....




Mätt & belåten sitter jag här nu.
La Saga för en stund sen & väntar på att hon ska somna in ordentligt.
Sen har jag lite tvätt att ta hand om, och sen ska jag ta en lång varm dusch :)
Daniel ska snart ut & fixa björkris till mig & Saga så vi har någe att göra imorgon efter dagis.
Tror att hon kommer tycka det är kul, att få vara med & trä fjädrar på riset :)

Och jag är tjock..
Jag har nu gått upp 9,5 kilo sen inskrivningen.
Är i vecka 29, dvs månad 7. och så stor redan nu, hur ska detta sluta?
Inga kläder sitter bra, och jag känner mig tråkig & ful. Hatar att känna så.
Men ibland när jag speglar mig & skådar magen, så njuter jag.
Njuter av känslan av att veta att där inne ligger väldens vackraste lilla grabb.
Som snart kommer ut & förgyller våra liv med sin stolta storasyster <3

Desperata hemmafruar kväll..
Det får jag ju inte missa, måste försöka hålla mig vaken :P
Ute duggregnar det, tråkigt, men hellre det än snö.

nää, ta vara på denna kväll.

pussheej



du anonyma som skrev att du kan följa med imorgon..
jag vet inte vem du är ; ) haha, men skriv gärna ännu en kommentar så jag vet :D

...



syster har lagt ut en supervacker bild på henne & hennes dotter.
Jag stal den, för dom är så otroligt fina <3

Min syster & in systerdotter <3
alltså Sagas moster & färskaste kusin <3
vi älskar er <3


hmm...





tror att jag ska ta en sväng in till Uppsala imorgon.
Vill köpa ny dockvagn till Saga, hennes är helt crashad :(
Saknar ett hjul & så, men hon älskar den ändå ,lillstumpan <3
Men hon är värd en ny tycker jag ;)


nån som vill göra mig sällskap dit medans Saga är på dagis imorgon?
Tråkigt att sitta & åka själv, om man bara ska in en snabbis lixom.


pussdå

Uppsala, dagis & skogspromenad



Lämnade Saga på dagis halv 9 som vanligt.
Efter det så fick jag skjuts av Renata till Uppsala föratt möta upp mamma på sjukhuset. Tack snälla Renata för skjutsen. Dom gjorde ett RKG på mammas hjärta, och sen tog dom lite blodprover. Allt tog ca 30min. Efter det så skiljdes vi åt & jag for hem. Väl hemma igen så pulade jag lite ute med blomlådorna & rev ut gamla blommor & fyllde på med ny jord.  Sen ringde Veronica & ville luncha på Torget, tackar man ju inte nej till ;) Pratade en hel del & åt gott. Sen hämtade jag Saga på dagis, och sen in på Ica. Köpte påskfjädrar & så.  Kom hem, väntade in Camilla & begav oss ut i skogen bakom oss på jakt efter björkris, vill ha det i lådorna utanför entrédörren & klä lite Påskigt :) Men vi hittade ingen björk som var på våran "höjd" tyvärr. Men tog oss liten runda i skogen, Saga gick hela vägen, (med några undantag då vi bar henne)jätteduktig verkligen :) Inte varje dag man tar en skogspromenad lixom, hah!  men Daniel sa att han fixar ris ikväll, han tar väl en sväng med hjulingen så kan jag & Saga klä det imorgon efter dagis, tack snälla underbara du <3  Sen lkete vi lite med Milla innan hon gick hem föratt fixa käk.

Nu leker Saga i sitt rum, och jag sitter här.
Daniel är inte hemma förrens om typ 2 timmar.Då blir det korv & makaroner, orkar inte laga någe avancerat.
Nu ska jag kolla runt lite, sen joina Saga på hennes rum.


puss så länge

Nöjd som attans :)



Jajjamensan, nu är kyl, frys & skafferi fullsmockat med mat igen :)
Känns suveränt bra att veta att man har det mesta hemma, behöver bara småhandla sånt som mjölk & bröd typ på ica, när det är slut hemma igen.. Blir svindyrt att "småhandla" hela tiden ju.

Sitter & äter en macka & dricker en kopp cappuccino.
Torktumlaren går förfullt, & MiniBulln sover för natten :)
Daniel skickade jag iväg till Robert, för påväg hem från Willys så svängde vi in där & hämtade våra sommardäck, och då såg Robert helt förtvivlad ut över hur kan skulle få in sitt nya skåp i sin bil , så jag sa till Daniel att jag tyckte att han skulle åka tillbax till Robban & hjälpa han med det när vi hade plocka upp all mat & nattat Saga, vilket han tyckte lät bra. Då kan han passa på att snacka lite skit & umgås oxå :D Det är han värd :)

Så nu sitter jag här, själv :P
Det är lugnt & skönt, ska kika runt lite här.
Sen ska jag ringa en kär vän till mig, som idag har haft det jobbigt kan jag tänka mig.

Ajaa, hörs då.

pussheej

:)


Jag & Saga mötte upp Susanne & Vimer hemma hos dom & promenerade ner till byn. In på Ica, handlade frukt & fikabröd. Susanne hade kaffe med sig, underbaaart ;) Och bjöd på smörgås gjorde den söta fröken med :) Saga & Vilmer lekte som attans på lekplatsen vi hittade på bredvid vårdscentralen. Hade supermysgt & pratade av oss en hel del. Hade verkligen det kanonbra, och det märktes tydligt på barnen att det var uppskattat att leka massor, och att få fika utomhus :) Tack ni underbara för en strålade dag :)

Nu sover Saga en sväng till, efterssom att hon bara sov ca 40-60 min på förmiddagen.
Jag har passat på att fixat sista tvätten, damsugit, och skurat ur kylskåpet. & plockat & donat lite.
När Daniel kommer hem så ska vi lämna Saga hos farmor & sen åka & stoooorhandla. Det ekar tomt i kyl & frys. Så det är välbehövligt. Sen blir det att hämta Saga, natta henne & sen njuta av kvällen.

Imorgon lämnar jag Saga på dagis som vanligt.
Efter det åker jag dirket in till Uppsala, och möter upp mamma på Ackis.
Hon ska göra ekg på hjärtat, och ta lite prover. Sen åker jag direkt hem igen.
Om det inte är dags att hämta Saga förstås, beroende på hur lång tid det tar.


nu ska jag glo runt lite, sen väcka Saga så hon kan sova inatt med.

puss & heej

underbart väder :P



det är sjukt underbart väder ute.
Solen skiner, fåglarna kvittrar & humöret är på topp :)
Saga väckte mig 9.15 imorse, skönt som attans att få sova ut kan jag lova.
Pratade nyss med Susanne , jag & Saga ska möta upp henne & Vilmer hos dom & ta en promenad ner till byn. Där ska barnen få leka av sig & vi mammor ska tjattra av oss :)  så nu har inte jag tid längre, hörs sen :)



pussheej

Borta bra..



Borta bra, men hemma bäst :)

Har haft en obeskrivligt underbar helg.
Går knappt att förklara med ord hur mysigt vi har haft det.
V har busat ute massor med Saga. Det har bjudts på snöbollskrig, pulkaåkning, och Svärfar, och Pappa Daniel har legat i snödrivor, Faster Milla likaså, Mycket skratt . Vi har ätit grymt gott hela helgen & Saga är numer ägare till ett fodrat regnställ med märket Didriksson, och fodrad mössa & fodrade regnvantar i samma märke. i rött & gult, så kan Lillebror ha det sen han med :) Hon är så himla fint i det kan jag lova. eller jaa, hon är ju världens finaste oavsett vad hon har på sig, men ändå ;) Hon har haft det så underbart bra. Och vart så himla nöjd hela tden.

vid 10-tiden imorse så var vi färdigpackade & stugan var städad.
Mätta på rostbiff m potatis-salladsfrukost så började vi vår färd hemåt igen.
Stannade till på Leksands knäckebrödsbutik, och inhandlade knäckebröd & godis.
Sen svängde vi in på ClaesOhlsons (stavning) och kikade lite. Köpte lite småskit som värmeljus & tändare typ. Och en födelsedagspresent till Sagas farfar :)  Han fattade inte att den var till honom fast han var med & såg den i min kundvagn ;) hah. Kom hem vid 3-4 tiden tror jag. Då blev det pizza på hela sällskapet, och då fick farfar sin present (han fyller 11/4) från mig & min familj, och Camilla & Tommy. Han blev superglad, han fick en ny cd-spelare, hans spelade verkligen på sista versen. Så det var eb välbehövlig present, så nu kan han poppa Larz Krister´s igen ;) hah! Väl hemma hos oss igen så packade vi upp allt & håller nu på att tvätta lite smutstvätt från helgen. Och Saga sover sen kl 19. Daniel har tänt ljus i hela huset & ligger nu på soffan. Och jag ska göra han sällskap. Kan lova att det blir tidigt isäng ikväll. Är helt slut efter idag :)

Har som ni förstår haft en stålande helg.
bilderna lägger jag upp på Facebook, då det går mkt mkt fortare än här.
Antingen idag , eller imorgon, får se.

JAG ÄLSKAR ER, NI ÄR MITT ALLT <3



puss & heej

God morgon

Min kära dotter behagade att vakna vid 5 imorse för första gången sen hon var nyfödd typ, haha. Ovant antagligen med ny miljö och allt. Är inne på min 4e kopp kaffe och resten av sällskapet börjar sakta vakna till liv. Daniel är ute och skottar lite på altan och trappen. Vi ska snart duka upp för frukost och käka lite. Lillebror har vart vaken i flera timmar och kommit på att det är jättekul att lägga sig i ställningar som gör det omöjligt för mamma att sova, haha. Och ute är det 3 minus men vindstilla, vilket är skönt. Nu ska jag hinka mer kaffe och vara lite social:) hej på er

Hej och hå

Hej och hå. Kom fram vid 14 tiden typ. Nu sitter vi här i stugan, mätta som attans efter tacobuffén ;) brasan har vi tänt så det är riktigt varmt och gosigt här. Saga springer runt här nöjd som bara den. Vi tog en promenad runt stugbyn för nån timme sen. Jättefint verkligen. Finns skidbackar, pulkabackar, och massa aktiviteter för både barn och vuxna. Saga gick hela vägen, både i uppförsbackar och massa snö, ja jussde, massor med snö här vi här, och för tillfället snöar det :) det är nollgradigt men ändå behagligt. Har dragit på mig mjukiskläder för hela slanten och njuter här av att bara få komma bort med dom viktigaste personerna i mitt liv. Ikväll blir det bara lugnt, framför tvn och brasan. Imorgon ska vi ut och åka pulka, och grilla korv. Och ta en sväng ner till centrum ;) haha. Ska tydligen vara väldigt litet, men mysigt. Nu ska jag kramas med min dotter och pussa lite på henne och hennes pappa. Hörs kanske sen :) puss på er

imorgon åker vi ;)



Tänkte slänga in ett inlägg om våran dag :)

Jag & Saga vaknade halv 9, klev upp & lekte lite.
Och efter det  klädde vi på oss, och åt frukost, och lekte lite till.
Sen for vi in till Uppsala, vi njöt som attans av det fina vädret, Saga fick ha sin nya fina vårjacka för andra gången. Och jag bestämde att nu är det dax för Saga att få nya fiina vårskor, och det fick hon.  Hon fick vara med & välja, och jag blev sjukt glad när hon ville ha dom skorna sm jag tyckte var finast ( tog fram 3 par & lär henne välja ) Hon vägrade när jag skulle ta av henne dom, men fick snällt lov att gört ändå, måste ju betala lixom. Sen fick hon inviga dom :) Och sen in på HM, köpte 2 nta fina tunnare mössor till henne :)) Hon fick vara med & välja den ena :) Vi tog bussen hem till hennes mormor. Där fick vi kaffe & nybakt sockerkaka. Fast Saga sov en timme, när vi kom dit, somnade på bussen, så jag & mormor fick fika lite utan henne först. Sen var det fullt ös igen ;) Saga röjde som attans. Vi hade det väldigt trevligt & mormor hade verkligen saknat Saga, det syndes så väl. Sen kom morfar hem, och han blev ÖVERLYCKLIG när han såg Saga <3 Dom lekte, & kramades en stund innan Sagas farmor kom föratt hämta oss, och när vi kom ner till bilen så kom min älskade syster :)) Fick se det lilla underverket, klappa på henne & njuta av hennes doft (bebisdoften ni vet) hann inte mkt mer, för dom hade lite brådis & vi likaså. Men hon är otroligt vacker kan jag lova <3

For med Saga & hennes farmor till Maxi, vi handlade det sista i matväg inför helgen & våran roadtrip. Och sen åkte vi & lämnade en extranyckel hem till mig till dom som ska vara husvakt under helgen. Dom ska eventuellt sova här oxå, dom frågade & det får dom så gärna så ( bra med förvarning, då hinner jag städa lite innan oxå, så slipper jag skämmas, hah ) Tack föratt ni erbjöd er :))  Sen for vi hem med maten & satter igång med middagen. Jag lagade oxrullader, potatis & sås. Masså gott, lagade den hemma hos Sagas farfar & farmor, Camilla & Tommy sällskapade oss med :) Sen gick vi hem, nattade Snuttan, och se satte vi igång att packa. Och nu känner vi oss relativt färdigpackade. Tror jag.. hmm..

Har iallafall haft en sjukt underbar dag i det fina vårvädret.
Jag & Saga har njutit av varandras sällskap till 100%.
Faan vad jag älskar min lilla dotter <3

Och mina skor kom hem idag :)
Något förstora tyvärr, men lär väl bara vara skönt fall fötterna sväller denna graviditet med.
Och sen var dom ju så sygga, så det gör inget att dom är lite stora.

och nu ska jag kolla packningen en extra gång.


Lär visa sig om det blir någe fler inlägg innan vi åker eller ej.
annars så hoppas jag att ni får en bra helg, för det ska vi ha :)

pussheej


... sista inlägget för idag ...

Här kommer några bilder från imorse :)

En nyvaken Saga :)



Sjunger lite ;)



och gäääääspar liite ;) hah



är allmänt söt ;)



Och tårtan såklart :P




nu : soffmys med maken ;)

...

:(


Har precis ringt Dagis & sjukanmält Snuttan :(
Märkte framåt kvällen att hennes humör blev dåligt, och hon kinkig & kokhet!
Försökte tempa henne, men klarar det inte själv, då hon spänner sig så mkt, men det krävs ingen läkare föratt fatta att hon har feber. Hade Daniel vart hemma så hade jag kunnat tempa & gett en supp, men han jobbar ju. Så jag provade natta henne utan supp, och skulle hon vakna så kommer Daniel hem direkt & hjälper mig. Det vet jag, utan tvekan. Och oavsett om hon är pigg eller inte imorgon så få hon vara hemma med mig. Vill ha full koll.  Nu sover hon iallafall, och somnade lika fort som alltid. Så nu håller jag tummarna på att hon ska sova sött hela natten, tänker kolla till henne flera ggr innan jag ska sova, oavsett om det stör henne sömn, vill veta att hon har det bra. Mammas stackars lilla Snutta.

Dagen har flytit på iallafall.
Jag hämtade Saga på dagis, mötte upp Linda nere i byn, handlade på ica & tog en kaffe på macken på uteserveringen med henne & Saga. Och på ica skulle jag ju leta lyxmellis till mig & Snuttan ;) Och det kan jag ju lova att  det inhandlades, köpte hem grejor & gjorde en tårta, haha, med massa frukt & grädde, as-gott. och när vi skiljdes åt med Linda & for hem föratt göra tårtan så fick vi besök av Emmelie & Thea :) Massa trevligt, vi goffade MASSOR med tårta, och hade det bra. Sen klädde vi på oss & småflickorna & gick ut & lekte. Gick förbi hos Veronica & lekte en stund med dom & sen for Emmelie & Thea hem, och jag & Saga gick hem till Sagas farföräldrar. Sen kom Daniel dit med pizza till oss alla. Och åkte föratt fortsätta jobba. Så jag & Saga åt pizza med hans föräldrar & hade det trevligt. Sen gick hem föratt natta henne. Så har våran dag sett ut i stort sett.

Den har vart alldeles underbar om man bortser från Sagas feber.

Och om Saga är pigg imorgon så far vi in till Uppsala & våldgästar Sagas mormor.
Dom saknar varandra & om Saga är frisk så är det bara att passa på :)

jaa, nu ska jag glo runt lite & bara vara!
telefonen är på ljudlöst, känner mig inge social tyvärr..

pussheeej

duktig idiot ;)


jaa, duktig idiot ;)
Har laddat en maskin tvätt & kört igång den, damsugit alla golv, skurat toalettstolen, och putsat spegeln, betalat alla räkningar, plockat av på diskbänken, plockat lite i Sagas rum & håller på att brygger en kanna kaffe :) Känns bra som fan, har även en matlåda brevid mig nu på svalning, och en glas mjölk.

Pappa Daniel ringde nyss föratt småprata lite :)
Och han ska eventuellt komma hem med någe snabbmat till mig & Saga innan han åker vidare & jobbar ikväll :) Det tackar man ju inte nej till, så jag slipper laga mat idag :P nananaaa!

När jag har hämtat Saga så ska vi gå in en sväng på Ica.
Handla någe lyxigt mellanmål, och kolla lite.

nu ska jag glo runt lite & äta min lunch :)


puss

.. Kärlek ..

MysMorgon

Nyligen hemkommen efter att ha lämnat min sjukt underbara & vackra dotter på dagis.
Jag valde att väcka henne lite tidigare idag, så fick vi en hel timme för oss själva, med lek & frukost!
En riktigt underbar & härlig morgon med andra ord, hon var så glad, och jag likaså <3
Och kan inte klaga på vädret heller, det är kallt som fan, men solen skiner ;)
Hit med lite plusgrader så slutar jag gnälla helt ;)

Jag har inte lika roliga saker framför mig nu tyvärr.
Det är ju dax att betala in huslån & räkningar idag.
Inte lika kul, men skönt att ha det gjort, och veta att man gjort rätt för sig.
Så det ska jag sysselsätta mig med så fort jag har skrivit klart här.
Och efter det ska jag städa, behövs damsugas lite här & var.
Och fixa med tvätten, så dagen lär gå fort..

Ska även hitta en lucka & ringa min kära syster under dagen.
Och höra hur första natten hemma gick & hur det känns.
Och höra om hon har orken att ses på fredag kanske.
vill ju träffa min systerdotter <3 & Saga sin kusin <3

jaja, ska väl ta tag i räkningarna nu då..


puss så länge

Pust & gäääsp...


ojojojjj
vet inte hur många ggr jag höll på att nicka till på föräldrarmötet..
För det första så är jag grymt mkt tröttare om kvällarna nu när jag är gravid, och för det andra så var det ju gaaanska så boooring! Alltså, vissa saker var värda att diskutera & lyssna på, men många saker var mest självklara saker som bara ältas, och ältas.. och ältas.. Jaa ni förstår. Men nu är första föräldrarmötet avklarat,

Saga var hos farmor & farfar under tiden.
Hon var vaken när vi hämtade henne, och det tog inte många minuter innan hon sov som en gris när vi kommit hem kan jag lova. Mötet var ju klart 20.15 typ. Och hon sover ju senast kl 19 om kvällarna, med vissa undantag. Så hon var helt slut kan jag lova. Tack farmor & farfar för hjälpen med grisen :))

Och syster ringde för några timmar sen :)
Allt hade gått bra & lillfröken vägde 3650g & var 54cm lång :)
Mamma Jenny & Pappa Felix mådde oxå bra, och är lagom stolta <3
Och med all rätt, Lillfröken är otroligt vacker <3

Och hos Födelsedagsbarnet Madde så bjöds det på tårta, kakor, bullar & allt som hör till :)
Saga & Madde blev bästisar, då Madde bjöd Saga på vindruvor ;) hihiiii
Och det var lika trevligt som ALLTID, grattis igen hjärtat <3

Och nu är Daniel på RamstaMacken & köper snus.
När han kommer hem så blir det mys framför Desperata Hemmafruar ;)
jag älskar min make mer än mest <3
sådetså!

Och Saga - utan dig, ingen mig <3
du är mina andetag, min stolthet, mitt allt <3



herrå!


och det vi alla här väntat på :)


här kommer en efterlängtad bild på min systerdotter <3
VACKRA VACKRA TROLLUNGE <3


Lite Magbilder :)


LÄGGER UPP LITE TJOCKISBILDER PÅ MIG.
ALLT IFRÅN VECKA 25-28.
(obs : alla datum stämmer inte på korten)











VÄLKOMMEN <3


VÄLKOMMEN
Den 23/3. kl - 23.23 så blev jag moster till en liten flicka <3
Förlossningen hade gått bra, och hon väger 3600g.
mer vet jag inte ännu :)

fick samtalet kl. 01.22 imorse.
Kunde inte somna om efter det, utan låg bara & var så lycklig.
Så idag är jag sliten, men det var det värt :)

Nyligen hemkommen efter att ha lämnat Saga på dagis.
Ska snart göra iordning lite frukost till mig själv & koka en kanna kaffe.
Om nån timme ska jag promenixa över till svärmor, och färga håret på henne & klippa henne.
Kanske lägger i nån mörk slinga i mitt egna hår med, lär visa sig.

Och idag fyller Världens Bästa Madde år :)
GRATTIS GUMMAN <3

annars då?
Jodå, snöar som attans ute.. men solen skiner iallafall.
Men det är 3 minus ute, hoppas det slutar snöa & att plusgraderna kommer.
Nu ska jag sluta klaga & kolla Webbisar igen ;)


pusshej





tiden går fort


jaa, fort som attans går tiden nu.
Kollade min graviditetsräknare på FL nyss.
Och jag gick in i vecka 28 idag, och om 6 dagar går jag alltså in i 7.e månaden.
Jösses, hur ska jag hinna göra allt jag har planerat innan Lillebror kommer tro ?
Vill ju måla om & fixa i fikarummet som hör til garaget, bygga blomlådor och ha runt hela framsidan på huset. Köpa hem massa grus och jämna ut hela framsidan, köpa hem en rutschkana, en sandlåda, och en lekstuga till Saga ( och Lillebror ) och göra klart hennes lekplats. och massa massa meeeer.. ojoj, nu känner jag mig lite stressad, samtidigt som den lilla bråkstaken gärna får komma lite tidigare, bara han är "klar" lixom.  Efterssom att vi längtar så sjuk mkt efter honom <3

och har inte hört någe mer om syster...

PEACE!

och min älskade M : finns här för dig, oavsett om det känns så eller inte. jag vet att jag har vart en dålig vän på senaste, men det har sina anledningar. Men jag finns här när det väl gäller, hoppas du vet det. Jag gör så gott jag kan & orkar. <3


Måndagen är snart förbi..


Och syster är öppen 7-8 cm & sitter i skrivande stund på en såndär boll, föratt "hjälpa till" med allt :) Jag är så himla nyfiken, men nu lär vi inte få höra någe mer förrens bebis har flyttat ut. Jag slog vad med syster att hennes bebis kommer imorgon, efterssom att Saga är född på en tisdag, så kanske hennes kusin vill bli född då med, skulle vara ballt ;) hah! Nu hoppas jag bara att allt går bra, och att jag snartsnartsnart får det efterlängtade samtalet eller smset om att bebis är kommen :)

Middagen blev jättegod, Saga åt som en gris & efter det fick hon bada :)
Vilket gjorde henne överlyckligt, då hon älskar att bada & duscha :)
Sen lekte vi massor timmen innan det var dags att natta henne.
Nu sover hon så sött i sin säng <3

Imorgon är det dagisdax igen.
Lämnar Saga, se ska jag väl fara hem & dona lite hemma.
Och när jag har hämtat henne på dagis vid 13.30 så blir det att åka på äventyr, det är ju en viss liten fröken som fyller år imorgon ;))  Och då ska jag, Saga, svägerskan & svärmor dit & tigga tårta :P hihiii!  och imorgonkväll är det föräldrarmöte på Sagas dagis för min  & Daniels del, ska bli spännande :)

ajaa. hörs då.

pussheej


KRYYYYYYYSTAAAA!!!



Krysta krysta Krystaaa!
Jajjamensan, som ni förstår så verkar det som att Syster är redo för vräkning av bebisen : BF + 2.
Dom är på förlossningen nu, vet inte så mkt, för det var några timmar sen jag pratade med min svåger :) Och då var hon öppen några cm, och hade regelbundna värkar.. Krysta krysta krysta!! Håller alla tummarna jag har över att bebis kommer idag. LYCKA!!

För övrigt så har jag haft en ljuvlig dag med Emmelie & Thea.
Vi tog en sväng till maxi, så jag kunde handla lite käk, sen blev det lunch på Donken.
Barnen var så underbara & duktiga så dom fick glass efter lunchen :)
Sen for vi hem, Flickorna sov middag i över 2 timmar.
Och då umgicks vi med Sagas farmor :)
Lugnt & skönt ;)

Nu sitter jag hemma, har precis gjort korvstroganoff.
Ska snart koka riset & invänta Pappa Daniel.
Har saknat honom lite extra mkt idag!
Min fina skitgris <3


nu ska jag invänta ett sms eller samtal.
ang bebisen såklart ;)



pussheej



Tråkiga måndag!


Måndag igen, vilket innebär att vi har en hel vecka framför oss innan det är helg & dax att åka till Rättvik. Ser fram emot resan, men inte väntan, jag är otålig & vill åka typ nu!

Saga väckte mig kl.9 imorse.
Så skönt att få sova ut ordentligt.
Nu springer Saga omkring & leker, och jag ska fixa frukost till oss.
Efter det ska vi ta oss till affären & handla lite, bara det nödvändigaste.
sen blir det lek & bus hela dagen.


hörs då!

puss



SöndagKväll :)

mm, ganska nöjd dårå!
Har precis damsugit & skurat dessa golv, vilket var välbehövligt.
Doftar skurmedel i hela huset & i love it som faan kan jag lova :)
Vi nattade Saga för snart en timme sen, då vi kom hem efter att ha hämtat Robban i Uppsala, han åkte & lämnade lilla grävmaskinen där han ska jobba imorgon. Vi erbjöd oss snällt att hämta honom efter att vi hade ätit middag.

Och till middag blev det att grilla korv.
Vi trotsade snön som föll från himlen & grillade ute ändå.
Maten åt vi tillsammans med Daniels föräldrar, syster & hennes sambo :)
Väldigt trevligt.

Och för övrigt så har vi lekt ut en hel del som vanligt.
Jag älskar min dotters underbara humör så fort vi går ut & leker.
Fast det har vart kallt & grått idag..

och imorgon ska jag & Saga göra absolut ingenting.
Hoppas på bra väder, så vi kan leka ute massor.
Och ta en sväng till Ica, måste köpa hem lite nödvändigt.

Och syster tänker inte föda idag heller verkar det som.
attans attans då, jag som vill mysa med bebisen ju.
men allt var skitbra med magen iallafall :)

nu ska jag glo runt lite.
Kanske hörs sen, kanske inte.
den som lever får se.



herrå



Söndag hela dagen :)


Ligan kom som sagt igårkväll.
Ligan & Daniel drack lite alkohol & jag anförtrodde mig åt världens godaste dryck = kranvatten :) Vi hade riktigt trevligt, med mkt skratt & allt som hör till. Det blev sent som attans, så Ligan sov över här :) Imorse väckte Saga mig kvart över 7 typ, hon var pigg som en lärka, och jag trött som ett as. Men efter lite bus med Pappa i sängen i ca en timme så var det andra bullar. Så vi bestämde oss föratt, om vi inte får sova, så får inte Ligan det heller, så Saga fick väcka dom med ;) Haha. Tror att dom tyckte att det var ett riktigt mysigt sätt att få vakna upp på, en fundersam Saga som stod & tittade på dom & pratade lite :) Hihiii!

Sen var det frukostdax, Saga var nöjd, för hon är inte van att vi är så många vid frukostbordet :)
Sen lekte vi lite inne, innan Pettsson kom & hämtade sin fruga, han kom in & lekte lite han med :)
Och sen klädde jag & Saga på oss och gick ut till Pappa Daniel, och Robban som lastade på Hjulingarna & skulle fara till Bärby föratt tvätta dom. Och när dom hade åkt så bjöd jag över Milla på lite fika utomhus. Saga lekte & vi snackade gojja :) Och sen kom även Sagas andra faster, farbror & kusin förbi & lämna en 3-hjuling, en minicykel & lite kläder. Miljoner tack till er underbara :) Dom fick självklart kladdkakemuffans, bullar & kaffe dom med :))) Supertrevligt. Sen kom Pappa Daniel hem igen, vi la Saga för hennes middagslur, och nu sitter vi här i soffan & ska mysa medans hon sussan middag :)

Så har min dag sett ut hittills.

Och syster har inte vräkt bebisen ännu!
BF+1.. Men är däremot på förlossningen nu föratt kolla lite blodtryck & sånt då hon känt sig lite snurrig.
Förhoppningsvis så kanske bebis passar på att titta ut när dom ändå är där, haha <3
Nejdå, h"n kommer när h"n är redo, bara är vänta ;)
den som väntar på någe gott :))


ajaa, mys var det!

pussheej

Lördag Kväll :)




Mmm, doftar gott i huset ;)
Fick för mig att jag skulle diska alla ugnsplåtar ordentligt när Saga hade somnat, och sen kom jag på att jag måste skita ner dom igen, och det gjorde jag. Har bakat kladdkakemuffins med smartis på ;) Gottigott. Alltid trevligt att ha lite smarrigt i frysen & bjuda på om det kommer besök.

Nu sitter jag i soffan med en klubba i munnen.
Daniel åkte iväg till Bärby föratt laga punkteringen på 4-hjulingen.
Men det går fort, han är snart hemma igen, och ska pussas med mig.
Och om en timme eller så kommer Ligan förbi & umgås lite, grabbarna ska väl ut i våra skogar & åka hjuling, medans vi damer fikar & snackar skit ;)

Och jag & Saga bestämde oss föratt inte gå ut någe mer sen föressten.
Vi rensade lite bland hennes leksaker istället, sorterade fram sånt som kan lekas med ute, och som inte skadas av att stå ute i en korg. Så vi fyllde upp en hel korg med leksaker som nu står ute. Sen har vi ätit lördagsgodis med Pappa Daniel, och kramats i soffan. Sen nattade vi henne & resten vet ni.. doften lixom ;)

Imorgon har jag planer på att vara ute så mkt som möljigt med Saga, som vanligt. Och ska även försöka hitta lite ork & lust till att damsuga & skura alla golv i detta hus. Och ska även ner till ica föratt hitta någe bra kalkmedel som jag kan ha i duschen, ska sanera den tänkte jag. Och tillåter vädret så ska vi grilla korv igen, ska bli våran söndagstradition. det bestämde vi förra söndagen :))

Lillebror är vaken i vanlig ordning ;)
Älskar denna känsla, en spark på revbenet, eller lite studsmattehoppning på kissblåsan, eller en arm som sticker ut så magen ser astuff ut.. haha! Idag har jag inte haft lika mkt sammandragningar som vanligt. Har tagit det lugnare än vad jag brukar, trots att jag har vart ute & lekt med Saga massor. Har tagit mig friheten att faktiskt sätta mig ner ibland & vila, istället föratt låtsas att det ska gå över av sig självt.

Nu kom min baby hem.
så känn er dizzade ;)

herrå



Lördag eftermiddag :)




Vi fick dagen att gå iallafall.
Efter förra inlägget så for vi ut till Bärby.
Där Daniel lekte i verkstaden med alla grabbar, och jag lekte med Linda medans Saga sov middag i drygt 2 timmar i det fina vädret. Jag & Linda pimplade kaffe & njöt att det relativt fina vädret på hennes altan. När det började bli lite kallare så gjorde vi grabbarna sällskap i verkstaden. Trevligt värre. Och när Saga behagade att vakna så var det lunchdax för hennes del, så vi & Robban begav oss till Gröna Lyktan föratt äta lunch, blev hamburgare & pommes för min & Sagas del. Sen for vi ner till macken, Jag köpte glass till oss alla, sen vi for hem till oss, & grabbarna flyttade över barnsadeln till min nya cykel & åt glass med oss. Robban  & Saga lirade lite fotboll & sen drog Daniel & Robban till Bärby igen föratt mecka grävare. Vi stannade hemma då & gick över till Sagas farfar föratt snacka lite skit. Sen svängde Jimmy upp på gården & ville ha kaffe & sällskap, vilket han självklart fick :)) Massa trevligt. Han blev kvar över en timme. Freddan & Alva kom förbi med kärran oxå, och Saga & Alva passade på att leka lite i vattenpölarna. När alla hade farit hemåt så gick även jag & Saga hem, för hon behövde en torr blöja & torra kläder :) Nu är vi hemma & kollar lite på TV. Jag ska snart klä på Saga en torr overall & ut och leka igen, tills det är dax för nattning för hennes del. Passa på medans det är ljust ute. Och Daniel skulle komma hem om ett tga & leka med oss innan Saga ska sova.

Så hittills har dagen vart riktigt givande.
Och vad dagen bjuder på lär visa sig. Bjöd ut Jimmy & Madde fall dom orkade ( Madde har jobbat hela dagen, inte säkert att hon orkar ) Men dom är välkomna om dom känner föratt sitta & snacka lite skit :)

Hihi. Saga går runt på sitt rum med sin mobil & "pratar" med farfar.
: Hejhej farfar, hejhej, ojooj. kaaaka, hejhej.. så låter det typ ;)
hah sötnöt <3

Neeh ut & leka var det.


puss & heej

Lördag förmiddag


Lördag hela dagen
Och vad har dagen att erbjuda tro?
Daniel ska eventuellt möta upp grabbarna & åka lite hjuling under dagen.
Jag & Saga vill hitta på något, men vad? Ska lägga henne alldeles strax, för middagsluren. Just nu leker hon med sin pappa & har det bra. Emmelie & Thea var förbi en sväng med lite fina kläder till Snuttan :)) Det tackar vi för. Sen kidnappade dom Camilla & for in till Uppsala ;) Jag vill leka med Linda idag, ska ringa & säga det till henne. Hitta på någe kul att fördriva dagen med. Hoppas hon är på hugget ;)

nåja..
Lär väl dra av mig mjukisbrallorna kanske?
Och försöka tränga på mig ett par jeans, eller nått..
Önska mig lycka till ;) hah

see yah ;O



Så lätt blir ni inte av med mig ;)



neeh serru, så lätt blir ni inte av med mig ska ni veta ;)
Vårt internet har vart dött sen i onsdags som ni kanske har märkt?
Några runt omkring oss som tex Camilla & Renata har haft samma problem.
Men Daniel ringde & fixade det för vår del idag, något fel på 3G nätet eller nåt sånt. 
Hur som helst så går internet SKIIITsakta & dummar sig, men om det inte hade blitt bättre till måndag så skulle vi ringa igen & få nya uppdateringar! Men jag gör ett tappert försök trots mitt sega internet att uppdatera er lite om dom senaste dagarna.



Onsdag :  Morgonen började med att jag lämnade Saga på dagis som vanligt. Sen for jag hem föratt baka bullar. Fick finbesök av min underbara vän Ellen :) vi snackade av oss massor under tiden jag bakade, och hon bjöd på kladdis & skvaller ;)  Sen var de dax att åka & hämta Saga, Ellen följde med, och vi mötte upp Linda nere i byn, som följde med oss hem igen när vi hade hämtat Saga. Deras valpar lekte av sig massor.  Sen kom även Veronica, Emil &Jotte, Renata, Narre & Najko föratt göra oss sällskap i det underbara vädret.  Vi lekte utomhus med barnen i TIMMAR! sjukt underbart kan jag lova. Och sen kom även Sofie, Ida & Lukas på besök, ack så söt han är, och han var såå liiiiten :)) Och sen kom Emelie , Matthias & deras bebis i magen :) Massa mysigt ju. Och efter ett tag kom även Farbror Andreas och ville ha fika :)) Och underbara han hade köpt fina kläder till Saga. Tusen miljoner taaack :))  När Andreas kom så hade Ellen, Linda, Veronica, Renata & barnen dragit sig hemåt. Efter ett tag åkte Sofie & co hem, och Andreas med. Emelie & Matte åkte ett tag efter att jag hade nattat Saga :) Så det var fullt ös hela hela hela dagen minsann. Hade en grymt otrolig dag, men massa nära & kära omkring mig hela dagen. Tack föratt ni finns.

Torsdag : Mysmorgon med Saga som vanligt, sen var det Dagisdax för Mini :) Mötte upp Linda vid ica efter att jag lämnat henne. Hon handlade massa mat & jag gjorde henne sällskap.  Åkte hem till henne & plockade upp allt, och sen for vi till Veronica & diskuterade lite. Sen for Linda hem & jag gick hem till Svärmor föratt tigga kaffe, och som alltid så fick jag det ;) Och sen ville hon ha sällskap till Maxi, och det fick hon :)) Vi handlade lite & bara strosade runt ett bra tag, såsm vi oftast brukar kunna göra där ;) Sen in på Lidl en sväng & sen var det dax att fara mot dagis. Hämtade Saga, åkte hem, åt mellis, lekte & sen blev vi bjudna på middag av Svärföräldrarna, VÅFFLOR, med glass, sylt & grädde.. massa gott :)) Sen var det bara att gå hem & natta Saga. Linda kom förbi på kvällen & skulle slinga mitt hår, blidde sisådär, då färgen inte räckte, HAHA! men sånt är livet :)) har åtärdat det nu ;)

Fredag : Det är det idag ja ;) Började dagen med sovmorgon med snuttan. Vi klev upp vid 9 typ. Åt frukst, mös, klädde oss & hade det bra utan denna dagis-stressen. Vi lekte fram till 11, då jag la henne för middagsluren. Kl 12 packade vi in oss i bilen med Svärmor & åkte på äventyr Gottsunda Centrum :O Har inte vart in där på aslänge & mkt hade hänt kan jag lova. Handlade massor med leksaker på en affär där som hade mkt billigt & roligt :)) Blev prinsess-saker, verktygs-set, en boll, och sånt. Saga var skitnöjd :) Och nu är Saga ägare till ännu ett par foppatofflor :) stl. 22, haha, pytte ju ;)  Sen kikade vi runt lite. Gick in på Lidl tvärs över parkeringen & handlade lite godis till kvällen. Sen gick vi en promenad till Camillas jobb. Och hämtade henne. Gick tillbax till Centrum & bilen & gav oss iväg. Hamnade i Storvreta. Där fick vi kaffe, och kokostoppar hos Sagas kusiner :) Och sen begav vi oss hemåt igen, stannade på Maxi, handlade Rostbiff, Potatissallad, Gurka & Tomat, som blev våran middag. Och även Daniels föräldrars, då jag ville bjuda igen som tack för maten igår :)  ASGOTT. Och "lättlagat" haha! Sen fick Camilla äran & slinga mitt hår. Är riktigt nöjd :) Tack baby. Och nu sitter jag här. framför denna sega dator.. Daniel ligger här bredvid & tycker att jag är osocial, så nu ska han få lite uppmärksamhet.

men nu vet ni att ja lever iallafall.

så puss för denna gång!

ångest..



jaa, kan lova att jag har grymt mkt ångest idag.
När jag klev upp imorse så sken solen förfullt, fåglarna kvittrade & snön smälter sakta, sakta bort från marken. Och då var min första tanke : Neeej vill inte att Saga ska till dagis idag, vill ha en riktigt mysig hemmadag , med massa lekandes utomhus idag!  Men jag gjorde mig iordning, väckte Saga & gjorde henne iordning med. Vi åt en riktigt mysig frukost, och hade det bra. Kände mer & mer att : neej nu ringer jag dagis & säger att hon blir hemma med mig.. Men gjorde det faktiskt inte, för tanken slog mig att Saga sluta ju halv 2, och vi är hemma vid 2 igen, och då kanske det är superfint väder, och då kan vi ta igen MASSOR med tid. Så jaa, det blev dagis för Sagas del ändå. Snälla farmor frågade om vi ville ha skjuts ner, och det tackar vi för. Lämnade Saga halv 9, pussade massor på henne & önskade henne en bra dag. Sen for vi hem & snälla svärmor bjöd på kaffe. Tack för allt :) Efter det gick jag till det gamla cykelstället & hämtade hem min cykel som har stått där sen vi flyttade. Och parkade den hemma istället, för är det vår så är det, vilket innebär många promenader & cykelturer. Daniel ska få skruva bort Sagas stol från cykeln & sätta den på min nya cykel istället. & göra den startklar, för om dagis går med på att jag lämnar en vagn där permanent, så ska jag börja cykla fram & tillbax till dagis varje dag med Saga :)) Fatta mysigt, Saga älskar det :) Håll tummarna på att dagis går med på det där med vagnen, jag är till & med villig att skänka en av Saga vagnar till dagis, bara dom kan GARANTERA att Saga får sova middag i den 3 dagar i veckan, mån & fre skiter jag i vems unge som sover i den, bara MITT barn får sova i den när hon är där. Annars kan jag ju inte cykla med Saga, för jag måste ta med & ta hem vagnen varje dag. Blir lite svårt när man cyklar, hah! Ska prata med dagis idag ang det :) Håll tummarna föratt det ska gå bra. Dom vill ju eg inte ha vagnar inne om nätterna, då städpersonalen kommer tidigt om mornarna, men då kan dom väl bara köra ut den tycker jag, eller?

jaaja, nu sitter jag här hemma iallafall.
Vill inte titta ut genom förstrena idag, för solen skiner in igenom varenda, och resultatet är SKITIGA fönster!!  Tvättade ju alla fönster invändigt för några veckor sen, men utvändigt är dom RÅSKITIGA! och det är ingen idé att tvätta dom utvändigt ännu, för det är fortfarande för kallt ute, och sen så ska det ju eventuellt komma lite mera snö/regn. Känns onödigt då. Väntar några veckor till med det!

Har inget att fördriva dagen med riktigt heller.
Har inte tvätt i korgen så det blir en full maskin ännu!
Ingen tvätt att vika, inga golv som behövs damsugas, inga rum som behövs röjjas. Ingen disk som behövs plocka i eller ur maskinen.. Hmm, boring. Får se om jag får någe ryck med något ändå. Skulle vara gott med bullar, men orkar nog inte baka.

Messade syster för en stund sen.
jag tycker att det är dax för henne att vräka bebisen i magen nu!
Det är ju 3 dagar kvar, men jag orkar inte vänta längre, vill träffa mosters lilla troll nunununu!!


Och Lillebror växer så det knakar.
Han sparkas sjukt hårt, och brottas med sig själv där inne.
Ååh, vad vi längtar efter dig, Saga brukar klappa magen & när man frågar vad mamma har i magen så säger hon : Bebbe :)) Och pekar på magen.  Fast hon tror ju iförsig att alla har en bebis i magen, haha! sötnöt. Ska bli spännande & se hur hon kommer att regarera när Lillebror kommer. Jag har ställt in mig på ett par sjukt jobbigt månader, men håller ändå tummarna att det ska gå bra. Huvdusaken är den att Saga ALDIGT någonsin känner sig "bortglömd". Vi ska kämpa så gott vi kan.


ska hinka lite kaffe nu.



pussheej

lalalaa




skriver bara en snabbis nu.
Väntar på att gubben ska komma hem så vi kan äta middag.
Idag blir det spagetti m köttfärssås :)

och efter middagen ska jag tvinga med min karl & dotter till ica.
För det är grymt tomt i skafferiet & kylen, vill fylla på lite iallafal ;O

hörs sen då!



puss


Bvc & Tablettask :)



Jajjamensan.
Vi vaknade efter kl 9, i ren panik, slängde på oss kläder, och försökte att inte stressa i oss frukosten.  Men som tur var så hann vi med bussen som gick 10.05, puuuustar ut ;) Kom till Bvc prick fem i halv 11. Sen blev i inropade av snälla Tant Eva!  Saga går upp i vikt som hon ska, och har växt 3 cm sen sist :) Väger nu 11,9 kg, och var 78lång tror jag, har lappen i vagnen, ska dubbelchecka sen. Och hon är före i sin utvecklning när det gäller att rita & måla, hon håller pennan på en 2-3-åring & inte som 1,5-åringar brukar göra. Beror nog på att vi har låtit henne prova sig fram själv. Och låtit henne kladda bäst hon vill :) Hon uttalar ord väldigt fint & rent. Och jag & Daniel blev upphöjda i våra föräldrar-roller av Eva. Hon gjorde väldigt klart för mig att vi har lyckats med Saga enormt mkt, vilket syns på hennes utveckling i det mesta, och att hon är så glad & social. Om jag blev rörd? Ja, ja fällde nästan e tår där inne, av stolthet & lycka. Mig hade det kvittat ifall Saga låg efter i utveckligen, med tanke på hur fin & underbar  hon är, men jag blev så oerhört lycklig när vi fick all denna beröm. Hon sa oxå att hon är så himla lycklig att Saga ska bli storasyster, att det finns få personer som hon träffat som hon tror på så mkt som på mig & Daniel. Att vi kommer bli underbara 2-barnsföräldrar :)) Det värmde verkligen att höra från en utomstående. Sen var det dax för vaccination (stavning?!) Vilket jag inte hade en aning om efterssom att jag inte hade tittat ordentligt i pappren, hade bett Daniel vara ledig annars, för han har vart med alla ggr hon har fått spruta för jag är sprut & nålrädd som fan. Men det gick bra ändå, men hon grinade, för hon kände antagligen min rädsla fast jag försökte dölja den. Och när Pappa Daniel har vart med så har hon inte sagt ett knyst!

Sen begav vi oss till Ica, och där köpte jag en tablettask till Saga.
Jag är lite emot att belöna barn med godis & så, men kände att hon var värd det.
Och hon blev jätteglad kan jag lova ;) Mammas fina tjej.

nu ska jag hinka kaffe & ta det lungt!
Saga sover middags sen vi kom hem.
Solen skiner, så idag blir det lek ute :)


pussheej

Hopplös på att komma på bra rubriker!

Haha, en bekant sa till mig ikväll att jag måste börja skriva fler & längre inlägg per dag, så att han har mer att göra om dagarna på jobbet :) Haha, eller fördriva tiden på jobbet kanske det var? så nu sitter jag här & klurar i massor om vad jag ska fylla detta inlägg med, föratt det ska bli långt & intressant ;) Tsss..

Och bara för det så står det ju helt still i huvudet på mig.
Jag & Saga lagade ju middag, blev köttgryta med ris. Det blev mumsig som attans, och i väntan på att Pappa Daniel skulle komma hem från jobbet så fördrev vi lite tid med att gå ut & leka på gårn. Saga uppskattade det massor kan jag lova. Hon har fått grisa i leran & i snön, lekt med hink & spade & så :) Själv har ja hackat is, hatar dessa "is/snöfläckar" som är utportionerade på gårn. Vill ha bar mark med enbart massa grus förfan. Och jag hoppas även på massa regn & plusgrader så att ALL SNÖ DÖÖÖR!! nu vill jag har vår på rikt! Jaja, efter lekandes så gick vi in & dukade fram, lagom tills att Pappa Daniel kom uppkörandes för backen :) Bra tajming baby. Vi åt vår goda middag & diskuterade våran dag, som alltid. Och efter middagen så klädde vi på oss ytterkläder för en liten promenix hem till Daniels föräldrar som ville bjuda på fruktsallad. Vilket vi INTE tackar nej till ;) Väldans gott & trevligt sällskap med för den delen. Bev kvar där till typ halv 8. Så Saga fick vara uppe på övertid ;) Hon däckade direkt när vi hade pussat henne godnatt & lagt henne i sängen med napparna & vällingen. Mysunge <3

Och imorgon är hon ledig från dagis.
För vi har tid på Bvc kl.10.30, känns grymt onödigt att lämna henne 8.30 & sen hämta henne strax efter 10 föratt promenera till vårdcentralen. Så hon får vara hemma med mig :))) Jeeeii. Ska på 18-månaders kontroll. Väga, mäta & kolla motoriken antar jag. Efter det så åker vi hem & leker, och myser i massor <3

Nu sitter jag & Daniel här i soffan.
Eller, jag sitter, Daniel ligger ner & snarkar ;)
Haha, sötnöten. Älskar dig din skitgris <3

Ska plocka ur diskmaskinen om en stund, och vika tvätten som ligger i torktumlaren.
Sen ska jag ta en dusch, och slänga på mig mjukiskläderna, som vanligt efter en dusch :)
Och leva på hoppet att det överhuvudtaget är något dugligt på tv efter det..

Och nu har jag verkligen inget mer att skriva, så föratt dryga ut detta inlägg så att Andreas blir nöjd så har jag stulit detta från ( Fuckface84 ) Hoppas du inte tar illa upp? ;) 



Var kommer du ifrån?Uppsala
Heter? Susanna Plahn (fd Lindén)
Hur gammal är du? 22
När fyller du år? 18 juli
Tycker du om någon just nu? jajajmensan
Jag samlar på? hmm, kaffekoppar kanske?
Gröna eller röda äpplen? Gröna
Vilken tid gick du upp idag? 07.40
Har du sovit i din egna säng inatt? aahrå
Har du sovit ensam inatt? Nix, maken gjorde mig sällskap ;)
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? aah Hallå
Vad ska du göra ikväll? duscha, vika tvätt osv..
Vad ska du göra imorgon? Umgås med min dotter
Var vill du bo när du blir stor? i mitt hus jag bor i nu :)
När jag blir stor... hmm...
Vad vill du bli när du blir stor? framgångsrik
Är det okej att gråta? klaart det är
När grät du senast? hmm, förra veckan kanske?
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren
Laddar du ner musik och filmer från internet? Nej
Skulle du göra om du vann en miljon? ooh, köpa en traktor & en grävmaskin till Daniel 
Bär du glasögon eller linser? Neej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? neeh verkligen inte.
Har du piercingar?  tungan
Har du tatuering? aah, på 4 ställen
Vill du gifta dig? igen? hah nehrå, är ju redan gift :)
Är redan gift?  jajjamensan
Vill du ha barn? jag är snart 2-barnsmamma, och efter det räcker det!
Solar du ofta? Nej
Är du bra på att laga mat? ja det tycker jag
Gillar du att dansa? Neh
Vilken är din favoritglass? hmm, svårt..
Tror du på ett liv efter döden? jag vet faktiskt inte.
Bor dina föräldrar tillsammans? japp
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvälls
Vilka hårfärger har du haft? svart, brunt, blondt, rosa, lila, rött, & massa slingor. 
Är du beroende av något? jo..
Röker du? jo...
Senaste låten du hörde? måste jag svara på den? Tingeling-låten från melodifestivalen, haha
Vad gör du på helgerna? Umgås med familjen, mina nära & kära.
Vem kramade du senast? Saga
Saknar du någon nu? Nej
Vem ringde dig senast? Veronica
Var du glad igår? Ja, det var en riktigt bra dag..

sådärja.
Hoppas detta duger ;)
Nu har jag saker att göra :P
hah, så tack & godnatt!


....




Tråkigt?
Jajjamensan.
Saga sover fortfarande & har gjort det sen halv 12.
ska slänga upp tvätten i tumlaren nu.

pussheej



måndag hela dagen





Saga sover middag & har gjort det sen halv 12 typ.
Jag har hunnit laddat & kört igång en maskin tvätt, sopat golven, och plockat i köket & badrummet.
Ser faktiskt helt OK ut hemma nu. Plockade iordning lite i tvättstugan när jag ändå höll på.

Jag & Saga gick över till Sagas farmor & tiggde kaffe efter frukost.
Där var även Sagas faster & Kusin Alice på besök, så tjejorna lekte av sig lite :)
När dom for hem så gick jag & Saga hem & bytte till overall på hene, och gick ut föratt leka.
Var ute i typ 30-40 min, sen la jag henne i vagnen, för hon var supertröttis.
När hon vaknar sen så blir det lunch, och om dom där jävla 7 plusgraderna & solen visar sig så ska vi ut & leka igen. Då blir Saga glad. Och har någon förslag på kvällsmat till mig så HOJTA ffs, ( inget med korv snälla ).

Fick sms av Blivande Fru Pettersson nyss :)
18e april ska Saga få sova borta. För då ska jag & maken på kalas :)
Vi behöver komma bort & göra något kul tillsammans. Längtar redan.
Linda fyller hela 20 bast då, och ska fira med dunder & braak.
Mig ska hon bjuda på det finaste vattnet hon hittar ;) sötnöten ;)
haha, och Daniel ska jag supa ner, för stackars måste ju dricka för mig med, haha! Skämt åsido, han dricker om han vill, och så mkt han själv vill :) Faan så kul det ska bli. Men vad önskar sig fröken tro?? Och vad ska jag ha på mig? Är ju skitfet redan nu, så vad ska passa om en månad lixom? hmm.. Jaja, ett senare bekymmer ;)

Hmm, är lite sugen på att laga köttgryta till middag.
Faan vad gott, men har nog inget ris hemma. och vill inte ha potatis till.
orka ta sig ner till byn föratt handla ris.. :(


skit samma.
nu ska jag kolla fejjan.


pussheej




...



Och 5 dagar kvar
 innan min älskade syster är beräknad att leverera Sagas efterlängtade kusin <3
komsikomsi lilla hjärtat :))


bjuder på en modellbild på MiniBulln ;)
hon posar i sina heta skor ;)

God Morgon



Måndag igen då..

Sitter här i soffan med Saga bredvid mig.
Vi kollar på Händige Manny på Disneykanalen.
Och funderar på vad vi ska hitta på idag.

Smhi lovade ca 7 plusgrader idag.
Och det är ju  underbart, men just nu känns det bara kallt & tråkigt ute.
Får hoppas att det klarnar upp framåt lunch.

Hade planer på Öppna Förkolan idag.
Men det verkar inte som att nån annan jag umgås med ska dit.
Roligare om det är folk man känner igen med.

Ska snart sätta på lite kaffe.
Och duka fram frukost till mig & MiniBulln.
Sen får vi se hur vi gör.

pussheej

jojo



sisådärja ;)

Sitter här i soffan, nyduschad :)
Jag & baby har delat på en ask vindruvor & glor på Wipeout på 5an.
Daniel skrattar så tårarna sprutar emellanåt, haha!

Vill ha mera vindruvor :(
Köpa imorgon kanske, om Ica har fina.
Får ta ett äpple istället..

neeh, tror detta blir sista inlägget för idag.
dröm sött.
puss




Vårvårvår



Jajjamensan :)
Det fina vädret höll i sig hela dagen & dom enda gångerna vi har hållt oss inne idag var när vi fikade, och när vi åt middag. Annars har vi lekt & myst utomhus hela dagen, och kan lova att jag & Daniel har haft en nöjd dotter :) Blev pizza till middag , svärfars förslag som backades upp rejält ;)  Robban kom förbi en sväg nu ikväll & snackade lite skit & busade ute med Saga :) Och nu sover hon som en utslagen gris ;)

Får se hur det blir med kyrkis imorgon.
Beror helt på när vi vaknar & vad vi är på för humör.
Blir det sen uppgång så tar vi nog en promenad om det ska vara såhär fint då med.
Och håller på ute & pular på gården, leker & myser massor :)

nu ska jag kolla runt lite.
Sen blir det en dusch & sen soffan ;)


pussheej

VÅÅÅÅÅÅR :))


Imorse vaknade vi med ett leende på läpparna, solen sken, den var 4 plusgrader ute & kändes precis som VÅR! men som alla vet : Det som göms i snö.. kommer upp i tö ;) Så efter frukosten så gav vi oss ut i det vackra vädret, föratt kratta lite, plocka lite & bara ha det bra. Daniels föräldrar kom ut & gjorde oss sällskap. Och det slutade med att vi drog fram grillen & tände på den, och grillade korv, jag kokade varm choklad till alla & vi hade det så grymt mysigt ute i vårsolen.  Sagas uteleksaker har kommit väl till användning idag kan jag lova, hon har lekt & pulat i flera timmar, har ALDIG sett henne så nöjd. Hon sprang runt överallt, hjälpte oss att kratta grus, och plocka skit från marken. Och nu sover hon som en gris. Tog inte ens 20 sekunder efter att jag lagt henne i vagnen så sov hon. Hon vaknade inte ens när Peter & Danne & co kom förbi ( GRATTIS OiBoy till körkortet ) Fast bilen stod & gick precis bredvid vagnen. Då är man utmattad. Men om vädret håller i sig så blir det inte att sitta inne en enda sekund idag, Ut och & mölja ordentligt :)

Jaa, idag är det verkligen en bra dag.
Hoppas den fortsätter så, men det tror jag :)
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen :)


vååårkramar :D

Ljuvliga Lördag

Mysiga dag )
Har precis lagt en nyduchad Saga i hennes säng med en flaska välling :)
Hör hur hon ligger & sjunger med till sin GodNattSkiva, så himla sött det låter <3
Hon har haft samma skiva sen hon föddes, vi ville vänja henne vid ljud med en gång, finns inget värre än att behöva viska & trippa på tå, föratt ett barn sover, så vi bestämde oss från start att vänja henne. Och lyckat resultat fick vi, vi kan lyssna på musik, ha högt ljud på Tvn & sitta & prata utan att hon störs :) Och ska vänja Lillebror vid samma när han kommer :)

Jaja, nog om detta.
Är för övrigt mätt som en plätt, då Camillas mat var godare än förväntat :)
Visste att det var grymt god, men att det var SÅÅÅ god hade jag glömt, åt självklart alldeles för mkt som vanligt, och är nu sprickfärdig ;) Daniel är snart påväg hem, han skulle bara tvätta Martins hjuling som han lånade under dagen & sen komma hem. Andreas ringde & berättade att dom hade haft en kanondag, och Daniel sa likaså i telefonen :)) Faan vad kul att höra :) Har faktiskt inte förväntat mig annat!

Nu vaknade Lillebror, så jag ska klappa lite på magen & mysa lite :)


pussheej

....




... och Saga sover fortfarande.
Fick bli en senare lur idag efterssom att vi var & handlade.


Har tråkigt..
Orkar inte pula hemma all idag.
Borde plocka lite i badrummet, men lusten finns inte.
Har halsbränna för den delen med.

När Saga vaknar ska hon få lättare mellis, eftersom att vi ska äta middag om typ 1-2 timmar.
Om hon inte sover då vill säga, för då får hon äta ordentligt med mat istället. Sjukt skönt att slippa laga mat idag faktik, och ser grymt mkt fram emot Camillas underbara kyckling-gryta. Vattnas i munnen redan ;)

Ikväll blir det Melodifestivalen.
Och vinner Af Ugglas så vet jag inte vad jag gör.
Hon är en skam för sverige, och enbart pinsam .
Hoppas på Måns, Agnes eller liknande, går ju iallafall att lyssna & titta på.
Får se om Daniel hinner hem & gör mig sällskap till det, annars gör det inget, Hoppas att han har kul, och det är han välunt, min lilla gubbe. Han behöver roa sig ordentligt!  sådetså. Men när Lillebror har flyttat ut från magen så är det MIN tur med en heldag av Fyrhjulings-åkning, grillning & mys ;) Längtar :)

neeh, skit på er ;)

Hemma igen :)

Lite ändrade planer :)

Jaa, det blev en trip in till Uppsala med Sagas farmor & faster istället.
Lämnade av Tommy vid Willys, då han ska åka båt med lite arbetskamrater.
Sen stannade vi på Maxi & handlade lite, behövde ha hem lite ost, bröd & mjölk typ.
Och nu är vi hemma igen, Har lagt Saga för en liten middagslur.
Ska väl inte göra så mkt, småplocka kanske?
Lär visa sig!


puss & heej

:)





Daniel åkte hemifrån nyss.
Hoppas han får det grymt kul idag & njuter ordentligt ;)
Jag & Saga sitter här i soffan & väntar på att Linda ska höra av sig :)
För eventuellt så ska vi fara in till enköping, för en dejt med Linda & Elina :)
Om inte, så blir det en lugn hemmadag har jag bestämt :) Med lek & bus.
Camilla ska bjuda mig & Saga på mat idag, Kyckling-gryta m ris :)

Ska leta fram min svarta tunika nu tänkte jag, är ju för fet för allt annat känns det som.
Enda nackdelen med att vara pregnant, att aldrig känna sig bekväm i klädväg ;)
Men kan ju lätt erkänna att Daniels tjocktröjor är en stor favorit just nu. Hahaha.
Kan fortfarande ha alla mina byxor, och kjolar, men på överdelen är allt för tajt.
Men vad gör man inte för dom man älskar, Allt för lillebror <3

ska avsluta här, och påbörja dagen.


puss på er

Lalalaaa


Saga fick vi natta kvart i sju, hon var hur slut som helst då.
Och Daniel har jag skickat ner till ica föratt köpa lite chirre & dirre ;)
Och är grymt sugen på bubbelvatten, får se om han kommer ihåg det ?
Kvällen blir lugn som attans, bara massa mys & kärlek ;)
Undra om det är någe bra på Tv?

Imorgon är ju som sagt Daniel borta hela dagen.
Hade planer på att åka & bada med Saga, på badhuset i enköping, eller på fyrishov, det skulle ju vara grymt kul, men sen kände jag att det kommer vara smockat med folk, blir bara jobbigt då. Så vi får se vad vi är på för humör imorgon när vi vaknar & vad vi känner för.. Kanske åker en sväng till mina föräldrar, eller tar en långpromenad ner till byn? Eller så drar vi på oss termobrallor & varma kläder, och leker ute hela dagen, låta Saga springa av sig så mkt hon bara orkar. jaa, får se..

Vad gör alla andra ikväll då?
jussde, det är ju Lets Dance om en stund.
Det funkar ju att kolla på :)

njut av er kväll :D
för det ska iallafall jag göra.

hejdå!

Bara föratt jag ÄLSKAR dig <3



DU ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG <3


hmm...


Undra om lillgrisen börjar bli sjuk eller nått...

Hon sov middag i 3 timmar & är redan grymt trött igen.

Hon har lixom bara vart vaken i 3 timmar typ, brukar inte börja gäspa, klia i ögonen & be om nappen förrens framåt kvart i sju typ, och sju sover hon som en gris. Skumt, men vi ska försöka ha henne uppe på övertid för Daniel ville ha sällskap & hämta en 4-hjuling i Bärby om ett tag, såfort Robban är hemma. Och då kan jag passa på att byta några ord med Linda fall hon är vaken :))


ajaa, lär skriva mer sen.

Ska försöka jaga igång min trötta dotter nu!



pussheej


sömntutan <3



Nu har MiniBulln sovit i typ 2 & en halv timme ...
vaaaakna nu gumman så vi kan gosa :))



äääch, ska dricka mera kaffe nu!


Och Daniel : jag älskar dig ja ;)

puss

fortfarande fredag :)



Försöker få fart i kamin i köket, vill ha varmt & gosigt hemma :)
Det är inte kallt för 5 öre inne idag, men just känslan, och lukten, får det att pirra lite extra i magen :)
Saga sover middag & har gjort det sen 11.45. Vi har lekt musten ur varandra ;) haha, i love it.
Har precis bäddat rent i våran säng, kommer sova grymt sött inatt, Och Daniel med ;)

När Saga vaknar ska vi äta lunch.
Och sen ut & leka lite tror jag, eller måla kanske.
Det visar sig, på humör & ork.

Mobilen fortfarande på ljudlöst, är jag hemsk?
Pallar verkligen inte att prata i telefonen idag, och jag HATAR att prata i telefonen när Saga är vaken, vill inte att hon ska känna sig bortglömd ju! Äääsch, de riktiga vännerna förstår mig, och accepterar att jag hör av mig när jag orkar.

Nu blev jag Sagasjuk, tycker att hon ska vakna :(
Och det är skinande rent hemma, ingen tvätt i varken korgen, maskinen eller tumlaren, golven damsög jag & skurade igår, ingen diskt, inga sopor, och bara sjukt fint. Undra hur länge det håller i sig ;) haha!  Så ag har inget att sysselsätta mig med heller tills hon vaknar.. :(


ajaa, herrå

Äntligen fredag

jajjamensan, äääntligen fredag :)
Jag & MiniBulln åt nyligen frukost & har klätt oss för dagen.
Jag har fortfarande mobilen på ljudlöst, känner mig inge social, och vill ägna varenda sekund till att umgås med Saga. Saga ligger på vardagsrumsgolvet & myser på en kudde, är hon redan trött? Ska snart klä på oss ytterkläder, och gå ut & åka lite pulka, eller bara leka lite. Lär visa sig. Borde borsta håret, men det är överskattat, finns ju faktiskt något som heter mössa ;) haha! 

Jaja, skirver några fler rader sen när Saga sover middag :)


pussheej

Torsdagkväll


Fiiifaan vilken underbar dag.
Det slutade med att Daniel blev hemma hela dagen :)
Det gick jättebra på Mvc. allt var som det ska & så, måste bättra mig med att komma ihåg järntabletterna bara ;) Minst en om dagen ska jag äta. Ska försöka komma ihåg det.  Efter det åkte vi förbi Daniel´s Bror Andreas på hans jobb & tiggde lite kaffe. Väldans trevligt :) Sen for vi till Bärby & tvättade bilen, sällskap hade vi av Thom, Linda & Ebba ;) Och efter det hämtade vi Saga på dagis, sen hem föratt hämta mellis till henne, och sen ut till Bärby igen & tittade på när Pappa Daniel krängde & bytte däck på Thom´s leksak :) Sen belv det dax att fara hem & förbereda middagen, som fick bli Pastasallad med kyckling, massa gott ;) Saga fick äta middag hos sin farfar & farmor med sina kusiner, dom fick lax .. blää.. Och medans hon var där så passade jag på att damsuga & skura golven & tvättar just nu sängkläderna.  Känns så fint & fräscht hemma nu :) Är grymt nöjd.  Vi gick över föratt hämta Saga & umgicks lite med kusselinerna & farföräldrarna. Ett riktigt bra slut på en bra dag :)) Har verkligen njutit av varenda sekund idag. Och har fräckt nog haft mobilen på ljudlöst hela dagen, har helt enkelt kopplat bort allt annat är familjen idag ;) Så får man göra ibland, kan ringa upp missade samtalen imorgon :) Sådetså.

Och Daniel står & plockar ur diskmaskinen & sen ska han vika tvätt ;) Duktiga han va? <3

Saga fick vara uppe på övertid idag, föratt hinna umgås så mkt som möjligt med kusinerna :)
Nu sover hon som en utslagen liten gris, haha!''

nu : Pensionvarning? jaa, Antikrundan ;) hah!


pussheej

Goddagens


Hej hej.

Kom nyss hem igen, Jag & Daniel lämnade Saga på dagis 8.30, och det gick väl bra, hon började grina, vilket hon inte gör ofta när man lämnar henne annars, men det var väl blandade käbslor när både mamma & pappa var där. Och innan det så åt vi en mysig frukost ihop hela familjen. Och Saga fick äran att väcka Pappa Daniel, och hennes min när hon såg att Pappa var hemma, är oslagbar, vilken lycka :))  Hursomhelst så fasnade vi nere i byn påvägen hem från dagis, där Daniel träffade på Pettson & Andersson utanför ett hus där dom jobbade. Stod där ett bra tag, trevligt värre. Jag var skitsocial & pratade mest i telefonen med min mamma ;) hah!  Men nu är vi hemma igen, ska vl åka m ca 30 min mot Enköping & Mvc, där vi ska vara kl. 10.30 :) Spännande.

Nu ska jag ta det lungt en sväng innan vi far!

puss & heej

hej hej




Det blev sen lunch på LillaTorget med Svärmor efter att vi hade hämtat Saga på dagis :)
Blidde en kebabtallrik, massa gott, och är mätt som attans, efterssom att Daniel jobbar sent så slipper jag ju laga mat, annat än till Saga, som får korv & pasta från igår ikväll :) Skönt att slippa tänka på det. Nu sitter vi hemma & ska leka lite, och bara ta det lungt.

Och imoron är det MVC som gäller.
ska vara där 10.30, och Daniel tog ledig, för han ville följa med :)
Så vi ska lämna Saga ihop på dagis för första gången, och sen åker vi hem & äter en ordentlig frukost, och efter det så far vi till Enköping för kollen :) Ska bli mysigt att få höra hjärtljuden & mäta  magen, jämnföra med när jag var gravid med Saga.  Efter det så släpper Daniel av mig hemma & åker vidare föratt jobba några timmar. Onödigt om han jobbar nån timme innan, åker på kollen, och sen åker tillbax till jobbet, så han gör så istället.  Börjar jobba efter lunch istället. Undra hur Saga kommer reagera när både mamma & pappa ska lämna henne på dagis?

På lördag är jag gräsänka :)
För Daniels bror ville kidnappa Daniel & ha en hel-grabbdag.
Dom ska åka massa 4-hjuling i skogarna där han bor, och bara ha det bra utan kärringar ;)
Haha. Så jag funderar på om jag & Saga kanske ska åka in till mina föräldrar då, eller ta en sväng på Gränby Centrum, fall vi får sällskap av nån/några roliga! Vill inte besämma något, för man vet aldrig om latmasken visar sig & vi kanske bestämmer oss föratt bara vara hemma och mysa. Lär visa sig.

Undra om vi ska klä på oss & våldgästa Sagas farmor igen?
Hon lär vara less som fan på mig, har hängt där hela dagen typ.
Haha, stackars dom som måste ha oss som grannar ;) hihiii
Nääh, tror att dom säger ifrån om det blir för mkt faktiskt.
Kan inte rå för att vi gillar deras sällskap :)
lalalalaaaa

Saga får nog åka pulka dit isåfall, she loves it :)
Och Lillebror har vart en riktig liten plåga idag faktiskt.
Han hoppar på min kissblåsa samtidigt som han slår mig på revbenen!
Och när han sträcker på sig så känns det som att han är påväg ut, hah!
Och när han sparkas så flyger magen åt alla håll & kanter, ser så roligt ut <3
Som nu i skrivande stund, så är det lite svår att hålla sig för skratt när datorn får sig några puttar. Haha!
i love it, vill träffa han snartsnartsnart ju, känns som att jag har vart gravid i en evighet ju.

och GRATTIS till min underbara dotter som blir 1 år & 6 månader idag <3
mamma & pappa älskar dig mest i hela världen.



jaja, hejdå!





im loosing my mind baby!

KAFFE!!!

aaa sitter & njuter av min första kopp kaffe för idag :)
Kan lova att det smakar bra, och till det har jag en nygräddad fralla från Ica som jag köpte nyss. Lämnade Saga 8.30, och sen följde jag med Renata till Kyrkstugan för hon skulle boka dag & prälle inför Najko´s dop. Allt gick bra, och han ska döpas den 28e mars. Tråkigt nog så är ju vi inte hemma då, för vi åker ju till Rättvik & avnjuter lugnet & har minisemester :))

har erbjudit mig att göra dopkorten.
ska dona med det om en stund tänkte jag, om jag får låna Svärmors dator vill säga, ska ringa & fråga snart! Sen är det dax att hämta min lilla gris igen <3 Som för övrigt har vart en liten ängel hela morgonen, nästan så att jag var i valet & kvalet om jag skulle ha henne hemma från dagis :)) hah!


Daniel jobbar sent idag..
Det söar ute & är svinkallt :(
Blää, ge mig RIKTIG vår!



äsch, hörs då!

TjiiingTjiiing


Har väl egentligen inget vettigt att skriva som vanligt!
Menmen, vi åt middag, mös lite i soffan efter det, och sen åkte Daniel & hämtade en traktor & nu är han ute & plogar! Han kom in & nattade Saga med mig, och nu sover hon som en gris sen 40 min tillbax :) Farbror Andreas kom förbi & åt lite mat, busade med Saga & snackade lite skit :) Trevligt :)

Linda kommer eventuellt förbi om en stund med sin nya valp :)
Mysigt att gosa lite hundvalp ju :))



hörs då!


puss

Första inlägget för idag :)


Jajjamensan, för idag när jag hade lämnat Saga på sagis så for jag direkt in till Uppsala föratt möta upp min kära mor, och följde med henne till läkaren ang hennes epilepsi på NevroMottagningen. Tyvärr så gick det sämre än väntat, men inget jag vill dela med mig av här, det jag kan säga är att vi har många jobbiga månader framför oss nu med hennes nya behandling! Min älskade stackars mamma <3

Efter att jag hämtat Saga igen på dagis, så for vi med hennes farmor hem till henne, där fick Saga mellis, Massa tackar :))  Nu är vi hemma igen, föratt laga mat, blir korv & makaroner. Behöver inte sätta på plattorna föratt steka korven / koka pastavattnet förrens om ca 15 min, då det går så fort, har kuttat korven redan & Saga har provsmakat de ;) Daniel är hemma efter 17 typ, oc då ska vi äta middag ihop, sen ska Daniel ringa Petsson & fråga om det finns någon maskin hemma som han kan låna, då det knappt går att komma fram på våra gård med vagnen pga all snö :( Alltså måste han ploga, så jag ställer in träningen ikväll, föratt ta hand om Saga medans han gör det, lär ju ta ett tag :) Jämnar ut det med en promenad imorgon istället, bränna några kalorier ;)

Och ikväll ska jag ligga på soffan, för först är det DenRätteFörRosing, sen DesperataHemmaFruar :)
Och imorgon blir det lungt, Saga ska till dagis, jag åker hem efter det & städar lite,Och donar lite, sen hämtar jag henne & så ska vi ut & åka pulka, eller Bob. Lär visa sig!

Nää, leka lite med Saga på hennes rum kanske?
Aah det ska jag ;)


pussheej

Tröttmössa



aah jag är verkligen helt slut efter denna dag.
Men det känns så sjukt skönt att veta att man har tagit vara på varenda sekund.
Saga & jag har verkligen haft det så sjukt härligt, skitkul rent ut sagt :)

Så det blir tidigt isäng ikväll.
Orkar inget annat än att ligga i Daniels knä & njuta av tvn.
Men innan jag sätter telefonen på ljudlöst så måste jag ringa till mamma.
Hon har läkartid imorgon & jag ska möta upp henne, måste kolla när & vart!
Innan det ska jag lämna Saga på dagis & sen bege mig till Uppsala.

Dagisdax som sagt imorgon.
Hade hellre haft Saga med mig, men det är egoistiskt tänkt av mig.
Vet ju att hon har det bra på dagis, men kommer att sakna henne under dagen.
Njuter av varenda sekund med henne <3

Saga sover för natten.
Fick lägga henne 18.45 då hon var helt slutkörd.
Men vad gör det, då kanske det det blir lättare att väcka henne imorgon.
Daniel står i köket & plockar ur diskmaskinen, duktiga han <3

nu : hejdåhejdå

Strålande dag :))



Har haft så fullt upp med att njuta av dagen
så jag har inte kommit i närheten av en dator förrens nu :)

Efter frukosten så bestämde jag & Saga oss föratt tigga kaffe av Sagas farmor.
Sagt & gjort, fick kaffe & trevligt sällskap, och strax därefter så ringde Renata & frågade om vi skulle ta en promenad. Och det gjorde vi, vi gick ner till byn med barnen, det tog ca 1 timme, sen lunchade vi på LillaTorget där Linda jonade oss :)  Väldans trevligt kan jag lova.  Sen började vi promenera hemåt, och det slutade med att vi tog bussen från Ekgården hem, pga mina jobbiga sammandragningar & att Narre var tröttis :)  Väl på hemmaplan igen så gick vi hem till Sagas farmor igen, där Daniels mormor väntade på oss, hon var på besök & ville kramas med Saga & Saga ville detsamma :) Sen for hon hem. Och vi klädde på oss ytterkläderna, drog med oss Milla ut på gårn, och målade i snön, med vattenfärger :)) Massa kul ju, Saga njöt som attans, och jag & Milla med :) Bilder finns på Camillas kamera :) Och nu är vi hemma igen. Orkar inte laga mat, så det får bli smörgåsar till "middag", jag & Saga är fortfarande mätta efter pizzan ju ;) hihii!


Hör väl senare nån gång :)

... hmm undra om det inte luktar lite skumt här..?
Måste kolla Sagas blöja ;)


puss 

hihiii

VÅRLDENS VACKRASTE TJEJ <3
Måste ju bara dela med mig av denna rågamla bild på Saga från våren -08.
Veronica skickade den nyss till min mobil :)) Tack gumman


KakBak & regnslask



Efter maten fick jag & Saga ett BakaKakorRyck ;)
Ovanligt när det gälla mig va? Att fördriva tid med att baka.
Hur som helst så bakade vi syltkakor & chokladsnittar, fast smarta jag hade ju glöt köpa hem bakplåtspapper, så alla kakor fick bli runda & gräddas i bullpapper ;) Haha, ser ut som muffins typ, men smakar smaskens :) Kul kul.. Sen kolalde jag på OneTreeHill, medans Saga & Daniel lekte på Sagas rum, vilket betyder att jag fick se hela programmet UTAN avbrott ;) Haha, tack babysar! Nu sover Saga för natten, och Daniel står i köket & håller upp glass till sig själv, undra om jag oxå får lite kanske?! ;)  Hör hur han bökar där ute. Småglor lite på SingALong, och ska kika lite här.

Har tyvärr inte blitt mkt till lek ute idag.
Vädret har ju sugit balle verkligen..
regn & snö blandat!

Och imorgon blir det ev Kyrkis med Susanne & Vilmer :))
Hihiii jag fick en skål med glass ja med, Tack gubben <3
Ajaa, iallafall så blir det som sagt ev Kyrkis imorgon, kul i såfall :)
Så får våra grisar leka av sig lite & vi får hinka kaffe ;)


Nu : göra någe annat än att sitta här.


pussen

hemma igen :)


Hej & hå!

Nu är familjen hemma igen efter en trip till Uppsala föratt hämta upp Ligan som var ute på vift igår ;) Ungdomar :) haha, Tur att ni har Mamma Sanna & Pappa Bulln som tar hand om er ;) tss! Lämnade dom i Bärby & for ner på Ica föratt köpa bröd & mjölk. Saga sover middagen en sväng & Daniel meckar traktor. Om ca en timme ska vi äta mat & sen ska vi hämta upp Ligan för en sväng till Enköping & göra affärer ;) Haha, berättar mer sen.  Kommer bli toppen, känner det på mig!

Maria : Hoppas du hade sjukt kul igår :) Skaffat ny mobil ännu ?
Och tack till er alla som slängde in dessa gulliga kommentarer, ni är guld :)
Man vet ju vilka ens RIKTIGA vänner är. Hatar avundsjuka!


Nu ska jag plocka lite.

pussheej

GodMorgon


Nu när jag startade upp datorn så hade jag fått ännu en väldigt onödig kommentar!
Enligt personen så är min blogg löjlig & jag likaså.. skrattretande att personen i fråga ändå verkar följa min blogg.. hm, patetiskt! Jaja, kul att jag kan vara någons hatobjekt då, efterssom att det inte är första gången jag får en kommentar av denna anonyma person.  Och att ifrågesätta min mammaroll pga en skitsak?! , jadu, där går gränsen! och jag¨tror mig veta vem det är oxå, det är en tjej, som vi kan kalla J, vars "vän" har bett henne skriva detta. Moget, moget! Tänkte dela med mig av kommentaren oxå :

Anonym om hmm..:
Lilla Rosenskönan! Hur patetisk får man bli????? Hela din blogg är så sjukt löjlig.....Det är så att man vill spy!!!!! Och en sak till....om du nu är en sån bra mamma så kanske du skulle tänka på att fimpa för gott!!! Puss å gulle gull!!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 81.225.18.170




Hursomhelst så har jag spenderat morgonen med min underbara familj :)
Saga sitter här bredvid mig & kollar på Disneykanalen, Daniel sprang ut föratt hugga lite ved så vi kan elda lite.  Snart är det frukostdax & senare idag så ska vi åka på lite äventyr. Massa mysigt!

Nu ska jag fånga dagen.

puss

hmm..

hmm, på första bilden nedanför så är jag gravid med Saga i v38.



Och här är jag gravid med bebis nr : 2
v. 25 på bilden under, och v. 24 på den längst ner :/
Undra hur stor jag kommer att bli :O





nu ska jag lägga upp bilder på Fejjan ;)


puss

(,")


God Kväll

Det blev ingen trip till Hamra, utan vi valde att stanna hemma istället & mysa.
Vi har ätit lördagsgodis med Saga, glass & chips, Saga var så himla nöjd & satt så fint mellan oss i soffan & kollade på tv & hade det bra :) Våran fina, underbara tjej.

Och jag måste ju bara berätta hur duktig hon var när vi åt middag.
Mitt i allt så hojtar hon : Mamma,mamma-POOOOTTAAAN!! sen kom det en liten prutt, så jag tog med henne in på toaletten, klädde av henne & satte henne på pottan, i blöjan var det tomt, så jag trodde det var falskt alarm, men efter ca 20 sek så både bajsade hon & kissade i pottan. Snacka om att jag är stolt över min lilla fisunge <3 Hon är så himla duktig. Hon börjar bli stooor :)) Fast hon går ju faktiskt på pottan vid varje blöjbyte "skrytskryt" ;) Och har gjort det ett bra tag. På dagis med för den delen :) Nu ska jag sluta skryta ;) hah


Saga sover för natten & jag ska lägga mig i Daniels knä & mysa.
Får se om det blir nått mer inlägg idag eller om detta blir sista.
Beror helt på om det är någe bra på Tv eller inte.


njut av kvällen & sällskapet, för det ska jag göra :)


hejhej

en underbar lördag :)


Började dagen med en mysig frukost med familjen.
Sen åkte vi till min underbara syster & gubbe föratt tigga fika, och lämna lite bebisgrejor :)
Supertrevligt, och vilka sjukt goda bullar hon hade bakat ;)

Väl hemma igen så sov Saga typ 2 timmar.
Så jag passade på att skura ur ugnen & micron.
Och lagade mat, som idag blev en smarrig pastasallad, med ost & skinka.
Hann även vika tvätt & städa i badrummet, grymt nöjd, jaa det kan jag lova!
Bjöd Daniels pappa på middag, och vi blev mätta som grisar.

Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart & får sällskap av Camilla :)
Daniel är ute & åker lite 4-hjuling & Saga leker inne med mig.

Blir nog en sväng till Hamra med, för en fika.
Ska höra med Milla om hon ska med :)


puss för denna gång :)

morrnmorrn



Jomenvisst, vi däckade halv 10 igårkväll :)

Saga behagade att väcka oss för en timme sen ...
Trött som attans, men vad gör man inte för sitt barn.
Ska snart ta mig en snabbdusch & sen duka fram frukost.
Men först så ska jag & Saga hoppa i sängen så Pappa Daniel vaknar ;)
pussheej

FredagKväll


Yesyesyes.
Det är fredagkväll & allt vad det innebär ;)
Mat slapp jag laga då Daniels föräldrar bjöd på mat, kotletter m potatis & bea, massa gott :) Tackartackar. Och passade även på att duscha Saga efter maten, då jag visste att det fanns extrakläder där. Nu ligger hon i sin säng, med vällingen, sin godnattskiva, & 3 nappar, som vanligt, en i vardera hand & en i munnen. Mysunge <3 Tror att hon har somnat för det är knäpptyst ifrån hennes rum förutom musiken :)  Daniel har tänt lite levande ljus i vardagsrummet ;) Han åkte nyss iväg föratt lämna Robbans bil, och kommer hem alldeles strax igen. Då blir det att stänga av mobilerna, krypa under en filt i soffan & bänka oss i väntan på Så Ska Det Låta :) Har även köpt en påse chili-ostbågar som vi ska mumsa i oss.

Så ska vi spendera väran kväll.
Med massa kärlek & mys <3


puss & heej

i love it

Från det ena till det andra :

Tror att jag har kommit på vad jag ska göra med mitt hår ju.
Slinga ner det lite ljusare, få bort utväxten & sen köra i lite bruna slingor ;)
I love it, tror faktiskt att det kan bli fint!

Saga sover fortfarande.
Nu är jag uttråkad, så hon kan gärna få vakna :)
Så vi kan leka & fånga dagen.

Pratade med syster nyss oxå.
Hon bakar bullar, mums :)
Duktiga hon <3

Jahapp, undra vad jag ska hitta på då..
Nån som känner sig sällskapsjuk? eller sugen på en promenad?
RIIIING  isåfall :)


hejdåhejdå

ändrade planer :)




Meningen med denna dag var att jag & Saga skulle åka hem till min mamma/Sagas mormor föratt spendera dagen med henne, lämna lite bebisoveraller till min syster & presenten från Saga till bebis :)  Och hälsa på Sagas faster som är inlagd med Sagas kusin på sjukhuset & ta en fika med dom :) Men när Saga väckte mig imorse kl 9.20 så visste jag inte om vi hade orken till något överhuvudtaget. Och 30 min efter att vi hade klivit upp så fick jag ett telesamtal som gjorde att jag fort som attans laddade kaffebryggaren, och ringde min mamma & berättade att vi  inte kommer idag, föratt vi skulle få finbesök :) Och det fick vi, Sagas faster & kusin hade blivit utskrivna idag från sjukhuset i väntan på mera utredningar. Vilken lättnad =) Så dom kom hit, fikade lite & barnen lekte. Jätteskönt att se att Alice mår relativt bra efter omständigheterna, charmiga unge <3  Dom åkte nyligen, och Saga har jag precis lagt föratt sova middag.

Så med andra ord så blir dagen lugn.
När Saga har vaknat sen så ska hon få sen lunch, då vi åt frukost kl. 10 typ.
Sen ska vi nog ut & halka lite på isen, leka lite i den blöta snö & bara ha det bra.
Ska ringa syster sen & höra hur magen hennes mår, och kolla om dom blir hemma imorgon, fall vi kanske får komma förbi & lämna grejorna, beroende på vad Daniel har för planer för morgondagen.  Och ska även höra med Veronica om syster får låna hennes hårdlift, som jag eg skulle ha lånat, men vi har eventuellt fixat vagn nu (Tack Underbara Linda) så då behöver jag inte låna den.  Och då kanske vi kan lämna den på en gång :)

Och igår fick jag ett samtal som jag har väntat på i 5 jälva skitår.. :(
Min dröm är att få ett jobb, i byn, och har varit det sen jag & Daniel träffades.
Men det har ju inte funnits något till mig här.. Men igår fick jag ett samtal från en kvinna som hade mitt cv i sin hand & var jätteintresserad av mig, hon ville träffa mig idag & gå igenom papper, för hon hade ett tim.vik att erbjuda mig, som skulle vara fram till hösten, till att börja med. Och jag var tvungen att tacka nej, då f-kassan godkände min sjukskrivning i förrgår.. Kan lova att jag gjorde det med gråten i halsen, faaaan!! För det första så vill jag inte strida läkarens order, och för det andra så kommer ju Lillebror i juni, och då blir ju jag mammaledig igen.. Så det var kört. Förklarade min sits, och hon förstod, men ville att jag ska höra av mig såfort jag är klar med mamamledigheten. Gärna nån månad innan, och se om det finns något till mig. Håll tummarna mina vänner, att jag kan ha samma tur när det ä dax att jobba efter denna ledighet!

Ligan var här en sväng igår :)
Trevligt som vanligt & skönt att få prata av sig :)
"vi" meckade lite bil, fikade lite & hade det bra ;)
haha, eller.. jag & Linda tittade väl mest på när grabbarna donade med bilen!



nu ska jag brygga lite mer kaffe.

pusspåer

Hej igen :)


Ställde mig på vågen för en stund sen..
Och jag blev RIKTIGT glad när jag såg att jag har gått NER  1 kg sen sist :))
Var ju + 6 kg förut, och nu är det bara  + 5 kg :) Kul suprise lixom :)
Men mkt kan hända på 3 månader..

Ska ställa in potatisgratängen i ugnen om en stund på värmning.
Lagade ju det i tisdags, men det blev 2 formar, så då blir det uppvärmd gratäng idag med. Och det gör inget, för den var sjukt god :) Plus att jag "slipper" laga mat idag då den enbart ska värmas på :) Skönt som fan, då Saga är lite gnällig tyvärr. Ska sätta mig i hennes rum med henne & leka lite.

Och idag har hon sagt till 2 ggr att hon vill gå på pottan :))
Duktiga charmtroll ;)

pusspåer

sisådärja :)

sisådärja ;)

Nu har jag gjort det jag hade på "shemat" idag.
och hade det inte vart så slaskigt & blött ute så hade jag klätt på mig om en stund & tagit mig en promenad ner till dagis när det var dax att hämta Saga, men som sagt, lockar inte speciellt mkt med blöta skor/strumpor, vilket blir resultatet idag med en promenad.

Var ju in på ica en sväng tidigare oxå, och köpte nygräddat bröd, jordgubbsyogurt, gott pålägg & frukt som jag & Saga ska ha till mellis när vi kommer hem. Saga älskar yogurt, och vad gör man inte föratt få ett nöjt barn :) Plus att då håller vi oss ordentligt tills kl 18 då Daniel kommer hem & det är middagstajm.

Synd att jag inte visste tidigare att mötet var inställt, för då hade jag kunnat åkt & tränat ikväll, men nu är Combaten fullbokad som vanligt :( Tråkigt men nya tag nästa vecka då Daniel slutar 16 istället, och jag har möjlighetetn att gå på flera pass som passar tidmässigt. 

Haha, jag är rolig, har redan plockat fram myskläder tills ikväll, som jag ska ha efter att jag har duschat. Viktigt det där, med att ha vissa favvoplagg efter en varm dusch!  haha.

Och som jag sa till Susanne tidigare idag, att i förrgår, så kände jag mig "normalgravid" lixom, men igår när jag vaknade så kändes det som att jag var höggravid :O Som att magen har växt massor under natten, och så känner jag idag med, känns som att magen har vuxit asfort bara på nån dag lixom.. skumt detdär. Dax att kolla vågen snart igen, sist var det ju +6 kg.. får se hur det ser ut nu då.. Det var ju ändå 5 veckor sen jag vägde mig sist tror jag, i v 20. Men han är värd varenda kilo <3 Ska ju till Mvc nästa vecka oxå, lyssna på hjärtat & mäta magen, mysmysmys ;)

jaja, vad ska man hitta på nu då?


puss

Tjiiing!


hej & hallå

Kom hem nyligen, efter att ha lämnat Saga på dagis & sen tagit en fika med Susanne på macken :)
Väldans trevligt, och massa herr-sällskap fick vi med, av alla gubbar som tänkte sammalika som oss (kaffe) haha! ÄLSKLING -  jag skulle hälsa från Becke, skriver det här, för annars lär hälsningen aldrig komma fram med mitt dåliga minne! haha, och vet ju att Daniel läser min blogg flitigt flera ggr per dag <3  Tack babe, för en trevlig stund :))

Kom hem för typ 20 min sen, satte mig här direkt.
Varva ner lite, och bara vara innan jag ska vika tvätt & köra igång en maskin till.
Sen ser det helt OK ut hemma, så jag ska nog bara at det lungt sen den lilla stunden innan  det är dax att hämta världens underbaraste tjej <3 Och fick för övrigt veta idag att Föräldrarmötet är inställt idag :/ Hmm, Veronica berättade det, och tydligen så har dom bara satt upp en pytteliten lapp nånstans där det står, får prata med personalen när jag hämtar Saga, sånt får dom ju faktiskt se til att underrätta föräldrar om ordentligt tycker jag!

Kallt är det ute, och snöar gör det, usch, less på vintern nu!
Vill ha vår, Nya fina skor, lättare kläder, och GRUS, grönt GRÄS & allt som hör våren till!
less på kyla, slask, snö, isbanor & sånt skit!




jajaa, puss&heej

goodnight



Trött som fan, ska snart sussa så jag orkar upp imorgon då Saga ska till dagis. väntar bara på ett viktigt samtal från en kär vän. Och ska ringa Daniel & höra hur det går för han & om han kommer bli långvarig.

ååh, vill träna, men hinner inte imorgon, ska ju på Föräldrarmöte.

Lillebror är arg tror jag, han gör illa mig :(

jaaja, herrå!

... Vinden Har vänt ...





Är så sjukt lycklig just nu, för idag insåg jag en sak som gjorde mig överlycklig!
Det känns verkligen som att vinden har vänt, att alla problem är som bortblåsta. Mår sjukt bra.
Jaa, det känns verkligen som att vi är värda detta, jag & min lilla familj <3

Har ju vart i Uppsala idag med Saga & Linda :)
Gick på mitt möte, som för övrigt gick jättebra, skönt!
Sen strosade vi runt på stan, hälsade på lite kända ansikten & hade det allmänt bra.
Lunchade på MAX, massa gott, länge sen jag åt där sist. Fortfarande mätt som fan.
Saga köpte en present till sin kommande kusin som är beräknad om 17 dagar.
komsiKomsi lilla bebben <3

Linda åkte hem föratt byta om till mjukiskläder, och kommer sen hit igen föratt  ligga i soffan här hela kvällen då våra karlar jobbar sent idag.  Och Saga sover en sväng, hon sov så kort middagslur tidigare så hon däckade igen. Ska väcka henne om en stund.

nu ska jag bara ta det lungt.

massa puss&hej

aa jussde




Och GRATTIS till Sanna & Daniel
( aa jag vet! hah )
som igår blev föräldrar till en liten flicka :)


(Min Daniel´s kusin & hennes kille alltså)

... Onsdag ...


God Morgon

Jag & Saga har precis ätit frukost & klätt på oss.
Linda är påväg hit, och sen åker vi förmodligen in till Uppsala, fick skjuta på mötet som tur var, förklarade läget med Saga, och sa att jag ska försöka dyka upp under dagen. Saga har ingen feber idag, men är inte på hugget ändå. Hon är lite hängig & kinkig, hoppas det går över, det lutar åt att jag tar med henne till Uppsala, då jag inte har någon som helst aning hur lång tid allt tar! Hon sov iallafall hela natten & väckte mig halv 9. Skönt :)

Nu ska jag göra lite nytta.

pussheej

... sjukstuga ...




Jajjamensan,
när jag skrev i mitt tidigare inlägg så skrev jag att Saga var sur, men så var dock inte fallet, hon blev gnällig, trött, varm , hängig & gosig i samma veva! Tempade henne, och hon hade feber :( Gav en supp som pepparpeppar verkar ha gjort lite nytta, hon fick i sig lite mat & sen nattade vi henne. Ringde dagis & lämnade meddelande på svararen & sa att hon blir hemma imorgon pga febern, för Camilla berättade att fröknarna vill att barnen ska vara feberfria i ett dygn så då vill jag inte riskera något, vet ju inte alls hur natten blir, fall hon fortsätter sova lugnt, eller om hon vaknar. Och som alla andra mammor på denna jord så vill jag vara med henne när hon är sjuk. Och visar det sig imorgon att hon är fullt frisk, så har vi ju fått en extra heldag på köpet, vilket inte är helt fel <3  Om hon är pigg imorgon så får hon följa med mig på mitt möte, annars så sa hennes underbara farmor att  hon kan vara hos henne under tiden :) Tusen tack föratt ni finns!

Och på torsdagkväll så ska jag & Daniel på vårt allra första föräldrarmöte :) Känns lite overkligt, att man ska på föräldrarmöte, känner mig lite gammal faktiskt ;) haha! Men ska blir spännande, har aldrig vart på ett sådant, så det blir en upplevelse, och Daniel får chansen att träffa fröknarna som tar hand om Saga om dagarna. Och se miljön & så. Vilket han ser fram emot mest :) efterssom att Saga bara går tis-tors mellan 8.30 & 13.30 ( sk 15-timmarsbarn ) så har ju han inte haft möjligheten att varken lämna eller hämta henne ännu!

Kvällen spenderade vi hursomhelst med Ligan i vanlig ordning ;)
Kaffe / thé, massa skratt, DesperataHemmaFruar, och allt som hör till våra kvällar ;)
Härligt i vanlig ordning, tusen tack för ännu en mysig kväll :)))

Saga verkar sova lika gott som hon alltid gör.
Men ska iallafall gå in & checka henne innan jag bäddar ner mig.
vill bara kolla så allt är ok.

Nu blir det kramkalas med min make <3


pussheej

... snart kväll ...

oooh
Vet ni vad Saga fick göra på dagis idag?
Jo, dom fick måla med vattenfärg, utomhus, i snön :)
Förstå så himla mysigt, hon hade tyckt att det var enormt kul.
Har umgåtts med Sagas farmor efter dagishämtning & Saga har lekt med sin kusin Philip massor. Har fikat, och skrivit ut lite viktiga papper. Om ca 30 min ska jag ta ut potatisgratängerna ur ugnen. Doftar gott kan jag lova. Och efter middagen ska Saga få duscha med mig, sen är det nattinatti för hennes del. Och sen kommer Ligan & fikar som vanligt ;) Ska bli trevligt. Nu ska jag kolla maten i ugnen, och försöka underhålla en SUR Saga!


puss&heej

och

GRATTIS
 till Ida som nu har blitt mamma till en liten pojke
:)



Daniel :

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might've took the long way
We knew we'd get there some day

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

Ain't nothing better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missing

... Hallå ...




Sitter nu i soffan & äter lite lunch från igår, kyckling m ris & currysås, & en sallad till det. Gott gott kan jag lova. Idag har jag hunnit leka med både Susanne & sen med Linda. Jag & Susanne åt frukost på macken, & tjattrade massor. Hur trevligt som helst :) Som vanligt! Sen skulle hon jobba, och Linda följde med mig hem föratt fika lite & umgås :) Lika trevligt det kan jag lova. Imorgon ska vi ut på äventyr i Uppsala :) Haha.  Snart är det dax för mig att äta upp lunchen & bege mig till dagis föratt hämta min underbara lilla skönhet <3 Hon ska få hjälpa mig att laga middag senare, hemmagjord pottaisgratäng med skinka i :) Mmm gott vaa?! Haha.

nää, äta var det!


puss

... GodMorgon ...



Godmorgon sverige!

Ska snart väcka Saga & göra henne klar för dagen :)
Och när jag har lämnat henne på dagis så ska jag möta upp hennes svärmor & ta en fika med henne innan hon ska jobba. Ska bli trevligt, en kaffe på macken & lite skitsnack, i love it! Härlig start på dagen. Och sen blir det nog att leka med Linda :) Nu ska jag leta fram vantar till mig själv & sen väcka Saga som sagt!

Njut av dagen..


puss på er

... snöbollskrig & bilbegravning ...



Linda & Robert kom förbi & goffade fikabröd, skrattade & pratade.
Tänkte visa kvällen i bilder :




Jag & Linda begravde Robbas bil ;)



Två dyngsura kärringar ;)



Oskyldig eller vaaad ? ;)



Lika oskyldig är denna fröken ;)



Bulln eldar ;)



Linda fick spö av sin svåger ;) Hahaha

 

och inte bara en gång ;) haha



Avslutar med en på bild på en fett nöjd Robert ;)




Tack för en skön kväll tokungar ;)

haha!


puss

... hej hej ...




hejhej!

Jaa fiii attans vilken härlig dag det har varit :)
Det kom en hel del mammor/barn/gravida, tror vi var 9-10 st vuxna, orkar inte huvudräkna just nu.
Det var hur trevligt som helst, och Susanne, hennes syster, Helene & Lisette hade vart så söta & bakat dom med, så mkt fikabröd vart det kan jag lova, men det uppskattades från alla. Speciellt Sussa´s cookies som var GUDOMLIGA ;) Saga hade jättekul, hon älskade varenda sekund med massa barn i huset. Hon var så nöjd, och att Moster Jenny var där gjorde saken helt, då Saga AVGUDAR sin älskade moster <3 Som för övrigt har 19 dagar kvar til BF ;) Jag & Saga har städat undan nu, och ska snart börja med middagen, blir ungstekt kyckling, emd ris & currysås idag , fatta gott ;) Och ikväll kommer Robban & ev Linda & hjälper oss att äta upp lite fikabröd, och det som blir över får Daniel ta med sig till jobbet imorgon.  

Hursomhelst så var dagen så sjukt lyckad.
Tack till er alla som bidrog till att dagen blev underbar :)



Nu ska vi laga mat här i huset ;)


puss

snartsnartsnart




snaaart droppar det i mammor/barn & gravida :)
Ska bli riktigt kul, Saga sover middag, så hon kommer få en chock när hon vaknar & det är fullt hus ;)
Jaja, ville bara säga HEEEJ ;)



puss

Huslig idag :)



Jaa, jag känner mig riktigt huslig efter denna dag :)
Bakade massa fikabröd tills imorgon när Saga sov middag, Moccarutor, syltkakor, & en sockerkaka med glasyr på. Hoppas det smakar bra :) Sen for vi till Pettson på kalas - GRATTIS :) Fick massa gott fikabröd & trevligt sällskap. Sen åkte vi hem igen, åt middag, lekte med Saga. Sen badade Daniel Saga medans jag damsög lite. Sen var det dax att natta MiniBulln, och jag satte då igång att skura golven. & fixa med tvätten. Och underbara Daniel gick ut & högg ved & fyllde upp 2 backar till mig som jag ska ha under dagen imorgon <3 Och nu sitter jag ner, välbehövligt som attans känner jag, pustar ut ordentligt efter en fartfylld men lyckad dag :)  Ett snabbt inlägg om denna dag.

Ska lägga mig i Daniels knä nu ;)



pussheej