hejsan mina trogna läsare ;P



Äntligen har jag fått en tid till Öron-Näsa-Hals till Saga, ang hennes återkommande öroninflamationer osv. Jag tror att hon har fått nedsatt hörsel pga detta, men på torsdag kl 14.40, ska vi vara där, och så får jag svar. Har väntat i 10 månader på en kallelse, som dom tydligen skickade i MARS iår :/ men som jag INTE har fått. Men ringde idag & kvinnan jag talade med var en klippa & hade full förståelse :)

Med andra ord så får baranen vara lediga på torsdag från dagis, och vi tar en heldag hos min mamma, innan vi ska till sjukhuset. Har jag tur så kan Pappan närvara, skulle ju underlätta, då det är TUNGT att ALLTID vara själv med barnen, och handskas med alla saker runtom själv, jag vet att han gör så gott han kan, och att han kämpar föratt vi ska ha det bra, men jag känner att JAG behöver honom nu ...  det gör ont i mig, att alltid behöva ta allt ensam :/ barnen behöver en Mamma OCH en Pappa <3

Annars då ?
Har lämnat barnen på dagis, ätit frukost hos barnens farmor, skrivit ut några CV´n som ska skickas runt idag & kom hem, vek tvätt, tvättar, städar & eldar SATAN, kallt som faan inne !!

Ringde VC ang mig själv oxå, efterssom att jag fortfarande inte känner mig kry, och fortfarande har lock för öronen, tydligen så kan en bihåleinflamation, hålla i sig även EFTER en pencilinkur, så jag fick rådet att vänta 2 veckor till, och hoppas på att det går över, och gör det inte det så blir det ännu en kur .. Och får jag feber eller mer förkylningssymtom ska jag höra av mig direkt, då kuren ska sättas in tidigare, så håll alla tummarna nu, på att det går över av sig självt :)

Ute snöar det förfullt, och sålänge man håller sig inne, så är det sjukt mysigt :)
Efterssom att det är så kallt, så har både jag & barnen svårigheter att vara ute, med tanke på den kalla luften & våran hosta, som blir oerhört jobbig, vid kall inandning ... det är inte lätt alla gånger.

Ojj, nu ser jag knappt ut genom fönstret :D

Lördagen då : G-mormor var så HIMLA lycklig, för överraskningsfesten <3
Hon anade ingenting, och allt var lyckat :) Maten & sällskapet var KANON, dock hade jag en törstig karl denna kväll, så UNDERBARA svägerska Marie skjutsade mig till Uppsala & hämtade barnen med mig på söndagen, verkligen guld värt :)

nu ska jag fixa tvätten ännu en gång, och sen ta mig en kaffe & en rök, imorgon är det dagislämning, möte på AMS, och sen dagis hämtning :) Och efter det har vi en date med Linnéa nere i byn <3 (se gumman, jag har INTE glömt, haha)



hejsvejs

....


Man kan ju undra varför jag ens loggade in här just nu .. har inget vettigt att skriva denna gång heller ... bara gnäll !!
Förkylningen sitter i, avslutade pencilinkuren igår, öroninflamationen & bihåleinflamationen är väck .. känner dock fortfarande av trycket för huvudet, när jag böjer mig framåt osv, men är betydligt mkt bättre på den fronten :) Annars så hostar jag & snorar fortfarande, har fortfarande lock för öronen & hör PISSILLA !! Det är det jobbigaste av allt just nu, att inte höra, folk runtomkring mig blir frustrerade, jag märker det tydligt, och det är jobbigt för mig, som måste ropa : VAAA, VAAD SAA DUUU??!! till varannan mening nån ställer .. suckar !!

Men igår & idag har jag jobbat, och det gick fint, trots eländet.
Igår fick jag vara nere på Parken, och trivdes kanonbra, och idag var jag på Rullan (där jag är i vanliga fall), mysigt att få ta igen lite tid med finaste Maria <3 Timmarna gick fort i portioneringen, och jag for sen direkt ner till dagis föratt hämta kidsen (mellanlandade på stan föratt gå till apoteket & hämta ut mer bricanyl till barnen, där inne inser jag att mitt leg ligger hemma !! bajs) men hämtar ut det imorgon istället då !! Kom hem & vi alla delade på en FamiljePizza från LillaTorget, satt fint, & blev massor över, till lunch imorgon :)  Robban kom förbi en sväng, & fikade, sen nattade jag barnen, Pappan gick ut föratt ploga (och gör det fortfarande) så jag passade på att damsuga, skura, tvätta, städa & dona. Julpyntade det mesta igår, granen sätter jag upp nästa helg :)

Imorgon är en stor dag :)
Barnen ska sova hos mormor & morfar, medans Mamman & Pappan i detta hus ska partaja, garaget är pyntat & dukat, hur fint som helst, G-mormor kommer får sig en fin chock imorgonkväll :) Kommer bli nice, och vilken Svärmor man har, som har gjort det så fint & donat massor :)



jahapp, nu ska jag krypa ner i soffan & vänta in min karl, som har lovat mig massage ikväll, BANNE honom om jag inte får det !!!  min rygg mår inge vidare ... men jag LEVER, och det är väl huvudsaken !!??!!??





aaah tjaaarååå

The Blogg Is Not Dead ;P



bara jag som suger på att uppdatera u know :)

David sover middag, Saga leker, & jag fryser, ska tända i kamin strax & koka mig ännu en kanna kaffe !!
Vi var ute en sväng & åkte lite pulka tidigare, men min feber tvingade in oss efter en stund !! Häromdagen så kom det massor med SNÖ :P jag gillart, jag menar, om det ändå ska vara svinkallt, så kan det lika gärna snöa massor oxå :) Hellre det är slask & skit !! Barnen njuter för fulla muggar av snön & deras Pappa med ;P

hmm ...
Nog föratt jag ÄLSKAR att vara hemma med barnen, men FAN vad rastlös man blir, speciellt när barnen är på dagis !! Jag vill ha ett jobb :( Känna att det kommer in några kronor iallafall, komma bort några timmar per dag & jobba lite lixom, jag blir TOKIG på detta !! Jag har sökt ALLA jobb, som det finns någon mening med att söka, ringt olika företag, osv osv .. På måndag ska jag till AMS på möte, hoppas vi kan bättra på mitt cv lite & så. Efter det åker jag & jobbar några timmar på mitt gamla jobb = pengar :) Just nu så suger det mesta, känner paniken inför hur månaden ska gå runt, ekonomiskt .. Hoppas på att snart komma igång med stämpligen, och håller tummarna på att barnen kanske kan få iallafall varsina julklappar iår ... :( eller nått .. fyfan !! Tur att vi är rika på kärlek i våran familj, för det är det ju inte så många andra som har turen med att vara <3 Så jag lever på det, kärleken <3




nu ska jag knarka hostmedicin, och mysa med Saga !!
och hålla tummarna på att min satans jälva skitföräkylning ska gå över SNART !!




TJIIIIINGELIIING

... runk !!


Jag tror minsann att mitt dåliga mående äntligen börjar vända, och håller på att bli en "vanlig" förkylning :)
Inatt fick jag sova 2 timmar i sträck, hostade en del, sov lite till, och hostade lite, alltså = jag fick sova mer än vad jag gjort på läääänge :) Vilket är guld !!

Jag somnade kl 18 i fredags, Pappan tog barnen, och jag sov.
Var vaken mellan kl 8 - 10 på lördagen, sov till kl 16, åt en halv pizza, pussade lite på barnen & somnade om. Sov alltså i princip hela lördagen. Igår (söndag) var jag på benen :) Är fortfarande grymt seg, trött, hostar & snorar, men som sagt, PÅ BENEN :) Var ute & lekte en sväng med barnen, sen gick jag in & bakade en tigerkaka, som familjen fikade på. Damsög & skurade golven. Till middag lagade jag en smaskig köttgryta, med ris. När barnen var nattade så blev det soffan för både mig & Pappan !! Hade en febertopp, och knaprade piller.

Idag gick vi upp vid 6,  & mös i soffan, David har bjudit på sitt allra sämsta humör, Saga sköter sig själv, med lek & film <3 Har plockat ur diskmaskinen, & vikt tvätt !!  Nu sover David, Saga myser lite, och jag har precis tatt mig 2 ipren. Huvudet dunkar :(

I eftermiddag kommer Maria, Grim & Idun hit på en playdate, dom är oxå snoriga, så det känns som att det kvittar ;) Barnen behöver leka av sig, och mammorna med för den delen !! Ska bli trevligt :)

Imorse när vi klev upp var det -10 ute :/ brrrr !!
Nu är det "bara" -5 ;) haha, så vi får se hur det blir med uteleken, eller om vi håller oss inne, med en sprakande brasa, film & mys <3



ska lägga mig & vila en stund på soffan nu med finaste Saga, & hoppas på att finaste David, vaknar på rätt sida sen ;P 



hej hej 




sjukstuga



Ja, som om det inte vore nog med att bägge barnen hostar & snorar massor, så har även jag dragit på mig något liknande, sen typ över en vecka sen tillbax !! Hostar sönder mig totalt, värst nattetid, igår natt trodde jag att jag hade hostat sönder ett revben, men igår på morgonen kändes det OK, men inatt så hostade jag verkligen sönder ett revben :/ Känns som att jag har ett blåmärke inombords, ömmar ändå ut i ryggen. Spenderade halv natten hostandes på toaletten oxå, då jag kräktes upp gårdagens mat, plus slem & galla .. Huvudet dunkar konstant, & har andningssvårigheter .. Cocilanan (stavning?) gör mig något bättre i halsen, men jag mår illa & är snurrig av den istället ... suckar !! Duktig som jag är så pallade jag mig iväg & jobbade extra 2 ggr i veckan som var, alla pengar behövs ju, och jag anser, kan man stå på benen, så kan man försöka göra ett någolunda bra jobb oxå.. sån är jag, på gott & ont !!

fyyyfaan avd jag gnäller ... :(

Igår vad min mamma & syster här, och avlastade mig lite,betydde verkligen guld. Jag älskar er <3
ni är bäst bäst bäst !!!

Idag har jag (förutom att mått piss) städat lite & bestigit mitt enorma tvättberg.
Och tagit tag i alla papper som ska skickas till a-kassan osv .. Ska bara skickas in nu, sen vänta på svar !!
Saga sitter på sitt rum & målar, medans hennes lillebror sover middag & har gjort det sen kl 10, tröttisen !!
Pappan har jobbat över i snart 4 veckor, flera dagar i veckan, men idag, så kommer han hem som vanligt, & det är välbehövligt för både honom & barnen, då som inte har setts sen i måndagskväll ... Jag ska laga en god middag, och sen ska hela familjen mysa i soffan, och ta igen massa förlorad tid <3

Meningen är att jag imorgon ska på inflyttning&maskeradfest hos min fina vän, men som det känns nu, så är nog det bästa att stanna hemma, men vi får se hur det blir, kanske mår tiptop imorgon ;P "hoppas"

Nu ska jag dricka lite thé, och tina upp en fläskfilé, som vi ska avnjuta ikväll, med klyftpotatis & en god
gräddsås :)



tjiiiiing