor gammal, om man bortser från den gången hon var magsjuk, och behövde ny blöja var 5e minut. Så idag är jag utvilad som en mört, och på bra humör.

Tyvärr så känns det inte som att vädret blir på topp idag dock.
Kyligt & grått ute, hade gärna tagit en innedag med MiniBulln, men lycka till, min dotter är ett UTEBARN ;) Det ska ut och lekas flera ggr per dag, oavsett om hennes mamma känner för det eller inte.  Och jag kan inte neka henne det, med tanke på hennes underbara humör när vi är ute & leker. Men ska försöka övertala henne att vi är inne tills det är dags för middagsluren vid 11-12 tiden. Så får hon leka efter ute den.

Nu ropar hon - BRABRABRA här, hon lyckades putta ut sin docksulky ner för sina trappor från sitt rum ner till vardagsrummet ;) Duktig flicka. Hmm, nu sjunger hon någon sång, kopplar inte riktigt vilken, men det låter vackert ;) tss. Har disneykanalen på i bakgrunden, hon stannar till ibland och kollar, men inte ofta. Men hon är mer intresserad nu än för nån månad sen iallafall. Hon är mer för Astrid Lindgren filmerna typ, inte så mkt för tecknat. Hon gillar Lotta På Bråkmakargatan, och Madicken skarpt. Sitter & "pratar" med dom, och är allmänt söt.  Hihi, men nu får hon nöja sig med Långben & Musse.

Undra om Saga & jag ska baka något?
Har grymt mkt ägg hemma, typ 30 st, som jag fick av mamma, hon och pappa köper billigt av  nån bonde, och hade köpt till oss med. Så jag har att göra av med. Men frågan är vad man ska baka? Lättare när man är sugen på något speciellt. Nu är jag bara mätt efter frukosten. Kakor kanske? Lyxa till det, och skämma bort min bebis med <3

jaja, vi får se.

hörs senare då.

pussheej

duktig idiot.


Och för nån timme sen så målade jag färdigt!
Nu ömmar ryggen, och Lillebror i arg därinne ;)
Men nu är det klart iallafall, så nu kan Herr Snickare lägga golvet & sätta upp räckena.
Eller inte nu kanske, men imorgon typ, haha.

Väntar på att Maken ska komma hem.
Ska ta mig en dusch, och sen sova, är så himla trött.
Ska ha mysdag med MiniBulln imorgon <3

fiiifaaan vad jag luktar färg & har damm i håret.
duscha var det ja..


pussheej





Och GRATTIS till Sandra som idag blir hela 18år :)
stora tjejen :D

-
-
-

:)



Åkte med Renata & hämtade barnen på dagis :)
Efter det fick barnen leka av sig utomhus & jag & snälla Renata satte igång att måla det där jäkla underredet.
Målade på som bara den, och höll på ända tills färgen tog slut, Då köpte vi nytt & jag ska ta dom sista 5-6st när Saga har somnat.  Känns bra om fan. Blev en hel del fika & glass för både barnen & oss mammor.  Trevlig som attans & tusen tack ska Renata ha för både sällskap & hjälp :)

Saga springer runt här & leker.
Jag sitter och vilar min stackars rygg som tog stryk under dagen.
Ska snart fixa nån slags middag till mig & MiniBulln, sen ut & leka igen innan det är nattinatti för Sagas del.


Jojo, Saga är ju ledig imorrn, får se vad vi hittar på, måste hålla i slantarna känns det som.
Har inte råd att göra något som egentligen är ganska onödigt, så vi håller oss nog hemma.
Kanske tar en sväng hem till min mamma, om Saga är på bra humör, lär visa sig.
Annars hoppas vi på bra väder, så vi kan leka ute hela dagen.

nu vill min dotter ha min uppmärksamhet.


hörs då!

oduglig..




aaah, precis så känner jag mig just nu.
Oduglig som faaan!

Gick ju ut föratt börja borsta av underredet med stålborste.
Har aldrig gjort något sånt  förut, så de var en upplevelse, men efter ca 10 min så fick jag satans jävla skitont i magen, spännde som fan, stod ju framåtböjd hela tiden, och ryggen värker. Så jag gav upp, sitter & mår illa just nu. Vill ju faan vara duglig & göra nytta, men just nu pallar inte min kropp det verkar det som. Och känner mig fett dum som bara gnäller & gnäller, men måste fan tänka på Lillebror.

och har ju ingen som helst aning om hur mkt som ska borstas bort.
Så Herr Snickare får göra det själv tyvärr, kan inte hjälpas.



blää, nu måste jag vila ryggen  ett tag innan min bebis ska hämtas på dagis.
saknar henne massor ju <3



pussheej

Hemma igen



Lämnade Saga på dagis, och åkte hem till Renata.
Med henne åkte jag & lämnade hennes dotter på dagis & sen for vi till ica.
Handlade det nödvändigaste, och for hemåt igen.

Har en chokladkaka i ugnen.
Och har vikt lite tvätt, borde damsuga & skura, får se om tiden räcker till.
Har ju även underredet till altanen som jag måste borsta & måla.
Det jag inte hinner/orkar med altan idag, tar jag ikväll är jag har nattat Saga.
Känns som att jag vill städa invändigt medans Saga är på dagis, nog föratt hon tycker det är skitkul att hjälpa till, men kan vara skönt att ha det gjort, så hon kan få all min uppmärksamhet efter dagis :)


måste köpa en sandlåda till Saga snart.
Hon ÄLSKAR att leka i sanden med hink & spade ju.
Köpa det vid löning :)



hej på ett tag

orolig natt..



kan jag lungt påstå..
Saga vaknade 5-6 ggr inatt.
Första gången hade hon bajsat, så då hade vi ju en förklaring.
Efter ny blöja pussade jag lite på henne & nattade om henne, efter det vaknade hon en gång i timmen typ, var 40-60 min. Fattar inte varför, blev hon störd av att hon vaknade & bajsade inatt? Och sov oroligt pga det? eller hade hon magknip? eller hade hon mardrömmar? jag har ingen aning. Nattade om henne i hennes säng efter varje gång, en gång fick hon en flarra välling oxå.  Skumt, och idag verkar hon pigg & glad. Så jag provar dagis idag.

Sitter i soffan med henne just nu.
Hon har fått kläder på sig, frukost & vi har morgonmyst.
Nu hör jag att Herr Snickare kom, ska koka en kanna kafe till han strax.
Ska snart knata över till Veronica, då vi ska åka tillsammans till dagis idag.
Sen måste jag in på ica, handla sköljmedel & bröd typ.

Sa jag föressten att Saga är ledig imorgon?
Hon ska vara på dagis på fredag istället, medans jag & Daniel är på Peters begravning.
Så då fick jag byta en dag denna vecka istället, valde då bort torsdagen så det inte blev att hon går varannan dag lixom. Blir så hackigt då. Vi lämnar henne till lunch, så får hon äta lunch där, och sova middag där, sen hämtar vi henne efter begravningsfikat. Usch, idag är det 2 veckor & en dag sen han lämnade oss.. Tiden går för fort.

nääh, klä på oss ytterkläder, och åka snart.



pussheej

Ryggont & internetlös




Ja,så är det.
Har inte haft fungerande internet under hela dagen.
Fattar inte varför, var uppkopplad,men kom inte in på någon sida.
Jaja, skitsamma, förhoppningsvis så funkar det nu.

Lämnade Saga på dagis imorse.
Hon såg så nöjd ut när hon knatade iväg med sin fröken & sina polare ;)
Underbart att lämna henne en dag som denna, då hon bara vinkar hejdå & kastar pussen med handen.
For hem & donade med tvätten, sen kom Veronica förbi & fikade ett par timmar, så jag slapp städa idag, haha, pratade av oss massor, det var välbehövligt kan jag lova.  Under den tiden så snickrades det på vår altan, eller, ja vi har ju ingen, men den börjades byggas på idag. Så nu ligger all underrede på plats. Skulle ha målat det med nån slags bevaringsfärg ikväll, men hade ffs inga penslar hemma. Så det får Herr Snickare ta med sig imorgonbitti, så kan jag måla när Saga är på dagis. När jag hade hämtat Saga igen ( fick skjuts av svärmor - taack ) så blidde det lite mellis, och lite lek ute, sen gick vi in & började med maten. Daniel skulle inte komma hem förrens efter kl 18, så jag bjöd Veronica, barnen, och Herr Snickare på middag vid 16-tiden. Blir för sent för Saga att äta middag vid 18, Hon äter lunch vid 11, mellis vid 14-15 tiden & hon lägger sig ju kl 19. Därför gjorde vi så idag.  Plus att barnen fick leka av sig en hel del. Väldans trevligt. Jag bjöd på kycklingspett, ris & hemagjord BBQ-sås. Mumma ;) Och vi åt utomhus :)) Sen fikade vi, lekte & sen for dom hem till sig. Jag & Saga väldgästade hennes farföräldrar, och var där en stund. Sen blev det en dusch för den lilla skitgrisens del, och sen kom Pappa Daniel hem, busade lite & sen nattade vi henne vid 18.30, då hon var sjuuuukt övertrött. Gick inte att göra henne nöjd överhuvudtaget, och kan lova att hon slocknade diiiirekt :)

Sen har jag vart ute & umgåtts med Daniel typ.
Snackat lite skit & kollat lite på det som ska bli vår altan.
Sen gick jag in, Daniel är kvar ute & pular.
Och ikväll är det DUBBLA avsnitt av Desperata hemmafruar har jag hört, stämmer det?
Skulle ju vara sååå underbart, hur jag nu ska palla att hålla mig vaken.

och ryggen då?
Har så grymt ont, skakar i hela kroppen såfort jag står, eller sitter fel.
Märks att man börjar bli framtung, och har dålig ställning, och mina övriga ryggproblem gör inte saken bättre precis. men förhoppningsvis blir det bättre när Lillebror kikat ut. Och då ska jag ju genomgå en magnetröngten & se om det är diskbåck jag har, som läkaren tror, och då blir det ju eventuellt en operation.  Men det är ett senare bekymmer.


Imorgon : Dagislämning. Eventuellt måla underredet fall Herr Snickare fixar penslar. Fixa klart tvätten. och försöka röja övrig hemma. Dagishämtning. Leka massor & mysa massor.


hörs sen eller imorrn.


pussheej

tjockis



jo, tjock som jag är så slank ju fruktsalladen självklart i ;)
Haha, gottigt som attans, och trevligt med sällskap såhär på kvällskvisten.
Men nu känns det som att jag ska explodera, eller nått.

Imorgon är det dagisdax för MiniBulln.
Kul för henne, tråkigt för mig, måste nämnligen städa.
Har skjutit på det ett tag nu för jag har velat ta vara på det fina vädret.
Men imorgon skulle det eventuellt bli mulet, och då kan jag sysselsätta mig inomhus.
Damsuga, skura, tvätta, vika tvätt, damma, dona & greja.
Hoppas jag hittar lusten & orken bara!

Hoppas solen vill titta fram efter att jag har hämtat Saga på dagis.
Så vi kan äta mellis ute & leka massor.

nää, duscha kanske?



hejdåhejdå!
-
-
-

Dagen i bilder ;)


Åkte som sagt till syster med familj :)
Fick mysa massor med underbara lilla Karla :)
Hade det riktigt trevligt & Saga var helt gaaalen :P
Haha, det accepterades INTE att hennes mamma gullade med någon annan bebis.
Så det ska bli riktigt intressant sen när Lillebror kommer, hur hon kommer reagera, men jag är inställd på ett rent helvete det första månaderna, känns bäst så, hah. Måste ju vara förberedd. Hade det riktigt bra hos dom iallafall, och Saga var på bra humör såfort jag INTE hade bebis i famnen ;) 

Väl hemma igen så grillade vi kött & åt potatissallad till det.
Sjukt gott & är sjukt mätt, snart kommer svärisarna & bjussar på friktsallad med glass, hah.
Får se hur man ska orka få i sig det, gulligt av dom att komma hit & bjuda på det, i var egentligen ditbjudna, men Saga sover ju för natten, så dom kommer hit istället.  

Nu kom Camilla & Tommy, så jag ska vara social.
skriver mera sen, hade massor i huvudet, men allt försvann, hah!

BILDER.BILDER.BILDER.
 
Så underbart fin <3



Min vackra syster & systerdotter <3



Vackra unge <3



En riktigt stolt mormor med sin färskaste dotterdotter <3



Världens stoltaste MOSTER med sötnöten <3



Och magen i vecka 31 :)




Ny Design ;)



Tycker ni om min nya design då?
Jag är nöjd som attans, och TAAACK till Camilla som är så grymt smart & kunde hjälpa mig få in allt på rätt ställe ;) Utan henne hade jag setat & grinat just nu , hahha!



Väntar på att Snuttan ska vakna & få lunch.
Sen ska vi åka och hälsa på min systerdotter <3
måste komma ihåg kameran :))



pussheej

YEEEEAH ;p




Min Make är hemma :))))
Han hittade hem ändå, så nu slipper jag vara orolig!
Duktiga han drack upp sin alkohol, tjattrade lite & sen började han trampa hemåt.
Nu sitter han här bredvid mig lite halvt onykter, och äter varma mackor.
Så nu ska jag kissa, sen tvinga ner honom i bingen med mig.
Kan ju inte sova utan hans ljuva snarkningar <3



nattinatti mina vänner



puss

husmor ;)


sådärjah!
Nu har jag brynt köttet & det ligger på kokning nu.
Så svårt att grilla hela fileér annars, tar ju hundra år lixom.
Så jag gjorde så, så gör alltid min svärmor & det blir kalas :)
Bara att rulla in i folie under natten & slänga på grillen imorgon är det är dax, och grilla i 10-20min.
Mums, blev nästan lite småhungrig (som vanligt) så jag skriver om mat ;)

Kom på att jag har ju glass i frysen..
hmm, kanske ska ta fram den & goffa lite?
kanske, kanske inte..

Maken skickade sms och talade om att han har knäckt en öl iallafall.
Så han får cykla hem från Bärby, om han inte har turen & får skjuts, fall det är någon som är nykter där, lär visa sig. Hönsig som jag är så känns det läskigt att han ska ut inatt på fyllan & cykla hem.. hmm.. Men han är en stor pojke, och det ska väl gå bra, va? Han får ringa i värsta fall, så löser vi det. På något konstigt sätt.  Saknar honom redan, och han har vart bort lite över en timme bara, haha. Men jag har ju mitt kött att se efter,så då är jag underhållen i ca 40min till. och efter det så blir det eventuellt nattinatti för min del. Om det inte är någe skitabra på tv?!

och nackdelen med att sitta själv, med sovande bebis, och bortflugen make, är den att jag tänker för mkt.. Alla tankar och känslor som kommer fram.. Peter. Begravningen är på fredag kl. 13. Kommer bli så sjukt jobbigt. Tänker på hans familj, släkt, vänner, och inte allra minst mig själv. Många tårar kommer att fällas. usch..


Till dig Peter :


HEL : Engelbrekt

vid kusten samlas kvinnofolk för att få sin man i jord 
röster ekar i själen tung men från munnar inga ord










en rustning kall av stelnat blod lades fram vid hennes barm











den visar spår av hjältemod fast tomt är järnet i arm
så hon lät kasta sin slöja lät vinden ta vid
krafter ger vika i ben
den skrift lärde prisar vår rikshövitsman
han ska ristas i vackraste sten
låt fåglar få sjunga ditt namn genom skyn l
åt fåglar få bära din dröm
till ädlaste krigare till ädlaste dräkt
skall ditt namn aldrig falla i glöm
en färgad rustning ett minne blott
ner i graven sänks
en sista fanfar, trumpeter, gevär
gör så att ögonen sakta de dränks
luften är kvav, tårarna är slut
men i tysthet hörs fåglarnas sång
vi ska föra hans namn genom stormarnas vind
vi skall följa hans steg genom dödsrikets gång
så hon lät kasta sin slöja lät vinden ta vid
bönder med fanan så sträckt d
en skrift lärde prisar vår rikshövitsman
stolta Engelbrekt '
de lät fåglar få sjunga hans namn genom skyn
till bönder av ädlaste dräkt
från ädlaste krigare av ädlaste släkt
stolta Engelbrekt!
en skugga söker genom löv
hans grav har blivit täckt
vild djur håller stilla vakt
när sol har blivit släckt
vid ängens slut en örn slog ner
skarpt var vingen sträckt
en hälsning genom vinden sjöng





vi minns dig Engelbrekt.






öööh

ööh öhh, glömde ju berätta att jag, Maken & Saga faktiskt tog oss en provtur med cyklarna ;)
Bara en kortis runt bron, men ändå, Saga tyckte det var skitkul, har ju inte cyklat med henne bakpå sen i höstas typ :) Supermysigt :) Synd att jag är så fet bara och får sammandragningar av typ nada :( Men är nöjd ändå ;)


yeah yeah, laaater ;)

Gräsänka



Nu sover Saga sen kl.19.
och jag är gräsänka, då min make tog bilen, med cykeln bakpå & begav sig till Bärby föratt grilla med grabbarna. Han visste inte om han skulle dricka eller inte, så han tog med sig cykeln ifall han hittar suget ;) Så hämtar vi bilen imorgon bara.  Hoppas han får kul, själv ska jag underhålla mig med att marinera & förbereda några fläskfiléer tills imorgon, då vi ska grilla det, och äta potatissallad till :) Om vädret tillåter såklart. Håller tummarna.

Idag har vi vart ute hela dagen. Från efter frullen kl 9, tills kl.18 då det var duschdags för Saga.
Sådär jättemkt nytta har man väl inte lyckats med, men Saga har vart nöjd, Vi har lekt & busat massor. Fikat en del för den delen med.  Haft en riktigt klockren dag med familjen.  Avslutatde dagen med att Saga & Daniel duschade medans jag snabbdamsög av golven. Sen vart det barnprogram (madicken) och sen läggning av tösen <3 Och är som sagt gräsänka nu, Daniel åkte 10 min efter att vi nattat Saga :)





aah, ska fixa köttet nu, hörs sen.

pussheej

svar :


-

svar till anonym som frågade om jag bjuder på en kopp kaffe :
- Jag vet inte vem du är ;) men skicka ett sms fall du fortfarande är sugen på kaffe ;)

.

Morgon...



tänkte göra ett nytt försök att uppdatera er om gårdagen..

Var hemma hos Svärfar mest hela dagen igår, Träffade massa nära & kära.
Det var jättetrevligt & solen värmde oss alla nå så grymt mkt hela dagen.
Saga fick vi klä av ordentligt, då hon började bli lite virrig i bollen, början på värmeslag tror vi.
Tvingade i henne massor med vätska, och efter ett tag märkte vi stor skillnad. Lillstumpan :)
Svärfar hade besök hela dagen, från lunch tills 19.30-20.00 tror jag, Hur trevligt som helst.
Nattade Saga där nånstans, och hon somnade fort kan jag lova, efter denna fartfyllda dag.
Saga åt typ hela dagen, tyckte hon hade något i munnen konstanst, var allt från : smörgåstårta, tårta, kakor, godis, glass, frukt.. u name it! Men dagar som den i går så får man lyxa till det. Idag är det tillbax till vardagen igen, regelbundna mattider, och inte massa sliskigt!


Duschade igår efter sista inlägget, och sen bäddade jag & Daniel ner oss.
Somnade som 2 grisar, och klockan hade inte ens slagit 21 lixom.
Men man kan inte alltid vara på topp, har ju vart vakna sen innan 7.

idag hoppas vi på lika vackert väder som igår.
Så vi kan ha en riktig utedag idag med, och leka gärnet.
Jag & Saga ska snart väcka Pappa Daniel, och fixa frukost.
Och se till att fånga dagen ;)


hade skrivit bra mkt mer igår, och mer utförligt.
men arg som jag är över cp-bloggen så får det duga såhär.
nu skiter jag i er, hejdå!

jävla skiiiiit

skrev värsta långa inlägget om våran dag, och vad händer?
Jo jävla skitbajsbloggen dummar sig när jag ska publicera.


fuckfuckfuck


MorrnMorrn




Usch vad trött jag är...
MiniBulln behagade att vakna innan kl 7 imorse.
Och PytteBulln har lekt katarekid sen 4 imorse ungefär.
Är halvt misshandlad innefrån känns det som, så liten, men så vild.
Fördelen är den att då vet jag ju att han är pigg & mår bra, så aktiv som han är.
Har inte kunnat legat bra alls inatt, fick inte ligga på rygg, inte på högra sidan, inte på vänstra sidan & magen har jag inte kunnat sova på sen 4e månaden typ, så den varianten var ju körd. Ååh vad skönt det är att beklaga sig ;)

Nu sitter jag & Saga och kollar på barnkanalen.
Låter Daniel ligga & dra sig ett tag, han behöver det känner jag.
Idag blir det som sagt massa pulandes hemma på gårn,
och ska självklart fira Svärfar på hans dag :)
Nu kommer Saga med docksulkyn & vill ha upp den i  soffan,
no no, fetglöm! haha
hmm, luknar lite suspect här.. SAAAAAGAAA!! haha


aa, ska byta en bajsblöja på MiniBulln nu.


pussheej

Dagen som varit :)




Kan lätt påstå att jag har haft en underbar dag med min kära familj <3
När Saga vaknade från sin middagslur så for vi hem till Robin, Susanne & Vilmerbus :)
Där fick vi kaffe, glass & underbart sällskap, Vi satt ute hela tiden & njöt av solen. Timmarna bara for förbi, tror vi var där & lekte gärnet i typ 2 timmar eller nått. Saga & Vilmer lekte massor, vi föräldrar fikade, snackade massor med skit, och hade det allmänt bra. Tusen tack till er föratt ni gjorde vår fredag till den bästa :)

Väl hemma igen så blev det massa lek på gården.
Sen lagade jag iordning Svärmors mat hemma hos oss, då hon hade spis & köksbordet fullt av varor & ingredienser till smörgåstårtan tills imorgon då Världens Bästa Svärfar fyller 55år :) Och i och med att jag lagade hennes mat hemma hos mig så fick ju vi med mat ;) Blev lövbiff, ungstekt potatis & pepparsås. Asgott ;) Efter maten plockade jag undan & Daniel gick ut & lekte med Minibulln. Sen gjorde jag dom sällskap ute. Vi tittade på när Pappa eldade lite, Saga åkte lite skrinda & sen vart det mest hink & spadelekandes fram till nattning.  Vi gick in, nattade Mini, och sen laddade jag en maskin med tvätt, städade i köket & sopande lite. Daniel gick ut & pulade. Och nu står han i duschen, jag sitter här & väntar på att han ska bli klar så vi kan krypa under varsin filt & mysa framför tvn.

Och imorgon är det som sagt kalas för Svärfar :)
Vet inte alls vilka som kommer, men vet att det ska bjudas på smörgåstårta ;)
Själv äter jag inte det, men resten av min lilla familj gillart!
Kul för Saga att få träffa sina kusiner oxå :)
Blir säkert skitbra :)

yeah  yeah yeah ...

hörs då!


-

... Mysdag ...




Underbar morgon med underbar väckning ;) haha
Morgonmys med familjen, sen dusch, påklädning, & frukost.
Efter det gick vi ut föratt leka, jag & Saga titta även på när Pappa städade ur bilen.
Solen skiner, fåglarna kvittrar, himlen är blå & allt är på topp.
Saga sover middag & Daniel sätter på sommardäcken på han mammas bil.
När Saga har vaknat ska hon få lunch, sen ska vi åka till Salnecke & tigga kaffe av Sagas svärföräldrar & fästman ;) Myspys, och Vilmer ska få sin lilla present från Saga med ;) Dom måste ju matcha ffs ;) haha


nääh, sitta & jäsa ett tag.


hörs då!


puss




Och TAAACK för alla söta kommentarer ;)

Hejhej






fiiifaaan vad mätt jag är..
Åt pizza med Daniels föräldrar nu ikväll.
Och efter det slängde faster Milla in en skitig Saga i duschen. Välbehövligt.
Och nu sover lillsnuttan för natten, oxå välbehövligt, då hennes humör INTE var på topp.
Men så är det, det går upp & det går ner, kan inte alltid vara glad. Har ju vart fullt ös idag för hennes del.
Och Daniel har lastat av virket till altan, och nu är han & lämnar tillbax maskin han lånat av Robban föratt kunna lasta av.  Sen blir det lungt, soffmys, framför tvn typ. är det någe bra på TV ikväll tro? Hmm, får checka upp det.



ajaa, kanske skriver några fler rader sen..



pussheej

GLAD PÅSK



Saga har påskat runt här på gårn nu ;)
Massor med gooodis har hon fått kan jag lova :)
Lägger bara upp nån enstaka bild här, tar sånt tid ju, för er som vill se fler bilder på Saga som PåskKärring så läggs det upp på FaceBook  alldeles strax ;)



Sminket sitter på plats ;)



Nya skorna får vi ju inte glömma visa upp ;)



Saga var lat & tog bilen till BlåKulla ;) hah




som sagt, mer bilder på fejjan.
kika in vettja.


nu ska vi ringa & beställa PIZZA ;)


hejdå

Hemma igen ;)



mm gott med kaffe, och trevligt med sällskap.
Om en timme ska jag åka & hämta Saga på dagis.
Innan det ska ja svänga in på ICA & hämta ut ett paket.
Sagas converse (stavning?) skor har kommit ;)
i stl 22, haha, pyttefot :D

Och sen hem för sminkning & på med förkläde & huckle :)
Hiihiii, så söt hon kommer bli, (om det är möjligt att bli sötare än hon förstås)
Ska leta reda på hennes handväska nu som hon ska ha teckingar i & lägga godis i ;)
åååh, så mysigt.



hejdå!



-

Sådärja



Nu har Farbror Anticimex vart här :)
Han försåg oss med rått/mus-fällor i förebyggande syfte, myrdosor, och klisterlappsaktiga saker som vi ska sätta på alla fönster på övervåningen. Fick lite tips & råd om hur man kan täcka  för små kryphål bäst sen när vi ska renovera där. och sen berättade han hur imponerad han var över hur fint hus vi bor i :) Att vi har behållt den gammeldagskänslan trots att det är nyrenoverat av "ungdomar" som han så fint uttryckte sig ;) Han var superimpad & tyckte att vi hade lyckats bra med allt som hette inreding :) Alltid kul att höra, vi är ju skapligt nöjda själva med kan jag lova ;)  Ja, så allt gick bra, han var så snäll så :)

Och Veronica & Marco var förbi under tiden han var här med.
Hann inte vara så social tyvärr, sparng mest efter honom föratt lyssna & lära mig.
Men hon skulle komma förbi senare, och då ska jag bannemig vara mer social.

Nu ringde Camilla & vill ha kaffesällskap ;)
Lät ju inte helt fel, så jag ska promenera över snart :)
snacka lite skit innan dom ska fara till Ikea.


tjiiingeliing

GLAD Påsk :)




Åååh, kan bara säga : Vilken underbar morgon.
Saga är ju bara föör underbar, och hon har varken bråkat eller gnällt en enda gång nu på morgonen. Hon har bjudit på sitt bästa humör. Hon har pussat massor på mig, pussat på magen, klappat magen, vi har lekt tittut, sjungit några sånger, och bara haft det bra. Ville verkligen INTE lämna henne på dagis idag. Ville verkligen ta vara på dagen med henne. Men som sagt, Anticimex kommer ju, när vet jag inte, men kan inte ha hennes springades på övervåningen i dess nuvarande skick. Och hade jag vetat tidigare att Morfar är ledig idag, så hade jag avbokat Anticimex, och sminkat & klätt på Saga påskKärring-kläderna & åkt hem till dom som en liten suprice ;)  Dom har gråtit av lycka, det vet jag :) Men tyvärr så berättade min mamma imorse att pappa är ledig idag. Men sånt är livet, har laddat batteriet i kameran, så mkt bilder blir det idag. Bjuder på dom ikväll eller imorgon.

Halsbränna som heter duga iallfall..
Hade jag med Saga med, och det sägs att har man mkt halsbränna under en graviditet så är chansen stor att få ett barn med mkt hår. Och det stämde på Saga, hon hade massor med mööööörkt hår på huvudet när hon föddes :) Glömmer aldrig den dagen, den bästa i mitt liv. Blir tårögd bara av att skriva om detta, för den dagen var så fin för mig. Och jag ser fram emot Lillebrors ankomst, den dagen kommer få dela FörstaPlatsen med Sagas ankomstdag :) Längtar så otroligt mkt nu, ser fram emot varenda värk, varenda sekund av smärta, varenda sekund av glädjen som jag vet kommer när det är klart. Min lilla bebis ska bli storasyster <3 Tack Daniel, för all lycka du har gett mig & ger mig dagligen<3 Jag ÄLSKAR dig & barnen mer än mest!

ska koka ÄNNU en kanna kaffe nu.


pussheej

God Morgon


jag & Snuttan har precis ätit frukost & nu sitter vi & kollar på Barnkanalen.
Saga har en röd body på sig idag, med en gitarr på, och under står texten PUNK ;)
Den fick hon av Peter med familj när hon fyllde år, och den har vart lite stor innan, tills nu, den sitter perfekt. Och hon är så cool, med svarta brallor till.

Idag blir det regnställ för Sagas del på dagis. Och gummistövlar.
Det är blött & tråkigt ute, skickar med vårjackan ifall solen skulle visa sig.
Och medans hon är på dagis ka jag sitta hemma som ett fån & vänta in Anticimex som skulle dyka upp under förmiddagen någongång. Hoppas dom kan göra något.

Snart kommer Renata förbi & hämtar oss, vi får skjuts till dagis.
Det tackat vi för. ska snart klä på Saga, och  gå ut & slänga in vagnen i bilen, tar Lagunan (stavning), för min vagn går inte in i hennes lilla bil.  Skönt att alltid ha en bil hemma, till såna tillfällen som nu typ.

jojo, nu ska jag & Snuttan borsta tänderna, sen är det dagistajm ;)

puss & heej

Alice <3



nu är det dax för oss alla som har möljigheten att göra det vi kan för dom barn som inte mår lika bra som andra. På FaceBook finns det en "klubb" som jag tycker att ALLA ska bli medlem i föratt visa att vi bryr oss : Vi med STORT hjärta. Heter den, gå med. Och min svägerska har även öppnat en blogg i detta syfte att varje gång någon går in & läser den så går det några ören till forskning : www.metrobloggen.se/kardiomyopati .  Gå in & läs om hennes vardag som mamma till en hjärtsjuk liten Prinsessa. Det är min dotters kusin, min makes systerdotter, och hon betyder guld för oss. Jag hjälper till, och det kan du oxå göra, så himla enkelt, skänk en tanke bara. ett litet, litet klicka lixom. Visa att du bryr dig.


---

lalalaaa

------


fick ett trevligt telefonsamtal nyss.. ;)
spännande, får se om det går vägen, :D
Och TACK föratt din första tanke var mig :))
kanske, kanske inte..

-----------

regn regn & regn



mm, det regnar ute, boooring :(

Men har iallafall haft en underbar dag med min härliga dotter <3
Hämtade henne på dagis, och for hem igen, föratt påskpyssla med min skönhet.

Hon var så duktig, jag skrev Glad Påsk på alla teckningar & målade kycklingar, resten gjorde Saga, superfint verkligen. Och kul tyckte hon att det var. Samtidigt goffade vi äppelklyftor & bara hade det bra. Sen gick vi ut föratt leka. Var ute i ca 2 timmar fast det var kallt ute, Saga lekte sig varm :) Och under den tiden så kom virket hem, till våran altan. Det ska bli spännande & se resultatet, ska väl börjas nu i helgen om vädret tillåter.  Sen lagade vi middag, korv & spagetti, som vi bjöd Sagas farföräldrar på :) Efter maten gick dom hem, och Saga fick duscha :)  Sen smörjde jag in babyolja på lillstumpan, oooh vad hon njöööt :) Efter det blev det pyjamas, och barnprogram i soffan. Jättemysigt verkligen. Sen närmade sig klockan sju, och Saga började fråga efter tuttar ( nappar ) & nännin ( välling ) & kliade sig i ögonen.  Så då gjorde jag iordning hennes rum, välling & la henne. Pussade henne godnatt & berättade hur mkt jag älskar henne, precis som vanligt :) Och nu sover hon som en liten gris :) Jösses vad jag älskar den lilla tjejen, MEST i hela universum <3

Imorgon efter dagis ska hon som sagt få gå PåskKärring runt på gården.
Har klippt till ett förkläde med hjälp av Sagas farmor, och en matchande hukle ;)
Ska hon få ha över ytterkläderna imorgon & ska även måla hennes lilla fejja ;)
sen ska hon få tigga godis av våra grannar & ge bort teckningar :)


nää, skriver väl mer sen.
måste sätta mobilen på laddning, den är snart batteridöd,
varnar som fan!



ajaa, hej på ett tag!



pussheej


jahapp..


fick för mig att börja leta efter Sagas förkläde som hon hade förra påsken, som jag vill att hon ska ha imorgon, efter dagis då hon ska gå PåskKärring, men hittar det ikke :( Men däremot så hittade jag typ 10 par strumpor, några bodysar, lite byxor, massa mössor & typ 12 haklappar till hennes kusin Carla ;) hihii, fick ihop en hel kasse. Så det ska jag tvinga med Daniel in till stan med någon dag i påsk & lämna till henne, och passa på att pussa lite på det lilla livet :) Sådetså. Annars har jag inte hunnit göra så mkt annat, ätit lite glass, och ringt till syster typ. Och om en timme ska MiniBulln hämtas på dagis. Och när vi kommit hem igen så ska vi måla påskteckningar som Saga ska få dela ut imorgon då hon tigger godis ;) Och JAAA, min dotter får äta godis, sådetså! Inte dagligen, men ibland. På helger, och speciella tillfällen, och när andra barn äter det, och hon blir bjuden så säger jag inte nej. Hemsk jag är va?  Men sen är hon världens duktgaste på att borsta sina små gryn så då tycker jag att det är ok.

Ska kolla med svärmor ikväll om hon har nått gammalt lakan eller nån gardin hemma som jag kan få, och låna hennes symaskin & sy ett förkläde till Saga tills imorgon. Om jag hinner, måste ju sitta & passa imorgon förmiddag, då Anticimex kommer & kollar övervåningen, vi har massa äckelflugor däruppe. Får se om dom kan göra något åt saken.

nää, dax att plocka undan lite disk innan jag måste fara.
Fan vad tiden bara har flygit iväg idag, och inget vettigt har jag gjort :/
well well, kan inte alltid vara flitig & hurtig :)




hej så länge

Kalla onsdag


burr, kallt som attans ute, blivit grymt bortskämd med sol & vår på senaste ju.
jaja, hur som helst så är jag hemma nu, lämnade Saga på dagis, försökte tigga en puss av henne innan jag skulle gå, men hon bara skrattade åt mig & sprang till sina kompisar, haha, sötnöten. Hon är snorig igen, men fortfarande pigg, så jag & personalen tyckte att hon skulle vara på dagis & försöka orka en hel dag, hoppas det går bra. Förra veckan gick hon ju bara en dag, och hon behöver slippa mig & leka av sig lite på annat håll. Efter dagis gick jag till macken & köpte en kaffe, i väntan på att ica skulle öppna kl 9. Stod ute & frös som fan, tur att jag fick lite varm java i kroppen iallafall ;) Kaffe is the shit :P Jag funkar inte utan det. När ica öppnade så kom Renata & Najko, dom skulle oxa handla, så jag fick sällis ;) Köpte bröd, vindruvor, påskmust & ett paket päronsplit till Saga, och ett paket glass till mig som jag ska goffa idag ;) hihii, Saga kommer bli superglad när hon ser att vi har glass hemma. Mammas fina tjej.  Fick skjuts hem av min snälla granne sen, thanx :D

Sitter hemma nu iallafall...
Och tanken slog mig : att idag är en vecka sen & en dag.
Tiden har gått så fort, och jag fattar fortfarande inte..
Inget samtal, inget sms, ingenting...
Du fattas mig Peter!





jo, ska ta det lungt nu.
och eventuellt ta en svängom med damsugaren sen.
tror att telefonen åker på ljudlöst ett tag...
lär visa sig!



tjatja
-
-
-

Underbara dag ;)



Började dagen med att lämna Saga på dagis halv 9.
Efter det for jag direkt in till enköping föratt möta upp Emmelie :)
Vi strosade runt lite tills klockan blev 10, och bestämde oss föratt äta sen frukost/tidig lunch. Och det gjorde vi, jag åt en sallad, och Emmelie en nachotallrik, massa gott, och mätta blev vi :) Sen närmade sig klockan 11, och vi promenerade upp mot Mvc för min koll. Och där gick det väldans bra, Lillebror mådde bra som attans, och hjärtljuden var bra, han har lagt sig med huvudet neråt, vilket förklarar att jag har väldigt ont emellanåt med sammandragningar & så, trycker ju på lixom, men ingen fara alls. Han kommer ev byta ställning några ggr till innan han är nöjd. Och vi kom överens om att det är slut-tränat för min del på Magasinet nu, fram tills efter Lillebror har tittat ut & bara ägna mig åt mina promenader & lek med Saga. Föratt inte utmana öde då Lillebror har sagt ifrån många ggr nu!  Så jag ska ringa & frysa mitt kort imorgon.  Mätte 28cm äver magen nu :) Efter det tog vi en promenad till Statoil, och köpte glass ;) Och sen for jag mot Örsa igen, föratt hämta Snuttan på dagis. Och for hem, bytte en blöja på henne & sen gick vi ut & lekte massor i det fina vädret. Gunsan kom & lämnade Philip & Alice, för hon skulle på möte, så dom var kvar & lekte musten ur Saga, hah! Sen kom Milla & Farmorr, lekte & hade det bra, sen kom Emmelie & Thea & lekte ännu mera ;) Har haft en strålande underbar dag med det bästaste sällskapet.  Och när alla åkt hem till sig så blev vi bjudna på mat hos Daniels föräldrar, rostbiff m potatis-sallad, gott som fan, TAAAACK! sen gick vi hem föratt natta Saga. Och när hon hade däckat så gick jag ut & städade på gården efter alla barnen, leksaker ÖVERALLT! haha, så det ska vara ;) 

Och nu sitter jag här i soffan med sötnosen ;)
Ska snart ta mig en dusch, och sen kolla på Desperata Hemmafruar, --- trodde jag ja, nu säger Daniel att det är fucking jävla Hocky istället, skiiiiit då.. :(--- bläää, då blir det tidig säng-gång istället, är ändå ganska trött.


aja, Dagis imorgon igen.
Får se vad jag ska hitta på, skulle egentligen till mamma en sväng, men hon ringde & sa att hon inte orkar, pga de nya medicinerna.. Hon ville bara vila. Så jag ska nog bara at det lungt medans Mini är på dagis.. typ... Eller tigga kaffe av Susanne kanske? om hon är hemma imorrn?? hmm, får se ;)


jaja, hejdåhejdå!

... lalalaa ...



Maten är klar, och nu väntar vi bara på att mannen i huset ska komma hem från jobbet.
Ska bli gott med mat, fläskfilé m potatisgratäng, gurka & tomat till :)

Kvällen bjuder nog på soffmys, en påse godis & massa kramar <3
Precis så jag vill ha det, kärlek på högsta nivå.

Lämna Saga på dagis imorgon, åka direkt in till Enköping & möta upp Emmelie, som är så söt & födriver tiden med mig tills kl 11.15 då jag ska till mödra :) Sen blir det hemåt, hämta Saga på dagis, och sen hem föratt leka, mysa & ha det bra <3 kanon.

hörs sen kanske.



pussdå

Hemma igen


Hemkommen & har till och med fyndat lite ;)
Hittade ett par supersöta harlembrallor till Saga, och en sjukt söt rutig tunika i skjortstuk ;) Bilder nedanför.
Och till mig blidde det ett linne, i tunikavariant, och ett par vita strumpbyxor :) Gunsan köpte världens finaste EverestJacka till Alice, en rosa-rutig, skiiiitfiiin! Och sen lunchade vi, småtjejorna fick pannkakor, stortjejerna fick Grillad smörgås, jag med kyckling, & Gunsan tog ost & skinka, på nått caféaktigt på Gränby, tror det hette Barista eller nått. Gott var det, och mätta blev vi. Kollade runt i de flesta affärerna. Och avslutade på coop, köpte en ost & massa påskgodis ;) Sen for vi hem igen. Tusen miljoner tack för idag stumpor :) Massa trevligt.

Och nu sover Saga middag, bättre sent än aldrig.
Hon vägrade ju sova på Gränby, alldeles för nyfiken ;) haha.
Ska förbereda maten snart tänkte jag.

soo long suckers!




:)



Nu har vi gjort planer för dagen :)
Vi ska åka med Gudrun & Alice till Gränby Centrum.
Gunsan ska kolla vårjacka till Alice, och jag ska kolla på en klänning till mig.
Så det lär bli glass i solen, massa mys ju, och den glassen ska jag äta för Peter :D
Han älskade glass, glass i stooora lass :))

sen blir det att fara hem & påbörja middagen.
Blir nog kött & potatisgratäng :)


hörs sen då.


hejdå

Tjo flöjt




solen skiner, mätaren visar 13 plus, hoppas att det är någelunda vindstilla bara :)
Ska göra frukost till mig & Mini nu, sen  blir det ut & fånga dagen.

har lite smärtor i magen, liknade mensvärk/förvärksaktigt.
Men det är tydligen inget ovanligt, fullt normalt. kroppen förbereder sig på det sättet.
men inge vidare behagligt tyvärr..

nää, frulle var det!


PUSSHEEJ

... Mätt ...




ooh oooh ohh, måste ju bara få skryta lite om en sak som jag tidigare glömt att skriva ;)
Jag har ju tvättat ALLA fönster till detta hus idag, både invändigt & utvändigt ;)
duktiiig idiot vaa?? :P


mätt som en gris iallafall.
Jag & Daniel kom på att vi hade glömt att äta middag  ( Saga åt hos sin farmor ) vi blev oxå erbjudna mat där, men var inte hungriga då, så vi åt alldeles nyss, värmde på en Pizza i ugnen, och delade på. Och nu är jag så mätt att minsta hostning skulle göra så maten kommer på retur typ!

och tack ni sötnötar som skriver såna underbara saker till mig <3
ni är guld värda i mina ögon & betyder så grymt mkt för mig, att ni tror på mig betyder så enormt mycket.
Ni är bäst på alla sätt & vis, på era egna små sätt. :D


nattinatti på er

HIIICK!








och för övrigt så har Lillebror hicka ;)
fall ni undrade han han sysslar med lixom ;)

... God Kväll ...



Dagen har flytit på bra tycker jag :)
När Saga vaknade efter luren så vart det lätt lunch
- rostade mackor & jordgubbsyougurt, mumma :)
Hela lilla familjen åt tillsammans & Faster Milla gjorde oss sällskap.
Saga & hon hade plockat blåsippor till mig när jag var in en snabbis,
supervårigt, sitter nu i vattn i ett snapsglas på matsalsbordet. Jättefint.
Sen vart det ut & leka igen. och timmarna gick.
När vi gick in för dagen så bakade jag, Daniel & Saga mockarutor ;)
Och jaa - Daniel var skitduktig & hjälpte mig, Saga fick slicka slickepoten ;) Haha! 
Det var hur som helst jättemysigt. Sen var det fika, måste ju provsmaka ;)
Och efter det soffmys framför PippiLångstrump.
Och nu sover MiniBulln sen ca en timme tillbax <3


På tisdag ska jag till Mödra, dax för 30-veckors kollen.
Tiden går fort när man har kul, fast samtidigt så känns det som att det är en evighet kvar,
men vem vet .. 10 veckor kanske går fortare än vad jag tror.
Kan ju alltid hoppas. Vill ju träffa vårt 2.a underverk <3 
Lillebror <3

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det kramkalas med maken <3 

njut av kvällen mina vänner.

herrå





- Och , taaack söta Linda för den fina kommentaren :D

En vanlig söndag...


Saga har sovit middag i över en timme nu.
Daniel är ute & donar med grävaren, och ska snart tvätta den.
Var ner på Ica tidigare, handlade hem lite nödvändigt, och latmasken skrek efter ungspizza idag, så det inhandlades oxå, och ska ätas sen när magarna kurrar ;) Känner inte för att laga mat idag, smidigt att bara köra in maten i ugnen ju :P

Det har duggregnat lite tittsomtätt idag.
Tråkigt, men vi började dagen kvart i 8 typ då Daniel väckte mig ;)
En timme senare typ så vaknade MiniBulln, och vi hade morgonmys med henne. Sen blidde det frukost, och sen gick Daniel ut & började gräva, då klädde jag & Saga på oss, och gick ut vi med föratt leka. Saga hjälpte pappa med grävandet, dock med hink & spade, men det var grymt sött när hon ropade efter pappa & hällde ut jord/lera i den högen han lassade i. Sen klappade hon händer åt sig själv & såg måttligt nöjd ut, sötungen <3 hihii. Pappas tjej eller vaad?!

Har inga planer för dagen faktiskt.
Blir att vara hemma & bara vara typ.
Någon som känner för att göra oss sällskap?
Slå en pling, så får jag en anledning till att baka, hah!

Och nu blir det soffdegandes tills Mini behagar att vakna!


tjo flöjt!

.. Vila i Frid ..


Nu är jag hemma igen.
Det  blev mycket minnen, mycket tårar & även mkt skratt.
Alla har vi ju våra speciella minnen med Peter :) Minnesvärda personliga saker som vi delade med oss. Kändes skönt att komma dit, och vara med dom närmaste. På köksbordet stod det en jättefint fotografi på Peter, ett ljus, & lappar med hälsningar till Honom. Superfint verkligen.  Men efter ett tag kände jag att jag behövde gå hem, förklarade för Veronica att jag känslomässigt inte orkade, ville mest hem, och fälla en tår i min ensamhet. Har svårt att gråta framför folk, och det vet Veronica. Hon hade full förståelse för det.

Så nu sitter jag här, med en ask vindruvor som jag goffar i mig.
Min käre svärfar kom förbi med dom till mig, efter att jag hade beklagat mig om att vi inte hunnit till Ica under dagen, så stackars jag skulle få vara utan vindruvor ikväll, haha, Taaack snälla <3

Och nu blir det mys med Daniel.


och det snurrar rejält i mitt huvud just nu.. jag saknar dig! R.I.P

Jag ÄLSKAR mitt liv!


Har haft den härligaste dagen på länge..
Familjen samlad utomhus hela dagen lång.
Vi har lekt, tatt ut utemöblerna, städat utomhus, och mys i massor.
lunch / middag vart självklart att grilla korv med grannarna.
En underbar dag med mina käraste <3

Vi nattade Saga för ett tag sen, och efetr det skurade jag av alla golven hemma, välbehövligt  kan jag lova. Sen gick jag & Daniel ut & satte oss ett tag, han drack en cider & jag ett glas must. Pratade lite skit & njöt av att slippa ha jacka typ. Har gått utan jacka hela dagen, och Saga har haft sin sjukt fina väst hela dagen som hon fick av sin tant Mia :) Hon är så fin i den. Och nu sitter vi i soffan, Daniel äter cheeseballs & dricker öl, och kollar på PostKodsMiljonären, och jag sitter här..

Väntar på att Mats & Renata ska bli klara, så ska vi gå över till Veronica & hedra Peter lite. Många av hans vänner är där just nu, och vi ska snart göra dom sällskap. Tända ljus, lyssna på hans musik, och prata om honom. Många dricker en gravöl till hans minne. Vet inte hur länge jag blir där alls, visar sig hur känsligt allt blir. Går nog hem tidigt & tänder ett ljus för honom hemma med Daniel.


En snabbis om min dag iallafall.
Ska ta en varm dusch nu innan jag ska gå, jag kan ju göra det, för jag är en sån där duktig svensk medborgare som faktiskt betalar el & har både el & varmvatten i mitt hus, med skillnad mot vissa andra ;) lalalalaaaa

gääääsp, ojoj,  Livet tar musten ur mig, det är inte lätt att vara VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!! eller hur var det nu? Tackar för den piken & tar den som en komplimang! - den du, med lingonsylt!!!


läs inte min blogg om du stör dig så jäkla mkt på mig & mitt liv Taaack! )



... Lördag ...


Visst är den fin, annonsen..
Veronica vet verklligen hur hon ska hylla Peter.
Han hade avgudat den, verkligen..



Dagen började halv 8 i detta hus.
Saga fick komma över till våran säng & busa lite, sen lät vi Pappa Daniel ligga & dra sig lite medans jag & MiniBulln tog en dusch. Så nu har Pappa Daniel 2 rena fina flickor hemma ;) Han står i duschen i skrivande stund, så snart luktar han oxå gott & är ren ;) hah! Ska snart brygga en kanna kaffe, duka fram frukost & äta med familjen. Saga springer runt här & leker med sin Renault Bil hon fick av Pappa förut, och dansar till musiken från barnkanalen i bakgrunden. Sötunge <3

Vad dagen bjuder på vet jag inte ännu!
Vi ska ta vara på dagen, och dess fina väder.
Pula lite ute på gården & ta en utedag med Saga.
Renata har en liten bjudning idag, kanske går över & säger hej.
Och ikväll ska jag över till Veronica en sväng, tända ett ljus, minnas, lyssna på punk & hedra Peter med nära & kära.


ja, men vi kanske hörs sen

puss så länge

Vila I Frid






FredagKväll


Jag & Saga gick ut & lekte efter förra inlägget.
Massa mys, vi hade vårskorna & vårjackorna på oss & njöt av solen.
Sen sov Saga middag i över 2 timmar, då passade jag på att dona lite hemma.
När hon vaknade så kom Emmelie & Thea :) Dom lunchade med oss, Och sen for vi ner till Kyrkis föratt påskpyssla med alla vuxna & barn. Det var sjukt uppskattat, och Saga fick turen att leka med sina kusiner, Alice, Alva, Mollan & de stora grabbsen ;) Vi gjorde påskteckningar till farmor & farfar, faster Milla & en till Pappa Daniel <3 Med handavtryck, som vi sen målade tuppkam, näppar & ben på ;) supersöta. Saga var jätteduktig. Sen målade vi ett ägg oxå, hjälptes åt, som farfar fick av Saga i tidig födelsedagspresent. Han blev jätteglad. Och när vi lämnade teckningarna efter kyrkis till farmor & farfar så blev vi bjudna på middag ;) Massa tack för den goda maten. Och tack Emmelie & Thea för en underbar dag, jag & Saga behövde detta massor. <3

Saga sover...
Jag & Daniel sitter här i soffan & bara tar det lungt.
Ska snart ut & ta en promenad runt gården tänkte jag, innan det blir mörkt.
Har haft sjukt jävla pissont idag, Lillebror har bökat, och det har tryckt "neråt" massor av ggr, nästan så jag dubbelviker mig av smärta. Men det är bara att ta nya friska tag.


hejdå



Fredag



idag är det fredag, och superfint väder ute.
Solen skiner och mätaren visar 10 plus redan, och den står inte ens mot solen.
Jag & Saga åt frukost alldeles nyss, och nu har vi flyttat oss till soffan & äter äppelklyftor.
Jag undrar vad denna dag ska bjuda på, eftermiddagen ska vi spendera på kyrkis, då det är påskpyssel för föräldrar & barn. Kan bli kul, och Saga behöver det känner jag. Att hon har stått ut med mig dom senaste dagarna är helt ofattbart. Min fina lilla tjej, som är den mest underbaraste på denna jord <3 Min stolthet.

Känns jättekonstigt att inte ha träffat Peter på några dagarna.
Inte ett samtal, inte ett sms, ingenting.. Och så kommer det fortsätta.
Usch, livet är så oförutsägbart, och orättvist.
Vila i Frid min underbara vän <3

Begravningen hålls 2 dagar innan hans födelsedag. alltså den 17e april. Och han fyller den 19e.
Annonsen kommer ut i UNT imorgon, den är jättefin verkligen. Veronica kom förbi igår & visade den. Den ÄR Peter, Veronica vet verkligen hur hon ska hylla honom, han hade älskat den. Ska fråga min mor om hon kan ha Saga några timmar under begravningen. Daniel ska sluta tidigare då, för han ville så hemskt gärna säga hejdå han med. Usch, vill inte ens tänka mig hur jobbigt det kommer att vara. Jag vet hur mkt jag själv sörjer, hur mkt ska då inte hans familj, syskon & släkt sörja då? Jag gav Veronica ett förslag på en låt igår, så jag tycker skulle passa på begravningen, Peter älskade den, och om inte Ultima Thule ska spela några hyllningslåtar, så skulle hon överväga låten, då hon oxå verkade tycka det lät bra.

jag & Saga ska försöka fånga dagen & dess underbara väder nu.
Någon som vill göra oss sällskap?



hörs senare.

Tjo Flöjt!

godkväll


Brorsan & hans tant for nyss härifrån.
Dom kom hit & fikade & umgicks lite, väldans trevligt.
Nu sitter jag här i soffan med Daniel & Robban, fikar lite & kollar på Sthlm-arlanda.
Saga sover sen kvart i 8 typ, fick vara uppe på övertid, och umgås lite med oss alla.
Bjöd över Daniels föräldrar på middag ikväll, maten vart faktiskt riktigt god, lyckades med rörorna jag gjorde :) Kul när det är första gången. Tidigare idag så for jag, Renata & barnen ner till byn, föratt handla, och föratt ta varsina glassar i det fina vädret. Massa mysigt ju :) Har vart skönt att träffa lite folk idag, och inte bara prata i telefonen, känns som att jag har bott i den senaste dagarna. Tills igår, då jag kände att det tog stopp, orkade helt enkelt inte. Men så är det ibland.

Uppdaterar kanske mer sen.
ska vara så social som jag orkar nu


puss&heej

tjo flöjt



Tjo Flöjt

alla som känner/kände Peter vet varför jag skrev det ovanför.
Nu är det så att vi är många som vill tatuera in det som en hyllning till Peter.
Behöver inte vara stort, eller synligt, men Veronica ville att jag ska framför detta.
Om någon är intresserad så får ni gärna höra av er till mig.
Så bokar jag tid genom Veronica sen.



Saga har vaknat nu, hon sov på soffan i ca 30 min.
Har hon aldrig gjort förut, måste ha vart riktigt trött, och behövde en powernap :P
Så vi ska snart ut & leka, sen ska hon få sova igen när jag ser att hon börjar bli trött.
Och ica får vi ju inte glömma heller, tar det när hon har vaknat tror jag.
ska skriva lista innan bara.



byebye

....



sitter här i soffan med Saga lutandes emot ena armen.
jättemysigt verkligen, min lilla snurrstumpa <3

Vi har nyligen ätit frukost här i huset.
Och efter att Saga hade ätit upp sina smörgåsar så rullade jag ihop en ostskiva & en skinkskiva & gav henne. Det tyckte hon var jätteroligt, och gott, så det blev 4 såna efter det, haha! Nu har hon visst slockanar, hon la sig bredvid mig istället när jag började skriva, och nu småsnarkas det här bredvid ;) Haha. Sötnöten.

Vet inte alls vad dagen bjuder på.
Ska ner en sväng till ica sen, och köpa hem lite till middagen.
För ikväll så blir det Bakad Potatis med skinkröra, och eventuellt en räkröra fall Daniel hellre vill ha det. Och en sallad till. Tror det kommer uppskattas, kan ärligt säga att jag aldrig har gjort det hemma nångång, bara på mitt förra jobb. Men det ska någ gå bra.

Veronica ringde tidigare.
Och jag beundrar hennes ork.
Hon visar sig stark, fast allt är skit.
fortsätt så min vän <3

jaha, vad ska jag göra nu när MiniBulln sover då?
hmm, vill ju leka ju ...



hörs sen då.


hejdå!


varför måste man ha en rubrik föratt kunna publicera?



Verkligheten börjar hinna ifatt nu..
Allt känns så overkligt, men samtidigt så börjar bilden bli klarare för varje minut som går.
Detta är ingen dröm, inget aprilskämt, utan den grymma verkligheten. fiifaan.


Saga & jag var hos Camilla & Tommy nu ikväll & firade Tommy som idag blir 25år.
Massa grattis till honom på hans dag, och tack för kaffe & tårta.
Och där skaffade Saga sig en stilig blåtira, lillstackarn, men det gick bra.
hon brås på sin mor, lite klantig sådär ;)


Annars så har jag & Saga spenderat hela dagen utomhus idag i princip
Gick ut & lekte vid 9, och sen vi 16 tiden gick vi in, med undantag då Saga sov middag kl 11.30-13.15 typ.
 Då donade jag lite inne, medans hon sov ute i vagnen, i det fina vädret.  Och sen bakade vi 3 sockerkakor, 2 vanilj med ananas-kross i, och en vanilj med hackad mint-choklad. Ska ta en provbit sen tänkte jag.

Det är onsdag idag.
Vilket innebär att Daniel jobbar sent, och jag är ensam.
Saga sover som en gris, och jag sitter här..


Hon blir hemma från dagis imorgon med.
vi trodde ju att det var magsjuka, så då ska dom vara hemma 48 timmar efter sista kräkan. Så jag sa till personalen att Saga kommer på tisdag nästa gång. Men hon är ju inte sjuk, hon har vart pigg som en lärka hela dagen, inga kräkor, eller bajs. skumt, kanske satt i halsen, eller kanske bara kräktes ändå. Men vill ha henne hemma för säkerhets skull. Plus att jag behöver henne nu. Hon får mig att hålla humöret uppe, och hon får mig att le <3 Och det behöver jag.
.

Ska väl ta & ringa gubben & kolla hur längvarig han blir.
är trött som fan, funderar på att sussa faktiskt,
och hoppas att jag får mer sömn inatt än natten som var.


godnatt


och jag är så tacksam över alla underbara människorjag har omkring mig.
Jag älskar er, och ni betyder alla massor för mig.



...



Att lyckas fördriva denna dag blir svårare än vad jag trodde.
Telefonen har gått varm sen kl 7 imorse med samtal, och sms.
Och varje gång någon frågar så fylls ögonen med tårar, och kroppen darrar.
Efter 10års vänskap med Peter så känns detta så overkligt, varför han av alla?
Vi har alltid funnits här för varandra, vi har skrattat, och gråtit, bråkat & blivit sams.
Han är (var?) den tvättäkta vännen, som alltid var ärlig, och som alltid fick mig på bra humör.
Vi har vart med om så sjukt mkt genom åren, och minnena lever kvar förevigt.
Jag ska aldrig glömma dig, du är så saknad, ord kan inte beskriva min sorg.
Tack för dom här 10 åren jag fick med dig, och tack för all glädje du gett mig.





Natten var lång...
Somnade till, vaknade, insåg, grät, funderade, var förbannad.
Varför är livet så orättvist? och var drabbades en 2-barns far av denna propp?
Bara sådär lixom, utan förvarning, utan en blinkning lixom. Jag försökte vara stark igår, försökte trösta hans son & vara ett stöd, men jag brast, ut  tårar med honom i min famn. Han tittade på mig, och jag såg Peter, dom är så lika. Och Jag försökte finnas där för Veronica, men samma där, jag brast igen. Men hon vet att jag finns här för henne & barnen oavsett vad. Tror att det betydde mkt för henne att jag kom dit, direkt efter att hon fick veta. Så hon fick gråta ut, och ha en axel att luta sig emot.  Sörjer med dig min älskade vän <3

Förlåt att jag inte svarar på alla sms & samtal, men allt är så snurrigt.
Jag vill inte gråta framför Saga, så jag undviker vissa samtal, som jag antar har samband med Peters bortgång. För varje gång jag tänker på det, så kommer alla känslor, & tårar. Jag måste vara stark, och finnas för Veronica & barnen.


Saga sover middag.
Hon fick vara hemma från dagis idag då hon & hennes säng var nerkräkt när jag skulle väcka henne imorse. Måste ha hänt inatt, utan att hon sa till, för det var helt intorkat. Så dagen började för hennes del med en dusch, rena kläder & sen tvättade vi hennes sängkläder. Hon är inte magsjuk tror jag, för hon har inte kräkts alls, & är pigg & glad. Vi har vart ute & lekt sen kl 9, och Gudrun & Alice gjorde oss sällskap, då dom tog en promenad hit. Tack för sällskapet, det var skönt att få tänka på annat ett tag. Ni är underbara. Renata & barnen gjorde oss sällskap efter ett tag dom med. Barnen lekte & mammorna satt i solen & njöt. Sen fick småtjejera hjälpa mig att trä fjädrar på riset som Daniel fixade igårkväll. Det blev superfint. Duktiga tjejer.



Nu ska jag bädda rent i Sagas säng.
och försöka ta nya friska tag.


hejdå!

R.I.P



Mitt Hjärta Gråter...

Vila i Frid Min Vän

Peter "Punk" Andersson