...




Han somnade till slut!
Skit samma om han bara sover 5-10 min, bättre än inget alls!
Ville bara tacka Familjen Liljeström för en strålande dag med massa utelek & fika!
Hann inte riktigt tacka i förra inlägget, då jag blev stressad av Davids gnällande..

Pappan hade det kämpigt under dom timmarna vi var på kalaset!
Men han är så himla duktig <3 Min älskade , underbara, fina make <3
Han for iväg & ämnade tillbax lastbilen nu, och kommer snart tillbax med cigg till mig! Och mat,  blir pizza idag, då ingen av oss har orken efter denna natt att laga mat! Man tycker att vi borde vara vana, då David knappt sov på över en månad ju, men man blir fort bekväm när dom sover hela nätterna igen! men som sagt, imorgon blir han noga granskad av doktorn! känns skönt att veta det iallafall! Kan ju vara 3 dagarsfebern, men då brukar det komma kännetecken, som typ utslag eller rodnader på kroppen, men nada här!!


nej, e cigg, lite kaffe & vänta på maten!



pussheej

kämpig natt!



Jo, det kan man lungt säga
Han vaknade till och från hela natten, feber låg på 39,2 imorse, och han är superhänging! Tempade honom nyss och den låg på 38,6, så det går sakta men säkert ner iallafall!  Stackars liten..

Jag & Saga åkte iallafall ner på kalas, så fick den lilla sjukligen vara hemma med sin pappa. Och Saga sken upp som en sol, när hon fick leka med Alice & Philip. Vi åkte i backen massor på rumpan, då den var för brant att låta Saga åka Bob nerför ;) Jösses, vilken kass kondition man har, TUR att Camilla & Tommy var där & bytte av mig i backen med Saga ;) haha! Sen fick vi massa gott fika, plättar, kaffe & varm oboy :D Massa mums!!! GRATTIS ALICE PÅ 5 ÅRSDAGEN <3

nu sover Saga en sväng, utmattad av all lek ;)
David ligger & gnäller/halvsover i sin säng, lär sluta med att jag fr ta upp honom snart!
Han behöver sova, men vägrar! Tur att jag ska på åkerbesök med barnes öron imorgon på VC, då kan doktorn kolla David från topp till tå, hoppas & ber till gud att han INTE har öroninflamation IGEN!!!

neeh, ta upp lilleman var det!


pussheej


Stackars barn :(



Efter att jag & barnen ätit middag så tyckte jag att David verkade annorlunda!
Han verkade hängig, var blank på ögonen & var rödmosig som attans, kände i pappan & han var het! Tempade & den visade på 39.6!! Der är ju supermkt för en bebis ju :( Stackars liten. Han fick iallafall alvedon, & har "pepparpeppar" inte vaknat sen jag nattade honom vid sju! Hoppas på en lugn natt, och att febern går ner.

Min bror kom över och tog en kaffe & cigg med mig tidigare. Snackade lite skit som vanligt & busade med David som nyss hade vaknat!  Sen var han en ängel & gick till vedbon & fyllde på mina 2 backar med ved :) SNÄLLA HAN :P Uppskattades sjukt mkt, då jag annars hade fått klä på bägge barnen & dragit vagnen med David, hållt koll på Saga & samtidigt försökt bära TVÅ tunga backar med ved lixom.. Så TACK VÄRLDENS BÄSTA BROR <3 Verkligen hur gulligt som helst! Strax efter det vaknade även Saga. Vi delade på en panpizza & åt efter det varsina äpplen. Sen ritade vi några teckningar, och busade med David innan det var dax att börja med middagen. Blev spagetti med köttfärssås :)
Barnens farföräldrar & faster kom över på kvällskvisten föratt umgås med mig & barnen =) Det var mkt uppskattat kan jag lova. Barnen var jätteglada & Saga spexade som bara hon kan ;)

Och nu sover dom som sagt!
Jag hoppas verkligen på en lugn natt.
Vaknar han & tempen INTE har gått ner, så åker vi in med honom.
Bättre att ta det säkra före det osäkra! Han var verkligen inge pigg, GLAD, men inge vidare pigg! Mammas lilla bebis..

nej, vika tvätt kanske?!


pussheej

Annat!



Föratt tänka på annat så har jag nu börjat planera nästa fredag lite grann!
Jag ska överraska Saga med en Mamma/Dotter dag då nämligen tänkte jag!
Det är lixom 7 månader sen som jag & Saga hade en hel dag för oss själva, och jag märker mkt tydligt på henne att hon (och jag) behöver en riktig mysdag ihop utan grabbarna :) Så antingen så ska vi möta upp Syster & hennes dotter på stan, äta mysig lunch på Kina, och sen kika i affärer & Saga ska få välja ut nån lite leksak :) Sen mata fåglarna i svandammen :) Eller så blir det en heldag på Nikkis, med syrran & hennes dotter :) Saga kommer verkligen bli kanonglad. Pappan & David får hitta på nån killgrej då, och känner jag dom rätt så hamnar dom väl i Bärby ;) Haha! Neej, men JAG känner att vi tjejer i familjen behöver en heldag ihop :) så det ser jag fram emot!

Sen nån helg framöver så har jag & Pappan bestämt att vi ska ta en heldag på Fyrishov med Skruttan :) Bada heeela dagen :) David får vara med farmor/farfar eller mormor/morfar, det visar sig vem som vill leka med honom då ;) Fråga kan man ju iallafall. Han har lixom ingen nytta av Fyrishov i sin låga ålder, medans Saga skulle AVGUDA det :) Plus att hon får egentid med både mamma & pappa. Pappan får hon ju rätt mkt egentid med ändå, då hon hänger på honom i garaget, till bärby & handlar & så.

Jussde, Saga kom upp för ca 30 min sen & hade tagit av sig blöjan & ville kissa !!!!
Betyder detta att hon är påväg att vilja bli blöjfri när hon sover med kanske? Hon hade inte kissat en droppe i blöjan, kissade massor på toan, och sen satte jag på henne blöjan igen & la henne & nu sover hon! min dukiga tjej <3

Nej, vila huvudet var det, innan Huliganerna vaknar
pusskram

FyFaaan!!

Rös till i hela kroppen när jag nu läste detta :

"Två döda efter olycka !
En man och ett barn omkom i samband med en frontalkrock på väg 55 vid Skärfälten vid tiotiden på lördagsförmiddagen. De båda klämdes fast svårt vid olyckan. Larmet gick strax före klockan 10. Två bilar hade då frontalkrockat. En man och ett barn i den ena bilen omkom i samband med olyckan. En kvinna som färdades i den andra bilen är förd till sjukhus med lindriga skador."

Det är bara 5-10 min härifrån!
Lider med deras familjer, sånt här får inte hända :(
Ni som måste ut & åka, snälla - KÖR FÖRSIKTIGT!
Usch & fy!




Barnen sover iallafall middag.
Jag har sprängande huvudvärk & inga tabletter hjälper.
Ska snart kika in i frysen & kolla vad det blir för middag i detta hus idag!
Måste vila huvudet en stund innan bara..

hejdå!


kärlek


kärlek!

GodMorgon


GOD MORGON!

Här hemma valde minstingen att göra morgon 07.30, strax efter att PappaBulln for iväg!
Men det är helt ok, vissa (läs:OFTAST) mornar är han pigg som en lärka runt 6-snåret, så halv 8, det känns lyxigt om man jämnför med det! Saga vaknade minuterna efter oss, inte konstigt, med tanke på vilken hög stämma min son har, och han är ju en jäkel på att "testa rösten" ;) hah

Vad ska vi hitta på idag då tro?
Barnen skulle ju uppskatta leksällskap (läs: mamman skulle uppskatta kaffesällskap)! Men vettetusan, lär ju åka in till Uppsala om jag vill umgås med folk isånafall, och det lockar inte direkt! Jag är för lat helt enkelt! Så vi blir väl hemma, som vanligt. Men vi ska nog kunna roa oss ändå :P Med eller utan sällskap! Blir säkert bra i slutändan!

Nej, om man ska ta & duka fram frukost kanske?!
FÅNGA DAGEN MINA VÄNNER!


!



detta inlägg är lösenordskyddat!


Hejhej



Vinkade nyligen HejDå till Fredrik & Angelica som kom över på en fika när barnen hade somnat  :)
Mkt trevligt. Fikade på äppelkaka & vaniljsås ;) Grabbarna lekte lite i garaget & jag & Angelica satt & pratade massor med gojja! Verkligen en helhärlig tjej, bra gjort Herr Lindesjö :))

Dagen har gått FÖR fort, då familjen tog sig en såååån sovmorgon idag ;)
Barnen sov middag mellan kl 14.00-16.45, då jag väckte dom!  Sömntutor! Knallade direkt över till svärföräldrarna som bjöd min familj på rödspätta! Själv valde jag att vara utan middag, då jag & Saga åt en sån BASTANT frukost på rostade mackor & yougurt kl 11 idag & jag var fortfarande behagligt mätt på den, varför äta när man inte är hungrig för? Det ska faan bli mitt nya motto, då jag hade en tendens att småäta ALL THE TIME, vilket resulterade i att jag har gått upp SEX KILO sen jag slutade med dieten veckan innan jul & har ätit ALLT som kommit i min väg sen dess!!!! Men nu är det slut på det. Äter från & med i måndags en rejäl frukost, lätt lunch & lagom middag, plus kör lite CrossTrainer, & några situps per dag! Hoppas att det ska ge nån förbättring iallafall! Lär visa sig! VET att min stora problem är detta småätandet allt the time !! Och nu är det STOPP!!

Efter middagen tog jag Saga med mej hem till hennes faster, som hade Emmelie, Manne & Thea över på middag. Tjejorna lekte massor & vi andra drack java & tjattrade ;) Saga var sååå lycklig över att få leka med sin Theabus <3 Sen gick vi hem till våra grabbar, och jag & Pappan nattade barnen & resten vet ni ju :)

Nu ska vi kolla lite på tv & sen blir det nattinatt!
Pappan har jag lovat ut som flyttgubbe imorgon igen, så jag är gräsänka!
Leka nån? leka??


tack & godnatt!


halv 12!




HALV TOLV vaknade Pappan & Sonen i detta hus!!!!!


Då hade jag & SagaBus hunnit med både frukost, massa lek, målat teckningar & så!
När grabbarna hade vaknat till liv, tog vi en promenix över till barnens farmor & tiggde kaffe. Mkt trevligt. Blev kvar där ett bra tag. Kom nyligen hem & la barnen för deras sena lurar! Får se hur länge dom sover då ;)  Haha! Vi ska äta middag hos barnens farföräldrar sen, så i värsta fall får vi väcka dom senast halv 5! Så dom kan sova inatt! 

Pappan åkte nyss iväg föratt hämta en hjulastare, så han kan ploga bort alla dessa vallar här på gården. Duktiga han <3

Neej, om man ska göra rätt för sig & köra en stund på CrossTrainern kanske?


pussheej

SOOVMOOOORGON!!



Jaa, herregud, idag bjöds det på sovmorgon som hette duga!!!
Jag & Saga vaknade &  klev upp kl 10 !!!! Och Pappan & David sover FORTFARANDE!!!!
Fattar inte vad som hänt, att Pappan är trött, är fullt förstårligt, men att barnen som i vanliga fall gör morgon vid 6-8 i detta hus SOV/SOVER såhär länge, är OFATTBART! Och speciellt David, han som är världens morgonpiggaste lixom!! Men jag är GLAD, och utvilad! La mig vid 21.20 igårkväll, och fick sova lääänge..

Nu ska jag & Saga äta frukost/lunch! haha
Och ska pimpla i mig mitt morgonkaffe, i vanliga fall vid denna tid har jag fått i mig typ 4-5 koppar!
Hahaha! Neej, fånga dagen kanske, grabbarna får sova tills dom vakar <3



pusspuss

NattiNatti!



Blir ett kort, meningslöst inlägg nu, då jag är trött som ett as!
Min baby bäddade precis ner sig & jag ska göra honom sällskap!
Dagen har förövrigt bestått av
:

lek
målning
 mys
 kärlek
middag
snorsnytning
 hårslingning
& sånt :)

sweet dreams!


Härliga morgon!


Vet ni? vet ni? vet ni??
Jag FICK sovmorgon!!!!
Vi klev upp tio i nio i detta hus idag :)
och det mina vänner, ÄR sovmogon för en småbarnsförälder!
Känner mig grymt utsövd, så Pappan kom hem 20.55 igårkväll, och vi gick & la oss kl 21.10! Efterssom att Pappan & grabbarna skulle köra igång kl. 00 inatt, så behövde han verkligen drygt 3 h sömn iallafall. Sen körde han på till 05.45 imorse & åkte vidare mot jobbet. Ja, och efterssom att jag har varit/är snorig & hängig så gjorde jag Pappan sällskap såpass tidigt igår, och fiifaan vad skönt det var att lägga sig så tidigt! Välbehövligt för oss bägge!

Barnen har fått frukost & nu sitter vi & glor på tv, David rejsar runt i gå-stolen & Saga sitter här bredvid mig & tittar! Ska snart slänga oss ner på golvet & leka, ville bara in & skriva lite först!

Förhoppningsvis så kanske Pappan kan låna hem en traktor ikväll & röja av på gården, så man iallafall kanske kan gå till nån granne nån dag! Och bilarna skulle säkert må bra av att få kommer ut från parkeringarna, då det är riktigt på gränsen nu alltså! MASSOR med snö! Personligen så är jag LESS! Vill ha vååår :P


ajaa, hej på er ett tag!


puss

ZZzzzZZzZZzz




Blir tiiiidig sänggång ikväll känner jag!
Har precis ringt dagis & pratat in på svararen & meddelat att Saga ikke kommer dit imorgon, då Pappan inte kommer hinna ploga hemma på gårn innan morgondagen, och det är HUR MKT SNÖ som helst ute, att pulsa med en vagn & en lös unge i det känns inge vidare lockande. Men det förvarnade jag om på dagis idag när jag hämtade henne, och dom hade full förståelse =) Så det blir en mysig hemma dag med barnen imorgon som gäller <3 Kanske till & med kan tvinga barnen att ge sin gamla mamma sovmorgon ;) Återstår & se! hah!

Det har vart fullt ös här hemma sen barnen vaknade från sina lurar!
Vi har busat & lekt, målat med vattenfärger,  tittat på tv & myst <3
Sen blev dom mer vila än tama ikapp!!!! David gnällde som ATTANS, Saga bökade & var jävlig mot både sin lillebror & sin mamma.. HATAR att bråka med henne, men vafaan, man måste sätta gränser, visa vad som är rätt & fel! Hur ska det annars sluta lixom?! Men hon är söt, min lilla sessa, TROTS att hon kan driva mig till vansinne ;) hah..

Orkade inte laga nån middag idag..
Så barnen fick gröt & macka, & dom var nöjda & mätta!
Själv ska jag snart värma mig en panpizza & tugga i mig framför tvn.
Sen blir det nog att natta morsan oxå, Pappan vettefasiken när man får sen nästa gång, då han har snöjour inatt, åker diiirekt till jobbet imorgon när han plogat klart (om han har otur) & jobbar hela dagen, kommer hem, slänger i sig lite käk & förmodligen efter det åker han ut & röjer igen. Thats life, men jag måste säga : FYYYFAAAN vad jag är stolt över min karl! Den som har denna toppenkille som vän, ska skatta sig lycklig, och vara vääääldigt rädd om honom, då en vän som honom, växer INTE på träd!  jag som fru till honom, är otroligt lycklig över att få han just honom i mitt liv, för en bättre familjefar, make & vän, får man leta efter!! ville bara påpeka det!

nääh, panpizza var det!


hejdå

(",)




Räknar ner..
bara 30min kvar ;)



heerrråå!!

SNÖÖÖÖÖSTOOOORM!!!



Kan man lungt säga att det är ute, snöar & blåser sjukt mkt!
Hade sånt tur att Veronica kom hit & fikade, och vi åkte & hämtade Saga på dagis 12.15 istället för 13.30, passade på när jag fick skjuts lixom, slippa böka med att vänta på bussen i stormen & så. Tack snälla Veronica :) Så nu ligger Saga & sover middag hemma istället för dagis, dom skulle precis lägga henne när jag ringde & förvarnade att jag skulle hämta henne tidigare, så dom höll henne uppe tills jag kom, 20 min senare :P

Och jag pratade med Försäkringskassan idag :)
Hade plats 270 i kön, fick vänta 40 min, men det var det värt, för nu är det bestämt att jag ska ta PappaBulls dagar oxå, och blir hemma med David till den 4 JANUARI 2011!! Meningen var ju att han skulle börja dagis i augusti. Men efterssom att jag är arbetslös, så känns det bättre att säkra ekonomin ett par månade längre just på detta sätt! För allvarligt, vilka familjen klarar sig med EN lön & en som är arbetslös? Inte vi iallafall. kan ju ta lera månader att få ett jobb, OM man ens får ett!! och efterssom att mina barn, är mitt liv, så känns det skönt att få vara ledig oxå, och få umgås med dom så mkt som möjligt innan allvaret & jobbsökandet börjar! Som sagt, detta är den bästa lösningen ekonomiskt för oss. Däremot så är jag SJUKT sugen på att börja jobba varannan eller var 3.e helg, så om någon vet något passande för mig, så HÖR AV ER! Detta känns bra, bra som fan :)

Usch var jag snorar, kalla mig Rudolt, med röda mulen ;)
Huvudet dunkar & snoret forsar, halsen ömmar, men vad gör det?!
Borde vara van vid detta laget tycker man ;) haha


nu ska jag underhålla min son :)


puss på er

YeahYeah!



Hejsan hoppsan!
Dagen lider mot sitt slut & jag är trött, trött, trött!
Barnen slockande som ljus kl 19 i vanlig ordning, efter en mysig middag med deras farföräldrar som vi bjöd hit! Mkt trevligt med matsällskap =) Sen slängde jag barnen i baljan, så fick dom ta sig ett bad ihop. Vilket uppskattades av bägge huliganerna, då dom båda ÄLSKAR att bada & duscha :P Sen blev det soffmys med fmiljen & Barnens faster Camilla :) Sen slog klockan sju & resten vet ni!

Pappan är ute i garaget & pular med Clion!
När han kommer in ska vi fortsätta vår FalkMaraton (vi pallar max en per kväll, tröttmössor som vi är, haha) Sen blir det tack & godnatt får det är jobb för maken imorgon, och dagis för lillasnuttan! Om jag känner mig piggare imorgon så ska jag & David på babycafé, annars är det soffmys för oss som gäller. Lär visa sig imorgon helt enkelt!

nehepp, snart dax att skölja ur färgen ur håret :)
JAAAA, JAAAG VEEEEEET!!!!!!!


snippsnapp

Svar på tal :

Slänger in lite Svar På Tal här, till er som kommenterat men inte lämnat nån sida jag kan svara på :) Så här har ni :

Pauline : aah men  precis, 5 min extra per dag kan jag stå ut med lixom ;) Hon är ju superstolt över att få ha koppel, haha, knäppungen!! Nej, det är ett sele, typ lika som du har i vagnen, som du fäster runt & i bak är det fastsytt själva remmen/kopplet! Kanonbra verkligen. Jag är nöjd, och lättad över att veta exakt vart jag har henne hela tiden ;)

Anonym : Jadu, föratt göra en lång historia kort, så slutade det hela med att Peter, som var familjefar, sambo & kär vän , fick hjärtsvikt!

sådärja, det var allt för denna gång.
Nu ska jag laga middag : snitzel, stekt potatis, sallad & sås.


herrå!

Peter <3





Det slog mig just min vän,
att om 2 månader har gått ett helt år,
sen jag träffade dig sist, sen du lämnade oss..
Saknaden är enorm, och tårarna rinner dagligen nerför min kind.
Ord kan inte beskriva hur mkt jag saknar dig.
<3


VAD ÄR DET FÖR FEL??



Vad är det för fel på denna familj?
Nu börjas det igen, vaknade med huvudvärk, halsont & är massa täppt i näsan!
och det är väl bara en tidsfråga innan barnen blir sjuka antar jag, fiii vad tråkigt!
Allså, immunförsvaret, det lixom FINNS INTE, barnen har tyvärr ärvt det efter mig..
Pappan, han klarar ALLT, men när han väl blir sjuk, då blir han riiiktigt dålig & sängliggandes! Det händer väl 2-3 ggr om året, om ens det! Medans en annan bara behöver titta på nån som är förkyld/magsjuk/u name it, så får jag det med :( Usch, jag som skulle bli så positiv & bara se alla braiga saker runtomkring, men nu, så tycker jag faktiskt synd om mig själv, och det får ni ha överseende med.

Igår då?
Jo, lämnade ju som sagt barnen till Farmor, och begav oss iväg (läs : studsade iväg) i clion.. hmm!
Åkte hem till mor & far, fixade en grej, och sen vidare till Willys , och mötte upp Emelie, Matte & Emilia <3 Emila ÄLSKAR sin tant Sanna, den lilla sötnöten <3  Började handla, och jag kan lungt säga att vi stooorhandlade, då notan stannade på 2100kr !!! Men då har vi ju mat, blöjor, gröt & välling hela månaden, den enda man ev behöver köpa är ju bröd, mjölk,  sallad & sånt när det tar slut! så det är naaajs! Kom hem strax efter kl 8, hämtade 2 övertrötta ungar, hem & nattade dom, plockade upp alla varor, & sen bänkade vi oss framför ännu en Falkfilm. Blir en till ikväll serru! Somnade sött!

Idag då?
Vaknade trött som ett as, klev upp vid kvart i 6.
Pussade Pappan hejdå, Rökte några morgoncigg, drack några koppar java, satte på mig fejset, drog på mig kläder & sen vaknade David. Bytte om på honom & gav han gröt. Väckte Saga vid 7, hon klädde på sig & fick macka. Sen gick vi mot bussen, och invigde hennes "koppel" & JÖSSES vilken duktig dotter jag har. Hon tyckte det var såå kul att ha "koppel" haha, mallig som attans & verkligen gillade det, personligen så var jag sjukt lättad, hade henne tätt intill mig hela tiden, kunde vända bort blicken utan att ha hjärtat i halsgropen, och jag slappnade av helt enkelt. Tog 5 min längre att gå till dagis från bussen, men det går jag med på, så duktig som hon är, min FINA TJEJ <3


David sover en sväng.
Funderar på om jag hinner hoppa in i duschen eller om han tänker vakna lagom då?!
Har ju barnvakten med mig in i badrummet såklart, men ändå, kul att behöva avbryta en varm dusch.
vi får väla se, om inte annat så ska jag gå & snyta mig, röka en cigg & fylla på kaffekoppen.
Tänker inte göra nått alls idag typ, förutom att umgås med min son & dricka massa kaffe ;)


soo long suckers!!

lalalaaa



åååh, vad jag skulle vilja ha nått DUNDER photoredigeringsprogram!
Skulle vara såå kul att få dona mera med designen på bloggen ju!
Nu har jag ju bara paint att leka med :/

ajaa..


herrå!


Måndag hela dagen!



Det är fortfarande måndag.. konstigt ;)
Har hursomhelst skrivit inköpslista, då Pappan & Mamman i detta hus ska åka iväg & storhandla ikväll. Lär ju vara en heeel del andra människot som tänkte göra detsamma, så vi skonar barnen från detta & lämnar dom hos deras farmor :) Där får dom mkt roligare än inne på affären. Vi ska ev möta upp Emelie & Mattias oxå, dom skulle oxå handla, så då kan vi passa på att umgås en liten sväng med en gång :) Smart va?! Tycker iallafall jag =)

×

Barnen sitter på golvet & leker.
Jga har precis vikt lite tvätt & kört igång tumlaren på nytt då maskinen var klar!
Funderar på vad det ska lagas för mat idag tro? Kanske får Saga gårdagens middag, och så passar Mamman & Pappan på att äta någe gott inne i stan?! Hmm, lät ju inte helt fel. Händer ju inte allt för ofta! Äta på Subway skulle ju vara GRYMT gott. Ska ta en diskution med Pappsen sen tror jag :D

neh, om man ska krypa ner på golvet & joina barnen kanske?

pussheej


FrukostMys!



Idag har vi faktiskt frukostmys i SOFFAN!!
Hemska mamma vaa?! Haha, barnen käkar mackor & jag passar på att smyga in här medans dom är sysselsatta. Smart va? Pimplar i mig min 3.e kopp java! David vaknade första gången vid 5 imorse & fick käk, sen somnade han om (som tur var) & vid 6 kom Saga in & bäddade ner sig på Pappas sida av sängen, oxå hom somnade om!  vaknade nästa gång vid 8, av David som tyckte att det var dax att fånga dagen, och det gjorde vi, men vi drog oss fram till halv 9 snåret först!  Sen var det upp & hoppa, på med dagens kläder, drog på mig fejset & sen fixa kaffe. Gav David gröt, och sen fick dom som sagt mackor!

Vad händer idag då tro?
Saga skulle behöva leka av sig, så om någon har tråkigt & har en överaktiv unge dom vill underhålla, släng hit henne/honom då, så kan Saga leka musten ur henne/honom ;) Haha!


Neej, dax att fylla på kaffekoppen & ta en rök!

Pussheej

allvarligt!




Tror verkligen att det är dags för en hel del människor (ink mig själv) ute i vår vida värld, att öppna sina ögon, och börja uppskatta livet mer än vanligt! Det är dags att börja tänka positivit, leva för dagen & vara lycklig för det man har! Sluta tänka på alla dessa dåliga ting & leva för dom/den man älskar! för man vet aldrig, när man kan bli ifråntagen det man lever för. Jag lever för mina barn, och deras far. våra fina familjer, våran fina släkt & våra fina vänner. Jag tycker att just DU borde ta dig en tankeställare.. Sluta gnäll om pengar, vänner som sviker, och kärleken osv osv. Allt kommer tids nog Var glad över att du har mat på bordet, tak över huvudet & var glad över dom vännerna/familjen som faktiskt finns där för just dig. Jag är lycklig.. är DU?! Jag har drabbats av mycket skit genom mina år, men nu är jag här, precis där jag vill vara. Jag har allt jag vill ha & behöver, klart man önskar att man hade några miljoner på kontot, ett välbetalt jobb, vänner som trånar efter en och mycket mycket mer, men allt blir vad man själv gör det till.

Detta inlägg är absolut INTE riktat mot någon speciell, satt mest & tänkte på året vi lämnade bakom oss, alla fina saker som hände, och alla fruktansvärda saker som drabbade många, och kände just alla dessa känslor blossa upp & ville bara skriva några rader. Och känner själv, att det är dags att BARA se det ljusa i livet & skita i allt annat. 

och med detta avslutar jag inlägget.
ska fortsätta kolla på Falk-filmen nu!
Som för övrigt fick mig att gråta som TOK i början :(
känslosamma Sanna, thats me!


HEJ & GODNATT!

Underbara dag :)



"pepparpeppartaiträ (klappar mig på huvudet)" så har barnen var EXEMPLARISKA idag, heter det så? Jaja, hur som helst så har dom varit (och är fortfarande) jättesnälla! Jag har hunnit med massor här hemma, då bägge barnen behagade att sova 2h & 30min idag typ :/  & David sover i skrivande stund sin sista lur!  Har tvättat hela familjens sängkläder, vikt tvätt, kört igång ännu en maskin, bäddat rent i alla sängar, bakat frallor, damsugit & kunnat andas ut ordentligt en stund. Såna dagar gillar jag! Saga springer runt här & leker med sin fina docka & dockans vagn!

Pappan agerar fortfarande flytthjälp.
Jag ska snart sätta igång med middagen, har kycklingen i marinad, men ska snart ugnssteka den, göra currysås & koka ris :) Kommer bli smaskens.  Får se om jag ska lägga matlådor till Pappa eller om han kommer hem tills det är klart, har inte pratat med honom, men jag vet att han ville försöka komma hem & hinna säga godnatt till barnen iallafall. Vi får väla se.

nääh, laga mat var det!
Puss&kraam-skumbanan

HejHej



Hade en stålande dag igår, med syrran & våra fina barn!
Hon & hennes dotter kom hit igår morse, åt frukost med oss & mös med barnen.
När vi var fit for fight så begav vi oss in till stan, och tog en trip till Ekeby & tog en kaffe med våra barns Pappor, som lastade & flyttade förfullt. Duktiga karlar vi har. Sen åkte vi till Gränby C. Moster Jenny köpte en jättefin dress till David på Lindex, och bjöd mig & Saga på lunch :) GULLIGA HON <3 Efter det styrde vi hemåt, ho släppte av oss & for hem. Slängde Saga isäng, & lekte med David, Saga vägrade sova, så vi gav upp, packade in barnen i bilen & begav oss på kalas i Hamra :) Mkt trevligt, massa gott fika, trevligt sällskap & överaktiva ungar (läs : MINA, haha) När vi for hem så var det bara att slänga barnen isäng, & sen plocka lite innan vi bäddade ner oss i soffan & fortsatte kolla på Falkfilmerna. tar en varje kväll, vi är ALLDELES för trötta om kvällarna föratt orka fler. Ikväll är det film nr 3 på TV, men vi ser den på dvd, så vi kommer skapligt isäng, sen blir det 4 imorgonkväll osv :)  dom är ju sjukt bra :)

Idag ska jag & barnen tvätta alla sängkläder i detta hus, damsuga, plocka & vara såå tråkiga.
Får se om vi kanske går ut & leker en sväng efter deras lurar?! Pappan agerar flytthjälp idag med ju, och det blir ev flera helger som han gör det, tills dom är helt klara. Man ställer ju upp för dom man älskar & VET uppskattar det!

Så idag är jag GRÄÄÄSÄNKA ;)


pussheej

God Morgon, Gooood Mooooorgon!


Hör fåglar sjunga glatt
God morgon, god morgon, i köööör!


Eller nått!
Min son gjorde morgon i detta hus kl 6!!!!
Försökte lägga honom mellan oss & mysa, men det gick han inte med på, 3 rivmärken i ansiktet & 2 blåmärken baserade på hans nypande senare, så steg jag upp med honom! GÄÄÄSPAR!

Sitter & dricker en kopp kaffe, har precis duschat och David sover (nu passar det, haha)
Saga sover hon med. Pappan är ute & hämtar ved till mig. Min syster m familj är här vilken sekund som helst. Pappan ska hjälpa dom med att flytta idag, meningen var att barnens morföräldrar skulle ha barnen, så jag med kunde hjälpa till, men där går det magsjuka, och det vill vi INTE ha!!! Så jag, syster & våra fina barn tar en mysdag istället. Dom stannar kvar här & äter frukost med oss, sen blir det nog en sväng på GränbyCentrum för våran del.  Eller ikea, lär visa sig.

Nu ska jag dra på mig fejset, och ta en rök.

Hoppas alla får en fin dag.

puss på er

Shalalalaaaa...



Har haft en supermysig dag med min fiiina familj!
Efter morgonmyset & frukosten begav vid oss in till stan för lite shopping!
Hämtade upp min mor & rastade henne på en gång. Tog en runda i Boländerna, handlade mat på coop, och sen in på Babyland & inhandlade ett "koppel" till Saga :D Har tänkt tanken ett bra tag nu, då hon i vanliga fall åker på ståbräda, men efter att vi bytte från liggdelen till sittdelen till David så har hon ingenstans att hålla i sig när hon står på den, handtaget är för högt för henne. Och eftersom att vi har 55an precis utanför & måste gå på den (finns ingen gångväg) så kändes detta som en bra lösning, då behöver jag inte vara LIVRÄDD när vi står & väntar på bussen, att hon ska springa iväg. Visst skulle jag kunna ta syskonvagnen, men det är trångt nog på bussarna. Den tar jag bara in till stan, när jag har bägge barnen med mig. Folk kommer säkert att stirra, prata & tro saker, men den enda sanningen är den att jag är RÄDD OM MINA barn & vill aldrig någonsin att det ska hända dom något. Så dethär känns bra som tusan :)

OK, när vi kom hem sov barnen en sväng.
Pappan passade på att ploga hemma på gården.
Sen lagade jag & Saga middag, idag blev det hemmagjorda pannbiffar & egna klyftpotatisar, & en gräddsås till det! Massa gott. Nu sitter hela familjen här i soffan, kidsen ska strax nattas & Pappan ska iväg & hämta en bil som han ska ha imorgon när han hjälper min syster m familj att flytta. När han kommer hem blir det JohanFalk maraton, chirre, dirre & kanske nån bärsa till det. Soffmys för hela slanten. Och jag har lovat Pappan att stänga av mobilen, lets see how that goes ;) hahhaaaaaa..


nej, nattning var det!!!!



hejhej

Saga för läääänge sen :)

min älskade lilla bebis <3
förstå vad tiden går fort..




detlillaäckletkandraditpepparnväxer!

Allvarligt!
Hur kan en människa NJUTA så jääävla hårt av att såra, förnedra & vara ELAK mot andra människor?! Du kan känna dig RADERAD ur mitt liv, efter detta, du drog in mig & flera människor i denna karusell, och nu ska du få sota för det. Alla runt omkring dig försvinner, sakta, men säkert. FAAN, jag trodde verkligen inte detta om dig! Och det värsta av allt, det är att DU fått en nära vän till mig att tro på din skit, du har fått denna person att tro att JAG är boven i det hela.. Fyyfaan för dig. Det finns SÅÅ sjukt mkt saker jag skulle kunna kontra med, slänga i ditt ansiket, som du har sagt & gjort, men vet du? Jag tänker inte sjunka till din nivå..ALDRIG!

ååh, vad skönt, behövde verkligen kräkas lite galla :)


Tillbaka till vardagen då :)
Saga är på dagis, och David sover en sväng.
Har vikt lite tvätt & kört igång en maskin med smutstvätt.
Hunnit ta en fika med min svärmor har jag oxå, trevligt värre, där fick jag kräkas ordentligt ang det jag skev om först. Tack! Ska göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt idag tänkte jag, ska springa in på ica & hämta ut ett paket innan jag hämtar Saga sen, Alice´s födelsedagspresent har kommit :)) När vi landar hemma igen så får vi finbesök av Helene & Barnen :) Saga kommer bli ÖVERLYCKLIG :)) så det ser jag fram emot, pimpla kaffe, leka med kidsen & snacka massa gojja :) Det gillas!

Hahha, måste ju bara berätta : Igårkväll kom Veronica hit, PappaBulln skulle fixa lite med hennes bil, så då passade vi på att ta igen lite tid, i typ 3 timmar ;) Haha, aja, men det jag skulle berätta var det Veronica sa. Vi sitter & snacka & helt plötsligt säger hon : Nähmen, har ni skaffat katt?? Jag fattade noll, och skratta & sa : nääh verkligen inte , vaddåra? Då drar hon upp fötterna från golvet & tittar på mig & säger : OK, då var det precis VÄRLDENS STÖRSTA RÅTTA som passerade i hallen som jag såg i ögonvrån & hörde tassande på golvet!!!! PAAAAANIK!!!!! Tydligen så var den stor som ett marsvin, jag stod på knä på stolen, hade hjärtklappning & svettningar, medans Veronica smööööög runt & letade efter den med gråten i halsen, haha, måste sett JÄÄÄVLIGT kul ut alltså. Men jag har ju väldigt stor "respekt" för råttor & möss... Hursomhelst så hittade vi inte på den rackaren, så jag ringde Pappan & sa att han måste komma hem, INNAN Veronica åker hem, för jag vågar inte vara själv, Pappan SKRATTADE ÅT MIG!! Men kom hem på 10min <3 Tack Veronica för en jättemysig (och skäckinjagande) kväll ;) haha


ja, men nu ska jag äta en stadig frukost, så jag klarar mig till middagen UTAN att småäta, för det är FÖRBJUDET för mig nu! sådetså.


puss&heej


Tänder i massor & nu reser han sig upp med stöd!

Snabbuppdateringar om mina fina barn!

David :
Under natten tog sig tand nr : 3 igenom tandköttet.
Tand nr : 4 & 5 är påväg dom med, men har inte trängt igenom riktigt ännu, men inom 2 dagar, så tror jag dom är igenom! Han är väldigt snäll trots att han måste ha sjukt ont, det kommer i omgångar lixom, stundvis, då han är jätteledsen & det kliar satan i munnen, sen är det lungt nån timme igen.. Önskar att jag kunde ta hans smärta, så han slapp den helt, men det går ju tvärr ikke :(
  Och nu börjar han bli STOOOR, för igår, då klättrade han på mig som VANLIGT, och vad gör ungen?? JOO, HAN STÄLLDE SIG UPP!!! Han klättrade upp på mig & slutade med att han stod upp, och enbart höll i min tröja!!!! Två ggr på raken gjorde han det :) MIN STORA KILLE <3 BUUUHUUUU!!! Vart tog min bebis vägen?

Saga :
Ojj, vet inte vart jag ska börja, den underbara tjejen alltså.
Hon pratar klockrent, meningar i massor, hon gör sig verkligen förstådd. Hon är så himla självsäker. Klär på sig & av sig själv, sätter skorna på rätt fot, är fortfarande blöjfri dagtid & till våren slutar vi med blöja nattetid med. Hon är sjukt social, riktigt påhittig & ska göra ALLT själv. Hon vet verkligen vad hon vill. Hon är jätteduktig på att städa undan efter sig. Hon hjälper sin bror med allt, ger han leksaker, tröstar honom, matar honom med allt hon själv äter & får honom ALLTID att skratta. Hon är BÄST helt enkelt!

Och nu mina vänner, väntar ett BOMBNERSLAG på mig!
Måste ta tag i detta medans David sover & Saga är på dagis.
får se när vi hörs igen!


pussheej


GOOOOD NIIIGHT!


Jag har spenderat kvällen med PappaBullns Syster & föräldrar
& nu ÄNTLIGEN är allt klart med dopkorten, ska postas imorgon, thats it :) Tack för hjälpen <3
Kom hem & hittade Pappan sovandes på soffan, ska väcka honom & natta oss i sovrummet istället. Så TACK & GODNATT för denna gång då!



zZZzZzzzzZZZZZzzz


Sådärja!



Nu var det kirrat oxå :)
FunFunFun :D

kul att kunna göra egna headers lixom :)
Även om dom inte är de vackraste, så är dom HomeMade ;)

dax att värma på middagen!


hejhej


jippi :)



KAN SJÄÄÄÄÄLV ;)

hihiii, fick in bilden som header, felet satt i min design jag hade innan, så jag bytte, fixade & trixade & VIPS så gick det :) Bilden går för mkt åt vänster, i know men det gick inte & fixa fast jag ändrade stl & så, eftersom att det är min bild i sig, som är kort :) Så det ska jag ordna nån annan dag :)



SKAM DEN SOM GER SIG!!!!!
(
duktig idiot)


Trudelutt!



Vet inte ens varför jag satte mig ner nu & öppnade bloggen.
Har egentligen inget att skriva om jag ska vara helt ärlig. Kanske skriver jag föratt barnen leker så fint på golvet just nu & jag bara myser av att se dom leka så fint ihop. Middagen har vi förberett, man tager vad man haver mat idag! Alltså hemmgjord pyttipanna. Fryser ju alltid ner kött & sånt som blir över i en sk PyttiPannaLåda. Så idag blir det en pyttipanna på köttbullar, korv, lövbiff, skinka & potatis, som jag har tärnat ner så vackert & fräst på! Bara att värma sen när det är dax.


Tror jag måste lägga sonen för en liten lur nu!
Hans humör vände på 2 röda just!

hejhej!

-
-
-


Hallelåååjah!




Nu är SagaBus på dagis & jag saknar henne redan, trots att det enbart gått en timme!
När vänjer man sig? När börjar man känna den där OK känslan? På onsdag är det EXAKT ett år sedan som Saga började på dagis. Och varje dag som jag har lämnat henne, så har jag mått piss. Jag saknar henne varje timme, varje minut, varje sekund. Varför känns det fortfarande inte OK? Personalen är jättegoa, och Saga ÄLSKAR dagis, att leka med sin kompisar & mysa där. Men när ska det kännas bra för mig? Jag har ju valet, att ha henne hemma. Fram till hon är 3år, och det skulle jag LÄTT kunna, men det är egoistiskt av mig, hon behöver dagis, och allt som hör till. Hon behöver aktiveras på det sättet, och träffa andra än mig. Men det är tufft måste jag erkänna, att lämna ifrån sig sitt barn till någon annan.. buhuuu!! Men TUR att det endast gäller 15 h/vecka. Knappt så jag klarar det lixom ;)

Fick skjuts av min gulliga svärmor till dagis.
Vi hämtade upp barnens kusin Philip oxå, så han slapp gå :)
Efter skol/dagislämning så blv jag & David bjudna på frukost hos svärmor.
Visst har vi det bra ;) ?! Det tackar vi för! Nu sitter vi hemma. Jag ska snart tappa upp baljan med vatten & ge David ett bad, min lilla bebis <3 Tur att jag har honom om dagarna när Saga är på dagis, annars skulle jag bli helt knäpp (läs:knäppare)

Jag är riktigt lyckligt lottad.
Helt ärligt, så har jag nog det livet som såå många drömmer om.
Jag är gift med det finaste mannen på denna jord, tillsammans med honom har vi två perfekta barn, äger ett rött hus med vita knutar på landet, åker volvo, har alltid mat på bordet, räkningarna betalda & tak över huvudet, våra barn har allt dom behöver & liiiite till. Vi har fina vänner, fin släkt & underbar familj. Vad mer kan man begära? Jo, några millar på kontot kanske? med det kommer, såsmåningom ;) haha! Vi har överdrivet mkt kärlek i våran familj, och det, kan man leva läääänge på! Jag älskar er, Daniel, Saga & David, ni är mitt allt, min stolthet, min lycka <3

ojj, blev lite sentimental här på slutet, men men!
Bada Knubbis var det ja ;)


pussheej

God MORGON!

Allvarligt! Fan vad trött jag är. Men anledningen till att jag kliver upp såpass tidigt när det är dagis, är föratt i vanliga fall få en stund för mig själv på morgonen innan barnen vaknar. Men idag, då ville David göra mig sällskap. Så här sitter jag, med världens finaste son på köksgolvet och leker;) haha. Ska snart slänga på mig fejset, och dagens outfit. Sen ska LilleMan få ny blöja, kläder och gröt. Innan det är dax att väcka hans vackra syster:) hoppas alla får en strålande dag. Själv ska jag ägna all tid till mys med sonen, städa lite och så innan det är dax att hämta prinsessan sen. Hej hej

Underbara dag, med underbara ungar <3



Vid tio-tiden imorse hoppade jag & barnen på 804.an & for in till Uppsala.
Bytte buss inne i stan & for vidare till Gränby, hem till mamma/mormor :)
Där välkomnades vi med mackor med smarriga pålägg, fikabröd & kaffe :)
En timme senare kom min syster & hennes dotter dit, och tillsammans tog vi alla en promenad till Willys. Där inhandlades det viktigaste som blöjor, tvättlappar, välling ,gröt & lite mat. Mamma/mormor blev lite sliten & tog en färdtjänst hem, medans jag, Syster & våra fina barn promenerade hem igen. Kramades hejdå med syster utanför våra föräldrar & gick upp föratt umgås med mormor & morfar (som precis kommit hem från jobbet). Där lekte barnen musten ut gamlingarna ;) Jag existerade knappt, haha! Men det gjorde inget, fick ju titta på iallafall :P Barnen åt middag där, och även mina broder kikade upp på en cigg :) Vid 18-tiden kom PappaBulln & hämtade oss, då han tyckte det skulle bli alldeles försent om vi skulle ta bussen, det tackar vi för :D När vi kom hem så knatade vi över till barnens farföräldrar, & på  den lilla,lilla backen påväg dit slår jag en vurpa, håller Saga i handen & har David i bilbarnstolen i armvecket, Jag slår på arslet & slår i huvet, drar med min Saga i fallet (som blev mest rädd) & David flyger & hamnar upp & ner efter ett varv i luften typ, hade PANIIIIIK kan jag lova. Men David var ju självklart fastspänd, och inget hände honom, han blev mest rädd han med. Men fasiken vad rädd jag blev att nån av barnen skulle gjort sig illa :( Kom tills sist fram till farföräldrarna, tog en kaffe, rastade barnen & snackade lite skit. Gick hem, nattade barnen & nu sitter jag här. Ska snart ta mig en dusch & sen krypa till kojs, Dagisdax imorgon vettni!

Ja jusste, ang mitt läkarbesök, så fick jag väl inte allt för positiva besked...
Först & främst så har mina 2 graviditeter satt sina spår, då mitt högra bäcken sitter alldeles för lågt & det vänstra lite för högt = ger sne rygg! Han trodde oxå att jag har kunnat haft diskbråck, som har gått vidare till någe ännu värre, men tar inte ut något i förskott, Han skickade en remissförfrågan & sa att jag skulle få svar/tid om en månad ungefär, fick tid på A-post i fredag (jag var hos läkaren i onsdags eftermiddag!) Så det gick ju fort. Den 4.e feb kl 19.30 (!!!!) ska jag på magnetröngten för min rygg. & Efter det får vi väl se, om det är någe fel på mig, eller om jag får stå ut med smärtan jag har tills jag dör (läs: tar livet av mig)!!!


jaja, allt blir bra i slutändan!


nu : dusch, sen sova!

GOOOODNATT!

söndag igen...


Har hunnit med en hel del idag.
Åt frukost hos barnens farföräldrar imorse, mkt trevligt.
Tog då även beslutet att ändå göra Davids dopinbjudningskort själv. Trots att jag bestämt innan att jag skulle skicka efter från en sida, så bestämde jag idag att göra egna. Med hjälp av barnens underbara faster, så blev jag mer än nöjd. Väldigt enkla & fina kort, den som är bjuden får snart se, då det dimper ner i era brevlådor såfort jag orkar fixa med alla adresser & så! Hem efter det & la barnen för deras lurar! Barnens farbror Andreas kom förbi på en fika & snackade lite skit, trevligt värre :) Sen bakade jag bullar på PappaBulln´s begäran, kände att nu när jag har lagt dieten åt sidan ett tag så kan jag få avnjuta lite bullar jag med, och dom blev kanongoda! Strax efter det så var det dax att börja med middagen, som idag bestog av köttbullar & makaroner = bläääh!!! men det duger iallafall! & nu har vi bänkat oss hela familjen framför tvn.

PappaBulln har åkt på ett migränanfall (i vanlig ordning).
Så han ligger gå vardagsrumsgolvet & leker med en missnöjd David & Saga siter bredvid mig & hjälper mig att slänga in ett inlägg ;) Haha..

nu ska vi tydligen äta bullar, enligt resten av familjen ;)



pussheej

klätterapan!



Denna lilla kille, han är mer vild än tam, han är ÖVERALLT & ingenstans, på 2 röda !!
"torkar svetten från pannan"! huahua. Mamman FAVVOKILLE <3
Du, Din Syster & eran Far är mitt ALLT!!!!








nu kom Pappan in & det betyder MYS!

lalalalaaaa




fett uttråkad!
PappaBulln är ute & smeker vrålåket (läs - pimpar clion)!
Är trött som ett as, borde sova, men mysigare om SexxiBulln ligger bredvid ;)
Så jag får allt försöka hålla mina blå öppna ett liiiitet tag till...

Hur jag har bökat med Headern jag la ut i förra inlägget alltså.
Vart in på varenda sida som finns med förklaringar hur man ska göra, men ändå blir det bara feeeel!!! HUAHUA. Vill ju ha den som header, sen allt annat svart/vitt.. eller nått.. hmm!! Kanske bör lägga ner, inte det lättaste att koncentrera sig på avancerade saker med 2 barn klättrandes över en ;) Och när dom somnade så gjorde jag ett nytt försök, men då fick jag hjärnsläpp istället.

nääh, en cigg på dethär kanske?!

sov gott & dröm sött!
tjiiiingeliiiing

...




Tjingtjiiing



Saga är ute & leker med PappaBulln, Bobbo & Lindesjö.
Jag sitter & väntar på att David ska vakna så vi kan gå ut & göra dom sällskap.
Varmt så inåthelvete inne, +26, så jag slutade elda för ca 3 timmar sen, men graderna sänks inte, men hellre varm än kallt! Har slängt ihop en TacoSoppa som ska avnjutas till lunch/middag. Har inga vidare bestämda mat-tider på helgerna faktiskt. Funderar på att baka bröd till det kanske, vi har ju rostbröd hemma, och det är gott till, men lär ju ändå har frukost tills imorgon, så antingen få Pappan åka & handla bröd sen, eller så får jag baka.. vilket I-landproblem vaa? ;) haha

Nääh, en kaffe på det här kanske?


hejhej

Lördag hela dagen:)

Frukosten är avklarad. Röker en cigg, och ska snart hoppa in och ta en lång, varm dusch. Sen skicka ut Pappan i garaget, så han får påbörja projekt-bort med rosten, på clion. Så den kan besiktas nån gång. Jag och barnen ska bara ta det lugnt. Kanske klär vi på oss och går ut en sväng innan det är dax för deras lurar, kanske inte. Beror helt på hur skön soffan är;) haha. Annars går vi nog ut en sväng efter att dom sovit. Lär visa sig. Nu är jag färdigrökt och duschen ropar på mig:) hej hej

BloggTorka?!


Jo, nu var det ett par dagar sen jag skrev sist!
Har ärligt talat inte haft tid helt enkelt, att vara SmåbarnsFörälder/HemmaFru tar sin tid det med. Alltid finns det något att göra. Och de senaste dagarna hade det som sagt vart fullt ös & bloggen & allt som har med internet har väl fått stå lite åt sidan!

Idag när jag pratade med min Bäztiiiiz så fick jag en tillsägelse att jag har vart dålig på att blogga ;)  Jag kontrade då med  : det går ingen nöd på nån ändå, min blogg som är sååå tråkig!! Fick då svaret : men lilla gumman, du kan till & med få en STRUMPA att verka intressant :D HAHAHAAA, thats my girl, såå jäkla söt <3

Men till själva bloggandet då!
Idag fick jag sovmorgon, jag & Saga somnade om, medans Pappan & sonen klev upp vid halv sju imorse. Tror att vi damer i huset klev upp runt nio-tiden sen & var pigga & glada :D Thanx baby <3 Åt frukost & sen begav vi oss mot Uppsala, där jag & barnen (och mormor som vi hämtade upp på vägen) tog en fika hos min syster & hennes dotter, medans våra karlar körde en litet flyttlass :) Mkt trevligt, barnen lekte som tokar, och mamma, syster & jag fikade & hade det myyyysigt :) Efter det åkte vi till "Elda", hämtade upp våra brännjärn?! eller nått till vedspisen (fick rätt grejer denna gång) Och sen åkte vi småvägarna hem, då barnen somnade i bilen, sprang in på ica & handlade hem det som fattades hemma till Tacos. For hem, lagade iordning Tacosen "sjuuuukt gott"! Låg på golvet & lekte hela familjen innan vi gick hem till barnens farföräldrar & tiggde kaffe, fick en fluga i kaffet, in i munnen, hann spotta ut = äckligt! Men bjöds på ett gott skratt i sällskapet, och det kan jag väl bjuda på ;) haha! gick hem, nattade barn & sitter nu här.

Igår blev vi ägare till ännu en bil, en RenaulClio.
En liten blå skruttbil, men kanon att ha som pendlarbil osv..
Pappan är ute i skrivande stund & fixar lite rost på den (läs massor!!)
Häromdagen fick jag mig ett ryck, har tänkt tanken ett tag & sen slog jag slag i saken.
Jag gav David hans allra första frisering, rakade Mojkanfriss på grabben & det vart asballt!
I början tyckte jag att han såg ut som en munk :/ Men nu ser han mer ut som en grym militär, en riktigt hååård kille ;) hihiii.









Fick för mig att testa Sagas gamla dopklänning på barnen, det var ENBART Saga som jag kunde knäppa knapparna på i bak, då David är för "välmående" ;)




nääh, avslutar för denna gång.



heerrrååå


....



Sitter & pimplar i mig lite kaffe, och skrattar för mig själv!
Väntar på att gubben ska komma hem med frukosten från ica, i skrivande stund står han med soppatorsk den tönten, då det tydligen var viktigare att få åka en varm bil = volvon, som det endast fanns en PYTTEskvätt soppa i, istället föratt ta lagunan  = en fulltankad bil!!!! KAAAARLAR!!!! bläää! Hans underbara mamma är påväg med en dunk till han nu, TACK VÄRLDENS BÄSTA SVÄRMOR!

Jahaja!
Hela kvällen igår spenderades med att rensa i våra garderober här hemma.
Hittills har vi fyllt 2 st stooora sopsäckar med kläder vi ska slänga! Kommer bli minst en till. Ska rensa ur massor av Sagas kläder, och skicka vidare till mina vackra systerdotter. Jimmy & Madde kom över en sväng igår, riktigt skönt att få en brejk i rensandes. Och Madde blev lite mammakläder rikare :) Har fått ihop ännu en kasse med tjockiskläder jag tänkte åka över med nån dag :D Fikade & snackade skit, sjukt trevligt <3 Kom isäng runt tolv-tiden & vaknade KVART I ÅTTA imorse!!! SOVMORGON!!! men fick panik, då Saga skulle vara på dagis halv 9. Slet upp henne, hon klädde på sig & åt macka samtidigt. Pappan klädde på sig i farten han med & sen for dom 2 iväg till dagis medans jag stannade hemma med en då FORTFARANDE sovande David :)) Han vaknade en stund efter det, och jag fattar fortfarnde inte att han sov såå länge! Det gillar vi!

Nu ska jag fortsätta vänta in min karl, sen äta frulle, sätta igång med fortsättningen av rensningen & sen ska Saga hämtas på dagis & jag ska på min remissundersökning på vårdcentralen! Pappan & barnen får cirkulera lite undertiden, så slipper jag ta bussen hem sen ;)


hejpåer!


Burr burr

Fy fan vad kallt det är. Sitter på bussen in till uppsala. Det är säkert 15-20 minus ute, MINST! Burr burr. Klev upp halv 6 imorse och hann pussa Pappan hejdå innan han for och jobba. Gjorde mig iordning, och sen fick jag "hör och häpna" väcka David. Tråkigt att när han faktiskt sover, så blev jag tvungen att väcka honom. Jaja. Klädde på honom och gav han gröt. Stunden efter det väckte jag syrran hans och hon klädde på sig medans jag gjorde frukost till henne. Sen klädde vi på oss ytterkläderna och gick till bussen. Lämnade henne. Träffade på Linnea och snackade lite skit. Och sen vidare till bussen. Fick vänta 20 långa minuter innan den kom. Nu sitter jag alltså här. David är vaken och sitter upp i vagnen och flörtar med alla passagerare;) haha. Ska hem till min mamma. Hon ska på läkarbesök och sen ska vi ta en fika hos min tokiga syster som har FLYTTAT utan vår vetskap;) haha. Tokan. Får äran att pussa på min vackra systerdotter då med:) nu måste jag koncentrera mig på vägen, börjar må illa. Puss puss

ska jag? eller ska jag inte?


http://www.tradera.com/Kladpaket-storlek-98--auktion_105000149

eller

http://www.tradera.com/Stort-kladpaket-34-plagg-flicka-98-104-eller-runt-4-5-ar-auktion_105172903

eller
http://www.tradera.com/Perfekt-Kladpaket-for-lilla-flickan-auktion_105237221

Funderar STARKT på att buda på nått av paketen, Saga behöver nya kläder, då hon inte kan ha stl 86 längre. När jag köper helt nytt så köper jag faktiskt stl 98 nuförtiden. Men kolla in, visst kan det vara värt pengarna om det inte budas upp MASSOR?! Tyckte det var superfina kläder :)

FiiiiFaaan


OK, man ska INTE klaga, men det går FAAAN inte att vara i vårat kök alltså, mätaren visar +29 "torkar svetten från pannan"! Men jag vågar fan inte sluta elda, för då blir det sviiiiinkallt igen & det vill jag verkligen inte riskera. Har eldat upp 4 backar nu sen kl 8 imorse när jag tände på!

Nog om detta!
Jag & Saga har precis gjort klart korvstroganoffen & satt på vattnet till riset!
Pappan är hemma om typ 30min, och då ska det ätas middag & mysas! Faster Milla kom över tidigare & umgicks med mig & barnen & åt mellis med oss. Hon målade med vattenfärger med Saga medans jag badade min SMÖRDRÄNKTA son ;) Han åt macka till mellis som oss andra, och smör, ja, det är ju en favorit hos typ det flesta barn, och det gick hem även hos honom. Han luktade alltså massor med smör, och fick ta sig en mysigt bad. Efter det gick Milla hem, jag la David för en liten lur & myser nu med Saga, som sitter bänkad framför BarnKanalen. Tänkte bara slänga in ett inlägg & säga hej typ.. så.. HEJ HEJ :)

och HEJDÅ!


varförvarförvarför?


VARFÖÖÖR hamnar jag alltid här?
Har APmkt att göra nu när barnen sover middag.
Tvätten ska vikas, en ny maskin med tvätt ska laddas, golven ska damsugas & det ska småplockas här & var. Men ändå, sitter jag här..
smartAS :O

Joho!
Barnen tyckte att vi skulle kliva upp strax innan kl 8 imrse med.
Sagt & gjort, upp & hoppa. På med dagens outfit. Lekte innan frukosten, åt frukost, lekte lite till. David har vart superduktig, och höll sig vaken från typ halv åtta till tio i TOLV, fatta STRONGT :)) Får se om han ens behöver nån andra lur sen, beroende på hur länge han sover nu. Lär visa sig!

Ska förbereda middagen oxå tänkte jag.
Blir något med falukorv, antagligen korvstroganoff med ris, eller ugnstekt falu med pasta. Yeahyeah!

Måste slänga i mig mera kaffe nu om jag ska palla städa!
puss&heej


Tralalalaaaa, Söndag idag!


Tänkte dra en snabbis om gårdagen/dagen innan jag fortsätter att kolla på Johan falk-filmen!

Lördag : Kvällen var mkt lyckad!
Förfest med Renata, Robban, Sanna & Pettson hemma hos Lindesjö & hans tjej.
Drack lite öl, snackade lite skit, & hade det bra. Efter nån timme drog vi vidare till Villsberga för Veronica & Tommys fest. Där dracks det massor, dansades, stupades, drev med folk & ja, vi hade as-skoj ;) Halv 3 tror jag att klockan var när jag kom innanför dörren hemma :) En riktigt lyckad kväll :)

Söndag : Blev väckt av mina fina minigrisar strax innan kl 8 på morgonen!
Låg i sängen & drog oss hela familjen till 9 typ. Myspys. Mådde helt OK faktiskt ;) Drack ju BARA öl under hela lördagskvällen (duktiga jag)!  Gick upp, klädde på oss & åt frukost! Efter det så klädde jag & Saga på oss & gick ut föratt leka med ALICE :)))) Lyckan i Sagas ögon går inte att beskriva när hon såg henne. Hon sprang med öppna armar & skreeek Alice Alice Alice, det blev en bamsekram <3 Lekte ute med barnen, Alice åkte på sina nya fina skidor, Saga åkte pulka! Efter ett tag gick vi in & värmde oss. Lekte massor & så! Så kul att se en sån PIGG Alice <3 Sen gick Alice hem till sin mormor & Saga sov middag! Sen ringde Robban & frågade om vi var hungriga & ville ha pizza ;) Det går ju såååå bra med min diet :/ eller nått.. skitsamma! Min kropp, mitt val :D  Sarr bra som faaan. Fick i uppdrag att göra en jordgubbspaj, och 5 min senare stod den i ugnen ;) Min bror, hans tjej & Hinken kom förbi & fikade med oss. Mkt trevligt!  Efter det låg jag, Barnen, Pappan & Robban i soffan i flera timmar, bara zappade runt, snackade skit, lekte med barnen & så. huuur najs som helst, kan man kalla en slapparsöndag :) Tills ju nattade vi barnen, en liten stund efter det kom Susanne & hämtade upp mig. Och vi for till Maxi en sväng :) Gick runt, pratade lite, kollade lite & bara VAR! hittade vantra & mössa som jag köpte till Saga. Och sen lösviktsgodis på Pappans begäran! TACK Susanne för en trevlig liten trip :)



Nu : kolla film, äta goooodis & somna på soffan kanske?


VACKRASTE KUSINERNA


PAPPABULLN, BOBBO & SAGA







pussheej

ja, jag VEEEET!!



JAA, jag VEET, men jag var bara tvungen att leka lite & byta design igen ;)
Ni som känner mig vet ju att jag ledsnar rätt fort på saker & ting ;)
haha!



tjiiingeliing

DopPlanerar



Jopps
Planerar dopet i vanlig ordning!
Inbjudningslistan börjar bli klar, är uppe i 85 pers, men ändå vet vi inte om vi är klara med den..
Inbjudningskorten är klara, ska bara betala in, sen skickas dom hem. Kyrkan & kyrkstugan är som sagt bokade, smörgåstårtorna är "bokade" Fikabröd likaså. Nu är den stora frågan : ska vi ha vanlig oxå tårta denna gång med? Vi hade bägge delar på Sagas dop/våran vigsel & det uppskattades massor.. hmm.. tål att tänkas på! Hade dopet varit mer framåt senvåren/sommaren så hade jag diiirekt valt kallskuret & potatissallad ;) mums. Men tycker inte att det passar sig på vintern (för den kommer att pågå när dopet hålls) hmm, svårt detdär!

Barnen la jag kl 11.
Saga har vi kommit på uppe & lekt  MILJONER ggr, så nu först har det vart tyst från hennes rum i ca 30min!David, han har sovit som en stock.  Pappan är på ICA en snabbis. Middag ska vi få hemma hos hans föräldrar idag. Ryktades om lövbiff & klyftpotatis ;) yammie  :D

Ser fortfarande fram emot kvällen.
Ska ta det väldigt lungt med alkoholen, då jag INTE känner föratt vara bakis & skakis imorgon alls.
Även om Pappan tar barnen & låter mig sova, så är det inte det det handlar om, vill ju umgås med min fina familj oxp, utan att må piss. Så jag ska INTE köra tequilarace med mig själv ikväll ;) haha (i efterhand kan man skratta åt den kvällen i oktober då jag faktiskt gjorde de, svepte nästan en flarra, & sen var det tack & godnatt för MammaBulln! faktum är att jag är svag för att shotta!) haha, men ikväll blir det alltså luuuungt! Har chaufför (världensbästabror) så hem kommer jag med =)


nu ÄNTLIGEN vaknar min lilla Prins <3



pussheej

Lördag hela dagen!



ÄNTLIGEN!
Idag är dagen som vi alla har väntat så förväntansfullt på!
Idag får äntligen ALICE & hennes nya hjärta åka hem från Göteborg!
Måste kännas otroligt skönt för dom & längtan till sitt egna hem måste vara stor!
Jag längtar tills vi alla här hemma är HELT friska, och kan hälsa på dom. Saga pratar & frågar om Alice varje dag. Hon saknar henne massor. Alice & Saga har ju bestämt att sen ska Alice sova hos oss, och då ska Saga sluta med napp. Tomtenissarna som komma till dom & ta alla Sagas nappar ;) Så nu mina vänner, får ni hålla alla tummarna ni har att vi i denna familj nån gång i framtiden kan bli HELT friska. Börja ledsna ganska hårt på att vi antingen är småförkylda, eller dyngförkylda! Så vi får ta igen massa tid med sötaste Alice :))

Igårkväll när barnen hade somnat så kom Robban förbi!
Grabbarna eldade lite brännbart & undertiden så "jobbade" jag! skötte lite beställningar till Länsmansbärby AB, är riktigt nöjd med mitt jobb & det var tydligen grabbarna med ;) Sen kollade vi på film, och snackade massa skit, vid 23-snåret vart dom hungruga, så MammaBulln kirrade käk, hade pizzor i frysen som jag körde in i ugnen, smidigt ;) Mätta & belåtna så fortsatte vi glo på film. Tror klockan var runt 01 när Bobbp drog sig hemåt.. Och jag & Pappan nattade oss gaaanska snart efter det, var astrött. Men hade en riktigt trevlig kväll med grabbarna :)

Idag så består dagen av att underhålla barnen.
Pappan måste hugga/klyva massor med ved hela dan!
Tråkigt för han att stå själv bara, men sånt är livet ibland!
Själv kommer jag att hålla mig inne med barnen, då det är över -20 ute. Och barn under 1år ska ju helst inte vistas ute om det är mer än -10 ute. Så det blir en innedag med huliganerna! Nått kul ska vi säkert hitt på :)

Ikväll ska MammaBulln ut & rastas!
Ska på PARTY, maskerad, tema : Film!
Ska bli kul faktiskt, ev så blir det förferre oxå ;)


nääh, underhålla min sura son kanske?


pussheej

Tjingeling!



Fasiken vad denna dag har passerat fort!

Började morgonen med frukost till familjen, lite lek & sen klädde vi på oss, jag & barnen for iväg med deras farmor, medans Pappan for iväg föratt tvätta hennes bil. Vi for iallafall till uppsala, till min Pappas jobb, i röbo! Där han är chef för UppsalaKommuns Lager! Fyndade en ny tvbänk, & barnen lekte med sin morfar & hans arbetskamrater, medans jag & farmorn strosade runt & kikade. Efter det for vi vidare till MAXI, föratt göra av med pengar, handlade det absolut nödvändigaste som mat, tvättlappar & sånt. Nu ska vi (förhoppningsvis) inte behöva handla hem mer mat & tillbehör innan barnbidraget. For hem, la en övertrött Saga, misslyckades med David, så han fick vara vaken. Och han joinade mig när jag städade, plockade i & ur diskmasinen & laddade en maskin tvätt. Han var nöjd hursomhelst! Grannen kom över, & hämtade vatten, då deras har frusit. Snackade lite & sen kom Pappan hem & hon gick hem till sig! Trevlig kvinna =) Pappan ställde tvbänken på plats & det vart jättebra. I efterhand undrar man VARFÖR vi hade den pyttepyttepyttelilla bänken innan :/ såg ju helskumt ut i vårat stora vardagsrum :/ jaja, borta är den iallafall :) Sen åkte Pappan & Saga till bärby & hämtade Bobbos hjuling, & jag lyckades för David att somna vid 16. Måste väcka han snart om han ska kunna sova inatt! Nu står gårdagens rester i ugnen & snart ska vi alltså äta :)


från denna lilla :



till denna :




byebye

Förnyelse

Japp. Jag kände att det är dags för lite förnyelse, så jag sitter här med färg i håret. Blir brunt, sen kör jag i lite ljusare slingor tänkte jag. Och nästa gång jag svänger in på nån affär så ska jag köpa mera slingmedel så jag får olika nyanser på hela håret, tycker det är snyggt ja;) och dagen då? Jo, började med att Pappan gav mig sovmorgon till strax efter kl tio, då jag vaknade av att mobilen ringde, det var Linda som berättade att hon satt på bussen hit:) så jag hoppade ur sängen, slängde på mig lite kläder och sen ringde det på dörren och där stod Linda och hennes son Alfons:) dom ät frukost med oss och sen for Pappan iväg till bärby föratt mecka lite med volvon! Jag och Linda lekte massor med barnen, drack massa kaffe, tog igen lite vid och hade det bra. Barnen sov en sväng och efter det fick dom lunch. Sen klädde vi på oss ordentligt och gav oss ut för lite lek i som. Mkt mysigt. Sen for dom hem och jag och barnen var ute yttligare en timme efter det:) sen kom Pappan hem igen, vi gick över och fikade hos barnens farmor och sen hem igen föratt laga middag. Idag blev det sjömansbiff . Hela familjen åt som grisar , gott som fan var det. Medans jag plockade undan så duscha Pappan med barnen. Och sen blev det lite lek innan klockan slog sju och det var dax att natta barnen. Och sen slängde jag i färgen, så har min dag sett ut;) ska snart skölja ur håret och sen slänga i slingor sen blir det soffmys som gäller. Och GRATTIS Kevin på din 3-årsdag:-):-):-):-):) bye bye

Förnyelse

Japp. Jag kände att det är dags för lite förnyelse, så jag sitter här med färg i håret. Blir brunt, sen kör jag i lite ljusare slingor tänkte jag. Och nästa gång jag svänger in på nån affär så ska jag köpa mera slingmedel så jag får olika nyanser på hela håret, tycker det är snyggt ja;) och dagen då? Jo, började med att Pappan gav mig sovmorgon till strax efter kl tio, då jag vaknade av att mobilen ringde, det var Linda som berättade att hon satt på bussen hit:) så jag hoppade ur sängen, slängde på mig lite kläder och sen ringde det på dörren och där stod Linda och hennes son Alfons:) dom ät frukost med oss och sen for Pappan iväg till bärby föratt mecka lite med volvon! Jag och Linda lekte massor med barnen, drack massa kaffe, tog igen lite vid och hade det bra. Barnen sov en sväng och efter det fick dom lunch. Sen klädde vi på oss ordentligt och gav oss ut för lite lek i som. Mkt mysigt. Sen for dom hem och jag och barnen var ute yttligare en timme efter det:) sen kom Pappan hem igen, vi gick över och fikade hos barnens farmor och sen hem igen föratt laga middag. Idag blev det sjömansbiff . Hela familjen åt som grisar , gott som fan var det. Medans jag plockade undan så duscha Pappan med barnen. Och sen blev det lite lek innan klockan slog sju och det var dax att natta barnen. Och sen slängde jag i färgen, så har min dag sett ut;) ska snart skölja ur håret och sen slänga i slingor sen blir det soffmys som gäller. Och GRATTIS Kevin på din 3-årsdag:-):-):-):-):) bye bye

Snabbis



Dagen
: Uppsala - hem - laga mat - busa med barnen - natta barnen - gräsänka - uttråkad!


och Min stora kille sitter själv utan stöd numera :)
Älskade underbara finaste ungar <3
Mamma ÄLSKAR er!






Och från det ena till det andra, imorse & under dagen så har det vart så kallt inne så det är is på INSIDAN av alla fönster i detta hus! Luftvärmepumpen fick tuppjuck & klarade inte att det blev mer än -20 inatt (som alla andra pumpar)! var runt 12-13 +grader inne under dagen, tills vi började elda som gaaalningar!

















ajaa, byebye

Onsdag!



Har verkligen inget vettigt att skriva!
Barnen sover, Pappan hugger ved, blir uppsala en sväng när barnen har vaknat!
Är på rätt pissigt humör efter att ha läst ett  blogginlägg!
sparka på mig bara, gööör det!!!!!


byebye then

Underbara Tisdag <3


I eftermiddags hörde jag rykten om att Emmelie & Camilla skulle ha en date inne i Uppsala, så jag tog mig friheten att kidnappa vackra lilla Thea några timmar, så Saga hade nån att leka med & så fröknarna Emmelie & Milla kunde få lite egentid ihop, det tyckte jag att dom behövde ;) Och jag säger bara : vilken underbar eftermiddag, tjejerna lekte såå himla fint ihop, vi målade naglarna, gjorde fina frisyrer & slingade deras hår rosa ;) Hon är ju bara föör goa, dom två små sötnötarna <3 Saga uppskattade sjukt mkt att få leksällskap kan jag lova. När MammaEmmelie kom tillbax så bjöd vi henne & Thea å middag, lövbiff, pommes & Orientsås :) mumsigt värre. Sen blev det massor med mera lek med PappaBulln, Saga, David, Emmelie, Thea & Milla :) Massa mys! TACK föratt jag fick låna henne, det gjorde hela Sagas dag <3

Barnen somnade med andra ord OVAGGADE!!
Hahaa, nu är jag helt slut, har precis duschat & ska sätta mig & varva ner.
Måste sätta mig & fortsätta planera Davids dop oxå, kyrka & kyrkstugan är bokade, då datum & tid är klart, men nu är det alla inbjudingskort som ska skrivas, vilka ska man bjuda, och vilka inte?! På Sagas dop var vi 80-90 pers, orkar jag samma folkmängd denna gång med?  inköpslista ska göras, smörgåstårtor ska beställas & mkt mkt mer.. "blir svettig bara jag tänker på det".. jaja..
Bjuder på lite bilder oxå, njut :)































GODNATT!

Tisdagen den 5e Januari 2010


GodMorgon/Förmiddag!
Fick sovmorgon tills strax efter kl 9 imorse (bortsett från att David vaknade & fick käk vid 6-tiden)
Har alltså inte hunnit göra mkt alls ännu, gett barnen gröt, pimplat lite kaffe, fått på barnen lite kläder, och mig själv med. Nu sitter jag här, David rejsar runt i gåstolen (han är livsfarlig på golvet, och river ALLT som kommer i sin krypväg, så nu får han sitta i stolen ett tag) Saga sitter här bredvid mig & leker lite. Om en timme ska dom läggas för sina lurar & då ska jag städa lite.

Passar på att tacka TjejLigan för en supermysig kväll igår.
Bestående av nybakt bröd, massa skitsnack, kaffe/thé, efterrätt & skratt!
Precis vad jag behövde, så TACK till er tjejor :)


Susanne, Värdinnan



Linnea & Vanja :)



Och såhär bra gick det med min diet ;)



Men vem kan klandra mig ;) ?!



slänger in någe mer inlägg sen, nu ska jag mer å golvet & busa!


pussheej

minnen till 1000!


Minnen till tusen från denna låt!

http://www.youtube.com/watch?v=brZ6FtY5vf8


För för det du gör har jag redan gjort och det du
säger har jag redan sagt.
Det ni bråkar om och vad ni visar dom.
Lyssna här för du får ingenting utav det.
Men kom ihåg att det är du och det du gör är
vad det kommer bli - det är ditt liv.
Ta dig till det hjälper dig traven.
Lyssna, för jag fick ingenting utav det.



Leva död?!




Ser ni inte mina tårar?
Kanske ni hör mina skrik?
Se mig då!
Jag skriker högt för jag vill härifrån!
Fatta jag vill inte bara överleva
Hitta ljus och börja leva

Mig ska ni fan inte knäcka
Mig rår ni fan inte på
Mig kan ni fan inte skrämma
Jag e inte rädd för att dö
Jag e inte rädd för att dö
men rädd för att leva död



Ur : Kniven i hjärtat (för er som minns)
Leva död!


Tillåt mig att KRÄKAS!



FiiiTusan vilka missnöjda ungar jag har dragits med hela morgonen/förmiddagen. Får man säga så?  Saga är elak som attans mot sin lillebror, tjyvnyps, tar hans leksaker, och är allmänt sur. David är supegnällig & sur på syrran som snor hans stuffs! SUCKAR! Hade sån jäkla huvudvärk så jag var tvungen att lägga dom nu, Saga hör jag ligger & snackar inne på sitt rum, medans hennes bror har somnat! Hoppas på snälla & glada barn sen när dom vaknar då!

And here we go again!
Kör igång dieten idag, var INTE kul att ställa sig på vågen efter denna jul kan jag lova. Blir fan arg på mig själv. Men vi får väl se hur det går denna gång. Inställningen är den att byta ut frukost, lunch, & mellis mot drinken. Middag äter jag varje dag med familjen, då jag måste få i mig ett rikigt lagat mål om dagen, pga mitt pissiga immunförsvar! Inge fikabröd, inte godis eller läsk. Skulle jag vilja, så tillåter jag mig själv sånt ENBART på helger eller vid kalas! Ut & gå en gång om dagen, få frisk luft & röra lite på dököttet. Lite hemmaworkout på kvällarna, lite armhävningar, situps & utfall! Har jag inte gett något som helst resultat inom 2 veckor så får jag väl ta bort middagen med, och se om det är pga det!

DAGENS :
Frukost : Gröt till kidsen, shake till mig
Mellis : frukt till kidsen, kaffe till mig
Lunch : Saga får pizza, David kyckling, shake till mig
Mellis : barnen får macka eller kräm, kaffe till mig
Middag : Korvstroganoff med ris, David får fisk

Kul meny va?

Jahaja, har tvätt som väntar på mig!
Men först, kaffe, cigg & ringa min mor :)
Superfint väder ute, ska bli skönt med en promenix sen.
Synd bara att det är 17 minus ute :/


byebye then

tralalalalaaa



HejHopp!
Kidsen fick vi natta redan halv 7 då dom var superdupertrötta, så här sitter jag nu!
Dagen har var strålande bra & Julen har vi för denna gång dansat ut! Skönt, ser mkt ljusare & fräschare ut hemma nu, dock föratt det är supermysigt med julpynt & julgardiner, men dock bara under självaste julen tycker jag! Nu längtar jag faktiskt efter massor med plusgrader, varma sommarkvällar, sola & bada & allt som hör SOMMAREN till :) dock så är det typ 6 månader kvar tills dess, så det är bara att härda ut, tycker massor om våren oxå för den delen :)

Ja, vad har vi gjort idag då?
Jo, Pappan kidnappade med sig MiniBulln på förmiddagen till Bärby för en fika med grabbarna, Saga bjöd på kakor & grabbarna på kaffet ;) Dom hade haft det massa trevligt, och under tiden så passade jag på medans PytteBulln sussade, att dansa ut julen! Vanja kom förbi på en snabb kopp java & en cigg, mkt trevligt, tack gumman :) (btw så hittade jag gardinerna, haha) Och i samma veva kom resten av familjen hem, La Saga för hennes lur, fortsatte städandet, och när barnen var fit for fight igen så klädde vi på oss för kung & fosterland, och gav oss ut i snön för massor med lek. Pappan & Saga åkte massor med 4-hjuling & hade superkul. Efter ett tag så frös vi såpass att vi tiggde kaffe av barnens farföräldrar, slutade med att vi fick middag där med, TACKAR TACKAR! hemmagjord pizza, mmm! Gick hem med barnen efter det, lekte, busade, och mös, tills dom gjorde väldigt klart för oss att det var Tack & Godnatt! Så vi nattade barnen, och i skrivande stund sitter jag & väntar på min bror & hans tant!

Ska slå på en kanna kaffe!
OCH SKA ÄVEN PUTSA ALLA FÖNSTER INVÄNDIGT!! blää, men ett måste!
Imorgon jobbar Pappan, så om det är någon som känner föratt komma förbi & förgylla våran dag, så VÄLKOMNA!


NEJ, KAFFE, tvätta fönster & vänta in grannarna!


pussheej

S - se hiiiit!!!



KOLLA S, det här blir väl bra ;)

Perfekt på dig!


Perfekt på mig som tärna ;) hah



Och Saga som näbbis ;)



 



blir väla kanonisch ;)



hahha!


gooodnatt!

Sisådärja!



Vilken fartfylld dag :)
När Saga kom hem så blev det kramkalas & sen bums isäng, för hennes middagslur. Hennes lillebror hade redan somnat! När dom sedan vaknade så klädde jag & Milla på dom ytterkläderna & gav oss ut i snön, för pulkaåkning, lek & mys. Och skojja INTE att jag hade nöjda barn! Det uppskattades av bägge barnen. Mysigt som attans! Efter det gick vi över till barnens farmor, tiggde lite kaffe & kaka :) Gav barnen mellis där med, gröt! Efter ett tag knatade vi hemt igen, det var mörkt ute då, så utelek var uteslutet! Kom in, och värmde oss lite. Barnens kusin Suz kom förbi med sin kompis, lämnad elite saker, lekte lite med barnen & snackade lite goja! Mkt trevligt :) När dom for så satte jag igång med STORKOK, barnen lekte & var nöjda medan jag lagade iordning 3 olika sorters maträtter till David. 25 portioner blev det allt som allt! Känner mig nöjd, blir allt för dyrt att springa & köpa burkmat känner jag, plus att nu vet jag EXAKT vad min son får i sig för mat! Han godkände kycklingen med ris till middag iallafall :) Kul att det uppskattas :P  När jag var klar med det, och hade diskt undan så såg jag att klockan var strax över SJU! och bägge barnen var fortfarande snälla, glada & nöjda :S hör INTE till vanligheten. Klädde på dom pyjamasar, kirrade flarror & slängde dom isäng :) Och Saga är ju roligt, jag hade glömt plocka bort Robbans sängplats från hennes rum, och hon tittade på madrassen & frågade vems det var! Jag svarade att Bobbo hade sovit där, och ungen SLÄNGER sig ner på golvet, på madrassen, kryper ner under hans täcke & säger : mmm MIN BOBBO ;) hahahahaaa! Och där sover hon. Hon VÄGRADE lägga sig i sin säng med sina sängkläder, lyckan var funnen att få sova där hennes Bobbo hade sovit natten som var! haha! GULLUNGEN!

Nu är Pappan hemma.
Jag ska slänga mig i duschen, sen krypa ner & somna i hans famn <3
Min älskade älskade SEXXIBULLN!


puss & goodnatt!

TACK Sebastian, för den fina låten du skrivit om Peter.

Tack Sebastian, för den fina låten du skrivit till vår vän Peter Punk!
Tårarna rinner & rinner, men jag kan inte sluta lyssna...

http://www.youtube.com/watch?v=33oSP-fsFkA

Den 1.a Januari 2010


FIIITUSAN vilken KANONLYCKAD kväll!
Nattade en övertrött David vid 18.45, ca 30 min senare började folket ramla in.
Och vi hade så sjukt kul, själv drack jag 2 öl, medans resten av folket var nästintill dyngraka (många av dom iallafall). PappaBulln slutade dricka vid 22-tiden, då snön började falla mer & mer från himlen. Då han var rätt inställd att behöva ut & snöröja sen. Svärföräldrarna kom förbi & fyllde hela matsalsbordet med hundra sortes ost & kex, massa gott. Vi skrattade, drack, åt & hade det sååå härligt kul! Vid tolv-slagen vinkade vi adjöss till 3000kr, själv blev jag nersprutat med skumpa, så håret frös till is (jävla Bobbo!!) när vi kommit in igen så fortsatte festen. & jag nattade PappaBulln & Robban vid 3-tiden inatt! David sov ända till kl 6 imorse, vaknade varken av all musik, alla röster eller av raketerna vid tolv-slaget! Duktig kille ;) Emilia var superduktig hon med, dock ville hon vara social i början medans hennes föräldrar tyckte att hon sulle sova ,) haha, hon ville ju vara uppe & leka den sötnöten :D men även hon sov sig sen igenom hela festen :)

Och mkt riktigt, imorse blev grabbarna utringda.
Pappan var rätt pigg, medans Bobbo var gaaaanska seg ;)
Inte konstigt, såsom han, min bror & Tommy hinkade i sig & snapsade.
Roliga killar, undra om min bror hittade hem sen ? jodå, det gjorde han ;)
Vill tacka : Pappan, Bobbo, Emelie, Matte, Emilia, Camilla, Tommy, Kristoffer, Arvid, Sofie, Inger & Uffe för en oförglömlig kväll/natt! Den enda som saknades var älskade Saga! Men hon har det sjukt bra hos mormor & morfar, kör musten ur dom ;) Pappan ska snart smita ifrån en sväng & hämta henne. Längtar efter min lilla fisunge. Men får snart pussa på henne :)

Nu ska jag ge David lite gröt, sen själv äta en macka eller två..
Och FASIKEN var skönt att slippa vara BAKIS idag :)


puss & kram