MORSDAG

Fick order av min vän idag att köpa UNT, sagt & gjort, och fann detta :


Fiiiiint vaa? Blev nästan gråtfärdig av lycka :)
Min vän Maria hade satt ut den från Saga <3
Så himla fint gjort, är så lyckligt lottad över de fina vänner jag har <3
TAAAACK BABY!




Och dagen för övrigt då?

Började dagen med att åka & storhandla med familej <3
Jättemysigt, och välbehövligt att komma iväg ett tag bara vi :)
Kom hem, jag packade upp, och Daniel lekte med Saga, sen fikade vi emd Daniels föräldrar :)

Jo, Familjen Olsson-Andersson kom förbi på en fika & visade upp deras senaste tillskott i familjen :)
Deras fiiiina, liiiiillla DOUGLAS! Han är så himla söt, och stolta storebrorsan Vilmer fick pussa på sin fästmö oxå ;) Dom lekte av sig, medans vi föräldrar fikade & snackade gojja som vanligt :) ALLTID lika trevligt. Bakade en ananaspaj som ett välkomnande till Douglas, som han i sin tur får smaka genom sin mamma ;) hah

Och sen har Saga badat i poolen mest hela dagen.
Jag har bättrat på min bränna lite, och myst med familjen.
Busat en hel del & spridit massor med kärlek ;)

Bror & hans fruga var ut & hämtade husnycklarna idag, då dom blir grannar med oss imorgon. Känns så sjukt bra, kommer bli kanonbra :) Dom kommer ut med första lasset imorgon vid 10, och då åker jag & Saga med dom in till Uppsala efter det, hem till mamma, för jag ska färga & slinga hennes hår :) Sen blir det hemåt igen, och massa badandes i poolen för Sagas del. Passa på medans det är så fint väder :)

Grillade korv idag med massa grannar, jättemysigt :)
Har tvättat Andreas´s kompis jobb-bil idag oxå, utvändigt spolade jag bara av den, invändigt var jag ganska duktig faktiskt, jag är ju inte som alla andra, tycker sånt är riktigt kul :)

Och nu mot kvällen så kom Robban & Linnéa förbi på en fika :)
Länge sen jag träffade den bönan, så det var jättekul verkligen :)
Dom blev kvar några timmar & snackade massa skit & hade det trevligt :)

Och nu då?
Har typ MILJONER myggbett  ÖVERALLT.
Så jäkla synd om mig :(

nu ska jag glo runt lite.
sen duscha, sen sova!



puss

Tidig morgon


HEJ HEJ!

Imorgon ringer väckarklockan 07.30 i detta hus.
För då ska vi kliva upp, göra oss iordning, äta frukost & bege oss till MAXI föratt handla mat!
Skönt att få det gjort så tidigt som möjligt, finns så sjukt mkt saker att göra hemma, så då har vi hela dagen på oss till att fixa & trixa hemma efter det. Känns som att hela dagen blir förstörd om man åker senare lixom. Ska bli skönt att fylla upp kyl, frys & skafferi. Har nyligen skrivit klart matlistan, och dubbelcheckat 78ggr att jag fått med det viktigaste. Och det verkar jag har fått.

Middag fick vi ikväll hemma hos Camilla & Tommy, som bjöd på grillad fläskkotlett, grillad kycklingfile & hemmagjord potatisgratäng. Det var sjuuukt gott, och jag är fortfarande sprickfärdig av mättnad. Tusen tack snälla ni för maten.

Och för övrigt så har jag lekt i sandlådan med Saga, Har sand innanför både linne & bh, då hon behagade att ha sandkrig med mig, jäkla busunge ;) hon har busat med farfar & farmor, ätit massa glass, Och jag har fått lite färg på denna bleka kropp oxå, känns på axlarna & bröstkorgen. Svider lite, men ska ändå duscha snart & smörja in mig ordentligt. Och få bort all sand, haha!

nu måste jag kissa, som vanligt!
Sen ska jag ringa Milla & höra om hon har vaniljsås hemma att låna mig tills imorgon, då jag har en heeel jordgubbspaj kvar, men inge sås :( Tänkte att jag & Bulln skulle goffa lite ikväll ;)


puss så länge

Uppdatering

 Börjar detta inlägg med att säga :  

GRATTIS FELIX PÅ FÖDELSEDAGEN :)
Hoppas dagen blir underbar & att du får många paket.
Vi firar dig en annan dag vi :)
GRATTIS.
--------------------------------------------
OCH
Ett stooort GRATTIS till våra fina vänner Robin & Susanne,
Som igår fick ännu en vacker pojke till världen :) Lilla Douglas är kommen :)
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS.
Vilmer har blitt storebror <3
-------------------------------------------------------------------

FREDAGEN :
Började morgonen med att fixa mig & Saga för en heldag i Uppsala.
Saga bjöd ikke på sitt bästaste humör, utan var ledsen till & från hela morgonen & det höll i sig hela dagen. Vi träffade upp Maria & Kevin, gick & åt lunch på Kina, skapligt gott kan jag lova. Saga åt knappt någonting alls :/ Och fortsatte vara ledsen till & från. Hon sov middagen en liten stund efter maten, och så passade jag på att köpa skor till henne, ett par ljusrosa typballerina, supersöta. Och inne på Gina hittade jag en t-shirt & ett par svarta legging till mig själv, och inne på HM köpte jag mig en vit jeanskjol, och ett par typ "baggyjeansshorts" till Daniel, råfina verkligen. Mös runt på stan med min vän & hennes underbara son, möttes upp vid halv 12, och skiljdes åt vid 4-5 tiden, inge stress, bara massa trevligt umgänge.  Saga sov middag 2 ggr på stan :/ hmm, någonting stämde inte lixom. När vi satte oss föratt äta mjukglass med strössel, så bojkottade hon den helt & ville bara halvligga i min famn, sa ingenting, rörde sig knappt, utan var bara så hänging. Hon drack jättemkt under dagen, och kissade massor, så inge solsting/uttorkning iallafall. Var inte mkt i solen heller. Tyckte det kändes som att hon hade hjärtklappning en vända & lite svårt att andas, medans hon låg i min famn, men det gick över. Hon satt /låg i vagnen hela dagen, ville inte upp.  Hade iallafall hur mysigt som helst med Maria & Kevin igår, tusen tack ni underbara <3 Vi skiljdes åt & for hem, Saga somnade för 3.e gången på bussen hem, i min famn, och sov hela vägen hem. När vi kom hem så möttes vi av farfar.farmor,faster, morbror & hans tant, men hon var fortfarande seg, inte intresserad av någonting alls. slö & hängig. Brydde sig knappt om dom :( När PappaBulln kom hem så tog han in henne, och duschade henne, så hon fick svalka av sig i ljumet vatten, sen gav vi henne en alvedon, och nattade henne. Senare på kvällen så fick vi besök av några vänner, vi åt tacos ihop & satt & snackade skit några timmar. Massa trevligt :) Dom gav sig av vid 23-tiden & efter det så däckade jag & Bulln :)

LÖRDAG (idag)
Saga vaknade halv 10, och var en riktig solstråle :) Det är som att vända på en hand, när man jämnför med gårdagen. Hon har bjudit på sitt bästa humör redan från att hon vaknade :) Vilket gör mig så himla glad, så jag var så orolig för henne igår.  Camilla kom på den briljanta idén att ta fram hennes lilla pool & fylla upp med vatten. Så Saga har premiärbadat idag, VILKEN LYCKA :)) Hon plaskade & bubblade & skvätte & lekte & skrattade, haha så himla fiiin :) Bajsade i poolen gjorde hon med, haha. Hon hade superkul, Milla & jag passade på att sitta i solen & försöka få lite färg ;) Efter badet så blev det att lägga Saga i vagnen, för hennes middagslur, tog läng tid att få henne att somna idag, trots att hon var sjukt trött. Men nu sover hon iallafall, och lär vakna inom en liten stund tror jag. Och själv har jag bakat 2 jordgubbspajer, och njutit av solen :) Så himla fint väder ute, solen gassa som faaan :) SOMMARSOMMARSOOOOMMAR!

kommer säkert en uppdatering senare.
Blir grillmys med Camilla & Tommy idag :)

BILDER :

väntar på Mia & Kevin :)

somnade på bussen hem

LYCKAN i poolen :)






pussdå

STRÅLANDE DAG!

HEEELT SJUKT!
Denna dagen har varit fantaskiskt underbar, trots att det har regnat som satan oavbrutet :)

Hämtade MiniBulln på dagis & tag en vääääldigt blöt promenix med henne till ICA, föratt handla allt som skulle vara till pastasalladen, och till tacosen imorgon. Saga fick sig en tablettask & blev såå glad över den, krävs så lite, föratt göra henne glad :) Sen hade vi turen & fick skjuts hem av Veronica, som hämtade sina barn en timme efter mig. Kom hem & plockade upp alla varor, Och sen tiggde vi en kopp java hos Sagas farmor & sen gick jag ut i regnet & lekte med MiniBulln :) Veronica & barnen gjorde oss sällis en stund :) Sen stod det som spön i backen, och dom gick hem, vi blev självklart kvar ute, jag & Saga. Hon verkligen ÄLSKAR regn <3 Och jag gör allt för min lilla gris, så vi lekte vidare ett tag :) Efter ett tag så gick vi in, föratt kutta grönsaker, och koka pasta till salladen, och steka kycklingen. Blandade ihop salladen & ställde in i kylen. Lagom då så kom min bror, hans tant Sofie, Ida & Lucas förbi :) Vi fikade, snackade & lekte med en SUPERGLAD Saga :) Hon har verkligen bjudit på strålande humör idag, skrattat, busat, lekt & vart helt underbar <3 Och smittat av sig rejält av sitt underbara humör :) Gick ut en sväng i regnet, så Ida & MiiniBulln fick leka av sig i sandlådan ;) haha. Efter det fick Saga ta sig en dusch, då hon var dyngsur & helt sandig. Lika glad var hon för det, då hon älskar att duscha :) Sen kom PappaBulln hem, och Farbror Clemens ;) Då for bror & CO hem, och vi åt middag. Var hungriga som grisar allihopa, så maten satt sjukt bra.  Efter maten så busade PappaBulln & MiniBulln ett tag innan det var dax för nattning av den mindre varianten av Bulln ;) Vi nattade vår prinsessa, och sen satte jag igång att förbereda maten inför imorgon, har kuttat grönsakerna, stekt köttfärsen & så. Skönt att ha det gjort, för då slipper jag & Saga stressa ÖVER HUVUDTAGET imorgon, då vi har en dejt med Mia & Kevin. Kan mysa & umgås i lugn & ro med dom.  Ska träffas vid 11-snåret, så vi LÄR ju äta nån god lunch ihop ;) <3 Och mååååste hitta ballerina i stl 21-22 till MiniBulln.


nu ska jag krypa ner i soffan, i knät på min make, den bästa & finaste som finns på denna jord <3
Och det slog mig, häromdagen, att jag & Daniel firar FEM år ihop snart, kärlek? eller vaad ;)
Inget slår våran kärlek gubben <3 You are still the one i kiss godnight <3

Undra om Daniel är medveten om att det är MORS-DAG på söndag förresten ;)
Jag menar, Saga kanske behöver hjälp att hitta en fin present till sin mor ;)
hahah, tiggtiggtiggtiggtiggtigg!!



nää, hejdå gott folk.


puss

Daniels Bror


Andreas kom som en räddande ängel & fixade läckan provisoriskt (stavfel, jag vet)!
En takränna som går rakt in i huset, och lutar åt fel håll, smart lixom, så allt vatten går in i huset, istället för ut med rännan & åt rätt håll. Men som sagt, Andreas fixade det tillfälligt, och ska eventuellt fixa det helt ikväll eller imorgon :) Bästaste Andreas :)

Bror & hans tant kommer ut i eftermiddag & lämnar en garderob som dom ska åka & köpa på IKEA idag :) Efterssom att dom flyttar ut hit på måndag så är det ju smidigast om dom ställer den i vårt garaget under helgen, så slipper dom flytta mer än nödvändigt :)

Och eventuellt så får min andra bror, hans fru & deras nyfödda dötte åka hem idag från sjukhuset. Blev lite komplikationer med bebisen, då hon hade svalt fostervatten, med avföring i, och sen hade hon vätskebrist, som gjorde att hennes blodomlopp inte kunde cirkulera, eller nått sånt. Blodcirkulationen funkade iallafall inte, så dom tog prover & gjorde undersökningar under 4 timmars tid igår på henne & diskuterade en eventuell operation om det inte blev bättre, lå i kuvös & sondmatades. Men som det verkar nu så gick det bra :) Skönt, läskigt när det händer barn sånt!

ska äta upp min lunch nu.
Snaaaart får jag hämta min bebis <3
jipppiii


herrå!

Takdropp :(



Luktar gott hemma, har damsugit & skurat alla golven :)
Duktig idiot ;)

Men så såg jag för en stund sen, att det droppar in regnvatten från altandörren i vardagsrummet, från panelen ovanför dörren. Har lagt handukar där, och ställt en hink under droppet :( Tråkigt!  försöker få tag i herr Snickare, föratt fråga vad jag ska göra, men han är ikke lätt att få tag i tyvärr :( Så det får väl vara så ett tag då.

Jag är sugen på pastasallad, så jag ska ner till ica efter dagishämtning & köpa grejor till det. Och ska även handla hem grejor till Tacos, då vi får besök av några vänner imorgonkväll, som kommer & äter & kollar på nån film eller så :) Ska bli trevligt. Ska hyra nån bra rulle, ska höra vad dom andra gillar för något innan bara :)

Och förhoppningsvis så har jag & MiniBulln en dejt imorgon, med Kevin & Maria :)
Toppen, för jag behöver smakråd på ballerinaskor till MiniBulln ;)
Och sen saknar jag ju dom, och Saga med :D


Nääh, tror att tumlaren är klar nu, vilket betyder att jag bör vika tvätt.
Sen ska jag nog äta lite lunch, har ju inte ätit sen igårmorse, eller jo, nån kaka, och en yogurt igår.
Blivit bortglömt, och har faktiskt inte varit hungrig.


hejdååå

NYA FÄRGEN

HÄR KOMMER BILDER PÅ NYA HÅRFÄRGEN.
nu : frulle, & sen dagis :)
byebye




jussde

HAHAHa, glömde ju berätta att är jag hade bytt om på Saga inför natten, och vi gick in på hennes rum med välling & så, så hade hon sin ena strumpa från dagen i handen, tog den ifrån henne & skulle lägga henne i sängen, och hon började GALLSKRIKA!! hon slet åt sig strumpan igen & jag fick INTE ta den ifrån henne, vilket resulterade i att hon somnade med vällingflaskan i munnen, 3 nappar & STRUMPAN i handen :/ haha. Jäkla sötunge <3

Väntar på att PappaBulln ska komma hem & massera mig, då jag har lite småvärkar runt magen & längs ryggen, INGA FÖDABARNvärkar, utan bara vanliga hederliga småförvärkar. Ska värma på min vetekudde oxå, den gjorde susen när jag hade värkar med Saga.

Fick hem en klänning som jag bad Camilla beställa btw. Från Nelly.com.
Den är sååå fin, men ser konstig ut på nu när Lillebror delar kropp med mig, jag ser ut som en muffins i den, men såfort han är ute så tror jag att den kommer sitta jättefint.

Nu kommer min ÄLSKLING hem hör jag <3
jeeeeiii :)))



GODNATT

nööööjd :)



Är grymt nöjd med håret, la ju i slingorna ikväll med :)
Snälla svärmorsan fixade allt på mig, tacktacktacktack :)
Men grymt ovant att vara mörk igen, kommer ta tid att vänja sig!
Bilder på håret kommer imorgon, men här kommer bilder på MiniBullns nya kläder :)
OBS : den nästa sista är klänningen hon ska ha på studenten :)









nattinatti

Onsdagkväll



Sitter här med färg i håret, dax för lite förnyelse, bort med de blonda.
Blir mörkbrunt, och sen kör jag i lite ljusare slingor, föratt det inte ska bli för tråkigt!

Var i Uppsala en sväng idag, medans MiniBulln var på dagis.
Handlade kläder till snuttan, dels en superfin klänning som hon ska ha på sin kusins student nästa fredag. Och lite annat, kommer bilder sen. Tror vi var inne på Lindex i över en timme, hah. Och har handlat upp nu med det viktigaste inför Lillebrors ankomst, sängkläder, blöjor, ersättning, nappar, flaskor, tvättlappar och allt sådant.

Det var jag & Veronica som tog en trip till Maxi, mötte upp min mamma, min syster & hennes vackra dotter <3 Mös runt & umgicks lixom. Sen for Veronica vidare inmot stan, Jag hann inte följa med, då jag skulle hämta Saga tidigare än vad hon skulle hämta grabbarna på dagis. Så min syster skjutsade hem mig, TAAAACK gumman <3 Saga blev jätteglad av att få mysa med mormor, moster & kusin en stund :)

Sen har vi lekt massor, jag & MiniBulln, och Saga fick middag hos Veronica, det tackar hon för :) Och efter det gick jag & Mini hem föratt damsuga lite, och sen var det nattinatti för hennes del. När jag är klar med håret så ska jag vika tvätt. Kul vaa?


nää, skriver mer sen, ska tvätta ut färgen om 10 min.


pussdå

från solsken till regn?



Har vart strålande väder hela dagen ju, men nu var jag tvungen att gå in med Saga, för hela himlen typ bara svartnade :/ Lär bli massa regn alldeles strax tror jag. Men det är ju välbehövligt! Och är alldeles snart klar med middagen oxå, ska bara vänta på att pastavattnet kokar upp, och att osten ska smälta över den ugnsgratinerade falukorven som står i ugnen. Doftar mumma i detta hus, ska bli så gott med mat. PappaBulln är hemma om ca 20 min, och MiniBulln ligger här bredvid mig & kollar på TummeLiten. Helt inne i det är hon :))  Vi har hunnit leka en sväng med Veronica & grabbarna oxå :) Trevligt trevligt.

Imorgon blir det en sväng in till Uppsala medans Saga är på dagis.
Måste inhandla lite bebisblöjor, mjölkersättning (fall jag inte kan amma) nappar, flaskor & sånt, det sista innan Lillebrors ankomst vill säga. Så slipper man bekymra sig om det när det är dax lixom. "bara" 26 dagar kvar nu ju :) Men tiden går såååå sakta tycker jag.

Hmm, nu har Saga lagt sig under en filt på golvet här & ropar goodnatt, undra om hon är trött? Men hon får hålla sig vaken till kl 19. Sötnöten, och idag har hon flera ggr sagt : hejdååå min mamma, hah! snuttan min <3


ajaa, hörs sen.


pussdå

Hallå :)



Slänger in ett snabbt inlägg innan det är dax att åka & hämta MiniBuLLn på dagis.
Gudrun & Alice åkte nyss, dom kom förbi på en snabbvisit, hann med lite kaffe & glass :)
Trevligt med sällskap, i det fina vädret, solen skiner & värmer som attans.

När jag & Saga är hemma igen så ska hon få glass, och sen ska vi leka i sandlådan.
Njuta av solen, och mysa ner fötterna i sanden ;)


ajaa, and off i go :D


puss

Kaffe is the shit ;)




Sitter här i vanlig ordning & pimplar kaffe, i min ensamhet :)
Lämnade ju MiniBulln på dagis imorse, och sen hade jag utvecklingssamtal med hennes fröken. Och allt gick jättebra. Bara positiva saker hade hon att säga, och Saga utvecklas otroligt mkt, i stora mängder. Hon är aktiv, hjälpsam, kärleksfull, bestämd, envis, vill att alla leker fint med varandra & vet vad hon vill :)  Ett & ett halvt A4-papper hade hon skrivit ner med alla dessa fina saker om min dotter. Och JAAA, jag är stolt över min fina tjej <3 

jag har inte så mkt annat att skriva just nu..
ska vila lite framför TVn, (order från Susanne, hah)
sen plocka lite innan det är dags att hämta MiniBulln igen.
Kanske äta nån slags frukost?


pussheej

FULLT ÖÖÖÖÖS!



jajjamensan, Kort efter att Saga vaknade från sin lur så fick vi besök av Susanne, Robin, Vilmer, Veronica, Emil, Elliot, Camilla & T1.an Så det var fullt ös, medvetslös, alla barnen lekte som galningar i några timmar, vi föräldrar pimplade sjukt mkt kaffe, fikade på paj & pratade om allt mellan himmel och jord. Hur trevigt som helst verkligen. Sen blev det helt plötsligt middagsdax & alla for hemåt. Jag & Saga lekte en liten stund till ute, innan vi gick in & tog en dusch. Jättemysigt verkligen, sen på med pyjamas & fixa välling, då det helt plötsligt var nattningsdax istället. Dagen har gått så sjukt fort. Nattade Saga, och sen kom Susanne förbi igen, vi kände för lite kvalitetstid utan barn, ni som är föräldrar förstår vad jag menar :)) Så vi satt ute, pimlade kaffe & snackade skit, i typ 3 timmar, hah, Veronica kom förbi en snabbis hon med & svepte en kaffe & snackade lite. Precis vad jag behövde iallafall, lite egentid med mina vänner, utan karl & barn. Tror de andra bruttorna kände likadant om jag ska vara ärlig! 

Så jag blev ensammen för drygt en halvtimme sen bara, och snart kommer ju min sötnöt hem & pussas med mig, kan det bli bättre? Jäkla bra dag, som har gått sjukt fort som sagt! Tack till alla er som gjorde denna dag så kanon, från början, till slut :)

Och nu sitter jag & äter glass, med grädde, kola & choklad-sås :)
Känns som att jag är värd det, måste passa på, för när Lillebror är kommen, så är det SLUTSNASKAT för min del. Raska promenader, bra mat, träning & sånt är det som gäller då. Vill ju komma i form till Beach 2010 ;) Haha, lycka till Sanna  :O 


Nu ska jag BARA ta det lugt innan PappaBulln kommer hem.
Imorgon är det dagisdax, och utvecklingsamtal för Saga, lämnar henne 8.30, och har samtalet direkt då. Ska bli kul, hoppas dom har bra saker att säga sen har ja e del jag vill ta upp med.

GODNATT SVERIGE! 

Och i eftermiddags vid 4 snåret så föddes en liten Tilda.
Hon vägde 2700g & var 47lång, om jag minns rätt.
GRATTIS brorsan med familj :)

Lunch & glasskalas ;)



Nu först sover Saga middag :)
Men med tanke på hur kul hon har haft så gör det inget, hon har lekt gärnet med sin kusslin :)

For som sagt ner till byn, och lunchade, blidde hamburgare för oss alla, asgott, och bekväm att slippa laga lunch ;) Sen tog vi en runda inne på ICA, där Saga var ODRÄGLIG typ, klättrade ut vagnen, skrek & dummade sig, sen insåg jag att det inte var HON som var dum.. UTAN JAAG!! För när vi kommer fram till kassan så känner jag en välbekant lukt, OOH YES, hon hade ju bajsat stackarna :( Och jag hade inte märkt något, men hon brukar ALLTID säga till när hon har bajsat annars ju.. Så det dåliga samvetet tog tag i MammaSanna, så jag köpte ett glasspaket, och hennes faster köpte strutar, kolasås & strössel, så for vi hem & bytte blöja, och gjorde glass till tjejerna. Mammorna fick såklart dom med ;) Saga & Alice var supernöjda, lekte i sandlådan, gungade & busade. Och goffade glass såklart ;O Jag & Gunsan pimplade kaffe & var mätta som faan, hah. Hann snacka av oss en del & hade det bra i solen ( jag satt i skuggan hah )Efter ett tag for dom hem, och jag la Saga i vagnen för middagsluren, hon somnade diiirekt kan jag lova, haha. Men som jag skrev, så glada & nöjda som dom var så är det OK att skjuta på sovtiderna tycker jag :))

Och nu sitter jag här, har kört igång diskmaskinen & ska ladda en maskin med mörk tvätt & köra igång. Måste vikt tvätt från tumlaren med. Kanske blir en svängom med damsugaren med, får se hur mkt jag känner för & hur länge MiniBulln sover. PappaBulln jobbar sen ikväll, så då kan jag skura alla golven när MiniBulln sover och slippa hennes & hennes fars "fotspår" när jag skurar, då bägge har en tendens att alltid gå på det blöta golvet, hah.

Underbaaart väder ute fortfarande :)
Vilket gör mig glad som attans, ska sätta mig i sandlådan sen med min vackra dotter, och sen ska jag tvinga henne att plocka blommor med mig, som vi kan ställa inne i vas, ser ju så tjusigt ut :P

ooh, är fortfarande grymt mätt, och känner mig fortfarande såå DUM som inte förstod varför MiniBulln bråkade. Så hn kommer bli bortskämd med mkt mys, gos & lek idag :)


Nu : en sluuuurk kaffe ;)


pussdå

HOTHOTHOT!!!!




Faaan vad varmt det är.

Gunsan & Alice kommer & hämtar oss nu så drar vi ner till byn :)))


så heeejdååå!

Ändrade Planer



Jo, det blidde ändrade planer för dagen då jag pratade med syster för en stund sen. Och hon berättade att våran bror och hans fru åkte in till förlossningen kl 3 inatt. Så hon ska köra våran mamma hem till dom, så hon kan ta hand om barnen, Och syster stannar kvar där till det är dax för hennes läkarbesök. Så mamma slipper vara själv. Så man blir väl faster idag igen som det verkar. Hon var öppen 3cm för en timme sen & hade värkar var 5-6e min. Uppdaterar mer om det sen.

Så jag & Saga får klara oss utan min systers & lilla Karlas sällskap idag.
Men vi skulle höras ikväll & boka om dejten, för vi saknar varandra och varandras döttrar :)
Saga behagade att vaknar för typ 15min sen, tröttmössan min <3 
Ska snart ge henne frulle & höra hur hon vill spendera dagen.

Det är 22 plusgrader ute, superhärligt, men frågan är om det tänker hålla i sig.
Får se om det blir en trip ner till byn, för lite mjukglass & mys typ.
Måste handla oxå, ekar tomt i kylen, om man bortser från all ÖL!!

Nån som är sugen på mjukglass med mig & Saga? HOJTA isåfall.


pussheej

FETKNOPPEN (jag dårå)



Går förresten in i 9e månaden imorgon :)
V. 37!

ville bara säga det.
komsikomsi LilleBror <<3



:)



Har vart duktig & lagt in alla räkning på dragning tills imorgon, då pengarna kommer, och allt ska pröjsat, skönt att slippa sitta & betala imorgon :) Och då vet jag ju hur mkt pengar jag kan spendera på stan, då jag & Saga har en lunchdate med min Syster & hennes dotter <3 Ska ringa henne & bestämma tid alldeles strax. Trevligt värre ;)

Har nyss tryckt i mig lite paj, och Saga nattade vi 18.50, då hon var helt slut efter en fartfylld dag.  Men innan nattning fick hon ta sig en dusch med sin pappa <3 mina älskade Skitgrisar <3 Och nu är Daniel påväg in till Uppsala med Robbans grävare, som ska lämnas där Robban jobbar imorgon. Sen blir han upphämtad av Robban & kommer hem :) Som förövringt har vart här sen igår förmiddag & hjälpt oss grymt mkt, TAAAACK snälla :) Han åkte för en timme sen typ.

Dagen har bestått av utomhuslek HELA dagen som vanligt!
Veronica & barnen har gjort oss sällskap halva dagen typ, najs najs :)
Blivit mkt kaffe, tror jag har bryggt 6 kannor idag :O
men men ;) haha

ska glo runt lite, sen blir det en dusch!

och JUSSTE : imorgon blir jag brunett igen, med lite slingor i, har inte råd att vara blond längre, med denna jäkla FULA utväxt som måste fixas hela tiden. Så var det med den saken. Kommer sakna det ljusa, men som sagt, hatarhatarhatar utväxt! kommer bli bleeek oxå :(


intressant vaa?


hejdå!

HALLÅ!!!



Har vart dåligt med uppdatering från mig sen i förrgår, så jag varken har haft tid, eller lust :) Men nu ska jag uppdatera er om gårdagen & idag, kul vaa?? haha.

Lördag : Började dagen med morgonmys, frukost & lek.
Robban & grabbarna kom på förmiddagen & körde igång med massa maskiner & så. Har hänt massor här på gården kan jag lova. På våran baksida så har vi ju haft typ miljoner SKIT-STORA stenar som har tagit upp mark som heter duga, men nu är jättemånga väck & det börjar bli plant istället, så vi kan utnyttja vår mark på helt annat sätt. Är inte ens ett 10-tal stenar kvar som ska bort nu. UNDERBAART! Hur som helst så for jag med Veronica in till Uppsala vid lunchtid, hon släppte av oss hos mormor & morfar några timmar så Saga fick leka av sig massor med dom. Och när Veronica var klar med sina ärenden i stan så for vi hem med henne. Vra hemma vi 18.30 typ, och grisen hade INTE sovit middag på hela dagen. Men hon var på OK humör ändå, trots det. Lämnade henne hos hennes farfar & farmor där hon sov under natten, och gick hem föratt laga middag till oss & våra vänner som gjorde oss sällskap under kvällen /natten. Blev marinerad kycklingfilé, hemmagjord klyftpotatis, kallsås, och sallad. Dom flesta blev lagom fulla & vi hade grymt trevligt. Daniel & Robban satt halva kvällen i varsina maskiner & drck öl & pulade på baksidan, medans vi andra satt på dansgolvet & kollade på dom, snackade skit & så. Efter ett tag vart dom ännu mer törstiga & gjorde oss sällskap. Musiken & allas humör var på MAX, kanon ju. Några for in till Uppsala efetr ett tag & vi andra packade in oss i vardagsrummet & Robban agerade DJ på det sätten bara han kan, haha. Vi ett-tiden var det bara jag, Robban & Daniel kvar, nattade Robban på en madrass i Sagas rum, med Sagas allar, lite musik & så, haha! Han var jättenöjd. Daniel nattade jag med mig i våran säng, och det tog inte många minuter innan han snarkade mig i örat <3 En kanontrevlig kväll.

Söndag : Vaknade upp vid halv 9, gick upp, gjorde mig iordning, lät grabbarna sova.
Gick över till Sagas farmor, och pussades med Saga som var på underbart humör, fick frukost där & efter ett tag kom även grabbarna över & tiggde frulle :) Sen gick jag ut med Saga i regnet, lekte & så, sen bakade jag jordgubbspaj & försåg Daniel, Saga, Robban, Farfar, Farmor & faster med det & kaffe :) Grabbarna sitter i varsina maskiner igen, och jobbar på så duktigt så, T.1:an kommer förbi idag igen & pular han med, snälla grabbar vaa? :)  Saga sover middag i garaget, föratt inte störas allt för mkt av maskinerna, har ju barnvakten på, så jag hör ju henne när hon vaknat. Svärfar snickrar lite på altan ser jag nu genom fönstret :)

När Saga har sovir klart, så blir det lek igen :)
Och till sen lunch / tidig middag så blir det stek, som svärmor bjuder på :)
Vilket lyx vaa?

sen har det inte hänt så mkt mer. lägger ut lite bilder från igår,blev inte många alls,
men några iallafall  :














Ääääntligen helg



Gick bra på MVC, trots att vi missade busshelvete & kom 30 min försent (HATAR UL)!
Fick träffa en annan Bm då min hade fullt upp, då jag hade missat min tid, men hon var OK.
Hjärtljuden var kanon, magen mätte 36cm, Har dock massa vätska i benen. Blev rekomenderad vila, hmm, och hur skulle det funka när man springer efter en galen Saga om dagrana, haha. blodsockret var jättebra, och allt annat med, FÖRUTOM : detta tjafs om järn, ska nu dubbla intaget av tabletterna, BM frågade hur jag ens orkade stå på benen med detta låga värde :/ förklarade att jag är grymt trött hela tiden & det var väldigt förståligt! och ska även träffa en läkare nästa gång ang det & så. Har ju skött tabletterna, men klart som fan att dom inte gör nån verkan så som jag kräktes varje dag i en hel veckas tid, förra veckan, av halsbrännan. Ville ju inte ta ännu en tablett fall den kanske hade hunnit gjort sitt innan allt annat kom på retur. Jaajaa, ska tillbax om 2 veckor igen. Lillebror mår bra & det är huvudsaken.

Efter MVC så strosade jag, Milla & Saga runt på stan.
Jättemysigt, inget stress, inga tider att passa, och Camilla bjöd på lunch oxå, TAAACK. Blev varsina plocksallader, finns faan inget godare när man käkar ute :) Saga somnade strax därefter, och vi mötte upp Andreas för att umgås lite :) Han lunchade, och vi gjorde han sällskap, snackade lite skit & hade det bra :) Ett tag efter det så skiljdes vi åt & for hemåt igen.

Blidde lite lek med Saga ute, medans vi väntade in pappan :)
När han kom hem så blev det en trip ner till LillaTorget föratt inhandla middag ;)
Åt ihop med Daniels föräldrar, Camilla & Tommy, välans trevligt.

Och sen blev det dax att gå hem & natta MiniBulln.
Och för första gången sen vi flyttade in i huset så sover hon faktiskt i vårat rum, just pga att Daniel är i Bärby & hämtar en maskin, och ska börja gräva lite nu ikväll på baksidan, och utanför Sagas rum, så föratt hon ska slippa bli störd av den så nattade vi henne i vårat rum i Lillebrors säng. Så kan Daniel gräva så länge han känner för det ikväll. Hoppas det går bra. Somnat har hon gjort iallafall. :)

Och imorgon ska ev Saga sova hos sina farföräldrar :)
Robban ska vara här hela dagen & gräva han med, så vi tänkte grilla & bjuda han på öl på kvällen, och kanske kommer det hit lite annat folk med, vem vet =) T:1an skulle komma & kanske Milla & Tommy! Men efterssom att Daniel känner sig obekväm med att dricka i barns (speciellt Sagas) närhet så frågade vi farmor & farfar lite fint, och det var INGA problem :) Hoppas på bra väder.

nu ska jag kolla fejjan, sen slå igen dataskärmen!


pussdå

jeeeeiiii :P



är massa glad just nu :)
För imorgon när min make kommer hem från jobbet så har han massa virke med sig på kärran hem, så i helgen börjar eventuellt bygget på altanräckena :) Så snart kan jag kalla vårt "dansgolv" för ALTAN istället ;) undeeerbart! Känns kanonbra.

Grillade ju som sagt tidigare, och efter det for jag, Saga & Milla ner till byn, mötte upp Veronica & barnen, handlade på ica & sen åt vi varsina glassar på en bänk, massa mysigt. Sen for vi hem igen, lekte med barnen & sen kom mitt sötsug igen ;) Så jag bakade en kladdkaka, som jag hade på grädde & färska jordgubbar på  & rev choklad över:)) Om det var gott? dum fråga vaa :P




Nu sover Saga för natten, sen över en timme tillbax.
Jag knaprar gurka i vanlig ordning & ska snart ta mig en låååång dusch, då jag har ont i ryggen igen, och varm vatten på det brukar lindra en heeel del :) Sen skadar det ju inte att bli ren heller ;) hah

MVC imorgon halv 11.
Camilla följer med mig & tar Saga under den tiden så jag kan koncentrera mig på vad BM säger & så. Om hon och Saga följer med in eller inte är välfritt :) Kan vara kul för henne att höra hjärtljuden på Lillebror kanske? Valfritt som sagt :) Sen blir det väl en sväng i stan & glo lite.

nääh, glo en snabbis & sen duscha :)



pussheej 

Glaad igen :)



Har just lagt Saga för hennes middagslur, hör hur hon ligger & pratar utanför fönstret, har ju barnvakten på :) Och pratade med Daniel för en stund sen som berättade att han är hemma snart :)) För han behöver grejor till bilen, som han inte kan beställa förrens imorgon & får hem på måndag, så snart är han hemma igen & umgås med oss <3

Har satt mig i soffan, ryggen känns bättre idag, men har sammandragningar istället. Men är så van vid dom nu, så varför gnälla? ;) haha. Vill nog att alla ska tycka lite synd om mig bara ;) hihii!

Vi ska grilla idag, även om det regnar, fläskkottletter m någe gott tillbehör.
Daniels föräldrar har bjudit över oss, myspys ju :)

Regnar ute nu, tur att jag satte på regnskyddet på vagnen då :)
Måste ta oss till Maxi idag oxå, och köpa hem blöjor, då Saga har fått utslag av Libero, som jag köpte häromdagen. Måste köpa hem Huggies igen, dom passar just henne mkt bättre, ger bort dom andra till Vilmer, som jag vet tål dom :) Tråkig att dom inte funkar för Saga, men man måste ju prova föratt veta :) Har smöjt in henne med Miniderm 2 ggr idag. Hoppas hon snart blir bättre, måste göra massa ont ju :(

nu ska jag bara sitta på min feta röv ett tag.

soo loooong!

jaha



så blev det med våran mysdag :(
Daniel var hemma vid 23-tiden igårkväll, och bilen blev alltså inte klar, då det fattades delar. Så han blir borta hela dagen idag med, föratt få ordning på den. Han åkte nyss.

Vi vaknade iallafall upp tillsammans & fick äta frukost ihop.

får se hur jag & Saga spenderar dagen då.
känns inge lockande att åka någonstans, och heller inge lockande att bara sitta hemma.
Känner mig rätt osocial, men ska göra mitt bästa föratt Saga ska få en bra dag.

jaha, men ha en bra dag!

ajabajjaaa





har ju glömt bort att gnälla lika mkt som vanligt idag :/
Men var inte oroliga, för här kommer lite gnäll :)

Lillebror bråkar med mig, han bökar runt i det lilla utrymmet han har kvar i magen, och gör det omöljigt att stå, sitta eller ligga, då alla ställningar gör ont. Sitter i skrivande stund, men inom några meningar så har jag garanterat bytt ställning. Har ont i ryggen, värker som fan. Är sugen på Bubbelvatten, men har inget hemma. Kollar på Fråga Olle, utan ljud, hmm, orkar inte sträcka mig efter dosan. Lyssnade på musik nyligen på datorn & stängde då av tv-ljudet, sen när musiken var slut, så glömde jag bort det bara. En sak som irriterar mig faktiskt, är at jag har alltid varit lite glömsk, men nu är jag EXTREEEM! Sån jävla smågrejor i vardagen som man faktiskt BORDE komma ihåg!

Nu är Fråga Olle slut, undra om det var bra, haha.
hmm, märks att jag är uttråkad va?

jaha.. hejdårå 

v. 36



har helt glömt att bjuda på nya magbilder :)
här har ni -  v 36 :





Och två nakenmagbilder ;)
bjuder på bristningarna, dom är från graviditeten med Saga.
Har klarat mig denna graviditet utan att få bristningar faktiskt :)






enjooooy ;)

Njuter av lugnet :)))



Här sitter jag, och njuter som sagt av lugnet.
Saga har sovit sen 19, då Pappa Daniel kom hem & nattade henne med mig & sen for vidare till Bärby föratt byta koppling på Lagunan. Saga har vart helt slut sen kl 17 typ, gnussat ögonen & gääääspat, antar att förkylningen är påväg ut ur kroppen på henne.

Efter dagis & så har vi hunnit tigga kaffe av farmor, och lekt med grannpojkarna.
Och det sista vi gjorde innan nattning var att leka med Camilla & Tommy.
Saga AVGUDAR sin farbror Tommy, dom busade massor :)

Själv så har jag bäddat rent i sängen.
Ska bli sjukt underbart att bädda ner sig där sen, nyduschad & allt.
Tyvärr så får jag sova själv några timmar verkar det som, för Pappan ville bli klar med kopplingsbytet idag, föratt kunna njuta rejält av den röda dagen imorgon, så han skulle hålla på fram till småtimmarna. Tills han blir klar helt enkelt. Och det kunde ta sin lilla tid. Men hellre det, än att han är borta halva dagen imorgon :)

Ska försöka få med mig pappan & barnet ner till byn imorgon.
Föratt njuta av en varsin mjukglass, och bara mysa en stund.
Hoppas dom oxå känner för de, annars tvingar jag med mig Saga bara ;)
Kanske vill Familjen Olsson-Andersson göra oss sällskap??
bliiinkbliiiink ;)



jaja, hörs väl sen antar jag :)


HEEEJDÅÅ!

tjiiing :P



Det blidde mat på torget för min, Susanne´s & Vilmer´s del :)
Smarrigt värre, är fortfarande mätt som ett as, blev kebabtallrik :)

Har haft en riktigt bra dag med sötnötarna :)
Vi har pratat av oss ordentligt, beklagat oss & skrattat, hah.
Och busat med VilmerBus såklart, jäkla sötunge ;)
Tack snälla ni för en strålande dag :)

Väl hemma igen så håller jag på att tvätta sängkläder.
Och Saga rejar runt i sin RenaultBil här i vardagsrummet.
Ska snart klä på MiniBulln & gå ut & leka lite i blåsten som kom nyss.
Har vart behagligt hela dagen, men nu blåser det som attans :/

Onsdag : Daniel jobbar sent.
Innebär att jag är gräsänka ikväll,men kan vara skönt det med ibland.
Han kommer ju hem & myser med mig lagom till läggdags ;)

Nu ser Saga grymt sugen ut efter lite gurka.
Måste skära upp en bit till henne, får väl offra mig & ta en bit jag med ;)
haha, vaddå skylla ifrån sig!



ajaa, hejdå

tjoohooo



sitter i skrivade stund i Salnecke hemma hos Susanne & Vilmerbus :)
Vilmer sover middag & Susanne sätter på sig fejset ;)

Dom var så söta & hämtade mig utanför dagis imorse, och bjöd hem mig på kaffe & trevligt sällskap :) Det gick bra att lämna Saga idag, väntade en stund längre & såg till att hon verkligen hade nån att vara med. Inte innan det gick jag därifrån.

Funderar på en trip ner till byn med sötnötarna här, när Vilmer har vaknat.
Om inget annat kommer emellan, vi är nämligen lite pizzasugna ;)

hörs sen.

pussheej

Saga <3


Kan lova att det kändes sjukt underbart att få hämta MiniBulln på dagis idag.
Hon vaknade precis när jag kom, så vi pussades massor & pratade medans jag klädde på henne skor & jacka innan vi begav oss från dagis. Tog en promenad ner till ica, handlade bröd, samarin & gurka. Sen promenerade vi vidare till macken, där BARA jag & Saga bänkade oss & åt varsina mjukglassar med strössel :) Och hon var på ett underbart smittsamt humör. Hon njöt av varenda sekund, och jag med kan jag lova. Vi hade det jättemysigt, satt & "pratade", åt god glass och hade det bra :) Efter det satte i oss utanför och delande på en chokladbit, busigt vaa? massa sötsaker till oss idag :) Och när vi satt där mitt i allt så slog det mig - vad har jag gjort för gott i mitt tidigare liv? Som förtjänar denna lycka? Denna vackra dotter, denna underbara maken & allt som vi tillsammans har åstakommit. Jag är LYCKLIG!  Och jag ska överraska Saga med samma visa imorgon med, mjukglass efetr dagis <3






Mammans hemska utväxt!


Och när vi kom hem så blev det självklart sandlådelek för våran del.
Och sen middag med pappan när han kom hem, och efter det en fika hos pappans föräldrar.
Massa trevligt, och Saga fick duscha hos dom, då hon smaskade i sig lite fiskbullar med dom (luktar ILLA) hah, men pappa Daniel duschade så snällt av henne efter det :) Sen blev det hemgång & nattinatti för MiniBulln <3

Nu sitter jag här i soffan i vanlig ordning.
Ska snart lägga mig i Daniels knä & invänta att klockan slår 21, vilken innebär Desperata Hemmafruar ;)

Och imorgon är det dagisdax igen.
Hoppas det känns bättre lämna henne då, annars tar jag upp det med fröknarna på plats. Dock så hade dagen gått jättebra idag, men som sagt, måste kännas bra för mig med.

ska snyta mig lite, sen mysa ner mig.


pussheej

fyfan




funderar på att åka ner till byn redan nu, och svänga in på ica, föratt handla samarin för halsbrännan, och bröd så jag & Saga har frukost imorgon. Och då får jag ju hem min lilla snutta lite tidigare. Saknar ju henne.

Den här jävla halsbrännan tar kål på mig!
Varför hjälper inget? blev rekomenderad något annat av Vanja, ska se mig om på apoteket på fredag efter det, när jag har vart på MVC. vågar ju förfan knappt äta något, av rädsla att uppstötningarna ska komma igen & maten ska komma på retur. Och detta gör att mitt humör blir svängit, oxå därför jag vill ha hem min prinsessa, hon får mig att tänka på annat! Älskade unge <3

undra om jag ska ta en cykeltur med Saga sen?
Fall det är uppehåll, och så.
får se.


hejdå, dizzar er för min bebis <3

lite nytta?


Har precis kräkts lite, halsbrännan som vanligt.
Inget verkar vilja hjälpa, eller dämpa tvärr :(

Har haft Veronica på besök i nån timme :)
Vi har goffat sockerkaka, pimplat kaffe & snackat skit.
Väldans trevligt :)

Gick sådär att lämna Saga idag, dock tyckte jag att hon såg lite ensam ut.
Fröknarna hade fullt upp att ta emot alla barnen som kommer samma tid, och det kändes som att hon blev lite bortglömd, ja, jag kan nästa erkänna att jag gick därifrån med en tår i ögat. Hon stod bakom grinden & tittade efter mig & slängde pussar, samtidigt som hon såg vilse ut. faan, nu vill jag bara åka & hämta henne. MITT barn ska INTE komma åt sidan :( nu kan jag inte sluta tänka på hennes ansiktsuttryck när jag gick, varför reagerade jag inte innan jag for hem igen? Hon såg ju för fan ledsen ut! Min fina fina tjej <3 Fan vad dum jag känner mig nu! Vill ha hem henne NU!

Har ringt försäkringskassan iallafall.
Dom ska skicka nya papper, och allt som hör till.
Skönt att ha det gjort.

känner mig deppig som fan nu alltså.
just med Saga, och halsbrännan, och väntan på Lillebror.
behöver vara ensam nu nån timme, och bara vara känner jag.
tänka, inte tänka & vara känslosam.
i min ensamhet.

.....                                           
........                                             
............
..................
.......................
.............................
..................................
........................................

GodMorgon




Sitter här & väntar på att klockan ska slå 07.15 typ, så jag kan väcka MiniBulln.
Själv är jag helt klar föratt påbörja dagen, har hunnit snyta mig typ 10ggr redan :)

Måste ringa försäkringskassan när jag kommer hem igen.
Och fylla i allt som har med Lillebror att göra, så jag får ut lite cash under mammaledigheten sen. Och funderar även på att tvätta sängkläder idag. Lär visa sig.

ska glo runt lite nu.

hej på ett tag

pizza, lek & regn :)


Efter förra inlägget så ringde Veronica & frågade om jag hade gett Saga lunch ännu, nej svarade jag, då hon fortfarande sov middag, då sa hon att hon & barnen kommer förbi med pizza :)) Och det tackar man ju inte nej till lixom :) Och det var mig ingen liten pizza, utan en familjepizza :) Jag, Veronica, Saga, Emil & Jotte åt tills vi var kräkfärdiga allihopa typ, och den fanns typ en hel halva pizza kvar då, haha. Och det blidde Daniels middag OCH matlåda tills imorgon, TAAACK Veronica :) Efter maten klädde vi på oss & barnen & gick ut & lekte i regnet, pimplade kaffe & så. En stund senare så for dom hem och jag & Saga gick över till Sagas farmor & tiggde kaffe ;)  Blev kvar där ett par timmar, Saga lekte, och jag hade ju mitt sällskap som infattade Svärmor & svägerskan, sen kom svärfar hem från jobbet & jag slängde iväg ett sms till Daniel att det fanns kaffe färdigt om han ville ha, hos dom, så han kom sen han med.  När vi hade snyltat färdigt på dom så gick jag  ut i regnet & lekte med Saga en timme innan det var dax att natta sötnöten.

En väldigt trevlig dag, med en väldigt trevlig kväll.
Funderar på att göra en sockerkaka, då jag var alldeles för mätt på pizza, föratt hinna smaka svägerskans sockerkaka som hon hade bakat tidigare, och vips så var den ju slut för den delen med, hah.  så det kanske jag ska göra.


dagisdax imorgon för lillgrisens del.
vad ska jag hitta på då? snyta mig? hosta lite slem? ha lock för öronen?
hmm, oledoledoff! blääääääääää.

ajaa, HERRÅ

väntar&väääntar


har kört igång en maskin tvätt, vikt det som låg i tumlaren, lagt lövbiffen på tining i kallt vatten, sopat lite & nu sitter jag & knaprar på en bit gurka. och väntar på att MiniBulln ska behaga att vakna :) Hon har sovit i snart en & en halvtimme ju!

Ska göra ett försök med dagis imorgon tänkte jag.
Visst, hon snorar lite, och hstar lite fortfarande, men hon är ju pigg, så jag lämnar henne imorgon, och säger att dom kan ringa om det är något, så hämtar jag henne diiirekt :) Hon behöver leka av sig nu, för från vecka 25 så har hon sommarlov till vecka 33, alltså 8 veckor.  Föratt hon ska få lära känna Lillebror från start, och så.  Och då vill jag passa på att ha henne så mkt som möjligt på dagis innan det. Men vi ska ge henne ett oförglömligt sommarlov, leka dag in & dag ut, gosa med Lillebror, grilla, bada & ha det underbart :) Det är hon vääärd <3

jaha, göra nu då?
VAAAKNA SAAAGA <3
haha..


pussheej

:)



Nu är vi hemma igen.
Tog en promenix över till Veronica :)
Där fick vi kaffe, & glass med maränger, chokladsås, och grädde ;)
Saga åt 2 stora tallrikar, sötnöten min, kul att skämma bort henne lite :)
Vi snackade massa skit på hennes altan & Saga lekte av sig på deras inhägnad där det finns leksaker som heter duga :) Hon var jättenöjd, och jag med. Är på ganska OK humör faktiskt, trots min envisa förkylning. Hade som sagt jättetrevligt, och gick hem för en liten stund sen i regnet. Saga fick sitta i vagnen påvägen hem & somnade så sött så nu sover hon middag :) Hon får gröt & macka till lunch sen bara, och sen åker regnkläderna på, måste ut & leka lite ju :)

Har t.o.m kommit på kvällsmat, duktiga jag, brukar anars stå och glo rakt in i frysen aslänge innan nått åker fram. Men ikväll blir det iallafall biffstroganoff, med ris. Simpelt & gott, ska ta fram lövbiff snart & strimla.  Daniel ska vara hos tandläkaren kl 16.15, får se om han kan äta eller ej, tror det bara är vanlig koll. Men förhoppningsvis så är han hemma något tidigare än vanligt, mysigt ju <3

Nu har jag tråkigt, Saga sover ju, och jag blir rastlös.
Köra igång en maskin tvätt kanske? och vika det som ligger i tumlaren.
Och förbereda maten lite, eller nått. Kanske gör klart stroganoffen medans Saga sover, så är det bara att värma på den & koka ris sen ikväll. Kan vara skönt :) Inte föratt det är jobbigt att laga mat när hon är med, hon är sjukt hjälpsam & vill provsmaka allt den lilla gullungen, men ändå, får lite extra mystid med henne om det är klart.

måste snyta mig nu, sen ta mig i kragen.


puss & heej

dusch, frulle, AMS, osv


hmm, ser grått, tråkigt & molnigt ut ute idag :(
Mätaren visar på 15 plus, men känns som att det är lite kallare ute.
Och det ser ut all vilken sekund som helst kunna börja regna :(

Jaja, sitter i soffan med MiniBulln.
Vi har precis ätit frukost, och jag är relativt nyduschad.
Disneykanalen är påslagen & Saga är rätt inne i Musse & co.
Men vi lär ju klä på oss inom kort, och ge oss ut en stund.

Saga väckte mig 8.20, underbaaart <3
Gosade en stund i våran säng & sen klev vi upp.
Saknar Daniel massor idag, blev ju så bortskämd av hans underbara sällskap massor förra veckan. Men han är ledig på torsdag ju, nån röd dag :) Och på fredag är det Mvc igen, mäta magen, lyssna på hjärtljuden, väga & allt sånt. Sagas underbara farfar skulle eventuellt ta Saga medans jag åker dit, så jag kan koncentrera mig ordentligt och så.  Så svårt med en busig liten tjej som är överallt  & ingenstans annars :)

Jaa, jusste, min handläggare från AMS ringde för en stund sen :O
Han : ööh, hej, (presenterade sig med namnet) du är svår att få tag i, är du till arbetsmarknadens förfögande?
Jag : hmm Hej, nääh, är lixom sjukskriven maj ut typ, och sen går jag på föräldrarledighet igen. Ska ha barn igen om 34 dagar & det jag har underrättat er om.
Han : aah, jo, jag ser det i min papper nu, men dom har glömt att skriva av dig.
Jag : jaha, ok, men som du förstår så är det bara att skriva av mig då.
Ha : ja, ja, får väl gör det då. Tack föratt du svarade. hejdå.

HAHA, vaddå grinig?
Men måste erkänna att jag förstår honom lite.
För det var bara en ren slump att jag svarade nu, efterssom att jag ALDRIG svarar i telefonen om det är privat/skyddat nr, eller nr som jag inte känner igen. Så är det med det. Så han har säkert ringt miljoner ggr, utan att fått svar innan. Nu råkade jag svara av bara farten, då jag hade på ljudlöst & gick igenom lite sms. sådetså.

nää, ska pussa lite på min bebis nu <3

hejhej

lite snabbt bara :)


Konfa för Matte & Emil idag.
Grabbarna var jätteduktiga & skitstiliga :)
Åt ALLDELES för mkt fikabröd, tog ju SJÄLVKLART av alla 100 sorter typ ;)
Mådde illa efter, självförvållat :) Men det var ju bara sååå gott :P

efter det åkte Saga med sin farmor & lämnade av sina kusiner hemma hos dom i Storvreta.
Passade på att damsuga av lite hemma medans & slappa lite.

Sen kom Robban, och sen kom Saga hem igen, så vi tände grillen, slängde på hamburgare, åt massor, smälte maten, kräktes lite, nattade Saga & nu sitter jag här. Robban åkte nyss & Daniel har gjort mig sällskap i soffan.

Har kräkts varje kväll nu i en veckas tid.
Började med att jag kräktes av halsbrännan, men igårkväll & idag så fattar jag inte varför. En gång om dagen, sen mår jag bra igen. Helt sjukt. Får upp middagen varje dag, sen är det lungt igen. Frukosten & om jag äter lunch, det är vad jag får behålla. Huvudvärk har jag haft i över en veckas tid med. gnällgnällgnäll :)

Förkylningen verkar vara här föratt stanna.
Har lock för bägge öronen, snorar, hostar & är seg.
Febertoppar till & från.


äääsch, ger upp nu!


pussheej

MYSdag <3


japp :)
En riktig mysdag har vi haft.
Syster, hennes blivande make & deras dotter kom & lämnade Saga vid 3-tiden, och FAAN vad jag hade saknat henne, min fina flicka <3 Blev massa pussandes & kramandes, TILLS hon såg att hennes kusiner var här, då dizzade hon så vackert sin gamla mamma & sprang till dom & lekte :( Och så har dagen sett ut, Saga har lekt med sina kusiner, vi har fikat massor, syster & co åt mat med oss hos Daniels föräldrar & jag fick mysa massor med Karla FAST jag är förkyld <3 Och haft det sjukt bra, setat på baksidan, myst i solen, lekt i sandlådan & så. Robban, Andersson & T1:an kom förbi & drack nån öl med Daniel & inspekterade hur fint Daniel hade gjort det med maskinen han lånade hem idag och slätade ut all grus på vår framsida,  så högarna är GONE gott folk ;)

Efter att ni hade nattat våran vackra dotter så kom Daniel med en kalasförslag - grilla korv älskling? JAAA, mysfaktorn växte massor. Så vi grillade korv, bjöd över Camilla, Svärmor, Nova & Mio :) Åt oss mätta ÄNNU en gång idag, och avslutade i solnedgången. Lyckligt lottade som vi är så har vi ju hela eftermiddags & kvälls-solen på baksidan gassandes ordentligt, och hela framsidan fram tills lunch typ :) UNDERBART att bo uppe i backen ;)

Imorgon ska vi på konfa, och sen blir det bara massa HemmaPåGårdenMys :)

nää, ska mysa ner med maken min nu framför tvn.
Tänkte ha lite kramkalas & pussbrottning med han ;)

njut av kvällen.



puss & hej

bilderbilderbilder

BÖRJAR MED 2 BILDER PÅ PRESENTERNA :
BILD 1 : TVÅ STORA LASS MED GRUS, FRÅN BRÖDERNA PETTERSSON & GRABBARNA, SOM DOM TIPPADE AV UTANFÖR VÅRT KÖKSFÖNSTER :) HAH



BILD 2 : PRESENTBORDET :

FOLKFOLKFOLK

FOLKFOLKFOLK

MIN BROR, OCH VÅRAN SYSTERDOTTER <3

MIN SVÄRFAR <3

ROBBAN, NÅGOT ONYKTER ;)

ROBBAN & SEXXIBULLN ;)

GRABBARNA GRUS

PETTSON & SVÄRMOR

MADDE & CAMILLA <3

SOFIE, OCH SYSTER I BAKGRUNDEN

JIMMY "A.K.A" UNGE HERR SNICKARE PALM :)

GRABBARNA GRUS

CAMILLA & ROBBAN

MADDE & CAMILLA <3

EN TRÖTT JAG, NÄR ALLA SKILJDES ÅT :)

OCH BJUDER PÅ EN BILD PÅ MIN VACKRA DOTTER <3


var mkt fler folk här under kvällen -ca 40 pers.
Men jag glömde fota alla :(


pussheej

ÖVERRASKINGSFEST



Jajjamensan, kan lova att gårdagen var LYCKAD till 110%.
Jag hade planerat en överraskningsfest till min älskade make <3

Så när han kom hem från jobbet igår kl 18 så stod vänner, familj & släkt så fint & väntade in honom. Han blev skiiiitglad kan jag lova. Vi bjöd alla på massor med alkohol, grillade massor med korv, och jag hade fixat massor med fikabröd. Det var fullt ös medvetslöst! Alla var glada, fulla & nöjda. Och jag är så grymt tacksam till alla er som gjorde denna fest till den bästa någonsin. Massor av presenter fick han oxå :)


Och Saga sov hos sin mormor & morfar för första gången :)
Allt hade gått skitbra, och dom hade lekt, myst & haft det kanonbra.
Hon kommer hem om några timmar, och jag saknar henne massor.
Syster, hennes mansfru & lilla Karla kommer & lämnar henne <3

Bilder kommer ikväll, tog lite med mobilen igår.


Och särskilt tack till Susanne & Vilmer som kom & gjorde mig sällskap när jag saknade Saga som mest, och hjälpte mig med alla förberedelser, pajbak, och sånt :)) Guuuuld värt :)


nu ska jag snyta mig (som vanligt!)


pussheej

...



Hade grym halsbränna igårkväll, tog 3 tabletter under loppet av en timme & avslutade med en slemlösande tablett innan jag la huvudet på kudden. Och 20 min senare hade den forfarande inte gett med så, utan blev värre & värre, sprang in på muggen & kände hur jag vilken sekund som helst skulle få allt på retur, och mkt riktigt, kräktes upp middagen, pajen & gurkan jag ätit under dagen, just becuse of that fucking halsbrännan lixom! men höör på detta : jag kunde sova hela natten, UTAN halsbränna & utan att behöva snyta mig, vaknade nån enstaka gång av mina egna hostningar, men sov helt ok ändå :)

Saga vaknade för en timme sen.
Så vi har klätt på oss, bytt blöja, sitter nu & kollar på DisneyKanalen.
Ska snart duka upp frukost till oss, sen blir det väl ut & rasta MiniBulln några timmar innan middagsluren. Måste röja lite idag oxå. Eller, röja & röja, lär väl ta hand om tvätt & disk typ. Och slänga ihop nån paj eller 2 :)


Världens Bästa Make & Pappa fyller år idag <3



GRATTIS min älskade make på din 25-årsdag.
Vi ÄLSKAR dig gubben <3

tjiiingeliiing



Trots en hel del snor & hostningar så har vi fått dagen att gå :)
Vi har vart ute hela dagen, lekt i sandlådan, gungat, plockat blommor, och tittat på när Pappa Daniel snickat ihop en kalasfin trappa till dansgolvet (sk altan). Så det enda som saknas nu är altanräcke, sen är det klaaaart :) Ska köpa virke till öning hade vi tänkt. Kommer bli såå bra :) Vi kommer göra "kryss" istället för vanligt, blir mer öppet då.

Som sagt så har vi inte gjort så spreciellt mkt idag.
Bara vart hemma & tatt det lungt & skönt, underbart att Daniel har vart hemma & avlastat mig, känner mig mer & mer pigg för varje timme som går. Min ängel <3

Har packat ner alla vinterkläder nu, och ställt in i skrubben i lilla hallen.
Känns inte som att dom ska behövas någe mer nu på ett par månader, men hönsig som jag är så hänger det fortfarande ett par termosar & en vinterjacka framme till MiniBulln, ifallatt lixom ;)

Bakade 2 pajer på Daniels order, som han vill bjuda på imorgon på jobbet.
Han blir ju halvägs till 50-år då ;) Min älskling <3

Ska knapra lite alvedon nu, och sen slänga mig i duschen.
Ville bara säga att jag lever typ.


hörs då!

pussheej

hoooosthoooost & snyyyt!





Daniel & Saga gick ut nyss föratt leka.
Ska snart göra dom sällskap, men vill sitta i lugnet en stund först.
Hostan vill inte ge med sig, men det känns som att jag snorar något mindre idag än igår iallafall. Förhoppningsvis så mår jag mkt bättre imorgon. Väntar på att tumlaren ska bli klar, med den sista laddningen av bebiskläder. Tänkte sortera & vika det när Saga sover middag sen.

Ska klä på mig nu & ta med Saga ner till grönsakslandet.
Hon ska få hjälpa mig att plocka lite rabarber, för Daniel ville ha med sig några pajer till jobbet imorgon & det är klart han ska få det. Men han får allt hjälpa till ;) Han ska lära sig helt enkelt. Igår hjälpte han mig med pannkaks-smeten & till & med gräddade sin FÖRSTA pannkaka :) Det tar sig, sa mordbrännarn ;) Han är så duktig <3

Måste snyta mig nu, och sen bege mig ut!


pussheej

OnsdagKväll



Pappa Daniel blir hemma imorgon med, & tar hand om oss sjuklingar <3
Men dagen har flytit på bra ändå, sålänge jag har något att göa så hinner jag inte "känna efter" hur jag egentligen mår. For med Daniels mamma till Willys på eftermiddagen, handlade lite fikabröd i förebyggande syfte, ifall jag inte känner mig pigg nog att baka inför fredagen, då Pappa Daniel fyller 25år. Man vet ju aldrig fall någon kommer & vill gratta honom, och då vill man ha något att bjuda på till kaffet. Blir ingen tårta känner jag, utan slänger ihop en paj eller två.

Hemma igen så umgicks jag & Saga med Sagas farföräldrar en stund, Saga fick middag hos dom, själv var jag fortfarande mätt på pannkakorna vi åt tidigare på dan. Och sen gick vi hem, och Saga fick ta sig ett låååångt varmt bad :) Hon plaskade, lekte & hade det skitbra, medans jag satt på knä framför henne & plaskade lite jag med ;)

Pappa Daniel kom hem när jag hade tagit upp henne, han skulle hämta grejor, så han nattade Saga med mig :) Och sen for han vidare till Bärby! Efter det har jag plockat lite, sopat lite, tvättat lite & skurat ur skafferiet. Som sagt, så länge jag har någon att göra, så känner jag mig inte lika sjuk som jag egentligen är. Men måste erkänna att jag mår grymt mkt bättre idag, än igår, även om jag fortfarande är sjuk lixom. Bara hostan & snoret vill försvinna så blir det bra :)

När tvättmaskinen är klar så ska jag ladda den på nytt, med massa bebiskläder :)
Så ikväll blir det en : tvättabebisplaggsdag :) Så man har allt sånt klart, "bara" 39 dagar kvar nu ju ;) Och vill ju att alla kläderna ska pminna & lukta som resten av familjen :) Ska sortera ut neutrala kläder & låna ut till min vän som ska kläcka vilken dag som helst, vet ju att det kommer tillbax sen, och henne av nån lånar jag mer än gärna ut till :))

Nu ska jag snyta mig, och sen smörja min söndersnytna näsa med lite idomin.
Och knapra lite hosttabletter, i hopp om att halsen ska bli bra, önska mig lycka till


hej då

usch & fiii



svetten bara rinner om mig..
Och det gör snoret med för den delen.
Och såfort jag öppnar munnen så får jag djupa hostanfall som medför massa sammandragningar! Så Daniel & Saga får mest nickningar & viskningar som svar på tal :( Hatarhatarhaaatar att vara sjuk :( Vill blir frisk & orka med min familj. Vet inte vad jag skulle göra utan Daniels hjälp just nu.

Daniel & Saga bestämde sig föratt gå ut efter frukosten.
Jag borde kanske ha lagt mig på sofflocket & tagit det lungt, men jag valde att sätta mig i sandlådan med dom & bygga slott. Riktigt mysigt, fint väder är det idag, synd att man inte är på hugget bara. Saga verkar lite piggare iallafall, fast hon snorar & hostar. Får se om Pappa Daniel blir hemma & tar hand om oss imorgon med? vi har inte diskuterat det ännu.  Ikväll ska han iallfall få åka till Bärby efter middagen, och jobba lite, och umgås med grabbarna. Det är han värd, som står ut med oss sjuklingar  här hemma. Du är världens bästaste <3

Saga sover middag.
Ska försöka orka vispa ihop lite pannkaks-smet & grädda nån pannkis till henne som hon får till lunch, och resten av smeten spar jag & gräddar på till middagen sen. Smart tänkt va?


ajaa, vila lite en snabbis kanske.


pussheej

Samma visa


Samma visa idag med...
Huvudet dunkar, snoret forsar, halsen ömmar, hostar som fan & börjar få ont i öronen.

Sitter just nu i soffan, nuduschad, då jag vaknade helt svettig.
Så det blev en ljummen dusch, klarade inte att duscha varmt.
Saga står bredvid & borstar mitt hår, tur att man inte är håröm.

Daniel åkte till Das Mack, föratt mata Volvon lite & föratt köpa snus.
Nu kom han tillbax hörde jag, gick fort det.

Ska mysa ner mig i soffan nu.
Med min lilla familj!



hejdå

fiiifaaan



fiiifaaan VAD SEG JAG ÄR.
Är iallafall så lyckligt lottad att min älskade make åkte hem tidigare från jobbet föratt hjälpa mig med Saga, och det uppskattas sjukt mkt. Fick sova en timme (plus 100 avbrott med hostanfall & snytningar) medans dom var ute & lekte, Tack underbara <3 Och han blir hemma imorgon & vabbar Saga, och tar hand om oss. Hur skulle jag klara mig utan dig Daniel? <3

Och snälla Camilla har försett mig med lite knark : slemlösande tabletter, tabletter för rethosta, näs-spray & Daniel åkte nyss till ICA föratt köpa något mot halsen, typ bafucin(stavning) eller liknande.

Har bara gått åt en toalettrulle idag. Jäkla äckelsnor!
Och varje gång jag snyter mig eller får ett hostanfall så känns det som att Lillebror tittar halvägs ut.

Om JAG mår såhär dåligt, hur dåligt mår då inte SAGA?
Hon gör inte mkt väsen utav sig, lite hängig, massa snor, hostar & febrig.
Men märks att hon inte är på hugget, lillsnuttan min <3

nu SKA jag bli frisk.
Och Saga med såklart.
Har sjukanmält henne veckan ut iallafall.
Och ställt in utvecklingssamtalet.


nu ska jag koka mig en kopp thé.
knapra lite piller, snyta mig & sen sova typ.


pussheej

HELVETE



är så grymt jävla förkyld.
Vaknade inatt, snorig som fan, hostar massor, huvudet dunkar, och jag är seg som fan.
Och sen har jag en sjuk Saga hemma på det. Fyyyfaaan vad dåligt jag mår. Kan knappt prata, utan att få hostanfall,  Jag & Saga har väckt varandra halva natten av våra hostningar. Mår illa som faan gör jag med. VILL INTE VARA SJUUUUK! och stackars Saga då, som får stå ut med en gnällig & seg mamma. Jag orkar inte ett skit. Ska snart lägga henne för hennes middagslur, måste fan sova då jag med.  Svettas som en gris..


orkar inte!

tittatittatitta


Bjöd över Daniels föräldrar på middag ikväll.
Och dom hade med sig Daniels födelsedagspresent, och faaan vad glada vi blev :))
Vi har ju inget köksbord i köket, utan vi har matsalsmöblerna i våran matsal, låter ganska logiskt va? haha. ajaa, hur som helst så har vi pratat om att köpa ett litet barbord & klaffstolar & ställa i köket vid ena fönstret. Och just detta fick vi idag :)) Hur fint som helst. Tusen miljoner tack till er <3 Vi fick det i gemensam present då Daniel fyller år på fredag, och jag i juli. Vi är supernöjda :) Bilder finns längst ner i inlägget.

Och annars har vi nte gjort så mkt, ätit, lekt & nattat Saga.
Hon blir hemma imorgon till att börja med.
Sen får vi se hur resten av veckan ser ut.

Har inte så mkt mer att skriva.
Ska kramas med min make nu ;)

hejdå!

Bjuder på en magbild, då jag idag går in i V.35!



Och två  bilder på vårt fina barbord :)) 



...



Har precis lagt Saga i hennes säng för en middagslur, hoppas det går lika bra denna gång som sist. Hon har gnällt till en gång & fick ännu en tutte, ska ju ha en i varje hand & en munnen när hon sover :)

Saga och jag har städat lite, sorterat hennes kläder, kört igång en maskin tvätt som snart ska upp i tumlaren, och då ska jag köra igång ännu en maskin. Vi har städat i tvättstugan, vilket var välbehövligt. Plockat lite & städat i badrummet. Damsugit alla golven, föratt sen smula ner dom med riskakor ;) Haha, tänkte inte på det lixom. Men vad gör det om 100år? Är vi sugna så är vi <3 Har hunnit lekt massor oxå, Saga har lekt skomodell (hon ÄLSKAR skor) och sjungit lite, dansat till hög musik & kramats massor. En fördel när hon är sjuk, är att hon blir lite xtra kramig & pussig <3 Tar vara på varenda puss & kram, då hon har en tendens att vara lite snål på det annars ;) haha 

Idag blir det hemmagjord pyttipanna här hemma.
Med lövbiff, skinka, korv, och lite fläsk-kött, och självklart potatis & kryddor.
Så det blir en sväng ner till byn när Saga har vaknat, föratt köpa potatis, och bröd.
Åker med Veronica, så ska barnen få varsina glassar oxå :P

Och innan vi börjar med middagen sen så tänkte jag gå ut & leka en sväng med MiniBulln.
Vi har faktiskt inte vart utanför dörren ännu, inte likt oss kan jag lova. Och det känns!
Hoppas på uppehåll när vi går ut, annars blir det på med regnställen :)

Undra om Saga är piggare tills onsdag?
Har utvecklings-samtal med hennes på dagis då.
Ska ringa & sjukanmäla henne inför morgondagen till att börja med iallafall.
Så får vi se hur det blir med onsdagen, och torsdagen, då har dom ju Sommaravslutning på dagis, hade vart kul att gå, ta med egen picknick & mysa lite. Får se hur hon mår.  

hoppas alla har en bra dag

hörs då!


pusspuss
-
-

Sjuklingen <3



Saga är sjuk, min stackars lilla bebis <3
Igår började hon snora & det rann ur ögonen på henne, så jag & Daniel diskuterade om det kan vara en reaktion på pollen? Då hon var pigg för övrigt & inte hade feber. Men imorse så vaknade jag av hennes hostningar.  Hämtade henne & la henne i min säng, tycker så synd om henne, då snoret forsar, vilket gör att hon har svårt att andas, och hostningarna gör att det blir ännu svårare ju :(

Ringde Vårdcentralen, fick lämna mitt nr & sen skulle de ringa upp. och dom ringde upp efter ca 5 min. Och sköterskan sa att alla symtom tydde på en vanlig förkylningsvirus. Att jag inte behövde komma in med henne ( ville kolla hennes hals ) utan behandla med mkt vätska, näsdroppar & alvedon. Konstiga med min dotter är att oavset hur sjuk hon är, så är hon alltid SÅÅÅ pigg! Vi märkte ju inte ens när hon hade öroninflamation lixom, fick veta det när vi skulle vaccinera henne på 1-års-kontrollen.  Hon gör lixom inget väsen av sig att hon är sjuk.

Hade så gärna velat göra Gudrun & Alice sällskap på Kyrkis idag.
Men vill inte riskera att Alice drar på sig något virus, och tror att Saga mår bäst av en mysa i soffan hemma dag.  Skitväder ute, och det ser förjävligt ut inne. hmm, vad göra? Jo, städa lite, kanske baka något, mysa & busa med MiniBulln.

Ska ge henne näsdroppar nu.
Och tula lite <3


hörs då!

hejhej
-
-
-

Dagen som varit




Tänkte berätta lite snabbt om våran dag då jag inte har hunnit uppdaterat så mkt idag.

Efter frullen imorse så for vi direkt in till Uppsala, till mina föräldrar. Saga & jag umgick med mormor, medans morfar följde med Daniel & hämtade sand till Sagas sandlåda. Min syster & hennes bedårande dotter kom till mormor med. Så vi hann pussa på varandras döttrar &  snacka lite skit. Jättemysigt <3 Fick lite fina bebiskläder som Karla hade växt ur, och lite mammakläder :)) TAAAACK <3<3<3Sen kom Daniel och morfar tillbax & vi for hemåt igen.

Väl hemma igen så la vi Saga för hennes middagslur. Och då kom Susanne & Vilmer förbi på en kaffe & lite lek :) Började självklart att regna på oss, så efter ett tag gick vi in. Vilmer lekte på, Saga sov & vi mammor snackade skit som vanligt ;) Hur trevligt som helst, och Saga hann vakna & leka en lite sväng innan dom skulle fara vidare, och självklart så invigdes Sagas sandlåda med hennes älskade fästman <3

När dom lämnade oss så fastnade jag & Saga i sandlådan ett par timmar ;) Haha, Camilla joinade oss efter ett tag. Personligen så tycker jag att det är RÅKUL att leka i andlåda, sådetså :P Och det tycker min dotter med, så vi var sjukt nöjda :)) Sen var det middagsdax, grillad korv, mumma. Sen vart det lite TV-tittandes en stund & efter det begav vi oss ut igen.

Lekte på som attans med MiniBulln, som stolt hjälpte sin pappa som håller på att gräva början till våran damm utanför oss på vår baksidan, kommer bli så jävla skitfint. Och sen kom farbror Andreas förbi & hjälpte till, han & Daniel sågade ner lite träd oxå, vilken stooor skillnad det blev, nu inser man verkligen hur mkt mark vi har! När man ser det på ett helt annat sätt.

Och sen hände det en olycka.
Saga föll rakt fram från en stol, och slår huvudet (pannan) rakt ner i en stor sten.
Hjärtat höll på att stanna på oss alla, faan vad ont det gjorde i mig när jag skulle trösta henne, vaggade henne i min famn, medans jag försökte hålla tårarna borta föratt inte skrämma henne. Vi kylde ner såret med fryst kött, och pratade med henne föratt hon inte skulle bli virrig. Men det gick bra, hon kräktes inte, och det gick inte hål, men en bula & ett rejält märke lämnade det efter sig. Hon fick vara vaken över en timme efter det, egentligen var hon redan uppe på övertid, men man ska ju aldrig låta någon sova förrens efter ca 30-60 min efter ett slag i huvudet, Min stackars lilla tjejsing <3 Skönt att det gick så bra som det gjorde iallafall.

Emmelie & Manne kom förbi stax därefter.
Visade upp Emmelie´s ROSA pärla, sjukt söt den blev.
Emmelie hade massor med finfina kläder med sig från sin kompis som var till salu, fastnade för typ allt, haha, men det blev "bara"  typ 26 PLAGG, haha! Så nu har Lillebror kläder så han klarar sig i början :) UNDERBAAART!


När dom for så var det DaxAttNattaSagaTajm :)
Kommer ( hönsig som jag är ) kolla till henne varje kvart tills jag själv går & lägger mig, fär säkerhets skull. Vill höra hennes ljuvliga snarkningar <3

Bjuder på en hel del bilder idag oxå :)
Njut av dom, så ska jag återå till mina popcorn :)

pussheej




STOLT MORFAR MED SIN VACKRA DOTTERDOTTER KARLA

VÄRLDENS VACKRASTE KARLA <3

VILMER & SAGA INVIGER SANDLÅDAN

VILMER & SAGA INVIGER SANDLÅDAN

VILMER & SAGA INVIGER SANDLÅDAN

SAGA PLOCKAR GULLVIVOR

SAGA LEKER I SANDLÅDAN

PAPPA DANIEL GRÄVER TILL VÅRAN DAMM

EMMELIE´S PÄRLA

EMMELIE´S PÄRLA

SÅÅÅÅÅLD :))



Gick inge vidare att försöka sälja tvillingvagnen på Loppisen. Då det hade vart ont om folk osv. Så när vi kom hem så satte jag ut vagnen på BLOCKET, och en & en halv timme timme senare så sålde jag vagnen :) Fatta snabbt. Dom kom & hämtade vagnen nu ikväll. Kanon ju. Så det var bara att logga in & ta bort annonsen igen. Plus att en stund efter att köparen åkte härifrån så ringde ännu en på vagnen, och en annan hade mailat på den.  I love Blocket vaaafaan, hah!

Jag, Saga & Camilla åkte ner till Loppisen iallafall ju, snackade skit med Emmelie & kikade lite. Och den UNDERBARA Emmelie köpte massa kläder till LILLEBROR <3 tusen miljoner taaack gumman. Superfina kläder verkligen, i stl 50/56, precis vad han behöver :)) Och jag tänkte försöka få kontakt med hennes vän som hon köpte kläderna av & fråga om hon har mer att sälja, för hon hade massor med fina pojkbebiskläder.

Efter loppisen tog vi en promenix till ica, där Camilla försåg mig & min dotter med dricka & glass, massa tack för det gumman :) Saga fick för övrigt åka tvillingvagnen dit, då vi tog med den  hem på en gång. Det tyckte hon var kul  :) Sen plockade Pappa Daniel upp oss nere i byn, så åkte v hem. Lagade middag, lövbiff, Camilla stod för potatisgratängen och sallad. Satans så gott. Vi åt hemma hos oss med Camilla, Tommy & Daniels föräldrar. Massa mysigt! Mätt fortfarande :) Sen kom Robban förbi & hämtade sin bil, försåg honom med lite mat & kaffe. Sen skickade jag iväg dom ( Robban & Daniel ) föratt köpa fikabröd, då Jimmy & Madde frågade om dom fick komma förbi, och då ville jag ha nått att bjuda på :)  Och det var så himla trevligt, blir tyvärr ibland att det blir ont om tid att ses, så man passar på när det passar alla :) Snackade om allt mellan himmel & jord, fikade & hade det bra. Tack för en grymt trevlig kväll :))

Jaa, och därimellan allt så sålde vi ju vagnen, duschade & nattade Saga & sånt.

Nu sitter jag i soffan med Daniel.
Han goffar chips & själv ska jag snart hämta en bit gurka ;)
Lillebror buffar på i magen så det gör bajsont imellanåt, men det hör ju till <3
Åååh vad vi längtar efter dig <3


nu : gurka.


pussheej
-
-

Skitväder

Vilket skitväder vi har idag :(
Blåser typ storm, och är rätt kallt.

Har iallafall vart ner & lämnat vagnen på loppisen.
Saga sover middag & när hon har vaknat så ska jag, Camilla & Saga åka ner & kika lite. Och kolla hur det går för min vagn, får jag den inte såld idag så blir det blocket ikväll för vagnens del. Håll tummarna på att vi får den såld nu :)

Daniel skruvar ihop Sagas sandlåda :)
Och eventuellt så åker vi idag eller imorgon & hämtar sand på min pappas jobb, han hade ca 3 ton sand att avara, kanon ju, slippa lägga pengar på det. Eller sanden är ju inte så dyr, transporten som kostar. Om man inte köper i affär, men då känns det trevligare och mer ekonomiskt att få det gratis :) Taaaack snälla pappa <3


nu ska jag kika runt lite.
Sen ut & göra maken sällskap :)


herrå
-
-
-

GodMorgon Sverige ;)



Daniel ligger kvar i sängen, jag & Saga sitter i soffan & ha busat som attans nu på morgonen. Hon vaknade vid kvart över sju, och ville upp & hoppa. Nu gosar hon med en kudde & säger : goonaaatt, gooonaaatt :) Haha, sötnöten <3 Kanske börjar bli trött igen? Hon får fint hålla sig vaken till 11-11.30 nånting, för då är det middagslur.

Ska snart koka en kanna kaffe.
Plocka fram kläder till mig & Saga för dagen & så.
Sen blir det frukost & sen går vi eventuellt ut & leker lite.
Ska ju sätta ihop vagnen med, när Milla har vaknat :) Den fick stå kvar där inatt.
Och sen köra ner den till kl. 11, och ställa den vid Emmelies bord.
blir kanon det där :)



nu ska leka med Mini <3

puss

om dagen typ..

Dagen har flytit på bra, trots en grinig & missnöjd Saga :)
Susanne & Vilmer ringde vid lunch & frågade om jag & Mini ville ta en sväng till Maxi med dom, och det ville vi ju självklart :) For dit, handlade lite basvaror, och Susanne den sötnöten köote en helt underbar tröja till Saga som jag bara ÄLSKAR, den är så himla fin. Tusen tack hjärtat :)) Sen blev det Donken, vilket resuterade i lite mat & GLASS ;) massa mysigt! Sen for vi hem igen & skiljdes åt.  Försökte söva Saga som inte hade sovit middag på hela dagen, men utan resultat. Gjorde hemmagjord pizza som jag bjöd Daniels föräldrar på, själv orkade jag inte äta efter glassen på donken, hah! Och sen åkte vi in till Uppsala föratt hämta Robban på has jobb, och Saga däckade i bilen bara 5 min efter att vi for hemifrån.. och sov ända vägen in till uppsala, och nästan hela vägen hem igen. Haha. Så hene nattade jag inte förrens kl 20 ikväll, och nu sover hon. Daniel är påväg in till Uppsala igen, föratt köra Robban till Katalin, där Sahara Hotnight eller vad dom heter, spelar ikväll.  Och när Daniel är hemma igen så ska jag hem till Camilla, hon är en ängel & hjälper mig att sanera & tvätta av den andra syskonvagnen. För jag ska försöka sälja den på Loppisen nere i byn imorgon. Snälla Emmelie har bokat bord & ska stå & sälja lite & då fick jag ställa vagnen där, snäll som hon är :))

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla Fejjan & glo på slutet av Sing A Long!
Tills Daniel kommer hem <3


Och såhär ser min afton ut just nu ;)
Hur ser din ut?

sovmorgon


Kan ju lungt påstår att jag & Saga tog oss en redig sovmorgon idag.
Hon vaknade vid 7-tiden imorse, och då gick jag upp, hämtade henne & la henne bredvid mig i min säng, tog en liten stund sen snarkades det. Kl 11 vaknade vi nästa gång :) Hur ljuvligt som helst. Så vi har precis ätit frukost, och nu sitter vi i soffan & smaskar på varsina gurkbitar.  Ska snart klä på oss ytterkläder & ta vara på det fina vädret tänkte jag. För middagsluren får fint vänta tills 14-15 tiden typ. Undra om ma kanske ska försöka sig på en promenad ner till byn, börjar ju ta slut på Gurka, och Saga ser lite glass-sugen ut. Hmm, lät lockande, men vi får se. Orkar inte gå så långa sträckor i mitt tillstånd tyvärr, kul för Saga om vi måste vända mitt i allt.

Någon som vill göra oss sällskap om vi orkar gå?
Ring isåfall :)


nu ska jag ha kramkalas med min Prinsessa <3


pussheej
-
-
-

Lite bilder :)

Kärlek mellan mor & dotter <3



Kärlek mellan mor & dotter <3



Saga med sin älskade farmor <3



och en egobild på mamman ;)




nattinatti

tjabba

SnabbisSnabbisSnabbis

Köpte ny mobil.
Lunchade på Subway.
Hämtade MiniBulln på dagis.
Ska snart äta glass med Mini, sen ut & leka.
Mobilen ligger på laddning, ska gå igenom den ikväll.
Middag idag då? Förslag tack!


Det blev en : NOKIA 6600 slide





hejdå!

NAAAKEN



JAPP, är fett naken, utan min mobil!!
Den blev nämligen påkörd för en stund sen :(
Platt som en pannkaka är den!

Hade lagt mobilen i suffletten på Sagas vagn.
Bar in vagnen i bilen & åkte til dagis föratt lämna barnen.
Letade som fan efter mobilen i bilen & i vagnen & utanför dagis.
Kommer hem & ser den ligga på grusgången, andades ut :))
Men den hade legat i vägen för Renatas bil när hon skulle åka tidigare & blev alltså påkörd! Och det är ingens fel, hon kunde inte veta att den blivit tappad där, och inte jag heller. Så nu är jag mobil-lös & känner mig hur naken som helst. Måste gå hem till Svärmor & göra inbrott, låna hennes hemtelefon & ringa dagis, och hänvisa till Daniels mobil om det skulle vara något. Har redan ringt Daniel & berättat.

Har även ( blir någon förvånad? ) slarvat bort mobilen som jag fick av Camilla för några månader sen, och Daniels gamla är den ingen idé att använda, då den är cp. Så om en timme kommer Renata hit & då åker vi in till Uppsala & Elgiganten föratt köpa ny mobil till mig. Passar verkligen inte våran ekonomi just nu, men jag MÅSTE ha en mobil, för Sagas & Lillebrors skull!


Och SUSANNE : jag & Renata körde bakom eran bil påväg ner till dagis, och jag trodde att det var du som körde, så vi busade lite, men ser sen att det var ROBIN som körde, haha! ifall han kommer hem & berättar att han hade idioter bakom sig påväg ner som hetsade & tutade, så var det BARA vi ;) haha! sorry :D


nää, pimpla kaffe kanske?


pussheej

Dåligt samvete :(



Har grymt dåligt samvete idag över en sak jag glömde igår!
När jag & Pappa Bulln hade hämtat MiniBulln från dagis igår så beordrade jag hoNom att jag MÅSTE till ica, föratt inhandla gurka, så jag skulle överleva kvällen :P hah! Underbar som han är så var det ju inga problem, och innan jag sprang in så frågade jag honom om han ville ha något, nej svarade han då, och då frågade jag om han inte ens ville ha en kall RedBull? ch det ville han GÄRNA ha :) Gick in, handlade, kom ut & IDAG kommer jag på att jag GLÖMDE hans RedBull :( Dumma jag!! Här ställer han upp i vårrt & torrt när det gäller allt, och jag glömmer till & med en sketen dricka :( dumdumdum..

Sitter i soffan med MiniBulln, vi har nyss ätit frukost & lekt lite.
Ska snart klä på oss, och gå ut, föratt vänta in Renata för att åka & lämna barnen på dagis.
Ska borta Mini´s hår först & sen ska vi borsta tänderna :)


Måste bara påpeka ännu en gång att jag är så sjukt tacksam för alla fina vänner jag har <3 Oavsett om det går flera veckor mellan att man ses eller pratar i telefonen, så vet jag vilka som ALLTID finns kvar, och det är dom bästaste <3 I LOVE YOU!


-
-
-
-

v . 34




v. 34 :



Nöjd :))



Är grymt nöjd över min insats i detta hem nyligen :)
Nattade en trött Saga kl 19, och sen körde jag igång en maskin tvätt, efter det satte jag igång att städa i entren, såg ju så suskigt ut med grus, lera & skor överallt. Plockade iordning där, skurade golven & väggarna, ställde skorna på plats, och skakade av mattorna. Sen damsög & och skurade jag alla golven i det övriga huset. Känns sjukt fräscht hemma nu. Imorgon ska jag ta Sagas rum, och damtorka lite runt om.  Hoppas på att hitta lusten & orken till att sortera lite av Sagas kläder oxå.

Och jag & Saga åkte ju som tidigare sagt över till Veronica & barnen när Daniel åkte till Robban. Vi tog 4-hjulingen ÄNDA dit, haha, Lata som vi är ;) Åt middag med dom, plättar med sylt, glass & grädde, mkt gott! Sen kom Kicki & hennes dotter Sara, så vi klädde på alla barnen & slängde ut dom. Gav oss mammor en chans att få snacka skit ute & pimpla massa kaffe medans vi höll koll på barnen som vi ändå inte fick leka med, då dom underhöll sig själva :P  Efter en stund så kom även Susanne & Vilmer & gjorde oss sällskap, och sen även Camilla :) Hur trevligt som helst var det.

Och nu sitter jag här, som vanligt!
Är ju gräsänka en stund till, men tydligen så kommer min man hem snart :)
Småglor på Efterlyst, och ska snart läsa lite bloggar samt lägga ut magbilder på Facebook :)
Magen börjar bli jättetung nu, känner mig som en strandad val när jag ska upp ur soffan/sängen/stolen.
Och i skrivande stund så har han hicka ;) haha, vi verkar ha bestämt namn idag tror jag, vi har ju pratat hit & dit om några namn, och har hittills bara kallat bebis för Lillebror, men idag frågade Daniel Saga om hon inte skulle pussa ***** =) Han kallade alltså Lillebror för ett namn för första gången, och vet ni? det lät faktiskt inte helt tokigt <3

jaja, bloggar & fejjan

see yah!

snabbis




Gick bra på MVC.
Han växer som han ska, ligger med huvudet neråt men är forfarande rörlig.
Alla värden föruton järnet var bra, ska börja käka tabletterna kvällstid istället, och se om dom gör bättre nytta, dess verkan förstörs tydligen av mitt kaffedrickande :/ Så 2 timmar efter sista koppen ska jag börja ta.  
Och efter MVC så bjöd Världens Bästa Andreas på LUNCH :))) tackar tackar :)

nu ska jag & Saga pussa Pappa Daniel hejdå.
Han ska åka in till Uppsala & hjälpa Robban med en maskin.
Och jag & Saga ska över till Veronica & barnen.




hörs sen


puss

MorrnMorrn


Lämnade Saga på dagis halv 9 som vanligt, Åkte med Renata & lät Daniel sova ut :)
Kom hem & försåg honom med nybryggt kaffe & macka :) Uppskattat verkar det som :)
Nu sitter vi i varsitt soffhörn & glor på TV, bara skit på alla kanaler, så vi ska nog ut & åka en sväng, i väntan på att vi ska vara på MVC kl.11.  Hitta nått sätt att fördriva tiden på tänkte vi.


hörs & syns sen!


pussdå

alla kan göra något :)



Jag har precis anmält mig här :
 http://www.donationsradet.se/templates/DR_Page____356.aspx

Och det tycker jag att DU oxå ska göra!


pussheej

Duktig idiot :P


Nu ligger Lillebrors kläder nervikta i en låda :) Rentvättade & allt!
Det var mest stl 62 såg jag nu, så ska jaga lite mer 50/56-kläder tänkte jag.
Någon som vill sälja? Hojta isåfall :D

Hela familjen är nyduschade & rena iallafall :)
Regnar ute, Saga sover & Daniel gör popcorn :)
Fick ett regnställ av min svägerska idag, så nu har jag INGA ursäkter när det regnar ute & Saga vill gå ut :) Haha, idag satt jag ute i spöregnet efter dagis,För Saga ville leka ute, jag hade  fleecejacka, adidasbyxor & gummistövlar, i brist på ordentliga regnkläder, hett vaa?  Saga hade det bra i sin regnhatt, sitt regnställ & gummipjuxen hon <3 Men som sagt, nu har jag oxå ordentliga regnkläder, TAAAACK SNÄLLA GUDRUN :)))

mmm, nu fick jag en skål popcorn serverad framför fejjan, mumma ;)


hejdå!

-

jussde



Har ju glömt att berätta att min underbara make är ledig från jobbet imorgon :)
Så vi lämnar Saga tillsammans på dagis, åker hem & äter frukost, sen ska vi vara på MVC kl .11, föratt kolla till LillKillen :) Mysigt ju! Sen åker vi hem en sväng & rår om varandra innan det är dax att hämta Prinessan på dagis :)

Underbart med en heldag tillsammans, händer ju inte så ofta :)


jösses, vad jag älskar min lilla familj <3

-
-
-
-

Hallå :))



Lämnade Saga på dagis halv 9 imorse, och for hem föratt tvätta lite.
Fick besök av Veronica som köpte med sig massa gott fika som vi mumsade i oss, sen kom Susanne förbi & gjorde oss sällskap :) Vi pimplade massa kaffe, snackade gojja & hade det trevligt. Budade på lite bebiskläder på tradera genom Susanne, 1kr för hur mkt kläder som helst, kanon ju! Hoppas att ingen budar över, får vi veta om 5 dagar. Jäkla skillnad på pris jämnfört om jag skulle köpa i butik, med tanke på hur fort dom växer ur 50/56 kläderna. Ska snart tvätta upp pojk-kläderna jag fick av Soraya, och sen sortera dom i storleksordning. Och Veronica skulle rensa ut pojk-kläder från stl 50-68 som jag ska få, snälla hon :)) Uppskattas som faan! Vilka fina vänner jag har <3

Nu ska jag fixa tvätten som sagt!
Sen blir det en dryg timmes vila innan det är dax att hämta Prinsessan :)

Hoppas alla har en bra dag, trots alla dessa moln & regnskurar :)

pusspåer

Runt halv ...

Runt halv 3 snåret vaknade Fröken Plahn :)
Hon verkar ha sovit sjukt bra, och jag är supernöjd.

Susanne & Vilmer kom när Saga vaknade, vi packade in oss i bilen & mötte upp Renata & barnen :) For till Plantagen & glodde runt lite, sen till SkoPunkten där VilmerBus blev ägare till ett par skitsöta gummistövlar :) Sen blev det MAX för oss alla :) När jag hade beställt maten till mig & Saga så frågade Susanne m jag visste hur mkt klockan var? näh tänkte jag, och då berättade hon att den var halv 5!! Haha, och där står jag & beställer LUNCH till mig & min dotter :))) HAHAA! Tur att jag slängde åt Saga & Vilmer varsina bullar innan vi for, för det höll Saga sig på tills dess, hon visade INGA tecken på att hon var hungrig när vi for runt! Men hon åt riktigt bra till "Lunch" kan jag lova , hah! Tur att vi åt se frulle då, vid 10 - tiden typ. Ajaa, går ingen nöd på henne <3 Ringde Pappa Daniel som precis kommit hem till ett tomt hus, och berättade att vi satt och åt lunch, Och han skrattade & sa att han skulle tigga middag av sina föräldrar när vi ändå var borta :)

Väl hemma igen så lekte vi ute med Saga en stund.
Sen nattade vi lillfröken & jag satte igång med middagen.
Daniel ska ju ha matlåda, och jag slipper laga middag imorgon, bara att värma på det jag lagade ikväll, Blidde korvstroganoff m ris.

Dagis imorgon.
Kul för Saga, tråkigt för mig.

Tack Renata, Susanne & alla barnen för en trevlig eftermiddag :)))

hade skrivit ett mkt längre inlägg, men halva texten försvann när jag skulle spara, för internet hade kopplat ifrån. Skiiitbajs!


hejdå!

bara ändå lixom :)


6 Veckor kvar :))

Vecka 34: 4 maj - 10 maj 2009

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.
-
-
-
-

HELT OTROOOLIGT!

Alltså min dotter blir 1år & 8 månader den 11e.
Och alla vet att hon ALLTID sover middag utomhus i sin vagn, och har gjort det sen hon var ca 1 vecka gammal. Jag har försökt MILJONER ggr att hon ska sova sin middagslr inomhus i sitt sum, i sin säng, men det har misslyckats varje gång, jag har fått e upp & klä på henne & söva henne ute. MEN idag, HÖR & HÄPNA så ligger hon i SIN säng, i SITT rum & sover middag :)) Hon har sovit i över en & en halv timme nu :) Jag gjorde ett simpelt försök & lyckades. JIPPI!

Så jag har bakat en halv sats bullar, som hon ska få smaska i sig av sen.
Och pratat i telefonen med min vän Linda, utan att bli avbryten av Saga :)
Min dotter HATAR när jag pratar i telefonen, så jag känner mig mest stressad & osocial när jag pratar i telefon när hon är vaken. Haha, är jag ensam om det?

Renata ville ha sällis in till Uppsala sen när Saga har vaknat!
Hon ville in på Plantagen en sväng, och sen till Maxi.
Låter lite lockande faktiskt.



nu ska jag slappa en stund innan Grisen vaknar <3


pussheej
-
-
-


Mardrömmar & ryggont


Saga vaknade 4 ggr inatt och drömde mardrömmar :(
Varje gång hon vaknade så rullande jag ur min säng & gick in till henne, och varje gång snarkade hon som en gris. Så jag behövde aldrig ta upp henne, eller natta om henne. Skönt det iallafall. Och jag har fortfarande ont i ryggen, men Daniels massage igår var GUDOMLIGT underbart & välbehövligt. Min hjälte <3 Kanske har med det sk diskbråcket att göra kom jag på igår, magen växer & blir tyngre, ryggen bli mer & mer belastad osv.  Usch, jag blev så bortskämt med  graviditeten då Saga bodde i min mage, mådde ju sjukt bra hela tiden, inga problem alls förutom ischiasen. Dumma rygg!

Saga vaknade iallafall kl 9 imorse, hur skönt som helst.
Känner mig utvilad & på bra humör, Saga springer runt här & är allmänt söt <3
Vi har fått på oss kläder, och ska snart fixa frukost, Saga ska få se en stund till på Musses Klubbhus.
Hon är så fin, min lilla tjej <3

Det spöregnar ute :)
Behövs verkligen kan jag lova.
Det har vart så sjukt torrt & vad gör det oss? Saga har regnkläder, och jag har gummistövlar. Så ut ska vi ändå idag, trots det tråkiga vädret. varför klaga`? Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, och den frasen påminner mig om att jag inte äger nån regnjacka, men som sagt, finns säkert något annat jag kan slänga på mig.

nu : kolla runt lite, fixa frulle , ut & leka :)



pussheej

-
-

ajajajajj



Tyck synd om mig!!!
Har grymt ont i ryggen, vet inte om det är föratt jag har suttit mkt idag, eller om det är lättare förvärkar, kan ju komma flera veckor innan BF! Tog 2 alvedon för över en timme sen & har fortfarande lika ont!

Anledninge till att jag har suttit massor idag är föratt Sagas kusiner har vart här idag & underhållt min dotter HELA DAGEN. Jag har verkligen inte behövt springa en enda gång efter henne, för dom har lekt så himla fint :) Så jag har setat på en stol halva dagen & kolalr på dom typ :) Skönt som fan. Sen kom Daniel hem från sin lekstund & hade några av grabbarna med sig & PIZZA :) så vi åt pizza ihop med dom & hade det bra.

Sen bestämde vi oss föratt åka en sväng med Saga.
Hamnade hos familjen Olsson-Andersson :) Valde att våldgästa dom :))
Barnen lekte & vi vuxna snackade skit som vanligt!
Hur trevligt som helst.

Åkte hen efter ett tag & nattade Saga.
Och nu ska jag få massage av Daniel.
Faaan vad ont jag har!



pussheej

hemmadag



jajo, Agerar lata idag & håller oss på hemmaplan!
Har lagt Saga för en tuppis, hoppas hon somnar, så jag kan vila mitt feta ass i soffan en stund, hah!
Borde ta nya bebis-bilder imorgon, går in i Vecka 34 då, "bara" 6 veckor kvar! ORKAAA! Hur faan ska jag få tiden att gå, en evighet kvar vafaan. Vill träffa våran lilla grabb, pussa på honom, ge honom massa kärlek & vänja in honom i vår familj <3. Är  liiiite nojjig över hur Saga kommer att reagera..  Men vi får göra det bästa av det hela, hon får vara med hela tiden & lära känna honom ordentligt! Saga har sommarlov från v  25 - v 33. Så vi har ju lite tid på oss :))

Vet ni vad min dotter har börjar säga?? haha
huktaj hiiiiit ( luktar skit ) och pekar på blöjan när hon har bajsat! ;) haha. Märks att man måste börja tänka på vad man säger, hah! Sötnöten :D

Nån som vill ta en pizza nere i byn med mig & Saga?
Och sen en glass typ :P hör av dig/er isåfall.

vi hörs då!

God Kväll, God Kväll :))



Saga sov middag i 2 timmar.
Vi har målat mina pallkragar med slipersolja & ska gört en gång till imorgon. Min snälla svärfar har vart här idag & målat vitt runt våra fönster å utsidan, tack snälla :)) Och söta svärmor ryckte lite ogräs utanför oss oxå, tackat tackar (har ju lixom magen i vägen och blir pissnödig som fan av att böja på mig) Så det uppskattades.  Det har lekts massor, och vi grillade korv. Brorsan kom förbi & fick mat han med :) Drack en kaffe med han & sen begav han sig! Sen duschade Saga med sin pappa, Efter det nattade vi sötnöten, och jag hoppade in i duschen.

Har fixat med tvätten & kört igång ännu en maskin & diskmaskinen med.
Nu sitter jag i soffan i vanlig ordning & ska glo på TV med maken min <3

Och jag har fortfarande inte bestämt vad jag & Saga ska hitta på imorgon.
Det är ju tivoli ( stavas med ETT L, hah ) i uppsala (gränby). Saga har aldrig vart på tivoli, så det lockar lite grann att åka dit, men vill gärna ha sällskap, ska messa Daniels syster & höra vad hon & barnen ska hitta på ;) Och vädret skulle bli bra det med, underbart ju!


ajaa, höres då!


puss
puss

Goddagens Goddagens :))



Tänkte slänga in en liten uppdatering om hur dagen har sett ut änsålänge :)

Började dagen vid halv 9 då lillFröken var pigg som attans :)
Klev upp, och lät Daniel ligga  kvar en stund, gjorde mig & Saga iordning & sen dukade jag frukost ute i morgonsolen :) Skitmysigt, och varm som fan. Sen blev det en sväng till ICA föratt inhandla lite, tex korv & bröd, tänkte grilla det sen :)) Efter nån timme så kom Emelie & Matthias förbi idag igen, med sig hade dom en skiiitsöt liten Tommy på 1år, han var så charmig. Dom var barnvakt åt sina vänners son med andra ord. Och Saga & han lekte helt OK ihop faktiskt.  Vi pimplade massa kaffe, lekte med barnen, åt jordgubbar & hade det hur underbart som helst i solen.  Dom åkte för en stund sen för Emelie skulle jobba & Tommys föräldrar saknade sin son, hah!  När dom hade åkt så kom jag på att Saga inte hade sovit middag ännu, brukar ju lägga henne vid halv 12, haha. Men hon har vart på bra humör ändå, med däckade diiirekt när jag la henne i vagnen :) Står i garaget, då det är svalt & skönt för henne där.

Daniel var iväg en sväng med Robban & köpte jord till mig, så nu har han fyllt mina pallkragar utanför, och ska fylla mina krukor som jag ska ha vid slänten. Ska vänta på att Svärmor driver upp lite skott till mig, och ev ta en sväng in till stan imorgon med Saga och köpa lite blommor, då jag ändå blir gräsänka. Daniel ska ut några timmar med Robert & co föratt åka 4-hjuling/cross. Det är han värd, så duktig som han är här hemma på gården såfort han är ledig <3

Får se om det bara blir en sväng till MAXI imorgon kanske?
Det mesta finns ju där, och då kan jag & Saga äta lunch på Donken ;)
Lär visa sig, kanske inte ens orkar ta mig nånstans :P


ajaa, men nu vet ni litegrann om vad vi har gjort idag!
ska läsa lite bloggar nu, sen gå ut & avnjuta lite kaffe i solen.


pussheej
--

---

----

En bra dag :D



aah, det har verkligen vart en kanondag :)
Tog mig i kragen efter förra inlägget & fixade tvätten, disken & damsög :)
Gjorde verkligen ingen superstädning, men det ser relativt OK ut, man vågar släppa in folk iallafall ;) När Saga vaknade från sin tuppis, så gjorde vi Pappa Daniel sällskap vid brasan, skitmysigt, Saga hjälpte pappa att plocka kottar runt om & strök omkring som världens nöjdaste lilla gris <3

Grillade med Daniels päron idag, fläskottletter med potatisgratäng, potatissallad & grönsallad. Är skapligt mätt kan jag lova, Daniel agerade grillmästare ;) Dukiga han. ENDA gången han hjälper till med maten, det är när han får stå vid grillen ;) Hahha!

Annars så har vi vart ute & donat & lekt HELA dagen, ovanligt när det gäller oss va?
Och Lillebror har skött sig någolunda bra idag i magen. Skönt.'
Har haft lite ont ibland, men inte som igår.

Nu sitter jag & småglor på Sing A Long, älskart ;)
Älskar såna program (pensionvarning?!)


hej på ett tag!



-
-
-
-
-

Nytt försök


OJJJ, idag är vi inne i MAJ månad, vilket innebär att nästa månad kommer Lillebror till oss <3


-


Och Matthias sa att länken till min & Daniels låt inte ville funka,
så jag gör ett nytt försök att lägga ut den ;)
Och ifall det inte skulle gå denna gång heller så vill jag bara berätta att det är :
shania twain you're still the one

http://www.youtube.com/watch?v=24hLo2h7EW8

-
-
-
-
-
-
-

Våååår



Saga väckte oss kl 8 imorse & ville inte somna om.
Så det var bara att upp & hoppa föratt fånga dagen.

Lekte en stund innan frukost.
Sen åt vi frukost & efter det gick vi ut föratt hjälpa Pappa Daniel att tända på brasan idag igen föratt få bort det sista. Gick inte så bra, då allt fortfarande var fuktigt efter släckningen igår. Jag & Saga tog en sväng med 4-hjulingen. Saga ÄLSKAR att åka allt som låter illa, bilar, traktorer, grävmaskiner & tex 4-hjuling. Hah, skön unge, en riktig pojkflicka <3 Och PappaGris.

Nu sover hon middag sen ca 20 min tillbax.
Jag borde göra något ryck inne, men orkar inte.
ute är det skiiiitvarmt, lite för varmt för en tjockis som mig :(
Men ska ut & leta lite skugga snart tänkte jag.
Men innan det ska jag försöka hitta orken!
Så slipper jag tänka på det sen.



jaja, njut av värmen & solen ni som kan!
pusspuss

-
-
--