fullspäckad dag!



Imorgon är det en fullspäckad dag!
Ska lämna Saga på dagis som vanligt, sen hem & byta vagn från syskonvagnen till liggvagnen, ta bussen till icamaxi, möta upp min mor, syster & systerdotter :) Det ska nämligen storhandlas av oss alla.  Måste fylla upp kyl, frys & skafferiet. Plus att jag får umgås med dom oxå, helt underbart! Efter det blir jag upphämtat av Svärmor, hem & packa upp all mat, ta några djupa andetag, och sen bege mig till dagis föratt hämta skruttungen. Sen hem igen, fixa mellis, ut & leka, in & leka, laga middag, äta middag, leka igen, natta barnen & natta mig & Pappan ;) Hann ni med?? haha!!!

aah, var bara det typ!!

nattinatt!

tjiiiingeliiing



Eftermiddagen flöt på rätt bra ändå.
Jag & barnen tog oss en innedag, och bara lekte i massor.
Saga har vart lite lagom bångstyrig, men det hör väl till, vi har bråkat lite & blivit sams :) Hon har vart förbannad föratt vi bara har suttit inne idag, men jag behövde en sån dag. Humöret vände när jag tappade upp ett bad åt henne, där lekte hon & njöt medans jag badade David samtidigt i handfatet :) Rena fina barn blev resultatet ;) Lekte en stund till, och efter det kirrade jag varsina flarra till ungarna, & 5 min senare sov dom bägge två :P naaajs!

Ska fixa lite med tvätten, och damsuga en sväng.
Och sen blir det soffmys med mig själv under en filt i soffan, i väntan på att PappaBulln kommer hem & joina mig! Ska bara kolla på tv, och ta det lungt.

Oooh, ska beställa nya matsalsmöbler ikväll :))
Jag & Pappan bestämde det idag, och nu har jag hittat dom jag vill ha, ett ekbord med 6 ekstolar, med brunt skinnsits. Sitsen kan man ju alltid klä om, i matchande tyg som gardinerna som kommer upp sen. Synd bara att det inte fanns nån inläggskiva, då hade jag kunna köpt till 2 stolar till & ha 8 platser, när man har lite flera matgäster, men men, får funka med 6 . nääh, fixa det kanske!! Jag gillart!

puss&heej

...



David sov från typ kl.8 imorse tills vid 13-tiden, då jag VÄCKTE honom!!
Föratt hinna ge han lite käk & en torr blöja innan vi skulle åka & hämta syrran hans!
Jäkla tröttismössa, och nu sover han igen :/ Vart vaken drygt en timme alltså .. ska han bli sjuk? Eller har han kommit i en sån där "sovperiod" man har hört talas om?! Han gjorde nämligen sammalika igår med. Hmm, lär visa sig, det skumma är att han sover bra om nätterna fast han sover mkt om dagarna...

Jag & Saga har precis ätit jordgubbskräm med mjölk, smarrigt, smarrigt!
Nu sitter vi i soffan, jag framför datorn, och Saga framför barnprogrammen.
Det är ju onsdag, och det innebär att Saga inte hinner träffa PappaBulln idag, för hon sover när han kommer hem. Så vi har en MammaBarnkväll helt enkelt. Tänkte att barnen ska få bada ikväll, efter middagen. Innan dess ska vi vänta på Bebben ska vakna, så vi kan klä på oss & gå ut, sen får vi se vad som händer & sker. På nått sätt ska vi nog få dagen att gå..

jusste, btw så bytte jag gardiner i köket, så tjusigt så, sen bytte jag gardiner i matsalen, mkt tjusigt där med :) nu vill jag bara att mina nya fina gardiner till vardagsrummet ska komma hem, så jag kan byta här med. Måste till ikea nån dag oxå, ska köpa 4 st golvlampor av något slag, 2 i svart & vitt, att ha på varsin sida av soffan i allrummet, måste passa in ju, och sen 2 st som passar in i vardagsrummet, på varsin sida av tvn, dom vi har där nu är ikke barnvänliga, då Saga krockar in med motorcykelt där hela tiden, med flit & skärmarna är ju av papp, så dom är inne på sista versen.. och färg på lampor här då? hmm kör ju svart,grått & vitt här inne, hmm.. jaja, blir säkert bra till slut!

nu vill Saga sitta i knät & MUSA, som hon säger ;) hon vill alltså MYSA med sin mamma <3

tjabbatjenaheeeeejdå!

nöjd!

Har nu beställt hem nya gardiner till vardagsrummet.  Gråa, med svarta/grå/guld/silver-stjärnor på :)
Väldans nöjd, hoppas dom är lika fina i verkligheten.



herrå!

Vila I Frid


Idag har det gått 6 månder, sen du lämnade oss.
Ett helt halvår har passerat, och aldrig kommer jag glömma dig min vän.
Tänker på dej dagligen, saknar dig så det gör ont, tycker att du ska komma tillbax nu, och förgylla våran vardag. Men det kommer inte att ske, att finna sig i att du faktiskt är borta, är så himla svårt, VARFÖR Peter Varför? Faan, det är inte rättvist, du lämnade så mycket kvar, jag finner inga ord, bara tårar, ... Vi ses igen vännen!









Lillskruttan är på dagis, Lilleman sover middag & jag sitter & väntar på att kaffet ska bli klart!
Det är kallt som faan ute, var 0-gradigt när jag rökte min morgoncigg imorse, brrrbrrr!!!!!
Ska byta gardeiner i köket idag, och sen kolla runt om det finns några fina nya gardiner att beställa hem, om jag fastnar för något vill säga. Måste ju lixom ha grått i dom, efterssom att väggarna & soffan är grå, vill gärna ha lite svart & rött i dom oxå.. men att hitta såna, lär bli lite svårt! i-landsproblem, jag vet!

har inte så mkt mer att skriva, än att jag ska logga in & läsa Ep (enköpingsposten) & läsa om den efterlängtade intervjun, om Alice & hennes familj (barnens kusin).Den kan jag varmt rekomendera.

puss&heej på ett tag!

 


tisdagsmys




När jag klev ut ur duschen nyss så ser jag till min förtjusning att SexxiBulln har tänt levande ljus i hela huset, doftar vanlij överallt & mysfaktorn är hög <3 Min romantiska, älskade make <3 I skrivande stund så gör han iordning varsina skålar med glass, som vi ska bädda ner oss under en filt med & goffa i oss. Jag älskart ;)

Dagen har varit strålande bra.
Barnen har vart jättesnälla, och vi har spenderat eftermiddagen hemma hos deras farmor en sväng & resterande ute. Blst såpbullbor, bakat sandkakor & busat med PappaBulln :) En helt underbar dag. Till middag blev det kycklingsallad. Uppskattades av hela familjen, vi goffade som dom grisarna vi är ;)

ooh, jussde, Sagas nya skor kom idag :) Och mina med :)) försökte lägga in bilder föratt visa, men det gick inge bra för mig, Saga fick ett par svart/rosa ordentliga höstskor, och ett par rejäla fodrade vinterkängor(pink of course) och jag själv unnade mig ett par simlpa boots, med låg klack! :) jag gillar skor :))) Och Saga blidde ASGLAD, efterssom att hon har ärvt det av mig, det där med att älska skor alltså ;) supernöjda är vi bägge två, grabbarna fick vara utan denna gång ;)


nää, glass & mys med den bästa av dom bästa <3


godnatt!


Familjen Bulln <3

















brrrr



Fiiiii satan i gatan vad det är kallt ute.
Stackars Saga såg ut som en liten micheliingumma i sin outfit idag, som bestod av fodrade mjukisbrallor, tjocktröja, vinterjacka, mössa, halsduk & vantar ;p hoho, pyltade på mig själv massa extra oxå, och kände att det är nog dax att börja med långkallingar inom kort!!!! burrbrrr!!!

Ja, Saga är alltså på dagis idag, känns så sjukt tomt hemma utan den lilla huliganen :(
David gör ju inte så mkt väsen utav sig, han äter, sover, skiter & leker som bebisar gör. Men hoppas han tänker vakna snart & vilja mysa med sin mamma. I need some company! Faan vad jag älskar mina barn & deras far. Mitt liv <3

vad ska man hitta på för middag ikväll då?
Är sugen på pastasallad. Det är ju bara såå gott. Med kyckling ;)
Men då måste jag handla hem grejor till det, kanske åker ner till byn en stund tidigare sen, och handlar innan jag hämtar skruttan. ja, så gör jag nog. eller om jag gör pitabröd, som man fyller med grönsaker, kyckling & nån god sås? hmm, låt ju oxå mumsigt ju! jobbigt det blev dåå!!!

ska pimpla lite kaffe nu, och röka en cigg i väntan på att min son ska vakna. Sen har jag lite tvätt att ta hand om typ. Våra Bästa År om en liten stund, jag gillart ;) känns som att de flesta som är föräldrarlediga kollar på det lite tittsomtätt, har inte kolla på några veckor, men har antaligen inte missat ett skit ;) haha.

snorar fortfarande, och huvudet värker lite, halsen har börjat ömma.
underbart va?! eller inte, bajs på dessa skitförkylningar.
håller tummarna på att barnen klarar sig iallafall.

på fredag slänger jag över barnen till deras far ett par timmar på eftermiddagen.
Åker in till stan, möter upp Världens Bästa Camilla (barnens faster) och kikar runt i affärer, behöver lite nya kläder. Mest nya jeans. Och nån tunika kanske. lär visa sig, kommer säkert hem tomhänt som vanligt! CAMILLA - PEPPA MIG!!! haha!!

ska ut & gå ikväll tänkte jag, när barnen har somnat!
Måste röra på dököttet, nån som vill joina mig???

hungrig är jag oxå...
kanske ska mumsa i mig matlådan som blev över av PappaBulln´s goda korvstroganoff igår? eller så tar jag nån macka bara, tills det riktiga hungern kommer innan jag ska hämta Saga. jaja, jobbigt va?!

fan vad jag skriver, kaffe var det ju!


pussheej
-
-


svennebanan!



Haha, ja, så gick det med våran myskväll, Daniel är påväg in till Uppsala, föratt hjälpa sin stackars mamma som står med trasig bil mitt på en parkering inne i stan! Jäkla otur hon har bilarna alltså ;) Så jag sitter här all by my self. Men det gör inte så mkt, ska ta en rök & sen en dusch, och när Pappan kommer hem igen så blir det nog att natta oss typ. Känns så iallafall.

Längtar tills på söndag, då är det Mickelsmäss här i våran by :)
ÄLSKAR att gå på marknad, hoppas på bra väder :)
Ska gå med min fina lilla familj <3

puss&hej
-
-
-
-


SvenskaHollywoodFruar



jo, man kan inte göra annat än att skratta åt dom rika små tanterna ;)

Dagen då?
Spenderade hela eftermiddagen ute med mina fina ungar & deras faster.
Superfint väder, trevligt sällskap & humöret på topp.

Och nu jävlar, ska ni få höra & HÄÄÄPNA!!!
gissagissagiiiiiisssaa, vem som lagade maten ikväll här hemma?????!!!
PAPPABULLN lixom ;) min heta darling lagade sin allra första korvstroganoff, och den var supersmarrig, det har han IKKE gjort för sista gången, duktiga han :) För er som inte vet, så lagar min karl inte mat, just pga av att jag älskar att laga mat, och han aldrig har fått möjligheten att lära sig, då han har blitt bortskämd av mig från start ;) hah! men jag är uppväxt så, att kvinnan lagar maten i huset, thats it lixom, och sen personligen så anser jag att om Pappan jobbar en hel dag, så ska maten stå på bordet när han kommer hem, efterssom att jag ändå går hemma om dagarna! sådetså! min åsikt bara :P

nu blir det soffnys framför det galna rika tanterna på 3.an!

dagistajm imorgon!

ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR MIN FINA FAMILJ!

jag gillart ;)


Utanför fönstret så skiner solen, plusgraderna stiger, och humöret är på topp!
Barnen sover middag en sväng, huset skiner av renlighet, tvätten är i maskinen, disken är i diskmaskinen & jag har inga som helst måsten medans barnen sover, förutom att bara ta det lungt, pimpla massor med kaffe, njuta av tystnaden & bara vara. Jag gillart iallafall ;)

Barnen har bjudit på kanonhumör hela förmiddagen.
Vi har lekt, myst, kramats & bara haft det bra :)

När barnen har vaknat så blir det lite mellis, sen ska vi gå ut & leka lite.
Sitter & funderar på mina kommande projekt i detta hus invändigt, utvändigt är det min karl som är chef, men invändigt så bestämmer jag ;) vardagsrummet blir nästa projekt anyway. Nya golvlampor, upp med nya tavlor(foton på barnen när det är gjort), och sammalika dek-blommor som i allrummet ska upp på en vägg. och lite sånt...

nääh, kaffe var det..
och nån cigg ute i det mysig höstvädret!
mm, man måste bara älskart!

tjarrå!


HÖST!



Nu är det verkligen höst, på rikt!
Ligger gula löv på marken, himlen är blå & solen skiner, ändå är det kallt ute. Marken är fuktig efter nattens regn & det är rätt vindstilla, om man jämnför med igår.. snart är det vinter, personligen så älskar jag vintern, just pga av den härliga snön, som knastrar under skorna när man går, och att få åka pulka med barnen, ha snöbollskrig, och allt som för till, dock så längtar jag inte till vinterns äckelslask, isgator & minusgrader, sånt som hör vintern till vettni. Men längtar till julen, att köpa klappar till barnen, klä granen, smycka huset, baka pepparkakor & lussekatter, knäck & ischoklad, julskinka, prinskorv & köttbullar, levande ljus  huset, tända en brasa i köket, och allt detta underbara!

ja, mkt tankar i huvudet när det är knäpptyst i huset.
Hör bara ljudet av kaffebryggaren som snart är klar, David vaknade vid 6, ville leka tills för ca 20min sen, och somnade om, Saga sover fortfarande, och jag är uttråkad. David var svårsövd igår, somande inte förrens vid 20-tiden, han har två tänder på G samtidigt. Kliade & ömmade väl igår, såsom han tuggade & gnagde på mina fingrar, nappen & filten. Slutade med att jag fick vagga honom till sömns i famnen & klappa rumpan i takt, har jag aldrig behövt göra förut, men det funkade iallafall. Han vaknade en gång inatt  ville ha käk, det hör inte heller till vanligheten, men sånt som händer. Stackars liten <3

Gjorde lite nytta hemma igår iallafall, storstädade ordentligt.
Det var välbehövligt, och jag är nöjd :)

nu ska jag ta mig en kopp kaffe & vänta in huliganerna ;)


pussheej


hallå!




David ligger under gymet asnöjd, medans Saga är ute & leker med deras far!
Själv så ska jag skriva en lista till Pappan, så får han & Saga åka & handla hem grejer till dagen middag, ifall vi inte orkar åka & storhandla sen. Blir tacos idag, smarrigt värre, middagssällskap får vi med, utav en bakfull Robert. Usch, är hungrig nu jag.. får väl sätta igång med listan så dom kan åka & handla nångång ;) OJJ, kanske ska tina fram köttfärs oxå?? smarta jag då!!


herrå!


stooorm??



aah blåser verkligen storm ute, så jag var tvungen att gå in med barnen, Saga hann leka av sig lite iallafall. Usch föratt vara inne en hel dag, då Saga blir sååå rastlös efter bara en liten stund. Hon är ju verkligen ett "utebarn". Men idag kan vi inte vara ute, med tanke på att det inte är bra för David att vara ute i denna blåst. Och då drabbar det ju Saga, men sånt är livet. Ska göra det bästa av dagen. Leka med playdoohlera, och kanske baka något? Just nu är hon nöjd, cyklar runt här hemma på 3-hjulingen, och sopar golvet med sin sopborste. David sover en liten sväng, men lär vakna snart & vara hungrig :)

nääh, fördriva denna dag kanske, vi ska eventuellt åka & handla mat senare, om vi hittar orken vill säga. Lär visa sig.

lite kaffe på det här kanske ;)


PUSSHEEJ

ZZzzzZzZzZZzzz

jomenhejsan.
blev klar med allrummet idag :)
Med hjälp av min kära svärmorsa, och hennes tålamod ;)
Jag är så otroligt sjukt nöjd kan jag lova, det blev bättre än jag trott.
innan så hade vi ju en stor hörnsoffa, men jag byggde om den till en 3-sits istället, föratt göra rummet större.
Har inga "före" bilder tyvärr, men såhär ser det ut nu :








annars har dagen bestått av massa mys med familjen, utelek all day long typ, plättar med sylt & glass till middag. Barnen kvällsduschade med sin far, och sen var det nattinatti för dom. Och snart för mamman & pappan oxå ;)

en snabbis om våran dag iallafall, bättre än inget alls!

älskar mina barn, deras far <3
MER ÄN NÅGOT ANNAT PÅ DENNA JORD.

pussheej

PMS-MONSTER nr 1!



Jo, det är jag det, pms-monstret!
Fiifaan, hade ju helt glömt hur det känns att ha m-värk, och jag har IKKE saknat det!!!
Bajs på fröken lingon, som kan slänga sig i väggen typ!
Tycker lite extra synd om min själv idag!

Tänkte uppdatera lite om gårdagen, som på alla sätt & vis var helt kanon.

Morgonen flöt på som vanligt, mysa med barnen & ge dom frulle, leka lite & sen begav vi oss in till Uppsala, föratt möta upp min fina syster & hennes fina dotter. Vi tog en svänf på barnenshus & lindex. Fyndade 3 par brallor till PytterBulln, & 4 par strumpor till honom. Unnade mig själv lite underkläder faktiskt. Och efter det mötte vi upp Helene, Ida & barnen på IKEA, där käkade vi lunch, åt en Cesarsallad, som var helt ok faktiskt. Som strosade vi runt & shoppade lite. Köpte nya svarta panelgardiner & 2 förpackningar med dek-blommor som jag ska sätta upp på väggen i allrummet. Känner att jag måste förnya lite där, så allt kommer gå i svart & vitt nu. Gardinerna sitter på plats, och dek-blommorna ska klistras upp på väggen nån gång under dagen, när orken kommer.  Lägger upp bilder sen. Kommer bli dunderbra. Sen köpte jag bara massa BraAttHaSaker typ. En termos till PytteBullns käk, kräkhandukar, haklappar, förkläde till MiniBulln, en ByggPåLeksak till henne, massa doftljus, och vanliga ljus. Hmm, var säkert något mer, men minnet vettni! Knner mig nöjd, sen gick vi vidare till BabyLand. Där köpte jag leksaker till PytteBulln, han verkar nöjd ;) MiniBulln fick såpbubblor, hon blev superglad, mina barn är väldigt lätta att köpa saker till, både ekomoniskt & tänkmässigt! Dom uppskattar lilla minsta! Jätteskönt. Sen in på Coop en sväng innan det var dax att åka hem, byta kläder & åka in till stan igen föratt möta upp Maria :) Vi hade bokat bort på kina, 18.30. Vi åt & drack gott, pratade av oss sjukt mkt, och var klara vid 20.15 typ. Tog en promenad föratt smälta maten, då jag åt ALLDELES för mkt, och kände att allt var påväg upp igen :( Men efter en stunds promenerande så mådde jag lite bättre. Gick in & intog våra platser på biografen, UTAN popcorn eller godis, kändes konstigt att gå på bio UTAN snacks ;) haha, men jag hade kräkits ner min biogranne om jag hade ätit mer ;) och sen såg vi : Flickan Som lekte Med Elden! Den var jättebra, men jag hade nog lite för höga tankar om den, hade förväntat mig att den skulle vara liiiite bättre, men jag är nöjd ändå, nu väntar jag bara på att 3.an ska komma ut ;) När filmen var slut så promenerade vi mot bussen, och såg att det inte skulle gå förrens en timme senare :O som tur var så var min syster inne i stan & tråkade som fyllechaufför, så hon ville ha sällskap, vilket passade mig perfekt, efterssom att stackars Maria skulle upp kl 4.30 imorse, föratt åka & jobba, så hon fick åka hem & sova stackarna, medans jag ungick med min syser, snackade lite skit & så. Sen kom finaly min buss. kramades hejdå, och åkte hem. Låg i soffan ca 15 min med maken min innan jag kände att jag var på tok för trött, och nattade mig själv.

TACK TILL ALLA ER SOM GJORDE GÅRDAGEN SÅ HIMLA LYCKAD PÅ ALLA SÄTT OCH VIS.
speciellt tack till Maria, som alltid kan få mig att skratta, även om allt annat känns bajs ibland <3 Behövde denna kväll baby!

och måste tillägga att mina barn var så OTROLIGT snälla HELA dagen, fattar inte att dom gick med på att shoppa med tråkiga mamma så länge som vi gjorde lixom. mamma älskar er, ni är bästbästbäst!


 

Och idag då?

Jo, min älskade son behagade att sova ända till halv 8 imorse :O Jösses, sovmorgon lixom, tack David ;) Ville leka i en & en halv timme, sen somnade han om igen. Lagom då vaknade min älskade dotter, så det blev morgonmys i mamma & pappas säng :)) Efter det gjorde vi oss iordning, käkade frulle & sen har vi bara tatt det lungt. glott på tv & så. Ska snart ut & leka en sväg med Saga. Och vänta på att David ska vakna & vilja leka med oss. Pappan & Saga leker just nu på golvet & jag sitter här ;) Ska joina dom!

hoppas alla får en bra dag.

pusshee


FREDAG!



FREDAG HELA DAGEN, och såhär sen våran planering ut :

DAGEN : vid lunch ska jag & barnen möta upp några mammavänner till mig, och deras barn. Vi ska till IKEA, och sätta sprätt på karlarnas pengar ;) Haha. Tänkte luncha, och kika runt lite, sen blir det säkert en trip till babyland & barnenshus, föratt kika vidare. Kommer nog bli en supermysig dag, med supermysigt sällskap.

Efter det åker jag hem & slänger över barnen till deras far & byter mina (antagligen) nerkräkta kläder, till rena & lite "finare" kläder. För på kvällen..

KVÄLLEN : Jo då ska jag åka in till Uppsala igen, föratt möta upp min vän Maria. Vi ska ut & äta på restaurang, antagligen kina, och bara prata av oss massor & njuta av varandras sällskap. Efter det drar vi vidare mot biografen, föratt inta våra plater & se : Flickan som lekte med elden. Läängtar massor. Ska bli så skönt & avkopplande, att bara få vara "Sanna" för en kväll. Kommer ju sakna barnen grymt mkt, men jag vet att Pappan vill ha lite egentid med dom & skämma bort dom ordentligt. Kommer bli en dunderkväll, har sett fram emot den heeela veckan =) Ses ikväll baby ;) 


Natten var bra btw.
Han vaknade bara en gång, och ville ha lite käk.
Sen var det bra lixom, såå skönt.
Hade ställt in min på en natt from hell, efter vaccinationen.
Men ikke sa nicke :) Lovley.

Prinsen sover en sväng igen, efter att fått frulleflarran vid 6, & myst med mamma till halv 8. Väntar på att prinsessan ska vakna, och vilja kramas lite med mig <3

älskar min familj <3

njut av dagen, för det ska jag göra :)

herrå


yeah!



Yeah, Mammas stora kille väger nu : 6210g, & är 61,2cm lång :)
allt var bra för övrigt, han skrek i max 10 sekunder efter sprutorna, sen var han lugn i mammas famn. Lär visa sig om det ömmar, eller om han får feber sen av vaccinationerna. Saga lekte så fint med sin farmor i väntrummet, som var så gullig & körde oss till bvc. Det tackar vi för.

Barnen sover middag, och jag har så sjukt mkt att göra, fixa tvätt, disk, fixa nån lunch till Saga, damsuga lite, plocka, få i mig några liter kaffe osv osv! Har några samtal som jag ska försöka hinna med oxå. pustar ut!

jaja, börja nån gång kanske.


hejdåå!


BVC

GodMorgon!

Ska vara på BVC 9.30.
Har precis klätt på David dagens outfit, och ska snart väcka Saga.
Jag sitter på golvet i köket, med David bredvid mig på ett täcke, med gymet över sig.
Vi har haft några diskutioner, men inga allvarliga ;)

trött som faan verkligen, fast vi hoppade i säng skapligt.

måste handla efter bvc oxå, suck&stön...
men thats life.

ska snyta mig nu, sen väcka Prinsessan.

pussheej


Grattis



Grattis till min älskade son David, som idag fyller 3 månader, och Grattis till hans fina kusin Karla, som idag fyller 6 månader <3 Älskade ungar! Tiden går alldeles för fort..

Dagen har jag spenderat med mina barn, min syster, hennes dotter, Ida & hennes son :) Dom kom hit, och vi åt lunch, busade med barnen (tills alla barnen somnade ,haha) och pimplade kaffe, pratade av oss massor & hade en helt suverän dag :) Tack till er, som förgyllde våran dag :) Efter att dom for hem, så har jag vart ute & lekt med barnen, badat båda barnen, busat med dom & sen nattat dom typ. Dagen har gått superfort verkligen.

Och jag måste ju bara berätta vad David har gjort idag, han har för första gången ätit gröt :) Och han tyckte det var såå gott, han åt jättefint & förstod direkt hur man ska göra :) Min Duktiga kille <3



och här kommer en bild på honom när han har sin fina nya jacka & mössa på sig :



Och kolla in min stora fina tjej, som drar sin älskade brorsa i Lukas´s vagn
Hon är sååå duktig, min fiiina tjejsing <3  :




ska ta itur med lite tvätt nu, som vanligt.
kanske skriver mer sen, kanske inte..

pussheej






sen skulle jag gärna vilja att "anonym" skulle kunna höra av sig igen, fick en klump i magen, och om jag nu har gjort något fel, så har jag väl ändå rätten att få förklara mig. Vill gärna veta vem du är, och vad jag har gjort/sagt! Känns inte bra att veta att nån där ute är besviken på mig..


ny design



om någon känner att den skulle vilja göra en ny design till min blogg,
så hojta gärna till, är lite less på min förra :)

herrå!


tankar



Jag har tänkt mycket på en sak, och nu vill jag få det ur världen!!

Jag får ofta höra, att det är synd om mig, att jag måste ha det så jobbigt, som alltid är själv med barnen, och att Pappan jobbar hela tiden. Och att jag är såå duktig med barnen & aldrig gnäller! ojoj, stackars FruBulln lixom.. hur orkar hon?!

MEN HALLÅÅÅ!!
jag är fan inte ensamstående, och varför är det synd om mig?
Min karl jobbar ARSLET av sig, dag in & dag ut, föratt kunna ge MIG & BARNEN allt, tak över huvudet, mat på bordet, och massor av kärlek. i VARENDA förhållande där man lever ihop med barnens pappa, så jobbar OFTAST mannen i huset, eller har jag fel? Och i ett vanligt jobb, så gäller vanliga arbetstider, som för tex Pappan i detta hus, som jobbar 7-16 varannan vecka, och 8-17 varannan vecka, VARFÖR är det synd om mig? Fattar inte riktigt, han gör allt, verkligen allt för mig & barnen. Han ägnar varenda lediga sekund han har till att umgås med mig & barnen. Är det fortfarande synd om mig? Föratt jag har en karl, som älskar mig &  barnen, mer än livet? Och som är världens bästa pappa & make.

inget illa ment, många menar säkert bara väl, men fortfarande : det är INTE synd om mig. Jag är lycklig, jag har allt man kan önska, och lite till.

ville bara få kräkas lite, får se hur många som missuppfattar detta, och hur många som faktiskt inser att JAG MÅR BRA!!



Nu ska jag pimpla kaffe, och vänta på att barnen ska vakna.
David vaknade runt 6.15, fick frulle & massa kärlek, i drygt 2 timmar, innan han somnade om igen. Vid 11-tiden får jag & barnen besök, av min syster, Ida & deras fina barn. Vi ska luncha, leka & ha det bra, då jag inte kan gå på varken babycafét, eller öppnaförskolan idag, då Saga fortfarande är snorig. Sjukanmälde henne veckan ut från dagis.

njut av dagen, för det ska jag göra.


peace!

jusse




måste ju få skryta lite :)
Under en veckas tid så har jag fått  TVÅ buketter med blommor av min älskade make <3
Och häromdagen fick jag dessa av barnen & PappaBulln :



Den första från barnen, och den andra från Pappan :)

how cute aint that ;)
MIN FINA FAMILJ <3
jag älskar att känna mig älskad <3

-
-
-

Barnen sover middag :)



när barnen sover så dansar Mamman på bordet ;)
Eller kanske inte, har massa tvätt i tumlaren att ta tag i, och sen ska nästa laddning upp i tumlaren.
mycket tvätt blir det med TRE huliganer i huset ;) jo, mina kläder tvättas väl oxå, men jag grisar inte ner mig lika fort som barnen & pappan ;)

lovade ju bilder på Davids debutsittandes i matstolen :)
Kan lova att han tyckte det var spännande, log hela tiden typ (förutom när blixten från kameran kom). Storesyrran ville självklart sitta bredvid i sin stol (och skulle självklart oxå bli upp-pulad med en filt, haha) mina charmknuttar <3







imorgon efter jobbet så åker PappaBulln genom Uppsala påvägen hem & svänger förbi barnens mormor & morfar föratt hämta upp 2 st TrippTrapp stolar till ungarna från dom :)) TAAACK VÄRLDENS BÄSTA MORMOR & MORFAR! då ställs ikeastolarna undan & används när det kommer barnbesök istället :)

måste hinka lite mer java innan jag tar itur med tvätten, och knapra lite alvedon, då jag känner en febertopp komma smygandes :( blääsh!!!

har i tankarna att baka kokosmuffins, med glasyr & strössel typ.
Föratt få dagen att gå, Saga älskar ju att baka (eller slicka skålen kanske?) med sin mamma!
Till middag blir det fläskkotletter, ungstekt potatis & pepparsås.
blir säkert bra !



älskar min fina make & våra underbara ungar <3

(",)



Faan vilken jobbig natt, har inte sovit en blund pga att jag har vart så täppt i näsan :(
Köpte ju näs-spray igår, men visade sig att det bara var fucking jävla saltlösning, som gjorde NOLL nytta!!
Skitbajs! får be PappaBulln köpa hem riktig näs-spray idag efter jobbet.

Och jag då, trodde att jag skulle till BVC idag ju, med David kl 14.00. Men kollade av en ren slump almenackan för en stund sen & vi ska inte vara på BVC förrens på TORSDAG!!! kl 9.30, bra koll man har va?? INTE!!!

Gav Saga hostmedicinen imorse, och vad händer?
Joo, HELA hennes frukost kom på retur :O Hon tyckte det var jätteläskigt.
Men jag antar att det var bra, för det var HUR MKT SLEM som helst med dom kräkorna som kom.
Så det är ju som det står - slemlösande.

David sover en sväng, och jag & Saga kom nyss in efter att ha vart ute en sväng & lekt.
Nu rejsar hon runt på sin el-motorcykel, som hon ÄNTLIGEN vågar sig på, första gången hon satt på den & skulle gasa, så var backen ilagd av misstag, och hon for rakt in i väggen, sen dess har hon vääägrat sitta/åka på den, tills igår, när hon bara satte sig på den & gasade på ;) Mamma & Pappa är lyckliga över att presenten från Lillebror nu har blivit en favorit :)

Lillebror btw, han är så duktig, rullar från rygg, till mage, från mage till rygg :)
mammas lilla bebbe börjar bli stooooooor!!!! Och när han vaknar sen så ska han få premiärsitta i sin matstol, ska bli kul & se hur det går :))) kommer bilder sen :D

nääh, nu blir det mera bus med den stora Huliganen, tills den lilla vaknar & vill göra oss sällskap



pussheej

måndagen lider mot sitt slut!



Har haft en strålande dag med Mamma, syster, svägerskan & alla barnen :)
Hittade ÄNTLIGEN en höst/vårjacka till David som jag fastnade för rejält mkt, så de köpte jag faktiskt till min lilla prins :) ny mössa fick han med ;)



Handlade inte så mkt mer, en scarf till Saga, i palestinastuk, så hon kan matcha sin mamma, typ det!

Kom hem & kände mig lat, så Pappan fick köpa hem färdiga micromatlådor till familjen som vi åt till middag. Sen duschade Daniel med bägge barnen, sen var det dax att natta dom små liven. Efter det så damsög & skurade jag alla golven, och har småplockat & kört igång en maskin med tvätt. Tog en dusch & har nu bosatt mig i soffan, och  här bredvid mig ligger min baby & snarkar ;)

imorgon är de BVC som gäller , 3-månaderskollen på David, han blir stora kille på onsdag, alltså 3 månader, jösses vad tiden går fort <3 mammas fina bebis <3 han ska få spruuuuta :((((( stackars liten :(

sjukanmälde Saga imorgon från dagis, då hon fortfarande snorar & hostar om nätterna!
Köpte hem hostmedicin idag, som jag självklart glömde ge henne innan nattning, men får ge henne imorgonbitti istället.

Hoppas på fint väder imorgon, får då blir det en promenad ner till BVC istället för buss.
MÅSTE bli lika hurtig som jag var när Saga var bebis, jag promenerade JÄMT ju, rörde på mig hela tiden.. vad har hänt? jo MammaBulln har blivit bekväm!!! usch & fii på mig!

nääh, nattbloss & sängen vaa?!



GRATTIS PHILIP  PÅ DIN 11-ÅRSDAG, kramar från oss <3





måndag



Väntar på att barnen ska vakna & vilja umgås med mig!
David vaknade & ville ha frulle vid 6-tiden, och somnade om för typ 20min sen.
Och Saga, ja, hon sover som den lilla söta grisen hon är ;)

Blir ju som sagt e tip till Uppsala idag, mamma ska till psykologen, och efter det ska vi luncha & glo runt i affärer. Mysigt värre :) Synd bara att det är så grått & trist ute, det har regnat inatt. Vi har ju blivit grymt bortskämda med solsken & över 20 plus, nu ett tag. Men det var härligt så länge det varade.

ska kolla kaffet nu!


herrå

söndag heeela dagen!



jamen hallå!
Bägge barnen har sovit middag i över 2 timmar, måste tempa Saga när hon vaknar, både hon & David är ju supersnoriga, men jag tycker att Saga har känts varm hela dagen, kan vara värmen ute oxå, vad vet jag? Men ska kolla för säkerhets skull.. David brukar ju ta långa tuppisar, så där tvivlar jag på feber, men kollar nog honom ändå oxå.

Har ryckt ogräs ute, och lekt med barnen ute sen dom vaknade imorse.
Vi har pallat äpplen, gungat, gjort sandkakor & massa annat!
Blir mera utelek när dom har vaknat igen.

Imorgon blir det en trip till Uppsala med barnen.
Möta upp deras mormor & följa med henne till psykologen.
Efter det möter vi (förhoppningsvis) upp barnens moster & kusin, för lunch nere på stan & glo runt i affärer, måste hitta en höstjacka till David. Och tänkte kolla vinterskor till mig & Saga. Båda vi behöver ha rejäla skor till vintern. Och sen är jag ute en nån vit tröja/hoodie som jag kan ha till mina nya jeans på Susannes 30-årskalas :) Hoppas jag hittar nått jag fastnar för. Barnen skulle behöva raggsockor oxå... vad jobbigt det blev helt plötsligt, inte en chans att jag kommer komma ihåg allt :/

jaja, mera kaffe.

PUSSHEEJ!!!

gooodmooorgon!!!



Barnen sover fortfarande, eller, ja, David vaknade vid 6.15, ville ha käk, och var vaken en timme & mös med mig. Men nu sover han igen. Hoppas Saga vaknar snart, börjar bli lite smått uttråkad.

i med lite mer kaffe kanske.


herrå!

peace då ;)


Barnen slockande som ljus kl 19, och kl 19.15.
Nybadade är dom bädde två, och doftar ljuvligt, mina vackra huliganer <3
Kollade på disneydax innan nattningen, David låg & lekte under gymet, och jag satt med Saga på golvet bredvid honom, med godis, ostbågar & chirre ;) Nöjda ungar? JAJJAMENSAN!!!




måste lägga upp en bild på Saga när hon kissar på toaletten oxå,
hon spexade & fånade sig som attans :)





Maten vart så otroligt lyckad, gjorde rullader (lövbiff som man rullar ihop med skinka i & mjukost av valfri smak, vi tog gräslök) det är ju bara fööör gott, stekte upp dom färdiga & sen kokade jag dom i bulgong föratt motverka att dom blir torra, och sen i med massor av grädde, satan i gatan vad lyckat det blev, till det åt vi hasselbackspotatis & grönsaker :) mätt & belåten i magen ;P

haha, fick ett mms av Tommy vid 16.30 tiden, där det stod :
 - det är lugnt, Robban ligger snart bredvid och gosar,
så snart har man nattat hela skocken ;)
 
denna bild skickade han :



haha, min baby hade DÄCKAT!!!!!!

17.30 kom det ett nytt mms från Tommy, med texten :
- Alive and Kicking ;)
denna bild följde med :



då var PappaBulln fit for fight igen ;)
min älskade fina, underbaaaara Pappabulln <3
Dom har tydligen haft det askul, han har ringt några ggr & vi har messat lite, dom har det bra där borta, lär visa sig om PappaBulln är pigg nog för utgång oxå ;) och han skickade lite bilder från banan, och det var som jag fattade det, massa 4-hjulingar i geggamojja ;) hah!

nää, ska vara lite social nu, kommer nog vara astråkig & natta mig själv snart, men dom kan ju roa sig med lite wii, datorn eller tvn, det är valfritt, dom har full förståelse över att jag är tröttis :) min syster med familj som är så gulliga & umgås med mig och huliganerna, ska plocka fram sängkläder till dom nu & mysa med dom.

tjiiigeliing på er.

lördag hela dagen :)



I detta hus har det vart fullt ös sen 7.30 imorse :P
Barnen är på relativt bra humör, och jag hoppas det håller i sig!

Vinkade av PappaBulln vid 7-tiden imorse.
Pussades massor, så vi ska hålla oss tills imorgonkväll då han kommer hem igen ;)
Och om jag har tur så får jag sällskap ikväll tills imorgon, håller tummarna nu :)
Skönt att slippa sova själv med barnen, då jag är skapligt mörkrädd.

David sover sin fm-lur, Saga cyklar runt här hemma & snart ska vi klä på oss & gå ut. Blir väl att gunga lite & leka i sandlådan, och kanske gå över till barnens farföräldrar. Vi ska äta middag ihop med dom idag iallafall, har köpt hem lövbiff, får se vad vi gör utav det, om vi bara steker som dom är, eller om vi gör rullader. Lär visa sig! Gott hursomhelst.

btw så är jag ägare till dom där asheta jeansen jag skrev om igår, fick till&med ta 2 stl mindre än jag hade innan jag blev pregnant med David :) Och måste tillägga att jag hade kunnat ta yttligare en stl mindre, men ville inte riskera att det kändes obekvämt när jag sitter ner med dom, då jag fick upp & igen dom, men dom satt tajt som fan. Såna saker gör mig glad :) ändå har jag misskött min diet sen Saga fyllde, för alltså över en vecka sen, så har jag småfuskat varje dag. Bara att ta nya tag!

Mat handlades det hem oxå, vi skulle egentligen bara handla för en vecka framöver, men det blev ju "storhandling" med tanke på att det behövdes hem blöjor, ersättning & välling & sånt. Men själv maten är bara för ca en vecka framöver, och kalaset gick på typ 1500kr :O helt sjukt., lägg till 500 så får ni summan som vi handlar för när vi STOOOORHANDLAR på riktigt!!! Och då är det i vanliga fall för en hel månad lixom. Faan vad dyrt det börjar bli att köpa mat! jaja, äta bör man..

nääh, höra med Saga om hon vill gå ut kanske.
plocka lite äpplen & plommon ska vi göra.
och stjäla vindruvor ur svärmors växthus, så kan vi slå till med fruktsallad ikväll kanske!

jaja, herrå på ett tag!



älskart ;)


Man måste bara ÄLSKA det underbara livet jag har ;)
Barnen har vart helt gudomligt gulliga idag, verkligen hur snälla som helst!
Och det resulterar i en snäll, glad & pigg mamma :D

Har vart en sväng hela familjen till Hummelsta & fixat en sak, Jag & Saga passade på att gå in på Godisaffären där, kom ut med lösviktsgodis för 106kr :O ooops ;) hah!

PappaBulln är ute & leker med barnen, så jag får en liten lugn stund för mig själv :)
Välbehövligt ibland, och för första gången EVER när jag är utan barnen en stund så städar jag IKKE!!!
Orkar fan inte, gick in, satte på tv & har datorn i knät, och bara är... Städa kan jag göra närsomhelst!
så jag bara sitter & chillar, men om jag ska vara helt ärlig så går jag nog ut till familjen & gör dom sällskap igen ;) hahah!!! Mycket roligare att vara med dom, än själv, även om man behöver andas ibland ;)

om typ 30-40 min sticker vi in till Uppsala, lämnar av Svärmor på kalas & drar vidare till Gränby Centrum. Ska prova lite jeans, behöver fylla på garderoben lite, böjar bli liiiiite för mkt
gåimjukisbrallorstuk igen tyvärr. Behöver unna mig själv det oxå, såg ett par ASHETA jeans på HM´s hemsida som jag bara MÅÅÅSTE prova ;P här kommer en bild på dom :




ja, och efter lite klädkikandes så blir det KVANTUM & handla mat som gäller innan det är dax att fara hem & natta barnen, lär bli övertid för dom idag, men spelar roll då?!  sen blir det soffmys med min make, gosa i massor. Imorgon kl 8 blir han hämtad :( Kommer sakna våran PappaBulln <3 Hoppas han får ASKUL!!! <3

så ser våran kväll ut :)


hej på ett tag!

FREEEEDAGSMYYYYS


ÄNTLIGEN FREDAG!

ååh, vet ni ??
Jag killade David under hakorna när jag klädde på han nyss, och vet ni vad han gjorde??
Han skrattade, så mjuk, rena himelska skrattet, jag bara mös <3 annars så pratar han ju massor & ler som en tok, men skrattat harhan inte gjort förut, förrens idag :) det får verkligen en mammas hjärta att smälta :D

Annars så är det fullt ös här hemma sen typ 30 min tillbax.
David ligger & snackar under gymet, och Saga står & ritar på sitt ritstativ som hon fick i födelsedagspresent av oss :) Den ÄLSKAR hon. Senare idag ska hon få måla med vattenfärger på den :)

Ska snart göra iordning frukost till mina fina ungar.
Och koka en kanna kaffe till deras snälla mamma ;)

tror att vi går ut & leker en sväng efter frukosten, eller så väntar vi tills solen har legat på ett tag till & det är lite varmare ute, kyligt som attans ute just nu!

ska försöka hitta på nån lunch oxå, då jag & PappaBulln oxå lär käka med Saga, annars hade jag bara kunnat ta fram nån matlåda ur frysen, eller ge henne gröt, eller kräm & mjölk! Men jag slänger väl ihop nån köttfärssås eller nått. Är sugen på ris, så det kan vi ha till, istället för spagetti..

lagom korkad jag känner mig, meningen igår med att vi åkte in & käkade middag i uppsala, var ju att vi skulle ha storhandlat mat oxå, men vi orkade inte det & tänkte att vi tar det idag istället! MEN HALLÅ, det är ju förfaan barnbidrag idag, lär vara asmkt folk som handlar, och det är det värsta vi vet, att trängas med massa folk!!! men mat MÅSTE vi ha, så vad har vi för val? PappaBulln åker ju bort imorgon & är borta till söndag, så vi kan ju inte ta det då lixom, utan vi MÅSTE ta det idag! bajbajsbajs... menmen!!! tar det i samma veva som vi kör in svärmorsan på galejj i eftermiddag ;)

nääh, frukost var det.
sen skriva matlista innan vi gör någe annat!


hejdå!

haaaallå!



COOLT, bägge barnens humör var på topp hela eftermiddagen efter att dom hade vaknat från sina tuppisar, det var precis som om dom hade läst min blogg & tyckt synd om sin lilla mamma ;) tack gullungar! ÄLSKAR ER <3

spenderade eftermiddagen med att måla med Saga, leka, kolla på tecknat, käka mellis, ligga på golvet & leka häst, myst med David, vart ute & gungat, lekt i sandlådan, våldgästade barnens farmor, tjattrade lite med henne, Saga hann äta 2 glassar ;) hem & gunga igen vänta in PappaBulln, packa in barnen i bilen, for till Uppsala, skulle käka på MAX, ångrade oss när vi såg att det var FULLT på parkeringen, både på nya MAX & den vid biltema, sket i det, for till MariannesGrill, goffade kebab, & for hem igen ;)

PappaBulln & PytteBulln gosade medans jag & MiniBulln tog en dusch.
Efter det nattade vi Mini, och sen tog PappaBulln en dusch.

PytteBulln somnade precis på Pappans mage, efterssom att han sov hela bilresan, & när vi käkade, så höll vi han uppe på övertid nu, så han ska sova hela natten. Nu har Pappan lagt bebisen i vaggan, och han snarkar som en gris.

På lördag blir jag gräsänka!
Från tidig lördagsmorgon, till söndagkväll, då Pappan, Tommy, Robban & Andersson drar iväg till Örebro :) Dom ska på nån 4-hjulings grej, typ race i geggamojja som jag förstod det ;) massa ödrickande blir det oxå ;) dom lyxar till det & bor på hotell, jag vill OXÅ!!! näähå, PappaBulln behöver verkligen detta, komma bort från jobb & alla måsten, det är han värd, min älskling <3 Stackars mig bara som FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 5ÅR, får sova själv :( men har redan bestämt att Saga ska sova  våran säng, det har hon typ aldrig gjort, det ska bli sååå mysigt!

nu blir det mys med Pappan, innan det är dax att inta sängläge!


hejdå!

utmattad!!!



jösses, vad jag är UTMATTAD!
Saga är sjuk & gnällig, David är allmänt sur & grinig idag, vill bara bäras, inte ligga under gymet, inte sitta i babysittern, inte ligga i vagnen.. MEN, nu (pepparpeppar) så sover bägge barnen middag, hur länge det nu varar med tanke på deras humör. Inte lätt för en förkyld mamma att underhålla två sura huliganer!! men vad gör man inte för sina (i vanliga fall) snälla & underbara ungar!

pustar ut, hur gjorde man nu igen?
när man andas, menar jag?! har helt glömt bort ;)
Andas iiiin, och andas uuuut, eller var det- andas uuuut & andas iiiin?
skämt åsido, men är faktiskt helt slut!


nääh, en kaffe på trappen & några cigg kanske?
innan det är fullt ös igen ;)

tjiiiiiingeliiing!!!

OBS!
men oavsett HUR jobbiga dom än är, så kommer jag ALLTID älska dom högst på denna jord, måste bara tillägga det, för dom som inte fattar det själva!
-
-


sjukstuga



Ringde dagis tidigare & sjukskrev Saga idag.
Hon snorar & hostar, min stackars lilla bebis!
Vill ha henne hemma då & ha full koll.

Hon är på lite bångstyrigt humör, men det är fullt förståligt!
David sover en sväng, och jag sitter här med Saga, hon leker med sin Skrållan & nya dockvagnen. Just nu fösöker hon få på sig Skrållans underbyxor ;) haha, ser lagom kul ut, samtidigt som Saga är flyförbannad föratt dom inte går på ;) lilla skruttungen <3

Huvudet värker lite, och jag är trött som faan!
om barnen sover middag samtidigt idag så kanske jag unnar mig en powernap.
eller nääh, har saker att pula med då, som är enklare att fixa utan deras sällskap ;) ska väl förbereda nån lunch & middag då, och småplocka lite. Sova får jag göra i graven!


har verkligen inget vettigt att skriva.
dagen består av att underhålla barnen.
håller tummarna på snälla & glada barn hela dagen!





tjaråå


heldag nere i byn!



Kan man lugnt säga, har verkligen haft en heldag nere i byn!

Började med att lämna Saga på dagis i vanlig ordning.
Efter det väntade jag in Jenny & Karla, Helene & Oliver & Ida & Lucas.
Med dom gick jag & David på babycafé, där åt vi god frukost, gosade med våra fina barn, och snackade massa gojja med mammorna som var på plats! Hur trevligt som helst! Efter det så for syrran hem. Jag, Helene, Ida & barnen tog en promenix, och hämtade upp Tindra hos Helenes farmor. Efter det for Ida & Lucas hemåt, medans vi andra hämtade Saga på dagis, och gav oss iväg till Öppna Förskolan :) Där busade Saga & Tindra GÄRNET!! vi åt mellis, och det målades med vattenfärg, dom ritade, lete med dockor, åkte rutschkana, åkte småbilarna, och gjorde teckningar med figurer som dom klistrade på. mycket pyssel. Superduktiga tjejor <3 Jag & Helene lekte med dom, mös med våra söner, & drack kaffe i vanlig ordning, snackade med andra föräldrar & hade det bra. Efter det tog vi med oss våra barn & gick till pizzerian, där vi åt middag, jag & Saga delade på en hamburgertallrik & Helene & Tindra likaså. Asgott. sen fick tjejerna varsina glassar & påvägen till bussen så lukade det BAJS!!! självklart så hade jag råkat kört den röda faran i HUNDBAJS!!!!!! blää, men det skrattade vi typ bara åt, och torkade bort det, Tack Helene för tvättlapparna ;) hah! sen for jag hem med mina huliganer. var hemma vid 18.45 typ!! pyltade på grisarna varsina pyjamasar, gav dom varsina flarror & VIPS, så sov dom ;) Har verkligen haft en KANONLYCKAD dag, med snälla barn, & underbart sällskap hela dagen. TACK ALLA !!!

har vikt tvätt, kört igång en ny maskin tvätt, plockat ur diskmaskinen, tagit fram kläder till barnen som dom ska ha imorgon, och så. Och nu bara sitter jag, och andas lite. Har en påse nötter här bredvid mig som jag smånallar av =)

nu ska jag kolla facebook, & fortsätta kolla på Efterlyst!

och nu ringde min karl & sa att han var påväg hem <3
onsdagsmys med andra ord ;)


HERRÅÅ!


nöffnöff!



okej, sisådärah!
Har laddat en maskin tvätt, plockat undan på diskbänken, småstädat i badrummet, plockat i tvättstugan, städat lite i Sagas rum & så. Funderar på om jag ska slita ur lite sängkläder & tvätta upp, eller om jag spar det till imorgon eftermiddag, då jag är gräsänka, och behöver något att pyssla med. Ska vika undan tvätten som ligger torktumlaren snart så det bara är att lassa upp från tvättmaskinen till tumlaren.

är fortfarande mätt efter frullen, så det blir en ordentlig mellis med SagaBus efter dagis istället för lunch! Hon får ju ändå lunch på dagis. Har inte en aning om vad vi ska laga för middag ikväll. Är egentligen inte sugen på något alls i nuläget, men familjen måste ju matas så något får det bli!

just nu känns det ganska mysigt ute, solen skiner, men våran mätare står bara på 7 plus, kan det verkligen stämma? Satt ju förfaan ute & rökte nyss i linne :/ Och frös bara pyttelite.


undra om min son håller på att vakna :))))))
Det rör sig i vagnen, jeeeeiii MYS-SÄLLSKAP <3
HOPPASHOPPASHOPPAS!!!!!



tjiiiingeeeliiing!


tjiiingeliiing!




sitter & äter frulle, mackor som jag gjorde i smörgåsgrillen, med ost, skinka, mjukost & tomat!
verkligen supersmarrigt :) till det dricks det några liter kaffe, ingen som är förvånad antar jag ;)

Har nyss bytt försäkringsbolag till barnen.
Vill ha det bästa till mina barn, valde TryggHansa & tog alla extraförsäkringar som finns, mina barn är ovärderliga, men detta är en liten trygghet OM det skulle hända en olycka. hade Folksam från start, har kvar mig, Daniel & huset där, tillsvidare.

gick bra att lämna Saga på dagis, dom skulle gå på skogspromenix, så det var bara att dra på henne galonbrallerna & stövlarna istället får hennes söta HöstOutfit hon hade innan. Hon var glad när jag gick :)

När jag har fått i mig frullen så ska jag mysa lite med David, innan jag måste stooor-röja här hemma. Tänker inte skura golven, men plocka, damsuga & fixa med tvätten. pust!


ahh, äta var det!


pussheej

jeeeeeiii



fick mess från Haléns nyss, nu finns mitt paket att hämta på ica :)
Har beställt ett par nya vita skor & ett par mysiga höst-stövlar :)
jag gillart, ska bli skönt att byta mina gamla slita gympaskor mot ett par nya :)
tycker att jag är värd det :D

barnen sover middag & jag pimplar kaffe!
har fått låna systers liggvagn till David, underbart att slippa kånka på syskonvagnen upp & ner för trapperna när jag ska ut & leka med Saga, och smidigare att ha den hemma på gården efterssom att Saga vägrar åka vagn hemma. Och perfekt när Saga är på dagis & jag vill åka in till stan med David, slippa trängas med stora vagnen i onödan, när jag bara har ett av barnen med mig :)

ska fylla på min älskade kaffekopp nu!
Och fortsätta vila öronen innan huliganerna vaknar igen & det är fullt ös.
Längtar tills ikväll, ska bli underbart att få lite ensamtid med min älskade PappaBulln, har knappt hunnit pussat på min baby under denna helg. Vi behöver några ensamma kvällar nu framöver, när barnen sover, utan besök. Och bara umgås med varandra! ellerhur min älskade ?!


tjarrååå!

måndag igen!



jo, nu är det klart, det som jag såg fram emot så mkt igår, är så sjukt nöjd, TACK DANNE!

BÖRJADE MED ATT GÖRA OM MIN SAGA TATO!


SEN BLEV DET EN DAVID-TATO PÅ ÖVERARMEN, SOM SKA BYGGAS UT SEN!


ÄR SÅ HIMLA NÖJD.
och Danne var ju här i princip hela dagen & hann gadda lite annat folk med, som tex min make
denna är ju bara FÖÖÖÖR cool, det passade PappaBulln verkligen  :


och sen prydde han sig med en David-tato han med :) :


vi är grymt nöjda!

Min svägerskas oskuld försvann igår oxå ;)

och slutresultatet : en playboybunny ;) supersööööt!


och sen gaddade sig Emmelie oxå, men det glömde jag fota, hah!

en kanonkväll, med tatueringar, wii-spelande, & massa fikande med sköna människor.
tack alla!





och idag då?
Jag vaknade vid 7-tiden, barnen runt 8.
frullen är avklarad sen nån timme tillbax & David sover en sväng igen.
Saga springer runt här med sin fina dockvagn & leker med sin skrållan :)
Vi skippade Kyrkis idag, då jag är gaaaanska less på folk, efter helgens bravader. Vill bara vara hemma med mina barn & mysa. Ska ut & leka med Saga snart, sen är det dax för lunch & middagsluren för hennes del.

Dagen blir sjukt lugn.
har till&med mobilen på ljudlöst, oförskämt va?? haha!


äääsch! herrå!

nicke nyfiken



Jag & Saga har precis kollat på NickeNyfiken, medans grabarna sover som grisar!
Har hunnit köra igång torktumlaren & grejat lite med sånt, innan Saga vaknade :)

Däckade ganska tidigt , runt 22-snåret, var helt slut då faktiskt.
och idag efter lunch, ska jag göra något som jag har längtat länge efter :)
Ska bli spännande, och kul såklart. jag gillart iallafall!
håll tummarna på att det blir bra tack!

Saga fick verkligen helt otroligt mkt fina presenter.
Allt från el-motorcykeln från sin Lillebror, till kläder i massor.
Leksaker, tofflor, godis, sängkläder, pengar, en briodockvagn, vattenfärger, leklera och MASSOR mera! Hon blev så himla glad över allt, och sitter i skrivande stund & hamrar på sin .. hmm.. gud vad heter det? en platta med "pinnar" som man hamrar ner & sen vänder på föratt förtsätta hamra, ja, en sån iallafall, det ÄLSKAR hon! ja, som ni förstår så fick hon massor av fina saker! bortskämda unge <3

jaha, nej undra om jag ska brygga en kanna kaffe kanske?
sen när grabbarna har vaknat så blir det frukost-time!

men nu : ska jag mysa med Världens Finaste Lilla 2-åring <3
mammas fina tjej, JAG ÄLSKAR DIG!
och brorsan din med såklart ;) <3



puss & heej
-

KALASHELG!



jaa, det har verkligen vart en kalashelg här hemma :)
igår & idag har det vart fullt ös, medvetslös, och sammanlagt igår & idag så kom det ca 55-60 personer föratt fira min lilla skrutta <3 Mycket fika har det gått åt, Daniel & Saga fick åka iväg till ica imorse föratt handla hem mera fikabröd :)  helgen har vart så OTROLIGT lyckad, och Saga har fått SJUKT mkt presenter, hon tackar & bockar!! orkar inte berätta så mkt mer nu, är trött som ett as!

nu kom min baby med en ost&skinksallad till mig, då vi inte har hunnit äta mat idag!
ska bli hur gott som helst.

längtar sjukt mkt till imorgon btw.. varför?
får ni veta imorgonkväll <3 hah



PUSSdå

GRATTIS SAGA 2-ÅR <3

HIPP HIPP HURRA, GRATTIS VÄRLDENS VACKRASTE SAGA, på din 2-årsdag <3
mamma, pappa & lillebror ÄLSKAR dig mest på denna jord.
när du vaknar ska du få presenter <3



och vad gör jag vaken då? när Pappan & barnen snarkar som värst?
jo, självklart så vaknade jag av min förbannade jävla skitRYGG, som värker som faaan.
Försökte ligga, men det gick inte, PappaBulln försökte massera, men utan resultat, så det var bara att kliva upp, ta 2 alvedon & klä på sig typ. Ingen idé att försöka sova, då det ändå inte kommer att gå. BAJSBAJSBAJS.

var ut & tog en cigg nyss, mätaren stog på 6 grader, KALLT, burr!
har slagit på tvn, sitter här & väntar på att NÅN i detta hus ska vakna & göra mig sällskap..
kanske ska "råka" sätta på massa musik ;) hah, neehrå, låter min fina familj sova tills som vaknar av sig själva.

ska nog gå & göra den första tårtan tror jag.
Sagas kusin & faster kommer nog rätt tidigt tror jag, runt 10 tiden kanske, och då vill jag ha en tårta att bjuda på. med allt fikabröd. aah, vi får se, hur jag orkar just nu, har ju några timmar på mig :)

idag & imorgon blir det att fira Sagas 2-årsdag ordentligt :)
mammas stora (lilla ;)) tjej <3



pussheej

gääääääspar!!!



Underbart väder, underbara barn, jaa, en helt underbar dag helt enkelt!

dagen har bestått av att lämna min SNART 2-ÅRIGA dotter på dagis :D  For hem, tiggde lite kaffe hos svärmorsan, snackade lite gojja med henne & svägerskan & söta Alice :) , och sen bar det av hem till oss, föratt börja baka inför morgondagen. Blev chockladmuffins & kokosmuffins. Kakor har jag faktiskt köpt, jag jag inte riktigt haft orken att baka de, och underbara MORMOR (barnens) har bakat bullar till Sagas kalas, hennes bullar slår ALLA andras :) Väl klar med baket så var det dax att tigga skjuts av bror+tant till dagis, lämnade David hos hans farmor (TACK UNDERBARA FARMOR) så slapp jag böka in honom i bilen & så. Hämtade Saga, handlade lite på ica, for hem & åt glass med brorsan ,svägerskan, farmorn & barnen ute på farmorns altan! Mysigt värre, då det har vart underbart väder hela dagen verkligen. efter det har dagen mest bestått av det gamla vanliga, massa lek, mys & bus. Precis så som jag vill ha det :)

Saga hjälpte till med middagen, blev pommes, stekt korv & bea. Gurk&majs-sallad till det. Mumsigt som attans. Vi gick ut & lekte lite efter maten med barnen & sen var det dax att natta 2 övertrötta grisar, som för övrigt somnade som stockar i vanlig ordning :) älskade ungar <3

hade tänk skura golven & städa , men till vilken nytta? spelar roll lixom? det är äl ingen som bryr sig om jag har skitiga golv? och lite smårörigt hemma, värre lär det ju bli lixom ;) så jag skitr i det, tar en storstädning på söndag istället, när det är slutkalasat & så!

nää, kasta mig på kudden & försöka få lite sömn innan huliganera behagar at vakna, visst, det är skitskönt att bägge barnen däckar kl 19 varje kväll, verkligen lyxigt, men dom är pigga som fan runt 7-snåret varje morgon !!! UPP & HOPPA, RISE AND SHINE lixom!!! men men, dom är världens finaste ändå, fast dom vaknar tidigt ;)  haha

IMORGON BLIR MIN BEBIS 2-ÅR!!!
kan inte fatta, att hon har blitt så stor!
min lillalilla tjejsing <3



GOOOOOODNAAAAATT!!!


STRÅLANDE DAG!


detta har verkligen vart en strålande suverän dag, med underbart väder, och sällskap :)

Började dagen med att göra mig iordning, föratt sen väcka & göra iordning barnen, började med att väcka MiniBulln, som nån gång igårkväll, efter nattning, eller under natten / morgonen bestämde sig föratt vara en STOR tjej & hade slitit av sig blöjan :/ Möttes alltså av kiss-stank & en blöt Saga när jag öppnade dörren! Hela hon var nerkissad & hela sängen, mysig start på dagen, men kunde inte låta bli att skratta inombords, samtidigt som jag försökte trösta Saga som inte gillade att vara nerkissad, haha! så in med alla sängkläder i tvättmaskinen, in med Saga i duschen, tvättade henne & gjorde henne startklar. Väckte David & gjorde detsamma, sen fick dom frukost, och vi begav oss möt bussen.

Lämnade en glad Saga på dagis, och promenerade till ica, där jag sen mötte upp min syster, hennes dotter, Ida & hennes son :) Promenerade ner till kyrkstugan, föratt gå på babycafé. Mötte upp Helene & Oliver där :) Lekte & mös med barnen, åt en rejäl frukost, och pimplade kaffe, och pratade bebisar med alla mammor :) Råmysigt!
OCH NU SKA JAG SKRYTA LITE : David har legat på mage MAX 3-4 ggr hittills i sitt korta liv ;) jag är en sån mamma som är rädd att han ska borra ner ansiktet i golvet & kvävas typ, tycker det är läskigt helt enkelt, mina barn är RyggLiggarBarn!! Men jag la honom på mage idag på stora mattan där, och var gör ungen ?? JO VÄNDER PÅ SIG!!!!! haha, han rullade över till rygg, blev sååå mallig! La honom på mage igen, och han rullar över igen, och så gjorde han MÅNGA ggr, min STORA DUKTIGA KILLE <3<3<3<3 fatta PAFF jag blev, fick det inspelat på mobilen oxå :)))) Han har vänt sig 6-7 ggr från rygg till mage redan, men BARA när han har vart PISSFÖRBANNAD och spänt hela kroppen, så det han han ju gjort rätt omedvetet, men detta klarade han galant. Om mamman är stolt?? det kan ni FETHAJJA!

hursomhelst, det var asmysigt där nere verkligen.
Efter det så promenderade vi med alla barnen ner till industriområdet & kikade i lite butiker (ALLA 4 som finns där nere, haha) Hittade en RÅFIN jacka som jag vill ha till David, men IKKE till det priset, med tanke på att han bara kan ha den under hösten lixom! Inte värt det, oavsett hur fin den faktiskt är!menmen, glodde vidare lite, och sen gick vi till ica, handlade lite dricka & godis till Saga :) Sen fick jag sällskap ner till dagis av Jenny, Ida & barnen. Hämtade Saga, och tog bussen hem. Mötte upp samma sällskap igen hos min svägerska, fikade lite & sen gick jag & barnen hem!  Gav Saga mellis, och lekte med henne & David. Var ute lite tittsomtätt, och lekte där med. Faster Camilla kom förbi på lite kaffe & lek :) Sen fick Saga bada i stora balja, med MASSOR av skum, faan vad nöjd hon var, David & jag satt på golvet & mös & pratade med henne undertiden. VIPS så var klockan tjugo i sju & Saga ville ha välling & bädda ner sig i den renbäddade sängen. Sagt & gjort, 10 minuter senare så sov hon, hann inte ens dricka upp vällingen (smög nämligen in & checkade så blöjan satt kvar när det blev tyst där inne, hah!) Gav David hans sista mål för dagen, pussade lite på han & nattade honom ca tio över sju! Efter det vek jag tvätt & laddade en ny maskin, damsög & plockade undan efter barnen typ. Tog fram morgondagens kläder till barnen & så.

morgondagens planer : lämna Saga på dagis, baka inför hennes kalas på fredag & lördag. Hämta Saga, fixa middag, natta barnen, damuga, skura, fixa & trixa, så det mesta ser bra ut & känns OK inför kalaset :)

Nu sitter jag i soffan & småglor på IDOL med maken bredvid mig :)
Ska kolla fejjan, och sen inta liggläge i soffan i knät på världens finaste karl <3


tjaaaråååå!

svar :



svar till "anonym" som undrade vart jag hittade det råfräcka tapterna som jag är sugen på, och som jag la ut här för några veckor sen : hittade dom på : http://www.photowall.se/?gclid=CPKJn_LM4ZwCFQoUzAodyQvxjQ. Finns hur mkt fint som helst där, kika in & fynda :)

annars då?
Jodå, Saga leker, David sitter i babysittern & glor på tv!
Tar det lungt & njuter av varandras sällskap, en riktig mysdag!
Om några timmar ska vi åka & handla inför Sagas kalas :)

ojj Nu är det nån som vill bajsa på pottan!
skynda skynda, byebye

ojojoj



Sitter & skriver inköpslista inför Sagas kalas, och jag säger bara OJOJOJ, vad med grejer som ska inhandlas, då det ekar tomt i kyl frys & skafferi på det oxå, så måste alltså fylla upp dom med en gång! Ska görat imorgon, med barnen & deras farmor. Sen måste jag hitta en lucka att hinna baka oxå.. hmm! Blir kalas på både fredagen & lördagen, då det var en del som ikke kunde på lördagen :) Ska bli kul som attan faktiskt, Saga kommer få känna sig SÅÅ speciell, att det kommer massa nära & kära föratt fira henne 2 dagar i rad. Hon behöver den uppmärksamheten massor kan jag lova!

Idag har det vart fullt ös all day long btw! Började morgonen med det vanliga stressande att väcka barnen, klä på dom dagens outfit, ge dom frukost, packa vagnen med alla bra-att-ha-saker, rusa iväg till bussen, möta upp Helene & barnen & Veronica & barnen som en dejt på Kyrkis :) Och där var det drag, barnen lekte som attans, målade, hade sångstund, fikade, lekte & hade det bra. Själv satt jag mest på arslet, & kollade på Saga, snackade med alla mammor & pimplade några liter kaffe, då David sov sig igenom hela den tiden vi var där ;) Efter det gick jag, Helene & alla våra barn till LillaTorget & åt lunch, supermysigt, våra tjejor var så snälla, och grabbarna sov så snällt under hela måltiden. Etter det knatade vi till bussen & for hem till oss, Saga sov lite middag, David fortsatte sova, och vi satt ute, och snackade massa gojja. När Saga vaknade så var det full fart igen, hon & Tindra busade, & hade superskoj. SEN behagade David att vakna, då hade han sovit i prinsip HELA dagen, med avbrott att käka en gång!!! Han snorar lite & jag tror att han är "förkyldninstrött", eller nått. Får väla se hur natten blir då! iallafall så lektes det på ändå vill halv sju, då dom for hemåt & vi gick in. Duschade med Saga, sen fick David duscha med oss oxå :) Det tyckte Saga var askul, att få duscha med brorsan <3 Daniel klädde på barnen pyjamasar & fixade deras flarror & sen nattade vi dom :) Dom sover "pepparpeppar" som de små grisarna dom är :D  Har verkligen haft en stålande dag, med underbart sällskap! En riktig heldag :) TACK TILL ER SÖTNÖTAR!

Sitter här i soffan med en gäspande karl, ska snart stänga ner & mysa med honom <3
hade lätt kunnat gå & lägga mig, men måste vänta på att tvättmaskinen ska gå klart så jag kan slänga upp kläderna i tumlaren, annars är det bara att tvätta om kläderna imorgon, då dom kommer lukta skunk om dom får ligga kvar under natten ! är väl typ 45-60 min kvar eller nått.. gääääääsp!!!! uschauscha..

 

jaja, godnattpuss!


tjenixen :)



Kunde fördriva denna dag oxå :)
Lekt massor med barnen, plockat lite, lagade middag - fläskkotletter, ris & pepparsås :) Efter det vart det mera lek med barnen. Sen for vi till Hamra, för en fika hos barnens farbror, faster & kusiner :) Väldans trevligt, Saga badade i en vattenpöl den sötnöten ;) Fick äran att ärva en t-shirt av sin kusin så slapp hon åka hon naken (då alla kläderna var dyngsura) haha! Efter det for vi hem & nattade barnen. Bägge var helt utmattade, och slocknade som ljus direkt efter en varsin flarra välling/ersättning ;)

Och efterssom att barnen sover, så har myser vi till det lite, med levande ljus, & Pappan eldar i kamin, och det börjar bli varm & gosigt inne :) Och mysfaktorn är hööög! Sjukt viktigt att ta vara på den lilla egentiden man har ihop, så nu ska vi ägna oss åt varandra & baaaaara vaaaara ;) framför en film, liggades i knät på karln :) Fyyyfaaan vad jag älskar min make, han är bäst på alla sätt & vis, och han är MIN, MIN MIN MIIIIIIN!! hah, den du!

ser fram emot morgondagen.
Då blir det att åka ner till byn vid 10 snåret, möta upp Helene & barnen, föratt gå vidare ner till Kyrkis, så barnen får leka av sig ordentlig, och mammorna får hinka litervis med kaffe & prata av sig :) Jag gillart! Lär visa sig om vi kanske lyxar till det med lite lunch på LillaTorget ;) får se hur det blir!  Ska bli kul.


nää, ta vara på denna kväll.
mysa med den bästa & somna sött i hans knä <3


puss & godnatt!
-
-


HEEEEJ!!



shit asså, ord kan inte beskriva hur lyckad gårdagen var :)
Förfest hos min bror & min svägerska :) Och alla var fulla & glada, jag & Sofie ÄGDE på singstar ;) känns i halsen idag kan jag lova ;)många grymt roliga diskutioner, massa skvaller, & MASSA skratt, faan vad kul det var, och alla var så himla nöjda. Jag & svägerska underhöll alla med våra bedårande hesa röster när vi sjöng :) Allt från disneylåtar till ABBA!  Kom inte iväg på Växthusfesten förrens vid 00.30 tiden typ , haha! var där i högst 30 min, sen for vi hemåt igen! en SJUKT rolig kväll, med dom BÄSTA <3

Pappan hade sällskap av Jimmy & Robban hela kvällen, dom spelade wee & hade det bra med massa sötsaker :) barnen hade sovit hela tiden & skött sin kanonbra :D

Våra fina barn gav oss sovmorgon imorse, 8.45 vaknade dom = lyx :)
Och då mådde jag relativt bra, fast det blev massor av öl igår, så slapp jag bakfyllan på någe konstigt sätt :) Underbart ju! Sen hinner man ju inte "känna efter" på samma sätt heller, när man har 2 söta huliganer som ska underhållas ;)

nu ska jag gosa med David, medans Saga sover middag ;)


pussheej



lördag hela dagen :D



barnen sover middag.
Pappan hugger lite ved, inför vintern & dess mysiga kvällar :)
Känner längtan efter snö nu, och efter JULEN :)
kommer blir så underbart!

Hade så himla trevligt i Skönsberg :)
Saga ÄLSKAR sin Maddizz :P Fick nybakt blåbärspaj, bullar & allt som hör till kaffet ;)
Och pricken över i´t : MADDE SKA FÖLJA MED IKVÄLL :))) faaan vad kul :D
Jimmy ska leka med PappaBulln & agera Chaufför, snälla han :)

Längtar massor tills ikväll (";)
ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL !!!
haha, kommer bli gräääääjt lixom! Känner att jag är värd en kväll, med  dryga människor omkring mig i en alkoliserad miljö ;) Får bara hoppas att JAG inte blir den som är drygast :/ Men om jag BARA håller mig till öl, så ska det inte vara någe problem ;) kommer bli SUPER!



nääh, småplocka lite medans kidsen sussar kanske?
lär visa sig om jag orkar lyft denna feta röv från soffan ;)

tjingeliiing!


LÖÖÖÖRDAG!!!



Vilken ljuvlig lördag hittills :)
Blev väckt strax innan kl 7 imorse av min otroligt mysiga son som ville ha frukost. Och det fick han ju såklart! Seb klev han & jag upp, och kokade en balja kaffe. En stund efter det så vaknade min fina dotter. Hon fick den stora äran att duscha med sin mamma, medans David fick titta på, sittandes i babysittern :) När vi var klara så klädde vi på oss dagens outfit & David somnade undertiden i sittern, så jag & Saga gick ut, Saga lekte, medans jag drack mitt morgonkaffe & rökte några cigg ute i morgonsolen (som förövrigt har försvunnit nu) Gick in efter en stund igen & nu har vi bänkat oss framför barnprogrammet, Saga sitter på 3-hjulingen & jag här i soffan framför datorn. Pappan har vi gett sovmorgon idag, efterssom att jag lär behöva sovmorgon imorgon, då jag ska ut & svina ikväll ;) Ska bli riktigt kul, ska på Tommys växthusfest, skulle komma mellan 50-70 pers :D Förfest hos min bror & hans fina tant, med dom, Emelie, Matte, Stampe, Sork & Malin :) Lär blir lite singstar & guitarrhero ;) Jag gillart :D Kommer sakna barnen & deras pappa, men jag vet att dom kommer ha det bra, då jag sa till Pappan att jag vill vara med & natta våra grisar innan jag drar :) Så dom kommer sova sött o sina sängar när jag far, och Pappan lär väl däcka strax efter det i soffan om jag känner honom rätt ;) Nährå, han ska eventuellt få besök av Robban, om inte Robban bestämmer sig föratt kröka med oss andra :) Kommer säkert bli en bra kväll det känns så nu iallafall :) Är så glad över att barnen har en sån otroligt underbar & snäll Pappa, så slipper jag vara orolig, han är verkligen VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, ever <3

Och jag vill att klockan ska gå lite fortare, då vi ska åka till Skönsberg kl 11 & fika med Jimmy & Madde & co :) Har saknat dom sjukt mkt ,ALLIHOPA där ute :) ska försöka övertala Maddiz att följa med ikväll tänkte jag ;)  dom är verkligen helt otroligt underbara människor <3 Avgudar dom massor, och är så glad över att vi & barnen har dom i vårat liv :)

nääh, nu ska jag borsta håret på mitt troll, och busa med henne <3

hejdårå!

bara ändå ;)














familjedag <3



måste erkänna att det var grymt ovant, men OTROLIGT mysigt att vakna upp bredvid PappaBulln på en fredag UTAN att han ska åka & jobba :) Vi har precis ätit frukost ihop & nu leker Pappan med Saga,medans David sover en sväng :) Har kanske glömt att berätta anledningen till att Pappan är hemma? Jo, från & med idag så är Pappan föräldrarledig VARJE fredag, Föratt kunna umgås med oss, och ge mig lite avlastning, inte föratt det behövs, men hans sällskap behövs <3 Pappan tar alltså ut en pappadag i vecka, fram till mars till att börja med. Och dagarna han får kvar utöver det sen, ska vi eventuellt ta en "tidig" semester nästa år & fara iväg med familjen, som en tjyvstart innan den riktiga semestern i sommar lixom. när, hur & vart, har vi ingen aning om nu, men det visar sig, vad man känner för när tiden är inne :) och jag ÄLSKART!

ska höra med pappan, om vi ska ringa Jimmy & Madde framåt kvällen, och kanske tigga en kopp kaffe. Saknar dom massor, och Maddes mor har inte träffat David ännu, occh nu är det på tiden :) får se hur det blir :)

imorgon ska mamman ut & parta är det tänkt :)
cant whait :)



hejdårå!


... godnatt ...






hejhopp!

Min kväll består av levande ljus i hela huset!
En karl som är på myshumör & barn som sover för natten ;)
Blir inte mkt bättre än såhär!

ska inta liggläge i makens knä nu!
jag gillart iallafall ;)


KÄRLEK



har sagt det förr, men säger det igen
Texten till denna låt är hur jag känner för min älskade Make!
Älskar denna låt, och texten säger vad jag känner <3



still the one :

(When I first saw you, I saw love
And the first time you touched me, I felt love
And after all this time, you're still the one I love)

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might've took the long way
We knew we'd get there some day

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

Ain't nothing better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missing

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

You're still the one

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby

 






JIPPIE !!!!



Nästa vecka ska jag & PappaBulln gadda oss igen :)
Eventuellt trodde OiBoy att han hade tid & vi håller tummarna på det :)
Ska bygga ut miin Saga-tatuering på höger underarmen & ha David tatuerat på höger överarm, ett stjärnfall ska falla från David-tatton ner till Saga tatton, så dom går ihop som EN tatuering :) Så hela min högerarm ska pyntas med andra ord, jag ÄLSKART! Älskar ju stjärnor oxå, det det kommer bli kanofint :)
Och OM vi får ett tredje barn i framtiden så får han/hennes namn stå på min skuldra, och byggas in med stjärnfall mot David tatton så den oxå går ihop med de andra barnens namn :) Faaan vad jag längtar =) Ska höra med världens bästaste farmor om barnen får vara hos dom under några timmar den dagen, så vi kan gadda oss i lugn os ro ;) OOOOH VILL NU NU NU!!!! nästa projekt blir en ansiktsbild på barnen, på vänstra skuldran tror jag! Men den tar jag om ett år eller 2. gaaaash, i love tatos :D

och nästa fredag fyller min älskade lilla snutta TVÅ år!!!
Hon ska få ett fiiint kalas på lördagen, med ballonger, tårta & massa mys!
Måste baka nån dag nästa vecka till kalaset, och handla ballonger & sånt :)
faan vad tiden går fort, jag hinner verkligen inte med, hon är så självständig, pratar som sjutton & kan så mkt. Och blev lixom blöjfri innan hon fyller 2 år, det är riktigt duktigt :) Får se när man vågar sluta med blöja nattetid på henne :) min fiiiina MiniBulln <3  Och hon kommer ÄLSKA sina presenter som vi har köpt, hon är värd varenda krona <3

nu ska jag mysa med VÄRLDENS FINASTE LILLA KILLE, min älskade son David!
Jag har verkligen UNIVERSUMS UNDERBARASTE UNGAR <3
och make såklart ;P









hejjdå!!

torsdagmorgon!



sitter framför barnkanalen med Saga i väntan på att klockan ska bli 8, då vår buss går. David sover i babysittern, ska klä på han en tjockare tröja innan vi går till bussen & lägga han i vagnen. Vaknade kvart över 5 imorse av en snorig son, stackan, det bara forsade ur näsan på han :( gav han lite käk & gjorde mig iordning, pussade pappan hejdå, och klädde på David dagens outfit. Rökte ågra cigg på trappen innan jag väckte Saga. Hon är på kanonhumör, hoppas det håller i sig. Klädde på henne, gav henne en macka & tog ut henne en stund, så jag kunde röka ännu en cigg, medans vi lekte "vart är pippin" hah! Hon är så söt <3  jag sa - godnatt pippin, och då sa Saga - godnatt pippin & godnatt Saga, sen la hon sig raklång på marken & blundade, AHHAHA!!!



nu ringde världens bästa farmor & frågade om vi ville ha skjuts till dagis, snälla hon :))) Hon körde oss hela förra veckan & har kört oss denna vecka med. Faaan vilken pärla hon är :D

nu ska vi klä oss lite mer &  

godkväll




Sisådärja!
Nattade Saga till sju som vanligt, och David till Halv åtta :)
Underbart att det funkar så bra med David & hans nattningsrutiner.
Sitter här & snorar, harklar OCH har tandvärk :( stackars mig!

När jag hade kommit hem efter att ha lämnat Saga på dagis så fick jag finbesök av en kär vännina som jag inte har träffat på evigheter. Faaan vad mycket vi hade att prata om och ta igen <3 Tack baby, för en kanondag!

När jag hade hämtat Saga på dagis så mös vi lite inne medans David sov middag. Sen ringde Emmelie & frågade om Saga ville leka med Thea, klaaaart hon ville, så vi klädde på oss, la David i vagnen & knatade ut & väntade på dom. Lekte, snackade gojja & hade det bra med våra fina barn <3 Faaan vad stor Thea har blitt, och vaaad fiint hon pratar, så jäkla skön unge <3 Fina Kakka gjorde oss sällis oxå, innan hon skulle hemåt & laga mat till det fina sällskapet! Efter det så tiggde jag middag till Saga hos hennes farmor, jag var inge hungrig & tråkigt att laga mat till en person lixom (hade självklart gjort det om inte hon hade fått äta där) Men mat fick hon & hon levde rvare  vanlig ordning ;)

Gick hem med barnen vid 18-tiden.
Busade med Saga & David på golvet, och hade théparty med Saga, David fick självklart smaka "entomkoppthé"han med ;) Inte glömma bebben lixom haha! Saga avgudar verkligen honom, och skyddar honom med livet - MIIIIIIIIIIIN BEBBE, MIIIIIIN DAVID! så låter hon hela dagarna typ :P underbara ungar <3

Sen nattade jag Saga, nattade David, vek tvätt, körde igång en maskin tvätt, tog fram kläder till barnen inför morgondagen, damög golven, stadade på toan & plockade i vardagsrummet! Känner mig rätt nöjd faktiskt. Skönt att bara kunna sitta & slappa imorgon efter att jag & David har lämnat Saga på dagis :)


låter som att Pappan kommer hem nu :D jeeeeei <3<3<3<3<3

ska avsluta & ha lite kvalitetstid med mitt livs kärlek <3


herrå!!!

tider :)



lägger in tiderna för barnverksamheten här,
efterssom att jag vet att det är flera av er som är intresserade :)





ska fortsätta mysa med barnen nu :D

godmorgon!



Snorar & kallsvettas, huvudet dunkar & halsen ömmar lite :(
Men överlever nog, det är iallafall inte "pepparpeppar" sämre än igår.
Känns likadant idag som igår alltså, skönt att det inte känns värre.

avnjuter en kopp kaffe, David sitter här bredvid & jollrar & ler.
Mammas fina kille <3 Bägge barnen bjöd på strålande humör redan imorse.
Och det var inga problem att lämna Saga, fick TVINGA till mig en puss, innan jag gick, då hon redan satt i sandlådan & lekte med sina kompisar =)

Ute är det skumt väder, kvavt (stavning?) & blåsigt!


igår var min första helt ammingsfria dag.
och jag har inte ens ont i tittsen, då lär det ha sinat helt va?
Läckte endast pyttelite igår, och inget idag hittills..
känns ovant att ge han flarra all the time, men han är nöjd.
och det är väl huvudsaken!

måste ta mig in till stan nån dag, och köpa en tunn typ fleeseoverall till David, så konstigt väder ute ju, kyliga mornar & behagligar mitt på dan. Måste ha nått att dra över honom när han har vanliga kläder på sig & det är lite småkallt, som är lätt att ta av om det sen blir varmare! Ska kolla på hm´s hemsida om dom har nått..

nääh, vila huvudet lite, för nu har sonen däckat ;)


pussdå