:)



Natten har varit bra :)
Sagas mage verkar mer stabil & hennes humör är mkt bättre !!
Vi har bakat kladdkakemuffins, sminkat oss & lekt med PlayDoh-lera, nu medans hennes lillebror sover middag :) Hon sa för nån timme sen att hon hade ont i magen, men har inte kräkts mer sen igår, och har skött magen idag :) Det går framåt lixom :)

Ikväll ska jag, Daniel & min bror Arvid åka till vittinge & kolla på 2 soffor, som jag vill köpa, barnens farmor passar dom sovande huliganerna medans vi åker & kikar. Hoppas verkligen dom är lika fina som på bilden, för då kan jag ÄNTLIGEN få ordning i allrummet, som jag det senaste året har använt som vagnförvaring..suckar !!  Men vi håller tummarna :)))

Vill gå ute & leka lite med barnen sen, det skulle dom uppskatta, och det finns ingen ute som vi kan riskera att smitta heller, så vi gör ett försök sen när David har vaknat :) Ta med oss lite picknick, åka ruschkana & gunga lite :)










hejsvejs !!

2010-09-29


1 vecka & 4 dagar sen sist !!
Men ska väl försöka uppdatera er lite om mitt väääldigt enformiga liv !!

Jag lämnar barnen på dagis varje morgon, åker & jobbar, åker hem, träffar barnen ca 30min & sen nattar vi dom. Städar lite & tvättar, innan det är dax att själv sova, föratt orka ännu en dag !! Ser mig själv som en stark person , men även de starka, faller & visar svaghet ibland, så är det bara !! Trodde det skulle kännas bättre efter, men dock inte !! Jag tar dagarna som de kommer, och hoppas på en ljus framtid. Är lite av en robot i nuläget. Mkt kommer åt sidan, just pga mina känslor & tankar !!

Idag är jag hemma & vabbar, Saga har kräkits, och har ont i magen & mår illa. David har PEPPAR PEPPAR klarat sig, skumt, med tanke på att det är på HANS avdelning som det går magsjuka. Dagis ville att jag ska ha barnen hemma veckan ut, pga smittorisk & bärande, & det tänker jag självklart ha, sen vad jobbet säger är en annan femma, då mina barns mående går före ALLT på denna jord. Och efterssom att Daniel tjänar mest pengar i detta hushåll, så är jag hemma & vabbar, då vi förlorar minst på det !!

För övrigt så hade jag en kanonbra helg, med min fina vän Maria.
Jag åkte hem till henne på lördagen, efter en shoppingtur, lunch, klippning & mys med min dotter & min svägerska på stan. Vi åt gott, dracka massvis med drinkar, vart onyktra, pratade om allt mellan himmel & jord, besökte puben, pratade ännu mer, och avrundade vid 4-tiden på morgonen. Dagen efter låg i varsina soffor, framför tvn & mådde mindre bra ;) vid 16-tiden skjutsade Maria, Anders & Kevin mig till Uppsala, föratt hämta Saga som sovit hos sin mormor & morfar, och sen vidare hem :) Daniel & David hade haft det supermysigt men saknat oss brudar hemma såklart ;P Så TACK till MARIA för en välbehövlig helg <3 me love you looong time !!

ja, på vardagarna ser dagarna likadana ut jämt typ !!
finns inte så mkt mer att skriva lixom.

Men Idag uppmuntrar jag ALLA som kan, att köpa UNT & läsa denna artikel :
http://www.unt.se/leva/nar-froken-sager-att-man-ar-samst-1057738.aspx
viktigt att det kommer fram & jag vill tillägga att detta handlar om OLANDSKOLAN I ALUNDA !!!!!!
Min vän Mia & hennes son har kämpat tillräckligt, resultatet blev att dom väljer att flytta därifrån !!!!
INGET barn skka behöva bli behandlad på detta sätt.. INGET !!
& till pojken i fråga : TANT SANNA ÄLSKAR DIG !!

Nu ska jag förse min dotter med lite saft,
och försöka få i henne något att äta, men dryck är viktigast såklart !!

hej hej













och vart tog JAG vägen ??
mitt gamla jag, är bort :(
vill hitta glädjen igen ...

2010-09-18


Lördag hela dagen ...

Saga sitter i matsalen & målar lite HelloKitty målningar, med blåspennor, det tycker hon är superkul verkligen, hon fick det i present av Robban & Linnéa :) David la jag nyss för hans lur. Han var lagom trött :) Pappan meckar Volvo, och jag är ganska uttråkad om jag ska vara ärlig !! Pappan kom med förslaget att åka till Kjula på dragrace, men jag känner verkligen inte för det. Däremot kanske det blir en trip in till Uppsala föratt uträtta lite ärenden, handla lite & kanske ta en fika hos mina föräldrar om tiden räcker till. Som sagt, David sover nu, sen ska barnen ha lunch & efter det får vi se vad vi hittar på. Måste hämta resesängen till David hos mina föräldrar innan imorgonkväll, plus att jag vill hämta barnens möbler som deras fina Tant Mia har köpt till dom <3 mkt man vill ;) haha !!

Och på tal om Tant Mia, så ska jag åka till henne nästa lördag & mysa :)
Hon ska ha utflyttningsfest nämligen, så vi ska dricka & äta gott, snacka goja & ryktena säger att det är trumbadur på Pizzerian då, och det måste man ju checka in :) Ser fram emot att få umgås med min fina vän <3 och Tack för pratstunden igår gumman, jag behövde verkligen lätta mitt hjärta, och du är en av dom få som verkligen kan få mig att må bra trots att det mesta suger HÄSTBALLE mellanåt :( du är verkligen GULD värd, och jag älskar dig föratt du finns för mig hela tiden, föratt du peppar mig, föratt du bankar vett i mig & föratt du TROR på mig .. det är inte lätt att försöka hålla humöret uppe utåt hela tiden, när jag själv håller på att gå i tusen bitar ... men allt löser sig, att kommer ordna sig, tänk positivt :)  jag ska ta itur med mig själv snart, måste bara samla mod, ork & tid !! Jag vet att jag har mig själv att skylla, öppnar man sig inte, så får man inget stöd, det är inte lätt för andra att läsa av en person som håller allt negativt inom sig, och som håller masken för allt & alla & låtsas må bra , fast sanningen inte är så ..

NOG OM DETTA, och till roligare saker :)
Det regnar ute, jag gillar regn, idag iallafall, då jag sitter inne & myser till en brasa ;)
Har flätat Sagas hår & legat i soffan & kramats massor, lyssnar på lite musik, dricker mitt kaffe & funderar på allt & inget. Klurar på dagens middag, vad ska man äta tro ? ja, inte vet jag :) Det jag vet säkert är att jag ska ägna dagen till mina fina barn & deras fina Pappa <3 Mitt liv, mina klippor, mina älsklingar <3 utan er är jag ingenting !!



hejsvejs på er !!

världens sämsta bloggare .. JAG VET !!



men mina dagar är så hektiska lixom ..

Inget är sig likt, jag jobbar förfullt om dagarna, barnen går på dagis, och när jag väl är hemma om kvällarna så har jag MAX en timme att ägna till barnen, som jag saknar hjäl mig efter, innan dom skriker efter sin nattsömn kl 19. Och när dom sover så har jag en karl, som saknar mig om dagarna och jag han <3 Sjukt viktigt att inte glömma bort varandra. Runt 21-tiden varje kväll sover vi som stockar, då det är tidig uppgång på mornarna för oss alla här hemma. Försöker i den mån jag kan & orkar att hålla relativt bra kontakt med mina FINA UNDERBARA vänner <3 jag försöker verkligen ...

Jag trivs på jobbet, och med arbetskamraterna.
Det är FULLT ÖS varenda dag kan jag lova, går inte att jämnföra med CoopCafé&Kök lixom. Jag tror att jag gör ett bra jobb, det sägs så iallafall :) Dagarna går relativt fort, med tanke på vilket tempo det är heeeela tiden. Är sliten som attans om kvällarna, då mina dagar i 3års tid inte riktigt har sett ut såhär lixom ;P haha ..

Saknar tiden med mina barn, trots att jag vet att dom har det bra på dagis, dom trivs som attans & tycker det är superkul. Men mitt mammahjärta gråter måste jag erkänna ... :( Men jag är sjukt glad över vart jag står i dag. Bara man kommer in i det hela så blir det en vanesak helt enkelt ..

nu har min fina make tänt en brasa, & tänt levande ljus ..
Mysfaktorn är HÖG <3



hejsvejs

Och btw : bloggen är upplåst tills vidare, på prov, tills nån dum jävel behagar sig att kommentera, och skriva något elakt eller spydigt igen. Då gäller det gamla lösenordet igen, så ni vet :)

HIPP HIPP HURRA



HIPP HIPP HURRA !!
Grattis till Mammas älskade tjej, som fyller 3 år idag ♥
SAGA ELISABETH KRISTINA PLAHN
♥min skatt, min vackra skatt ♥















overkligt, att det ikväll, kl 23.04, har gått 3år sen, mitt liv förändrades för gott (för första gången).
Att får bli din mamma, Saga, är det bästa som har hänt mig, du & din Lillebror är mitt allt & lite till. Utan er är det inte värt att leva. Ni & eran Pappa, är det bästa jag vet, och jag ska älska er tills hjärtat slutar slå (och även efter det) Ni gör mitt liv komplett !!




NU BLIR DET KALAS :)


tjenixen sixten !!




Men tjena tjena, mittbena .. eller nått !!

aah, inskolningen går superduperskitabra :)
David är så himla trygg i sig själv, framåt, nyfiken & glad så detta passar honom som handen i handsken :)
Känns skönt för mig, då det är GRYMT jobbigt att lämna från sig sin/sina ögonstenar, men jag litar på personalen, ser på David att han avgudar förskolan, och att han verkligen får tiden att LÄRA KÄNNA SIG SJÄLV nu :) Han har ju inte riktigt fått den möjligheten innan ..

Är spänd inför att börja jobba, lämna barnen på dagis & avskyr känslan av att vara från barnen, samtidigt som jag ser fram emot det hela, blandade känslor helt enkelt. Hoppas ju självklart på att få jobba mkt på Rullan, men söker ju även andra jobb hela tiden. Jag har många bollar i luften & många planer för mig själv, man kanske ska ta sig i kragen & börja PLUGGA ?? nääh, jag vet inte ja, kanske, kanske inte. Måste ju vara taggad & motiverad till det, och jag har ju ingen som helst aning om vad jag vill bli i framtiden :/ Men en sak är säker : jag är UNG, jag har bildat familj & lekt av mig, så ska jag fokusera på MIG, och min framtid, min familj & mina val .. Låter egoistiskt, men så är det bara :)


nu ska jag krypa ner i soffan med min älskade dotter & mysa, medans min älskade son sover middag :)
Ikväll ska vi åka & handla, då det sista till Sagas kalas på lördag måste köpas :) Mammas bebis blir 3 år <3

inskolningsmöte <3

Fick börja morgonen med att VÄCKA MINA BARN ??!!
Det har inte hänt sen David föddes tror jag :/ Inte vad jag kan minnas nu iallafall ;) haha ..
Jaja, dom fick kläder, frukost & sen bar det av till dagis, för lämning av Saga, & möte, för min & Davids del. 

& nu är vi Hemma igen , Inskolningsmötet gick superbra, så från i morgon kör vi 3-dagarsinskolning på Lilleman ♥ Min son är ju bara såå BALL !! haha .. Verkligen bekväm & självsäker, en riktig tuffing ;)  Nu ligger han ute i vagnen & sover sin middag, själv ska jag pimpla kaffe & ta itur med tvättberget, innan det är dax att åka & hämta Skruttan från dagis :) Borde ta en vals med damsugaren, men ORKAR INTE !!

Det är sjukt skönt ute, solen skiner som fan & värmer underbart :D
Sån gör mig lycklig, jag & David tog en onödig, men hääärlig promenad efter dagis till Ica, handlade lite cigg & mellisdricka, bara föratt få njuta av solen, i väntan på bussen. Mys !!

Igår kom min syster med familj hit, jättemysigt verkligen, vi lekte, fikade, åt pizza tillsammans, lekte ännu mer & snackade av oss massor. Jag ÄLSKAR min syster, och hennes FINA familjen <3 Dom betyder så sjukt mkt för oss.
Har en underbar eftermiddag / kväll med dom iallafall :) strax efter kl 22 sov vi, hahhaaaaa ...

nähä, om man skulle ta tag i tvätten då, till att börja med ..




måste ju åka igen om 1 timme & 15min ..


puss

tänk om ...



Tänk om man hade det där valet att dra täcket över huvudet tidiga mornar istället föratt mötas av just såna här mornar ..

Jag har inget emot att gå upp med tuppen, barnen är morgonpigga, så är det bara ..
Men när bägge barnen vaknar på FEL SIDA, bråkar, skriker & slåss, så känner jag just så, att jag vill dra täcket över huvudet & sova vidare, & vaknar upp till snälla & glada barn !!

Imorgon är det inskolningssamtal för David, sen inskolning kl 9-14 ons-tors-fre !!
Jag hoppas han trivs, och känner trygghet till omgivningen & personalen, och att allt går bra !!

I lördags tog jag med mig Trolla & hennes farmor till Folkets Park, på barnloppis :)
För lite mer än 150kr så fyndade jag en del kläder till kidsen, är nöjd, mest nöjd med dom svarta bootsen till Trolla ;) Hon kommer se GRYM ut i dom, svarta leggings & en svart/silverig tunika på hennes kalas på lördag :) Efter det for vi hem, och började med maten som resterande av familjen åt, medans jag spacklade på makeup & rotade fram kvällens outfit ;) Sen kom Vanja & vi tog bussen in till stan, mötte upp Maria, Susanne, Sofie & Marie & gick till Kina, och käkade middag, efter det bar det av till Bullit, där drack vi goda drycker, snackade massa skit, & hade trevligt i några timmar :D Sen begav vi oss mot Flustret, där var det fullt ös, & trevligt. Vid halv 2 packade jag & Vanja ihop oss, medans ungdomarna partade vidare ;)  & vi gick mot bussen, ser då att nästa skulle komma 02.40 ... RUNK, så det blev en bulle hem ;)

I söndags fick jag ligga & dra mig , men det behövdes knappt, tog det rätt lugnt med alkoholen & drack kaffe mellan varven ;) Duktiga jag då :) Hoppade upp och slängde mig i duschen, åt frukost med familjen, Robban kom över & fikade & i samma veva kom Tom & Therese & visade upp deras 4-dagar gamla dotter Holly :) Sjukt söt, och det sög lite i bebistarmen, men JAG ÄR KLAR ;) är grymt nöjd över mina 2 fina barn, och känner att jag har så mkt annat att satsa på nu lixom :D Jaja, hur som helst, vi fikade & hade trevligt, sen for Pappan & hämtade Vanja så hon kunde få hem sin bil som hon hade här, vi fikade lite vi med, och snackade av oss. Efter det var det dags att börja med middagen, det blev hemmagjord potatisgratäng med fläskfilé & pepparsås, satt som en smäck ;P Efter det städade vi undan & lekte med barnen, tills det blev dax för nattning. Pappan for iväg efter det & hämtade Robban i Uppsala, som hade kör in en maskin.


och idag är det måndag.
Barnen har inge dagis idag, och jag har ju min syskonvagn ute på blocket, & får inte köpa ny för min karl innan den är såld, så jag kan lixom inte ta mig några längre sträckor !! suck & stön !! Men thats life. Vi ska vara hemma & tråka. La David nyss, så han lär sova ett tag, medans Trolla kollar på barnprogram. Efter dom har fått lunch ska vi ut & leka iallafall, så långt vet jag. Kanske att vi åker ner till byn & tar en glass sen kanske .. lär visa sig.



nu : kaffe kaffe kaffe kaffe !!



hejsvejs

lördag & en vecka kvar



När satan ska denna envisa förkylning försvinna ??
Jag & barnen snorar, hostar & har febertoppar till & från hela tiden :(
Jag har lock för öronen SOM VANLIGT, kräks på detta snart !!

Men INGET kan hindra mig ikväll, jag SKA ut med flickorna, & ha en trevlig kväll :)
Sådetså ;P

David sover en sväng, medans Saga ligger i soffan & glor på film, hon är inte riktigt kry :(
Pappan jobbar lite, han är så himla duktig min fina SexxiBulln <3




Om en vecka fyller min älskade dotter 3 år !!
Vart tog tiden vägen ?? Känns som att det var bara några månader sen allt satte igång, då jag blev mamma för första gången .. den lilla fröken har verkligen förändrat mig & mitt liv. Hon är helt fantastisk, hennes lillebror med såklart. Minns hennes ankomst så himla klart, jag var öppen 8 cm när vi kom in på förlossniningen ca kl 22, dom tog hål på hinnan så vattnet gick, & på 3 krysvärkar kom hon, kl 23.04 den vackraste Prinsessan på denna jord <3 herrejesus, den lyckan går inte att förklara .. Mina fina ungar, det bästa som har hänt mig, jag & er Pappa älskar er mer än ni någonsin kan ana, och om jag får säga det själv, så har vi gjort ett kanonjobb med er <3 & ni med oss, sötnötar, haha :)

ojj, blev helt sentimental, sitter här i köket & snyftar ihjäl mig, haha ..
måste samla mig, sen krypa ner i soffan bredvid min vackra Dotter <3
ååh, herregud vad lycklig jag är, just pga er - DANIEL -SAGA -DAVID !!


<3

:)



Från blondin, till brunett, omväxling förnöjer ;)
Tråkigt att se likadan ut, dag in & dag ut .. tacka vet jag förnyelse :)
finns andra som borde tänka i samma banor som jag btw ;O
jag är inte elak, bara ärlig !!

Annars då ??
Jodå, fick ett uppfriskande telefonsamtal imorse, som gjorde hela min dag & den största stenen har äntligen lättat från mitt hjärta. Min timanställning verkar ha förändrats till en tjänst, från det att David är färdiginskolan på dagis, det mina vänner, är lycka för mig :) Att äntligen se ljuset i tunneln, att få arbeta med saker jag tycker om, och bland ascoola människor, veta att det kommer rulla in pengar, ååh, det känns så himla bra :) om inte annat så är vi verkligen värda detta, jag & min lilla familj <3 Som vi har kämpat, vänt på varje krona vissa månader, och levt snålt till & från, barnen har alltid haft det dom behöver, men efter det så har det faktiskt varit tufft .. men det ska bli ändring på detta nu .. Hoppas jag :)

saker runt omkring, vänner som går igenom jobbiga faser, och kämpar hårt föratt få allt att hålla, det är det jag koncentrerar mig på nu, att finnas för dom som behöver mig, dom som behöver prata, gråta & andas. Och jag fokuserar på att JAG & MIN FAMILJ ska ha det bra, att jobba, komma hem, vara mamma, fru & vän. Det är vad mitt liv handlar om just nu ..


Imorgon är en dag att se fram emot.
Ska gå ut & Käka med tjejorna, sen vidare & ta nån öl, snacka skit & bara vara..
Innan det ska jag ge all min uppmärksamhet till mina fina barn & mina fina make <3



Nu är jag dock gräsänka, då SexxiBulln, & min bror, for iväg till Väsby föratt hämta hem min brors bil.
Sen blir det soffmys med SexxiBulln, och tidig sänggång, för om JAG vill ha sovmorgon på söndag, så LÄR jag vara snäll & ge gubben sovmorgon imorgon :D eller ?? hahaa ...




hejsvejs


....



Ja, som ni förstår så är motivationen ganska bortblåst gällande bloggen igen ... :(
Anledningarna till detta är är det är mkt just nu med jobb, barn, sjukdomar, dagis, & saker runtomkring som bekymrar mig till & från .. Många frågetecken, funderingar & så ...

Men på lördag ska jag glömma allt & BARA VARA :)
Ska nämligen ut med tjejerna då, vi ska ut & käka, och sen sätta oss någonstans & dricka lite öl, och bara snacka skit. Ser verkligen fram emot det & känner att jag behöver det just nu, jag & flera av dom tjejerna oxå såklart ..

Sjukstuga har det vart här hemma i snart en veckas tid, jedrans förkylningar som härjar !!
Men jag & Saga är mycket bättre nu, medans Davids förkylning är envisare än envisast typ :(

Saga är på dagis nu, & David sover.
Pappan är iväg på jobb, hoppas han är hemma tills Saga slutar, för då måste vi iväg & stoooorhandla, det ekar tomt i kyl, frys & skaffer .. Måste ju ha hem blöjor, välling osv oxå (sånt som ingår i vår storhandling helt enkelt) Känner att jag måste köpa hårfärg oxå, vill förnya mig, - bye bye blondin, välkommen brunett = fräscht till hösten lixom ;) måste köpa ögonbrynsfärg oxå, mkt att komma ihåg ...

och detta påminnde mig om att jag borde skriva inköpslista, typ NU !!
usch, är så trött ... men PÅT BAAH !!



tjiiingeling