Playdate


För Sagas skull så blev det en playdate fast jag är förkyld!
Och det var hur trevligt som helst! Fikade medans tjejerna lekte & grabbarna sov ;)
Tack Helene, Tindra & Oliver för en kanoneftermiddag!






nu blir det att natta barn i omgångar & sen tidig sänggång då Pappan är seg idag med & jag förkyld!


natti!

bild!




bjuder på en bild från igår :)

Min syster med David i famnen, min bror med sin dotter Tilda i famnen, Felix med sin dotter Karla i famnen, min brorson Mikael (och Utters svans), och bakhuvudet på min brorson Linus =)


:)

mååååndag!



Nyss hemkommen efter att ha lämnat Saga på dagis!
idag ska dom fotograferas, och jag ska beställa skolkatalogen, för Saga har ju massa kusiner som går i skolan & då får vi ju gruppbilder på  dom med :) Kul ju =) Fatta, min lilla bebis brjar bli stor, ska vara med i skolkatalogen lixom :) Och idag skickade vi ut inbjudan till hennes 2-årskalas oxå, hon fyller ju på fredagen den 11e september, men vi tar kalaset på lördagen den 12e :) Min lilla bebis <3 Fatta, - bara 16år kvar, sen är hon lixom myndig :( Vill inte, kan man stanna sina barn vid typ 12-13års åldern? Hon får inte bli äldre än så, vill inte att hon ska flytta hemifrån & lämna mig ju =( Min fina fina tjej <3

Känner mig mer & mer hängig, näsan rinner, huvudet dunkar & det blir bara värre för varje timme som går. Ska ju träffa Helene, Tindra & Oliver efter dagis, leka lite med dom & ha det bra. Småtjejerna ska få goffa lite glass & smågrabbarna ska få dregla ikapp, medans mammorna pimplar kaffe ;) Hoppas jag orkar bara, vill inte bli sämre.Måste in på ica innan vi far hem, och rensa miniapoteket på nässpray, alvedon & halstabletter, och sen alvedon & sånt till David, han var lite snorig imorse han med.  Efter den daten ska jag hem med barnen, börja med maten, idag blir det korvstoganoff med ris. Mums, ska lyxa till den med att ha riktig grädde i den istället för milda mini, som jag brukar ha! smaskens!

och från & med idag så får David bara flaska med ersättning!
Ingen idé att försöka ens, då han bara får ut pyttepytte & inte blir mätt, elakt mot honom. Provade ett ammingsthé igår, och jag tycker inte att det hjälpte mitt förråd tyvärr :( Man kanske behöver dricka den ett tag innan den gör verkan. Men det är dax att inse fakta : min mjölk har sinat! men ska vara glad över att jag kunde amma i över 2 månader iallafall! oavsett hur jobbigt det känns att det inte går längre, så är jag glad över att det finns ersättning, som mättar & ger den näringen som mitt barn behöver!

Jag & Saga lyxade till det & åt fruost vid barbordet imorse, haha, malliga hon var att få sitta på en sån hög stol istället för matsals-stolen! Goffade baguetter , med ost & skinka. Åt jordgubbskräm med mjölk & drack massa kaffe. Min dotter är BESATT av kaffe & har vart det sn hon fick sin första klunk vid 7månaders ålder. Kan erkänna att hon ALLTID dricker morgonkaffe med mig/oss! - och nu tänker ni små besserwissar : shit vad dumt, men hennes mage funkar strålande bra & hon sköter den dagligen! Sådetså! nananananannaaaaa!!!!

Väntar på att David ska vakna & vilja leka med mig <3
Mammas tuffa lilla kille, faaan vad mina barn är perfekta, dom är BÄST!
älskarälskarälskar mina solstrålar mer är allt annat & deras far med såklart, min HETA karl ;)
den gubben du, med lingonsylt ;) hiihihiii!


nää, dax att snyta sig lite & koka en kanna kaffe!


tjarå!

!!!



Bägge barnen somnade vid sju-tiden för natten.
Pappan bäddade ner sig vid fem-tiden, då stackarn åkte på ett migränanfall :( Han får det ibland & då mår han verkligen skit. Själv känner jag mig lite småförkyld & känner jag mig själv rätt så bryter det ut ordentligt imorgon :( Bläää! Svider lite i halsen & börjar snora lite...

Hade ju mina syskon & deras familjer här idag :)
Hur trevligt som helst, vi grillade korv, fikade, lekte med alla 8 barnen :))
Synd att vi ses så sällan, det måste det bli ändring på tycker jag ;)

Innan vi hämtade Saga hos mormor idag så for vi & handlade på maxi, och jag köpte mig ett par gråa mjukisbrallor som jag ÄLSKAR, sjukt sköna :) Hämtade upp en asnöjd dotter hos hennes morföräldrar, hon hade haft det jättebra & blitt massa bortskämd <3 for hem & hann typ bara packa upp maten innan syskonen kom :)

gårdagen var lyckad.
det var väldigt trevligt, massor med god mat & trevligt sällskap.
Och efterssom att PappaBullan inte drack, så gjorde faktiskt jag det istället, inte mkt, men några kalla slank ner ;) och några shots med päronvodka, det gillade svärmorsan MASSOR ;) viiiiiissst ;) HAHAHA! nejdå, men en kanonkväll verkligen :)

nu ska jag kolla fejjan, och sen förbereda barnens kläder inför morgondagen, Saga ska ju fotograferas på dagis :)) Så hon ska ha sin HelloKitty kjol & matchande tröja till :D mammas fina tjej <3

sen en cigg & efter det blir det nog sängen!


godnatt.

fanfanfanfan

Han vägrade äta från bröstet!
så jag blev tvungen att pumpa, efterssom att det ömmar, och detta är resultatet efter TJUGO minuters pumpandes, och observera att denna mängd är från BÄGGE brösten :(






börjar inse att det kanske är dax att ge upp... :(



-
-

sjukstuga?



Tempade Saga imorse, visade 37,2.
Tempade henne igen efter nån timme, visade 37, 5!
Hon är lågtempare, så allt över 37 på henne är feber..
Får se om febern lägger sig, eller om den blir högre, meningen är att hon ska sova hos sin mormor & morfar idag, men om hon har feber så vill jag inte lämna bort henne. Vi ska ju på 40-årskalas idag, men om hon inte blir bättre så stannar jag hemma med barnen & Pappan får åka på kalas själv om han vill. Hon är snorig oxå. Och på lite bångstyrigt humör. Just nu åker hon gräsklippare med sin far, det gillar hon. Så förtillfället är hon skitnöjd. Ska tempa henne igen efter att hon har sovit middag, och om hon är feberfri då, så åker vi & lämnar henne hos mormor & morfar. Både hon & dom har ju sett fram emot det, men som sagt, känns inte bra att lämna ifrån sig ett sjukt barn, då vill jag kunna ha full koll själv & ha en riktig myskväll med henne istället. Och David såklart!

Börjar känna mig lite hängig jag med faktiskt.
Seg & så, kanske åker på något jag med, går ju inte att undvika om Saga har dragit på sig något.
Men sånt är livet :)

Faan vad det blåser ute ser jag nu!
Hoppas Daniel har satt på Saga en tjockare tröja.
OM Saga ska sova borta, så blir det in på glasbanken & köpa några plattor öl.
Alltid trevligt att ha hemma. Och Pappan kanske blir sugen på nån ikväll, då vi har chaufför ifall han vill dricka. Får se om vi blir långvariga, beror helt på David. Annars så åker jag hem med honom & Pappan kan svina vidare fall han vill ;) Vem vet, Pappan kanske erbjuder sig att vara nykter, så kanske Mamman kan ta en öl eller 2 när jag har ammat sista gången för kvällen ;) önsketänkande , haha! Fast inte omöjligt, då han erbjöd sig att vara hemma med Saga ikväll, så kunde jag & David åka. Men det känns inte rätt, vill ju men min heta karl ;) Och btw så hann inte Mollys present komma igår, vilket innebär att svägerskan blir utan present ikväll hon oxå, pinsamt att komma tomhänt :( men får förklara läget!

ang ammingen :
Igårkväll helt plötsligt så dög bröstet igen, och imorse ett litet tag.
Men får se ju när han ska ha lunch när han vaknar om det duger eller inte.
Tackar gudarna för NAN ;) Saga åt ju det från sin 3e levnadsdag, då jag bara kunde amma hemme i 3 dagar. Skönt att man har mkt positiv erfarenhet om ersättning, annars hade det kunna bli jobbigt. Men jag vet ju av egen erfarenhet att Saga tex klarade sig PERFEKT på ersättning. Hom gick jättebra upp i vikt & hade inga problem alls att klara sig utan tutten. Det som tar emot mest nu, är ju att jag var så sjukt glad över att jag kan amma David, efterssom att jag inte fick uppleva det med Saga!menmen, ska väl vara glad över att jag fick prova, om det inte fortsätter att funka!

neeh, passa på att njuta av tystnaden ett tag nu,
innan sonen vaknar & innan dottern ska sova middag.
älskart ;)


hejdå!


jussde ;)


Här är tv-bänken Saga önskar sig i present :)
4389 ;-

Och här är soffan :)
12995:-



;)




-
-

slutet??



är detta slutet?

nu tänker ni säkert - på vaddå?!
och jag ska berätta för er, en skitsak för er, men en stor sak för mig!

Det är såhär, att David har börjat bojkotta bröstet :(
Jag ammar ju, och ger tillägg, för han blir inte mätt på enbart mig, så får många göra.
Nu dom senaste dagarna så har han bråkat som faan när jag ska ge han bröstet, han VÄÄÄGRAR, äter 3 sekunder, och sen gallskriker han, jag envisas gång på gång, för har ju levt på hoppet att om han är vrålhungrig så äter han ju till sist, men IKKE!! han ger sig inte förrens han får flaskan :( Har ju fått ge med mig efterssom att han MÅSTE ju äta & han vägrar ju bröstet!  Anledningen till det är ju uppenbart : maten kommer fortare & han blir mättare på ersättningen. Men jag VILL ju fortsätta amma några månader till. Det är ju så bekvämt att alltid ha maten med sig. Kunna mata honom NÄRSOMHELST, VARTSOMHELST! men vad ska jag göra? Har börjat ömma i brörsten, då han knappt äter från dom, så jag får väl pumpa & ge honom min mat från flaskan tills mjölken försvinner, eller? Det konstiga är att på morgonen, när han får sin "frukost" så äter han ganska fint, iallafall 5-10min per bröst, men bråkar fortfarande. Hur kommer det sig? Kommer han sluta med morgonmålet oxå? Alltså, han vill inte ens snutta :O Han som har vart snuttigare än snuttigast!!! fanfanfan!!

GE MIG RÅÅÅÅÅD!!!

och OM detta nu är slutet, hur gör jag föratt mjölken ska försvinna?
eller försvinner den av sig själv?


!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredagsmys



Kom precis in igen efter att ha vart ute & lekt med Saga :)
Nöjd unge, såfort vi går ut, hon MÅSTE ut några timmar per dag, annars får hon tuppjuck!
Skönt att det är ok väder ute, David låg i vagnen så nöjd så, och sov en sväng medans vi lekte :)

Fick precis klartecken från svägerskan att vi får låna deras husvagn till nästa helg, vi känner att vi vill komma bort lite med barnen & bara vara, tar med oss Matte, Emelie & Emilia oxå, då dom skulle få låna en husbuss :) Mysigt att bara sticka iväg över helgen & pimpla lite öl, leka med barnen, umgås & snacka gojja ut i småtimmarna i förtältet :) JAG GILLART!

och fick precis veta en UNDERBAR sak : ALICE ÄR GODKÄND FÖR ETT NYTT HJÄRTA <3
Så himla underbart, nu håller vi ALLA tummar vi har föratt det ska finnas ett till henne SÅFORT SOM MÖJLIGT!
älskade unge <3

nääh, busa med Saga en timme till innan hon ska ta en tupplur :)
och måste glo runt efter nån öppen camping oxå, rullsand eller siggefora :)

pussheej

FREEEEDAG :)))



jeeeei :)
Idag är det fredag & det innbär att vi har PappaBulln hemma  flera dagar :D
mysmysmys!!!

Blev sent isäng igår.
Jag & Pappan rensade ur massa kläder och vek ner i byrån i hallen.
Saga fick nämligen MASSOR av fina kläder av sin söta kusin Alice igår & när Pappan kom hem från jobbet, så hade han en stooor säck med kläder med sig från en arbetskamrat som ringde häromdagen & frågade om vi ville ha :) Hur mkt kläder som helt från stl 62, upp till 98 :) Så mina barn är det inge synd om, dom slipper minsann gå nakna ;) haha! Faan vad snälla människor det finns :)) Det är ju inte gratis med kläder lixom om jag säger så! så när vi hade nattat barnen så var det bara att sätta igång :)

Hade besök några timmar igår av Emelie med familj <3
Väldans trevligt, hon & dottern blir avsläppta här om några timmar, för vi ska umgås lite medans Matte meckar lite bil. Mysigt. Sen vid 3-tiden så far jag & barnen iväg på kalas :) Mollys 1-årskalas :)) Lilla stumpan, fii vad tiden går fort <3 Blir så sent för mina barn som somnar för natten kl. 19, och 19.30 på kvällarna, om vi ska vänta in PappaBulln efter jobbet. Han är inte hemma förrens efter kl 18, så vi åker med barnens farföräldrar istället :) Får se hur det går för mig att hålla mig från allt sött då.. Håll tummarna för mig :)

GUUUUD, jag hoppas verkligen att Mollys present hinner komma idag, pinsamt att komma tomhänt :( Skulle ta max 5 arbetsdagar att få hem de, och vi beställde i fredags.. HÅLL TUMMARNA! annars får vi köpa massa godis till henne & ge ikväll & ge presenten när den kommer :)

Nu ska jag sätta på kaffe & duka farm frulle, så vi kan fånga dagen :)


pussheeej

torsdag



Idag är det torsdag & Saga ledig från dagis idag ,
då hon går på måndagen istället, för då ska dom fotograferas :)
Så vi har en riktig mysdag istället :)

Vi kom alldeles nyss hem från Veronica & barnen, vi gick dit efter frukosten, barnen har lekt MUSTEN ur varandra, vi mammor har pimplat kaffe & lagat lunch ihop, blidde korvstroganoff med ris, asgott :) Hade verkligen supertrevligt, det var ju ett tag sen vi gjorde nått sånt ihop! Blir så ibland :) Barnen var skitnöjda & levde rövare, heeelt galna små huliganer ;) haha! Saga däckade diiiiirekt när vi kom hem, och David sover fortfarande, han somnade påvägen dit ;) Så han lär ju vakna snart & vara råhungrig :) Nu sitter jag & väntar på att kaffet ska bli klart & då ska jag ut & sätta mig på trappen med en kopp & en cigg :) jag gillart iallafall ;) Får väl se vad resten av dagen bjuder på :)

Igår eftermiddag fick jag finbesök av my lady Emelie & hennes rara dotter Emilia :)
PappaMattias, min bror & svägerska for till Katrineholm föratt köpa en bil till M & E och då passade fröknarna på att hoppa av här & spendera dagen & kvällen med mig & barnen :) MYSMYSMYS <3 Jag bjöd på middag, smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng & pepparsås :) ASGOTT! Och sen bestod kvällen av att gorma & gasta på min odåga till dotter, som var heeelt odräglig! jäkla sötunge, som var såååå sur ;) hah! Allvarligt, hon var verkligen helt upp&ner, och inget dög, hon slogs & skrek & var allmänt missnöjd! Menmen, alla har vi våra dåliga dagar & jag fick verkligen känna på hur det är att vara 2 -barnsmamma ;) haha! MEN.. klockan sju blev det tyst i huset :)) Saga somnade ganska direkt efter att jag la henne. Och David somnade 45 min senare! Så då kunde jag ge Emelie & Emilia ALL min uppmärksamhet <3 lovley :) En välbehövlig kväll för oss bägge !

nu : kaffe, cigg, vika tvätt, plocka lite, damsug & vänta in att Lilleman ska vakna :)


heeeeejdåååå

bilder



såhär när höstmörkret kommer smygandes. så bjuder jag på lite bilder :)


David under gymet på sin nya filt :)

doftljus i köket

en närmare titt

min bror & hans polare ;)

tittuuut

tjiingtjooong

väntade David - v 38 :)

Saga för jättelänge sen :)

den där Mamman :)

min vackra syster & hennes vackra dotter

kladdakladdakladda ;)

En trött men stolt nyförlöst Mamma på BB, - David 1 dag <3


får räcka för dag :)

herrå!

jag undrar..



jo jag undrar ja.. kommer detta verkligen att bli en bra dag?
Barnen har vart jättesnälla på morgonen & Saga är nu på dagis medans David sover en sväng.. men.. jag känner huvudvärken komma krypandes, har ett lätt illamående & har bajsont i mitt ben, jävla piss-ischias :( Och utanför fönstret öser regnet ner & det är bara skit på tv. Städade gjorde jag igår, och tvättade.. så jag har lixom inga "måsten" utöver att betala räkningarna idag. Måste knata över till svärmorsan då & låna deras dator, då jag inte vågar logga in på banken via vår, efterssom att Robban fått virus & eventuellt har skickad virus till oss med, av misstag måste jag tillägga, han styr inte över att det händer. Sånt som händer.

usch, känner mig grymt gnällig idag.
Hatar såna dagar, ska försöka bota detta med några liter kaffe & lite frukt.
Måste väl ta mig i kragen och ringa läkaren ang remissen till magnetröngten som väntar på mig. Hoppas verkligen INTE att det är diskbråck, för då blir det tal om operation, och de har jag INTE tid med, har ju 2 barn att ta hand om, och jag vill funka som mamma även om Pappan är hemma och hjälper till! Undra om dom gör något mot min ischias oxå då? Tror jag avaktar med att ringa tills jag har slutat amma om några månader, blir lättare för Pappan då, om inte David är lika beroende av mig lixom. För OM det skulle bli operation så får ju Pappan vara föräldrarledig under läkningstiden och jag sjukskriven. jaja, blir säkert bra!

jag har verkligen inget positivt att skriva idag känns det som, eller jo :) jag har ju världens vackraste barn & världens hetaste make <3 det ska jag vara glad över :) Och det ÄR jag, tro mig, jag är väldigt lyckligt lottad. ÄLSKAR mitt liv, trots dessa downdays!

nääh, hitt på någe kanske!


pussheej

fullspäckad dag :)



Imorse efter att jag lämnat Saga på dagis så for jag med Arvid & Sofie till Uppsala. Åkte till IKEA, åt en korv, shoppade lite krimskrams, lite hyllor, handukar, överdrag till skötbordsmadrassen, en lekfilt till David,  haklappar, doftlus, ljus-stakar, Sagas ena present,  & lite sånt. Träffade även min mamma, syster & systerdotter där en sväng, tyvärr så sov lillstumpan heeela dejten :(  åt lunch där & bara strosade runt, drog ut lite på tiden så jag bad barnens farmor att hämta Saga på dagiS, vilket hon så snällt gjorde :) TAAAACK SNÄLLA!! Sen blev det en snabbis på Biltema för att köpa Sagas present från lillebror :) Åkte direkt efter det till bvc, där jag hade tid med David, hämtade upp Saga påvägen & var där typ 2min i :) Allt var strålande med min fina kille, han väger nu 4,7kg & är 56 lång, stooora killen, han följer sin kurva kanon & är jättestadig i nacke & allt, han ler & "pratar" :) Läkaren kollade även hans hjärta på min begäran, och han sa att det INTE fanns någe blåsljud kvar alls, vilket lättade mig, men jag begärde ändå en tid vid 6-månaderskontrollen för ännu en titt, för säkerhetens skull :) Nästa månad är det dax för vaccination & då får Pappan följa med, då Mamman inte klarar av sprutor! Väl hemma igen så blev det fruktmellis med Saga, David lekte under gymet jättenöjd i nästan en timme. Sen tog jag en promenix med barnen, kikade över till Veronica & tog en cigg med henne. Sen gick vi hem igen, gav Saga middag (varken jag eller Daniel var hungriga) & sen mös vi en stund innan det var dax att sätta på en blöja, och natta henne. Strax efter det så nattade vi David. Barnen sover alltså sen flera timmar tillbax :) Sen satte Pappan upp en spegel i hallen, och hyllorna ovanför skötbordet, där har jag radat upp barnens blöjor, tvättlappar & sånt. Supertjusigt! Sen kom Matte, Philip, Suz, Arvid & Sofie över. Satt ute på trappen ett bra ta & snackade gojja :) Väldans trevligt.

Och nu ska jag lägga mig i Pappans knä & mysa. Har tänt doftljus i hela huset, mysfaktorn är på topp kan jag lova :) Njut av kvällen, för det ska jag göra, dock så är jag dödstrött, johnblund är här & spökar känner jag! Men först en banan & lite mys :)

GODNATT!


<3 Mitt allt, Min stolthet Mitt liv <3

Godkväll

Barnen sover så sött för natten.
Saga nattade vi nyduschad kl 19 som vanligt, och David nattade Pappan nybadad kl 19.30 :)
Skönt att David har fått in så fina rutiner han med nu, vaknar vid 05.00-05.30 morgonen efter & vill käka, sen somnar han oftast om igen till 07-08 snåret typ. Då börjar min dag :) Hemligheten? Håller David vaken så mkt jag bara kan under dagarna, tröttar ut honom ordentligt, lagom till kvällen. Oftast så går det bra, men detta funkar inte på alla barn tyvärr, det är bara ren tur att det "pepparpeppar" funkar på honom. Och jag håller ALLA tummar & tår jag har föratt det ska fortsätta såhär, men man får ju räkna med bakslag ibland :) 

När Saga vaknat från sin lur så goffade vi mellis med hennes kusin Philip som kom hit & umgicks med oss efter skolan :) Sen underhöll dom varandra i stort sätt hela eftermiddagen, han spelade x-box & Saga tittade på, dom gick ut & lekte & jag kunde laga mat i lugn & ro, då David sov en sväng :) Superskönt verkligen :)
När Pappan kom hem så åt vi middag, Barnens farfar & Philip gjorde oss sällskap, och efter det så duschade jag Saga, och klädde på henne pyjamas, medans Pappan förberedde hennes rum för nattning. Nattade henne & sen badade jag David & sen tankade jag honom med hans sista mål för dagen & lämnade över till Pappan för nattning :)

Medans Pappan nattade sonen så traskade jag över till grannarna (bror & svägerska) för lite "egentid". Kedjerökte, snackade massa skit & bara kopplade av. Väldans trevligt, och välbehövligt, ibland behöver man andas från barnen, OAVSETT hur mkt jag älskar dom!

Och imorgon efter att jag har lämnat Saga på dagis, så ska jag & David få åka med brorsan & svägerskan in till uppsala, för en sväng på ikea & biltema, så jag kan köpa Sagas födelsedagspresenter :) Dom är så snälla som kör oss & gör oss sällskap <3 Lär väl bli en lunch inne i stan oxå, hoppas jag iallafall ;) hihiii. Sen blir det hem & hämta Saga på dagis, och mysa till läggdax typ :)

nääh, ta en dusch & hoppa isäng kanske?
trött som faaan, börjar bli gammal ;)

GODNATT!

tjiiingeliiing



Bägge barnen sover middag & har gjort det i ca 30 min.
Har hunnit vika tvätt & kört igång diskmaskinen, väntar på att kaffet ska bli klart, och när Saga har vaknat & Philip har kommit så blir det mellis, fil & flingor & mackor. Det är min lunch idag, då jag inte orkat laga nån mat till mig, Saga har ätit, dont worry ;) Blir en ute-eftermiddag sen känner jag, tills det är dax att laga middag! Pappan MÅSTE komma ihåg att köpa hem kaffe sen, har typ bara 6 mått kvar :(


nääh, skiter i det här ;)


puss

strålande måndag!



Kom precis in, har vart ute hela förmiddagen & lekt med Saga.
David har så snällt legat i vagnen under ett träd & räknat kvistar & blad ;) haha.
Vi har sparkat boll, gungat & lekt i sandlådan, hann med en kaffe hos barnens farmor oxå innan hon for vidare till jobbet! Nu sitter jag & MiniBulln i vardagsrummet, hon kollar på disney & jag sitter framför datorn som vanligt! Och idag har Saga vart blöjfri i 2 veckor!!! Är hon duktig eller duuuuuktiiig???? Min fina tjej <3 Och vilken skillnad ekonomiskt, nu när det bara går åt 2 blöjor / dag, istället för 6-9 per dag lixom. Hon har ju bara blöja när hon sover middag & när hon sover för natten :) På dagis har hon blöja utomhus bara, efterssom att det är lite svårt för fröknarna att hinna gå på pottan med alla barnen hela tiden, klä av & klä på lixom. Och ibland hinner hon ju inte säga till, när hon är mitt uppe i leken, lättare hemma, då jag kan fråga var 5-10e minut om hon behöver kissa eller bajsa, och hon säger ju till själv oftast, men ibland blir det ju bortglömt :) Men det är ok tycker jag, när dom är inne på dagis åker den av :) Och såfort jag hämtar henne på dagis så åker den av :) Hon tycker inte ens om att ha blöja längre, helt underbart :)

Om typ en timme är det dax för Sagas middagslur.
Efter det är det mellis, och ut igen som gäller, Philip kommer efter skolan & vill säkert leka med henne. Om inte annat så vil ju HON leka med HONOM, hahaa, stackarn :D Och barnens farfar & Philip kommer hit på middag ikväll, myspys :) Blir maten som jag skulle ha lagat i lördags, men som inte blev av, falukorv, potatismos & rårivna morötter :) Svensk husmanskost :) och gott är det med för den delen!

Nääh, leka med Saga, och köra igång en maskin tvätt.
Småplocka lite & kanske ta fram damsugaren & ta en svängom med den ;)
Saga tycker det är så kul att springa efter mig när jag städar, det är skönt :)

hej så länge :)

btw - att kissa på toaletten är MYCKET roligare än pottan :)





japp!



helt seriöst, nu ikväll så kom jag på en sak!
jag ska tapetsera om i vardagsrummet (inte jag, men ska hitta nån att smöra för, hah)
allvarliigt alltså, jag ska göra något heeelt outstanding lixom ;)
kanske inte exakt denna, men något liknande :)





och Pappan : du FÅÅR köpa ny stereo med dvd till bilen, jag ångrade mig ;) OM jag får köpa tapeter & göra om i vardagsrummet  vill säga;) hihiiii <3



aah, nej, sängen var det!
nattinatti

....



Barnen sover för natten & det blir tidig säng-gång för mig & Pappan oxå,
då vi är trötta som as & jag har ont i hela kroppen. usch & fii, stackars mig!
värker i ryggen & i mitt cp-ben.. när ska det ta slut?

från det ena till det andra så vägde jag mig idag!
och jag fick ett trevligt resultat, - nästan 2 kilo har jag gått ner sen i måndags, då jag slutade småäta, slutade med allt fikabröd & godis :) Äter bara rejäl frukost, lagom lunch & middag, tar småpromenader med barnen & leker flitigt med dom! Och kommer suget därimellan så är kylen proppad med frukt! Känns superbra faktiskt, och om jag fortsätter såhär så kanske jag lyckas gå ner ett kilo i veckan framöver, man kan ju alltid hoppas, håller tummarna för mig själv. Men en sak slog mig, - skrämmande egentligen, hur mkt jag är beroende av socker, och att vara mätt hela tiden, mår nästan dåligt när jag är hungrig, och i vanliga fall så ser jag till att ALDRIG vara hungrig, utan stoppade i mig vadsomhelst, närsomhelst.. Men efter denna vecka så känner jag att det här verkligen funkar på mig, och jag mår inte dåligt, efterssom att jag äter ju så kroppen får det den behöver.  Och såfort jag har slutat amma så kör jag igång med träningen igen, typ 2 dagar i veckan till att börja med.  Ska försöka få med mig brorsan & svägerska oxå. Och när min andra svägerska fått ordning på allt runtomkring, så vet jag att hon kommer köra så hårt hon kan med :) ellerhur? ;)

nej, nog om detta, och tillbaka till verkligheten.
en dusch & lite soffmys, innan kudden ropar!


puss & hej


BIIIIIIL!!!

- Åka biiil pappa, ååååka biiiiil !!!!



haha, ungen som gör ALLT föratt få åka bil med sin pappa, dock gick han inte med på det nu, så dom är ute & åker 4-hjuling på åkern istället ;) men lika nöjd är hon för det, hon ÄLSKAR allt som har en motor & går/låter massor!

<3

söndag



Goddagens!
Barnen sover middag & då dansar Mamman på bordet.. eller kanske inte då ;)
Ska köra igång en maskin tvätt snart tänkte jag. Sen vid 3 tiden ska vi tända grillen & grilla hamburgare med barnens farmor & farfar! Mysigt värre :) Helt OK väder ute oxå, blåser lite kyliga vindar, annars så skiner solen & vi har vart ute & lekt hela förmiddagen. Bakar sandkakor & gungat. Sagas kusselin Alva var förbi en sväng med sin far & passade på att leka med Saga :) Vilket Saga tyckte var SUPERKUL :))))  har inte så mkt mer att skriva faktiskt. Måste in till Uppsala nån dag i veckan, föratt köpa födelsedagspresenterna till Saga, den från David & den från oss. Presenterna till barnens faster & kusin som båda har kalas nästa helg är redan kirrare :)

hörsdå!













 GRATTIS DAVID på 2-månaders dagen
mammas fina kille, tiden går så sjukt fort <3





och GRATTIS KARLA, mosters stolthet på 5 månadersdagen <3




:)

OMG



OJOJOJ, hade jag haft pengarna, så hade jag inte tvekat EN ENDA SEKUND!
http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/420525


observera att jag ÄLSKAR vårat hus, men drömma får man ju ;)

jeeeeiii




BÅDA barnen sover för natten :)
Om David vaknar inatt eller inte lär visa sig, men tänker inte väcka honom, han får vakna av sig själv om han vill ha mera mat! Han tog sista klunken för 5 min sen & ligger i sin FINA VAGGA som han fått låna av sin FINA TANT MIA :))) den är ju bara fööör underbar, när han tappar nappen på natten, och man stoppar in den, så är det bara att sträcka ut armen & vagga honom till sömns igen :) UNDERBAAART!! jag älskart ;) och Sagas fina ram som hon fick av Tant Mia sitter på hennes dörr nu, bättre sent än aldigt, hon fick den för ett år sen, NU IDAG hittade jag den i ett skåp, där den bara skulle förvaras tills jag hittade bilder att sätta i den, hahah

Pappan & jag sitter i soffan, pappan goffar ostbågar & jag ska ta mig en banan & kanske ett äpple, bara föratt ha nått att tugga på lixom. Småglor på Sing A Long, och sjunger med :P haha..

jaja, bjuder på lite flera bilder :


SAGAS FINA lockar :)





SAGAS FINA RAM SITTER NU PÅ HENNES DÖRR :) TAAACK TANT MIA!





MINA FIIIINA KILLAR <3





TITTA SUSANNE !!! David har nästan vuxit i sin fiiina mössa han fick av er ;)




hejdå sålänge :)

Regniga lördag!



Barnen sover middag, Pappan sitter i köket & fikar med sin bror, dom ska snart ut i garaget igen & leka vidare, och jag sitter här. Ute är det tråååkiväder, regn regn regn & jag vill ha sol, typ! Min älsta bror med familj ska kika förbi senare, var tänkt att dom skulle komma imrogon, men dom ska till v-rås & köpa en tv, och passar på att svänga in påvägen hem & dricka en kaffe. Dom har de 3 yngsta barnen med sig, som jag inte har träffat på en eviiighet. Och dom 2 äldsta barnen är hemma. Får träffa dom nån annan dag :) Och den minsta av mina syskonbarn - Tilda, har jag inte träffat förut, skamligt egentligen, med idag så får jag träffa henne & min bror & co får ju träffa David för första gången :) Blir säkert trevligt :)

har röjt undan lite hemma.
Pappan ska få åka & köpa falukorv sen, så blir det korv, potatismos & rårivna morötter till middag :) Mums. Och till lördagsgodis blir det ostbågar till Pappan & äpplen & bananer till Mamman. Saga får välja vad vem hon vill norpa ifrån, om inte pappan köper nån egen gåse godis till henne kanske :P  Lär visa sig!

händer inte ett dugg annars idag-
skönt att bara vara hemma med familjen & mysa <3

nääh, lite mer kaffe kanske?
men först lite bilder på VÄRLDENS VACKRASTE UNGAR <3

















pussdå!

tjiiingeling då!!!



Sitter här med min skål med fredagsgodis = äppelklyftor :)
 Visst är jag duktig :) Har en banan som ligger & väntar på mig oxå!
Men måste ju erkänna att Daniel lagade mat idag = Pizza, men det är ju mat, visst? ;)
Fick inte ens i mig halva, så jag har inge dåligt samvete alls faktiskt!

Saga sover för natten, och Pappan ger David sista målet för idag :)
Får se om han vaknar nått inatt, då han har sovit i princip hela dagen, bara vaknat för lite mat, ny blöja & lite mys, sen känns det som att han har sovit massor idag. Men det gör inget, har ju fått sjukt mkt egentid med min älskade dotter då. Väldigt välbehövligt för både henne & mig :) Vi har lekt hela dagen, ritat, och mys som attans. Vart ute & lekt i sandlådan & gungat. Valde att sätta mobilen på ljudlöst & ge Saga ALL min tid idag :) Så får man göra  ibland :) Hon var så utmattad att hon sov middag i 2 ½ timme :D haha! Mina älskade ungar!


sen kom pappan hem.
Åt mat, busade med Saga & så.
Ikväll ska vi bara ligga på sofflocket & njuta av varandra.
Jag gillart ;)


njut av kvällen, för det ska jag göra :P


pussheej

ÖNSKELISTA


Efter mååånga förfrågningar om vad MiniBulln önskar sig i 2-års present så kommer nu en liten bildlista med vad fröken vill ha :)









orkar inte lägga upp fler bilder, men hon vill ha en ny soffa till vardagsrummet, och nya gardiner dit! Och en ny stor fin säng till sin mamma & pappa. Och massa nya kläder till sig själv & hennes mamma ;)
typ!


tjarrå

god förmiddag!



I detta hus har det vart fullt ös sen innan kl 7 imorse, då båda barnen behagade att vakna  ;) Tur att jag gick & lade mig tiiiidigt igår, jag & Pappan nattade oss vid 21 tiden. Så sjukt trötta bägge 2! Så sömn har jag utan tvekan fått, även om det inte känns så!

Vill hitta på något att göra idag med barnen, något att fördriva tiden med tills Pappan kommer & det är dax för FredagsMys! Men orkar inte åka nånstans, Ute blåser det storm, och jag hittar lixom inte "glöden". Kanske kikar över till V & barnen, och tigger lite kaffe, dom kom hem från polen i förrgår. Eller kanske våldgästar svärmor om hon är Hemma. Eller brorsan & svägerskan (men dom sover typ i 7 timmar till, hah) Behöver till ica, och handla lite, men känns inge lockande att promenera i blåsten.. Pappan får handla när han kommit hem, han & Saga kan åka! Och vad ska man hitta på för middag ikväll då? Lunchen är kirrad, har 2 piroger kvar från igår, till mig & Saga. Faaan vad hon åt igår btw, hon ÄLSKAR mammas mat :D

Saga ligger på golvet, under Davids babygym & kollar på NallePuh. David ligger i babysittern och sover. 

nääh, undra om jag ska slå V en pling & kolla vad som händer.


hejdåhejdå

piroger



åååh, jag är mätt som en plätt!!!
Gjorde köttfärspiroger, som vi ska äta till middag ikväll, och tog en till lunch, fasiken vad gott det var, men attans vad mätt jag är ;) Men det var väl det som var meningen antar jag =)
 
David sover, och om en timme slutar Saga dagis.
Längtar efter henne ju :)

pimpla kaffe & röka en cigg kanske?



tjarrå!

härliga tordag :)



Underbara torsdag <3
Vaknade vid kvart i 6 av att klockan ringde, Väckte Pappan, pussades lite med honom, och sen gick vi upp, drog på oss kläder & jag fejset ;) Rökte en cigg med honom medans han väntade på sin bror. Dom åkte & jobbade, jag gick in och fixade kaffe, drack 2 koppar & vid 06.40 fick jag väcka David, som somnade vid 20.30 igårkväll. Föratt hinna amma honom innan det var dax att väcka Saga :) När det var dax för det, så var hon på kanonhumör :) Hjälpte henne att klä på henne, kissade på pottan 2 ggr, käkade frulle, och se promenerade vi över till barnens snälla framor som körde oss till dagis :)) TACK SNÄLLA! gick jättebra att lämna Saga idag, hon sprang till sandlådan & stal en spade av en liten kille, sen lektes det förfullt ;) haha! (obs : pojken tog en annan spade istället, och var inte ledsen, PLUS att jag sa till henne) Pussades & vinkades hejdå & gick därifrån. Väl hemma igen så har jag hunnit damsuga, vikt tvätt, kört igång en maskin tvätt, plockat ur diskmaskinen & druckit änuu mera kaffe! Duktig idiot ;)

Nu ska jag ta upp min fina son, som ligger under gymet & leker, känner mig lite kelsjuk.

Hoppas alla andra får en lika trevlig dag som jag har haft hittills.
Njut av vädret, av varandra & av det ni ska pyssla med idag!




♥ Alice : Saga & David skicka MASSOR med pussar & kramar till dig ♥

onsdag!




Nyduschad & färdig för sängen.
Väntar in maken min bara som duschar i skrivande stund.
Haft en väldans trevlig kväll ute på trappen, med brorsan, svägerskan & granntanten :)
Kedjerökte, pimpla kaffe & tjattrade massor, ett väldigt trevligt slut på en bra dag.

Stackars David har haft magknip hela eftermiddagen/kvällen :(
Men efter lite magmassage, kärlek & mys, så verkar det ha släppt, då han somnade som en gris i min famn vid 20.30.  Saga däckade kl 19 i vanlig ordning, som att ställa en klocka lixom - POFF, runt sjutiden, så ber hon om välling, nappar & nallar. Och går & lägger sig i sin säng. Duktiga unge, som idag firar EN HEL VECKA utan blöja btw <3  Har vart ute & lekt hela dagen efter att vi kom hem från dagis. Kanonväder har det vart & hoppas på detsamma imorgon, då jag ska ha en riktig STÄD-DAG, medans Saga är på dagis & David sover sin långa lur. Mysigt att ta små pauser mellan städningen, sätta sig på altan eller trappen, med en kaffekopp i ena handen & en cigg i den andra, ÄLSKART!

annars har det inte hänt mkt idag.
Tänker på mat & sötsaker HELA tiden, så sjukt jobbigt.
Men det SKA gå, sådetså!

nää, vänta in gubben, och sen sussa kudde.


pussdå!

HEJ & HEJDÅ!


Barnen sover så sött i sina sängar :)
PappaBulln har tänt levande ljus runt om i huset..
Mysigt som attans, så nu ska jag stänga ner datorn, mysa med Pappan & sen försöka få lite sömn innan morgondagen, då det är dagistajm för Prinsessan :)

Bjuder på lite bilder från dagen!


Saga med sin kusin Philip!

Saga ( så sjukt ball, hah )


David, tha man lixom ;)



GODNATT!

Alice <3



nyligen hemkommen från sjukhuset..
Barnens farmor skjutsade mig & barnen till dagis imorse, sen for vi & hämtade Micke, föratt släppa av honom på sjukhuset innan dom ska fara med flyg till Göteborg för utredning på Alice hjärta! Alice blev jätteglad när vi kom, hon kramades med David massor <3 Pratade lite med dom, och sen for vi hemåt igen, fär Gunsan & Alice skulle flyga dit, och Micke tog tåget!  Philip ska vara hos sin mormor (mina barns farmor) och bli riktig bortskämd ;) Saga avgudar honom, så hon kommer bli superglad av att se honom efter dagis :) Nu ska vi hålla alla tummar & tår, föratt Alice får bästa möjliga vård, så hon snart är på benen igen & kan busa med sina kusiner <3

Fina Kusinerna <3



Sitter  äter en nybakt scones till lunch, med ett salladsblad och lite tomat på (svärmorsans hemmaodlade grönsaker). Och pimplar massa kaffe. David sitter här bredvid & småsover. Han längtar efter sin syrra, det är för tyst hemma! hah! ska försöka varva ner lite nu, innan det är dax att hämta den äldsta huliganen på dagis sen ;)

pussdå!

Dagen avklarad :)


Klarade dag 1 galant. Men det gick åt MYCKET kaffe! Just det här med att gå & småäta, det är såå svårt att sluta. men idag gick det finfint :) Hoppas det fortsätter så! Åt frukost, en sen lunch/tidig middag & 3 mackor nu på kvällen. och INGET annar på heela dagen. Ska snart göra situps & sen sova! Dagisdax för Prinsessan imorgon :( Tråååk!

Fick lunchbesök idag av Emelie, Matte & Emilia (David fästmö)! Dom for hemåt för ca 30min sen, en riktig heldag :) Jag & Mattias agerade kockar & stekte pannkisar, gott som attans. Saga slevade i sig jättebra! Och det är DAG 5 för hennes del, UTAN blöja dagtid, och hon har bara kissat på sig TVÅ YNKA ggr, så jääävla duktig, alla andra ggr har hon kissat på pottan! Min fina tjej <3  Saga & David har vart på kanonhumör idag & det medför automatiskt att dom får en glad & snäll mamma :) Kan inte släppa hur duktig Saga är, hur kul hon själv tycker att det är att vara utan blöja :) lovelovelove. Och David, den lilla hulliganen, avgudar att ligga under babygymet, sprattlar, & har sig. Han ler sjukt mkt hela tiden, han är sååå fin <3 Och han är så stark i ben & nacke, vill stå upp hela tiden. Han är verkligen "med" nu. Vaken hur mkt som helst om dagarna, och bjuder på ganska bra humör oftast. Me soo happy :)

har hur som haver haft en kanonbra dag, med glada barn & trevligt sällskap!
Barnen sover & jag ska göra mina situps, sen duscha & sen sova!
Ska ju upp bajstidigt imorgon föratt hinna göra iordning barnen.

puss på er då!
-
-
och tack till alla er sötnötar som har lämnat så fina peppningar <3

MittNyaLiv



njuter av att bägge barnen sover middag, tyvärr så kan jag inte vila öronen, då barnen somnade till min musik som skrålar & dunkar i allrummet :/ Vill inte stänga av musiken, efterssom att det var den dom somnade till :) Mina barn är såna som ÄLSKAR ljud, och om dom somnar till ljud, då kan dom sova sig igenom hur mkt ljud som helst! så, jaa, mitt huvud kommer snart börja värka av denna "dunkadunka" skiva, om jag inte byter skiva lite snabbt kanske? gör nog det!

anyway så får jag snart lunchbesök :)
Emelie, Matte & Emilia kommer snart & joinar mg. Vi ska laga lunch ihop, blir pannkisar ;) Mums. Idag börjar ju MittNyaLiv :) Inge fikabröd, inget godis, inget onyttigt. Promenader & aktivt lekandes med barnen. Tills jag har slutat amma & kan börja träna igen :) Blir frukost, lunch & middag bara. Nån frukt eller grönsak mellan det om suget blir för stort! Så håll tummarna med mig nu folket! Ska ner 10 kilo, SKA verkligen det. Och ska börja göra situps varje ikväll från & med ikväll. Nån som tror på mig?? Tagga mig gärna isåfall!

nääh, röka en cigg & pimla lite kaffe!

herrå!

goooodmorgon i huset!



Här är det fullt ös medvetslös ;)
Saga vaknade för ca 30 min sen, och David vaknade vid 7.
Saga kollar på Disney, och jag gungar David i babysittern. När han har somnat så ska jag & Saga käka frukost tänkte jag. Och vad dagen bjuder på har jag ingen aning om. Kyrkis hade vart trevligt, men dom drar inte igång barnverksamheten förrens i början av september :( Bajs. Så det blir en hemmadag. måla lite, pyssla, leka, mysa, kolla på film & så. Ute spöregnade det nyss, och efterssom att dragkedjan pajjat till regnskyddet, så är det ingen idé att gå ut med barnen, om jag inte vill ha vagnen förstörd. måste köpa säkerhetsnålar & nåla ihop skyddet, köpa nytt för massa hundralappar gör jag inte, då jag ändå måste köpa nytt skydd när jag byter sits till David sen, är han vill sitta & åka framåt som syrran sin :) 
 
Saga är så söt, hon sitter & pratar med David och trycker in nappen i hans mun (han vill inte ha den) Och har en allvarlig diskution om nappar! ungefär såhär låter det :
: Heej Vaavid (David) ha tutte? mm, good tutte. (smakar lite på hans napp, byter & bjuder honom på sin napp) Miiiin tutte, bebbes tutte. heej Vavid, Sagas tutte.. dääär var den. aah du göja? ( vad ska du göra) osv, haha! inte speciellt sammanfattande men ändå :) sötnöten!

nääh, om man ska ta och mysa lite med barnen kanske.
medans bägge är på bra humör.



pussheej

tjiiiiing



FIIIFAAAN vad det blåser storm ute!
Alla tv-kanaler är helt fucked up, pga blåsten.
Internet krånglar lite det med.

Kräftskivan var hel-lyckad igår.
Massa mumsigt att tugga på, massa trevligt sällskap & mysig stämning. Alla var på strålande humör, dom flesta var lagom fulla ( förutom jag & syrran ) lirades lite kubb, lite gitarr, och snackades fram till midnatt typ. Tror jag, Daniel & barnen avrundade vid 23.30 tiden eller nått.

nu vaknar David, och vill ha käk!

tjiiing!
-
-

alla mina tankar går till Familjen Liljeström & Älskade ALICE idag!

Fredagsmys

  • Dagen : Det var varit en helk okej dag, om man bortser från att barnen har skrikit ikapp typ hundra ggr idag. Båda har vart på konstigt humör, MiniBulln har vart superglad ena sekunden, och andra supersur :/ Skiftat hela dagen lixom! Och PytteBulln har vart snäll, men bara sovit 5-15min per gång som han har sovit idag, helskumt, han har alltså inte sovit dom här längre stunderna som han brukar, utan bara tagit snabblurar, vilket har vart lite jobbigt, för annars brukar Saga få HELA min uppmärksamhet när han sover dom längre stunderna, idag har han fått vara med hela tiden, säkert därför Saga har vart grinig! Annars så har dagen flytit på, när Pappan kom hem så blev det LYX-middag : Raggarballe med svängdörr ;) Haha. Orkade inte laga annat än det efter denna fartfyllda dag. 
  • Kräftskiva : Imorgon ska vi på Kräftskiva hos barnens farföräldrar :) Ska bli riktigt mysigt, får se om det kanske slinker ner en öl eller 2 mammans mage? Annars slinker den/dom ner fint i pappans mage säkert ;) En av oss är alltid nykter på kalas, och vi har inte pratat om vem som ska dricka imorgon, fast mig kvittar det, klarar mig helt utan oxå om det ska vara så. Men ändå lixom, ifall man blir sugen så finns ju möjligheten, Pappan får amma ersättning isåfall ;) hah. Näährå, som sagt, mig kvittar det :)
  • Pott-träning : Detta är alltså Sagas 2.a dag utan blöja dagtid :) Hon är sjukt duktig, kissar & bajsar på pottan :) Visst har man trampat i några kisspölar idag, men det är en världslig sak, utan olyckor så lär man sig inte.  Hon är så stolt, måste vara skönt att slippa blöjan =) Säger till när hon är nödig (oftast) & jag frågar henne var 5-10.e minut om hon behöver kissa, och då svarar hon! Min duktiga tjej <3
  • Kvällen : Händer inte mkt, Pappan klipper gräsmattan, barnen sover, och jag har huvudvärk idag igen. Ryggen känns bättre iallafall, men lär väl få ont lagom till att jag vaknat imorgon igen :( Småglor på JerrySpringer, klockrent, älskart, skrattar som ett glin till varenda avsnitt typ :D Får se om PytteBulln sover för natten, eller om han tänker vakna inatt & vilja äta lite. Han åt för typ en timme sen, så jag tror garanterat att han kommer vilja ha ett mål till innan natten.



jAJA, avslutar detta inlägg med ett : DET ÄR DAX FÖR FREDAGSMYS ;)




gäääääspar!



eftersom att min dag började strax innan sju imorse, så har jag hunnit med 4 koppar java & är inne på min 5.e. Vaknade av att ryggen är paj, fetingont gör det :( Låg & kved mig & efter en stund vaknade David & ville ha frukost! När han hade käkat klart klev jag upp, satte honom i babysittern & gjorde mig iordning. Lagom tills att jag var klar så vaknade Saga. Vi busade och lekte, innan vi bestämde oss föratt baka scones till frukosten, limpan såg nämligen lite torr ut, sagt & gjort, smakade kanonbra, och vi goffade som grisar! David somnade om för ett tag sen, så jag & Saga bestämde oss föratt gå ut, Saga lekte i sandlådan, själv satt jag på trappen, i solen, med en cigg, och en kopp kaffe :) Myspys. Och nu sitter jag i soffan, Saga leker & David smågnäller lite..

Kände mig lite elak mot min karl igår..
När barnen hade somnat, Klockan var strax efter 21, regnet öste ner utanför fönstret, så tände Daniel en brasa, och tände levande ljus runt om i hela huset. En bra film var påslagen. Mysfaktorn var på topp, och vad gör jag? Jo, går & lägger mig :( Var verkligen helt slut, det har blivit allt för många sena kvällar, skärpning förfaan! Det funkar inte när man är småbarnsförälder! antar att han somnade på soffan, och kom in nån gång inatt. Stackarn, som har en sån tråkigt fru :( Får åtgärda han nån dag!

idag hände inte mkt.
Ska försöka underhålla barnen..
Och bara ta det lungt, har ont & är på kasst humör.
Längtar tills Pappan kommer hem, behöver en BullKram ;)


jaja, hörs då!


(ingen dagens idag, då jag har nästan samma kläder som igår)
ds

DAGENS ;)


  • ÄNNU EN DAGENS ;)



  • Svart t-shirt från HM
  • Svarta adidasbrallor (100år gamla)
  • rosa foppisar ;)
  • scarf-samma som igår!
  • Håret : nytvättat, fönat & plattat, spänne för luggen ;)
  • Fejset : mascara & lite eyeliner, typ!

Annars då?
Sitter och njuter av tystnaden, David sover, och Saga är på dagis, hon var ledsen imorse när jag lämnade henne, ville följa med hem igen.. :( Men sen gick hon med en fröken till sandlådan & gråtet försvann :) Sen blidde det en cigg på parkeringen med Susanne innan hon skulle lämna Vilmer på dagis :) Alltid lika trevligt, pratade av oss lite med en gång :) Åkte hem, tiggde en kopp kaffe av barnens farmor, och snackade lite innan hon for & jobbade. Väl hemma igen, så bryggde jag en kanna kaffe, är inne på min 3.e kopp, och ska snart börja plocka lite, innan David vaknar & vill ha mat! sen blir det mys med honom, innan det är dax att fara & hämta Prinsessan på dagis <3

middag : fläskottletter, gräddsås & potatis, tror jag!


nu ska jag kolla in Susannes blogg, och hennes "dagens" ;)

heppåer!


jag gillart ;)

  • ONSDAGKVÄLL!
  • Barnen sover som grisar!
  • Mamman goffar glass!
  • Pappan jobbar i bärby!
  • njuter av tystnaden!


  •  
  • Imorgon ringer klockan 05.30! så jag ska hinna göra mig iordning för dagen, och hinna få i mig lite morgonkaffe & några cigg. Sen väcka David, tanka i han massa käk, klä på honom, och sen väcka Saga, klä på henne, ge henne frukost, ge David en slurk till, springa till bussen, hinna till dagis, lämna Saga, hinna med nästa buss, åka hem, äta frukost, dricka kaffe, städa, tvätta, plocka, leka med David, tanka David, sitta en sväng vid datorn, springa till bussen, hämta Saga på dagis, hinna med bussen hem, fixa mellis till Saga, dricka kaffe, leka med Saga, tanka David, leka mer med Saga, laga middag, leka med Saga, vänta in Pappan, äta middag, mysa med barnen, duscha Saga, bada David, natta Saga, tanka David, natta David, slänga mig på soffan, mysa med Pappan, kolla på tv, natta pappan & mig, sova & vakna dagen efter!!!! 

ojj, ja, så ser mina dagar ut ;)
haha, kul va?


GODNATT!









DAGENS outfit ;)



  • jag gör som alla andra & lägger ut en : Dagens Outfit ;)
    bara föratt lixom ;) hah



  • Svart Klänning : gina trikot

  • svarta Leggings : gina trikot

  • black n white Scarf : beställd från glömd sida :/

  • Dagens friss : skitigt, uppsatt i 2 tofsar :D


  • nöjd nu baby ? :D




tjarrå!


.... Goddagens ....



Kom hem för en timme sen typ, efter att ha lämnat Saga på dagis.
Gick jättebra för henne igår, hoppas på detsamma idag, faan vad jag saknar henne :(
David somnade påvägen hem & ligger i vagnen och snarkar, jag väntar på att kaffet ska bli klart, har kört igång en maskin tvätt, sopat golven en sväng & nu sitter jag & tycker synd om mig själv, har både mensvärk & huvudvärk. uscha uscha!

onsdag, och det innebär som vanligt att jag är gräsänka.
Daniel åker från jobbet, till Bärby, och jobbar vidare :)
Men det gör inget, känner mest föratt sitta själv idag, när barnen har somnat, och bara vara.
Ta en lång dusch, ligga på soffan med dosan i hösta hugg & datorn i knät :P
Låter bra det :)

nää, röka en cigg & dra en kaffe kanske :)

herrå

BLÄÄÄÄÄÄ!!



är lite ledsen i ögat just nu, lämnade min älskade prinsessa på dagis nu på morgonen, efter att ha fått njuta av hennes sällskap i 8 veckor. Det är så tomt hemma, visst har ju David, min lilla prins, men min Saga då :( Saknar henne massor, och hon var lite vilsen & ledsen när jag lämnade henne, jag fick INTE gå, utan att hon fått pussat brorsan hejdå <3

David ligger i babysittern & hickar, jag ska dricka mitt morgonkaffe & försöka få i mig en macka. Bakade daimkakor igårkväll, en sån måste jag ju provsmaka under dagens gång oxå ;) Idag ska jag & David gör så lite som möjligt. Damsög imorse när barnen sov, innan jag väckte dom. Och diskmaskinen är utplockad, men det finns alltid något att pyssla med i detta hem, fast idag ska jag mest bara slappa. Huvudet värker lite, men beror nog på kaffebristen i kroppen ;)

Ikväll blir det grillat, med Arvid & Sofie :)
kycklingfilé, kotletter, potatis & pommes.. mmm
Lyckosten Daniel slipper laga maten, utan behöver bara komma hem, slå sig ner & äta <3
blir nog en bra dag :)

nu ska jag lägga mig på golvet, på en filt med David & mysa lite under hans gym ;)



pussheej

jag älskart ;)




Faaan vad jag älskar detta liv, husvagnscamping var verkligen våran grej kan jag lova. Hela familjen är så glada, nöjda & fridfulla. Faktiskt första gången EVER som jag bor i husvagn, om man bortser från att sova i förtält, vilket oxå var mysigt, men det slår inte det här lixom. Saga & David har vart så otroligt (förvånadsvärt) snlla & glada hela tiden. Vi vill verkligen inte åka hem imorgon, vi vill vara kvar hela nästa vcka, men det går inte, för Daniel börjar jobba på måndag & Saga börjar dagis igen på tisdag :(

Båda barnen sover för natten & Pappan är iväg & diskar lite.
Själv sitter jag i förtältet med lite tända myggljus, och ett glas bubbelvatten.
Imorgon efter frukosten ska vi packa ihop allt så vi är redo för avfärd efter lunch typ..
Men innan vi åker så ska vi spendera några timmar på stranden & äta lunch, efter det puttrar vi hemåt igen :( Fördelen med att komma hem är ju att jag (smartass) faktiskt röjde som satan hemma innan vi for, så vi kommer hem till ett rent fint hus :) behöver bara tvätta kläder, och städa vagnen när vi kommit hem :) LOVLEY!

Snart kommer pappan tillbax & då ska vi sitta & mysa i förtältet.
Glo på folk, snacka skit, och kanske spela lite kort :)

Älskar min man & våra barn mest av allt.
Dom är dom mest perfektaste människorna jag vet.
Är så lyckligt lottad, med den finaste familjen som finns <3
underbara, vackraste & bästaste <3

nästa månad blir min lilla bebis
TVÅ HELA ÅR!!!!!
kan inte fatta, att hon har blivit så stor :/ kalas ska hon få, för hela slanten <3 mammas fina tjej. Hon pratar hela tiden, nya ord & meningar kommer i princip varje dag! Hon har pappas humör & mammas starka vilja, mina kinder & ögon, Pappas ansiktdrag & mun.. fina unge. PERFEKTA unge. älskade unge..


nu kommer pappan, så BYEBYE THEN !


man ska ha huuuuusvagn ;)



ligger nerbäddad i vagnen & småglor på tv :)
Datorn på magen, chipspåsen bredvid.
Barnen sover sött, och pappan är & kissar.

Efter att vi hade satt upp förtältet så grillade vi med Alle, Helene, Tindra, Oliver, PG & Maggan :) Väldans trevligt, och sen tog vi en promenad ner till stranden, så himla mysigt, skulle egentligen bara doppa fötterna, men slutade med att Saga la sig RAKLÅNG & plaskade ;) haha, kunde inte göra annat än att skratta åt sötnöten. Sen bosatte vi oss i grannarnas förtält & grabbarna pimlade bärs, medans barnen lekte & mammorna snackade skit ;) Trivs som faaan är kan jag lova, så lungt, mysigt & trivsamt. Saga kan leka fritt & har ju sin kompis Tindra här.

Imorgon efter frukosten så ska vi promenera till stranden & bosätta oss, bada i massor & bara ha det bra. lääängtar, var jätteskönt i vattnet tidigare. Och en fördel att det är sjukt lång-grunt, för barnens del.

nääh, nu ska jag kramas med min underbara make.
han är ju bara föör fin <3


hoppas alla andra har en lika trevlig kväll som vi har :P


herrå!

impulsiva :D



Jodå, husvagnen är färdigpackad & diiiirekt efter min efterkontroll på mvc imorgon vid 2-tiden så styr vi mot Campingen på Rullsand :) Lite impulsivt så lixom, blev lagom sugna efter ett mms från Helene & Alle : en bild på en öl & texten : sugen? när kommer ni & hälsar på ;) Då bestämde vi oss föratt fråga svägerskan om vi fick låna deras vagn under helgen , och det fick vi :) Ska bli sjukt underbart att komma iväg, mysa med familjen, sola, bada, grilla & bara ha det bra :)

Jag & barnen åkte till IKEA idag med deras farmor. Fyndade ganska mkt - täcke, kuddar, värmeljus, handukar, 3 kastruller, och lite krimskrams :) Avslutade på maxi, där jag handlade upp blöjor till bägge barnen, mat till helgen, lite onyttigheter, och sånt. Väl hemma igen så sov barnen middag & jag och Daniel började packa lite smått. Kl.16 bar det iväg in till uppsala igen, mötte upp Suz & åt middag på Subway, sen mötte vi upp Camilla,  Och Suz piercade sig :) Hon var jätteduktig verkligen :) Blev en sväng in på HM oxå, fyndade en klänning & ett par leggings, som jag självklart drog en maska i direkt när jag provade dom hemma :( men klänningen satt bra iallafall.

Väl hemma igen så lekte Saga & Alice skiten ur varandra, båda var uppe på övertid & busade gärnet :)) Under tiden så fick jag & Daniel oss en lektion om hur vagnen funkar :) Tusen tack föratt vi får låna den :)

Innan nattning så duschade Pappan Mini, och Mamman badade Pytte!
Rena fina ungar <3 Mini däckade direkt, utslagen ;) haha, Pytte somnade strax därefter, utan att äta sitt sista mål för natten. Väckte han för nån timme sen föratt patta lite, men han somnade om igen efter 5 min, får se när han tänker vakna & vilja käka då!

jo, nu är jag dödstrött & kroppen skriker efter sömn.
så GODNATT på er.

-

otroligt?





Jag nattade Saga kl 19 i vanlig ordning, och hon slocknade som ett ljus direkt. Och efter det gav jag David mat & nu har han sovit i snart en timme, jag hoppas att han sover för natten. Han brukar inte somna för natten förrens vid 22-23 tiden i vanliga fall, så det skulle vara GRYMT underbart om han slocknar tidigare på kvällarna nu :) Försöker hålla honom vaken mer om dagarna nu oxå, nu har han mer nytta av babygymet, så det får han ligga under en del, och hans syster underhåller honom en hel del oxå, och det är ju kanon, att dom mattar ut varandra lixom ;) haha! Mina fina ungar <3

Onsdag idag, vilket innebär att PappaBulln är i Bärby som vanligt.
Känns skumt, att sitta här i det TYSTA huset, med två sovande barn & en utflugen karl.
Det är lite fööör tyst om jag ska vara ärlig, ska unna mig en låååång dusch, och sen sitta i soffan & bara zappa, till ögonlocken blir tunga nog för nattning av mig själv! Känner mig rätt utmattad nu när jag känner efter lite.  Blir lätt så.

Imorgon ringer alarmet kl 8.
Ska göra mig & barnen iordning för en trip med deras farmor in till uppsala.
Tänkte väl åka vid 10, därför går jag upp tidigt, så jag hinner tanka David ordentligt så han är nöjd. Vi ska till IKEA till att börja med, sen blir det MAXI vad jag vet. Mysigt att strosa runt i affärer och glo. Och när vi kommer hem igen så ska jag bara flytta över barnen till våran bil direkt, för då ska vi in till Uppsala igen, med PappaBulln, föratt möta upp barnens kusin Suz, som ska få sin födelsedagspresent av oss, Hon ska få pierca tungan :) Innan det ska vi hooka upp och äta nån middag tillsammans. Mysmys.

jösses vad varmt det är inne alltså.
Svettas som attans, usch & fiii!

jajussde, duscha var det jah!

GODNATT!!!



:((( och imorgon är alla mina tankar hos min bror & min svägerska :((( <3


UNDERBAAART


fan vad kul vi har haft, - jag, PappaBulln & MiniBulln medans PytteBulln sov :) Vi har nämligen badat i poolen, Saga kissade säkert på sig flera ggr av alla skrattanfall vi har haft, busat som sjutton. Huuuur mysigt som helst :)) Badade i över en timme & Saga somnade som en gris när vi la henne för middagsluren för ca 30 min sen. PytteBulln, han sover fortfarande. Tror att det blir ännu ett dopp sen. Så himla ljuvligt att få ägna så mkt tid till att busa med MINI, hon uppskattar det så sjukt mkt, och vi med. Så vi passar på när Pytte sover :D

Igår fick vi ett ryck, och åkte till MAXI föratt möta upp min underbara syster & hennes underbara dotter <3 Fyndade massor på lindex, då det var massa rea, ME LIKE ;) Tyvärr så GALLSKREK Pytte sig igenom hela dejten med syster, då han hade världens magknip, stackarn :(  Hade jättemysigt iallafall, och PappaBulln mötte upp oss för middag på Donken innan hemfärden <3 Väl hemma igen så blev det bengymnastik & magmassage, och VIPS så pruttades & bajsades det. Så natten gick fint.

Annars så händer det inte mkt, Svärmor har målat våran garagedörr, och förrådsdörrarna & ska måla våran ytterdörr vit, snälla hon :))

Nu : mys med maken, innan barnen vaknar ;);););)


tjilivippen!

slit&släng?



jo, efterssom att barnen tajmar så bra med middagsluren, så betyder ju det i vanlig ordning att jag påminns om detta hem, som ska skötas mellan varven :(  Har vattnat lite blommor utomhus, törstiga små jävlar. Och håller på att  tvätta sängkläder, har tagit en svängom med damsugaren, plockat lite disk & donat som vanligt. Tog ett brejk & satte mig här en snabbis, skulle egentligen bara kolla kontot, men blev lite bloggandes med. Pappan målar sista vindskivan på garaget, och är allmänt duktig.  Jag borde ta mig ut på altan & röja där, ser ut som hejkomochhjälpmig! Men blir så matt av värmen, och solen gassar på som satan på baksidan, kanske tar det ikväll istället. Ska glo in i frysen & kolla vad vi ska äta för middag, eller så får gubben åka & köpa rostbiff, för potatissallad har vi ju! Och grönsaker nere i landet, hmm, lät ju inte helt fel!

Nääh, om jag ska hinna göra lite mer nytta innan barnen vaknar så lär jag avsluta nu :)
slappna av & varva ner? vad är det för någe?

peace!

poolpremiär?



Medans barnen sover middag så har jag passat på att städa, tvättar förfullt & diskmaskinen går den med. Tvättar sängkläderna imorgon, och skurar golven ikväll tror jag! Borde rensa ur alla garderober, men orka! Pappan är ute på altan & skruvar upp nån slags belysning, jag får inte tjuvkika vart han sätter den, utan får fint vänta tills det blir mörkt ikväll & den tänds :/

Har såna jäkla julkänslor, pirrar som fan i kroppen när jag tänker på julen som kommer. Julpynta överallt, klä granen, köpa fina klappar till barnen, SNÖ, pulkaåkning, snöbollskrig & allt som hör till vintern & julen :D Sjukt? aah jag vet, nu när sommaren ÄNTLIGEN behagar att komma, så vill jag ha vinter :/

Men om solen fortsätter att skina såhär vackert idag, så ska jag & Saga ta oss ett dopp i poolen tänkte jag. Mitt premiärdopp blir det, efter förlossningen & allt som hör till efteråt!

Vi har latat oss ordentligen idag.
Gick inte utanför dörren idag förrens kl 12 typ, tiggde kaffe hos barnens farmor & satt ute i det fina vädret. Sen var det dax att natta LMiniBulln, PytteBulln sov redan då, som vanligt!

Känner sån lättnad vekligen, att det går så bra som det gör med PytteBulln, han har blivit supersnäll & är vaken flera timmar per dag, UTAN att skrika! Han sover hela nätter, även om han kanske inte somnar förrens mellan 20-22 tiden, och vaknar vid 5-6 tiden, så är det ju ändå hela nätter :) Han ligger fint på golvet under babygymet, eller i babysittern, eller i famnen. Och Minibulln pussar & kramar honom ALL THE TIME <3 hon ÄLSKAR honom, lika mkt som vi gör <3 underbara ungar, MINA ungar. Dom ger mig så mkt kärlek & lycka hela tiden.

om jag är nöjd med mitt liv?
haha, det kan man lungt påstå <3
med min fina familj så kan man inte vara annat än lycklig!


jaja, vika tvätt kanske?

herrå!

söndagsmys!






dagen började med sovmorgon till kl 11.
Var upp en sväng vid 7-8 & gav LillSnorre lite käk, och sen somnade vi om.
Saga väckte oss som sagt vid 11, så hela familjen var sjukt utvilade ;)

Efter frullen så gick PappaBulln ut & jobbade lite, och sen for vi in till Uppsala för en date med Emelie, Mattias & Lilla Emilia <3 Shoppade lite på barnenshus, glodde på babyland, och så, åt mat på MAX, sen hem till oss för att pimpla kaffe, mata småttingar, snacka skit & glo på film. En riktigt lyckad dag :) alla barn har vart JÄTTESNÄLLA , och nöjda, vilket ger nöjda & snälla föräldrar :)



blev bara en snabb uppdatering nu, då sängen kallar :)

nattinatti

tacokväll



Passar på att sitta här medans barnen sover middag.

Senare idag blir det tacokväll med mina syskon & deras bättre halvor ;)
Ska bli jättemysigt, laga mat tillsammans, äta gott, dricka gott & bara prata av oss massor.

Har spenderat dagen utomhus med Saga hittills, då Lillsnorre har sovit ett par timmar redan.
Lekt, och tittat på PappaBulln när har har fixat, trixat & donat! Tog en cykeltur med Saga runt gården, haha.
Orkade inte längre än så, och ville finnas nära till hands om Lillsnorre skulle vakna & vilja ha käk.
När barnen har vaknat ska vi åka ner till ica & handla inför middagen.
Annars blir dagen bara lugn.


hörsdå!

puss